icon

Manžel ma neľúbi

werocka67
14. júl 2016

Ahojte.Pisem vam svoj velky problem,ktory ma ta zi uz pol roka.Manzel pracuje ako opatrovatel,2tyzdne praca ,2doma.vsimla som si jeho ine spravanie,uzavretost do seba.Na moje vypytovanue mi povedal ze sa zalubil do domacej pani,ktora ho tam vyplaca.je taka stara ako mi.My sme manzelua pomaly30 rokov.Ze on sa z toho dostane a ze bude vsetko oka.Cas plynula on riesi len seba nezaujem o dospelych synov,oblecenie.Ku mne je chladny,slova lubim ta vymizla,na moje naliehanie m i odpovie,joj ved vies,ze ta lubim.citim jeho velku zme n u.Vsimla som si ,ze kedje doma z prace a ja odidem na nakup,volava jej.tak som si kupiladiktafon,pred odchodom z domu zapla.A vsetok hovor som pocula ako ju vemi lubi.Mne pred spanim hovori dobru noc,co ma to velmi boli a myslienky,ze inej zene hovori ako ju velmi lubi strasne boli.Uz som asi vyplakala more slz,ale codalej
?On nevie o tej nahravke.Prosim,co mam robit,manzela milujem,ale nie takto,ze on.....Velmi ma to trapi,neviem sa nic sustredit,stale to mam v hlave,a len rozmyslam .co robit,povedat mu to,nechat tak..
.

bale1rinka
15. júl 2016

@janinah ja mám známu, ktorá bola nevedomky rok podvádzaná...muž normálne chodil do práce s tým,že si menil služby, robil diesiate..a vlastne chodil za druhou,svojej partnerke čo s ňou mal asi 1 ročné dieťa povedal,že ide do práce za kolegu...a teraz sa idú po roku oddeleného života brať...ja nechápem...ale vidíš, žije takých veľa na svete...neviem, čo jej zaručí manželstvo...ak ťa chlap podvedie raz ....urobí to aj druhý krát...

janinah
15. júl 2016

@bale1rinka sú ženy,ktoré sa uspokoja s hocikým,len aby neboli samé ?alebo z iného dôvodu,ktorý nepoznám...tiež nechápem,ale nežijem ich život,len potom nech sa nesťažujú,môžu sa tak akurát na vlastnú hlúposť..

moonlight1210
15. júl 2016

@werocka67 ak ho chces naspat, tak si davas naozaj tazku dusevnu ulohu.
pretoze ako ti uz oldman napisal, ty budes ta, co sa musi drzat na uzde a netrieskat mu to o hlavu. ty si ta, co sa s tym musi vyrovnat a prestat mysliet na to, ze ta podviedol. a na vsetky tie trpke pocity, co si z toho mala. pustit to z hlavy, akoby to nikdy nebolo.
a dokonca na to nemysliet ani vtedy, ked sa zas pre nieco dostanete do krizy, ci hadky.

na nevere vseobecne je najtazsie to, ze najvacsie bremeno nesie podvedeny partner. jednak ma city na trosky, jednak je ten, co sa musi pozbierat, ovladnut, vyrovnat s tym a ukludnit.

madeline1
15. júl 2016

@moonlight1210 plne suhlasim, zdielam ten isty nazor

modraslza
15. júl 2016

@bale1rinka pravdepodobne to boli i menene dedinske klebety. Ze jeden pocul , ze si Janko pukol a uz sa na konci dediny hovorilo o tom, ze sa pokakal. Asi tak 😝

humajnicek
15. júl 2016

@moonlight1210 a môžme si povedať, že jednoduché nevyhadzovať mu to na oči naozaj nebude. Odpustiť sa to dá, ale niekde v nej to bude stále a bude na to myslieť stále. A najhoršie je, že ten strach z toho, že to urobí zas v človeku zostane stále

timea7
15. júl 2016

@humajnicek všetkému sa dá vyhnúť, keď ho hneď teraz pošle do čerta. Nikde som sa nedočítala, že by s novým objavom chcel skončiť, keby s ním aj skončil, zmenil zamestnanie, nikde nie je záruka, že sa nezadíva o nejaký čas do ďalšej - prečo nie, veď mu to už raz prešlo a keby sa aj nezapozeral, to, že bude objektom jeho záujmu znovu jeho manželka je málo pravdepodobné. Žiť s niekým len preto, lebo som si na neho za tridsať rokov už zvykla....

modraslza
15. júl 2016

@humajnicek da sa pekne vyrovnat i sneverou, ked ten co podvadza uzna svoju chybu a zmeni sa o 360 stupnou

modraslza
15. júl 2016

@modraslza hlavne ked maju toho uz prezite roky spolu, ked to ten podvadzajuci nezvazi a je mu to jedno...tak potom treba z takeho vztahu von

timea7
15. júl 2016

@modraslza no až tak pekne nie, ale dá sa, ak je to jednorazové pokĺznutie a tak, ako píšeš, dotyčný to ľutuje a otočí sa, ale myslím, že 180 stupňov stačí 😉

madeline1
15. júl 2016

@timea7 hocikto sa zapozera do hocikoho, to nie su neprekonatelne problemy

timea7
15. júl 2016

@madeline1 pre mňa osobne by bolo neprekonateľné zotrvať v jednom byte, či dome s niekým, kto spáva s inou a vyznáva jej lásku. Nevidím najmenší dôvod, prečo by som sa s ním mala ešte o niečo snažiť, ak keby som ho mala akokoľvek rada, aj seba mám rada.

bale1rinka
15. júl 2016

@modraslza zmeniť o 360 stupňov?veď to je návrat k začiatku...myslela si o 180st...a nikto sa nedokáže zmeniť, iba utlmiť!

madeline1
15. júl 2016

@bale1rinka ano da sa to chapat aj tak, ze vratit sa k zaciatku...ale modraslza to myslela tak, ze zmenit sa uplne ...nie len do polovice

martinellacka
15. júl 2016

@modraslza nie som si celkom ista ci sa clovek dokaze zmenit. Skor iba potlaci svoje pudy alebo ako to povedat 😖

livocka21
15. júl 2016

Myslim, ze vase manzelstvo uz skoncilo a jediny, kto to nevidi si ty...

modraslza
15. júl 2016

@bale1rinka ja osobne mam zasebou prekonanie nevery zo strany mojho partnera a da sa na to zabudnut, zmeni to vztah (otvori oci, a posunie vztah inam)ale partner musi chciet vztah zachranit a obnovit, inak to nezmeni nic...tak som to myslela, nie chciet zmenit partnera ako nejaka pubertiacka, ale je potrebne aby sa partner uvedomil, ze to takto dalej fungovat nemoze a , ze ked mu nieco vo vztahu chyba bud sa k problemu postavi ako chlap a obnovy vztah k zene alebo odkraca inam..

modraslza
15. júl 2016

@martinellacka moze svoju energiu a svoj cas venovat zene , ktoru si vybral a tym obnovit stratenu doveru a i vasen...nemyslela som zmenit chlapa, to asi len pubertiacky napada 😉

ma77
15. júl 2016

@modraslza Nevera v manželstve ak zostanu spolu može vztah zmenit alebo zničit su pripady ked sa k sebe partneri vratili ačasom sa rozišli a su pripady že po nevere su štastny a ten vztah je silnejši chce to vela sil a čas a ako hovoriš partner musi chciet inač sa neda ak nechce ale je doležite aj to že po nevere sa otvoria oči a zhodia ružove okuliare a partnerka je viac sebavedoma a važi si sama seba niekedy je dobre dat druhu šancu ale povedat sebe aj partnerovi že je fakt posledna a nech sa udeje čokolvek stat si za slovom aby si aj partner uvedomil že dalšiu šancu nedostane 😉

bale1rinka
17. júl 2016

@ma77 ja by som to nemohla dalej snim..., a stale by som sa k komu vracala, ze ma podviedol...obdiv, klobuk dole...

martinellacka
20. júl 2016

@modraslza obnovit doveru. To je uloha ktoru malokto zvladne. Ako sa hovori stratit doveru je lahke ale vybudovat ju znovu je extremne narocne. Ale samozrejme nehovorim ze sa to neda 🙂

modraslza
20. júl 2016

@martinellacka zalezi vela na partnerovy ci je hodny tej dovery, ktoru stratil zo svojej viny

martinellacka
20. júl 2016

@modraslza tak to je tiez pravda. Len kiezby zena vedela triezvo odhadnut ci naozaj je chlap hodny dovery. Niekedy sme zaslepene a nevieme to triezvo zhodnotit.

humajnicek
21. júl 2016

@modraslza tomuto ja teda naozaj neverím. Podľa mňa je nevera niečo neodpustiteľné. Ale tak to je len môj názor.

humajnicek
21. júl 2016

@timea7 veď toto je to. Znovu veriť je risk a je to veľmi ťažké. Ja som raz v živote ešte v mladšom veku skúšala. Odpustiť priateľovi neveru. Snažila som sa nemyslieť na to, začať odznova ale nedalo sa to. Odišiel na víkend niekam na služobku a už som bola v depke. Ďakujem neprosím, už by som sa do takého niečoho nenamočila. Ovšem pre úplnom podviedol znovu. S asistentkou 🙂 ale tak čo prajem mu krásny život

modraslza
21. júl 2016

@humajnicek nehovor hop , kym nepreskocis 😝

modraslza
21. júl 2016

@humajnicek tak v mladosti je nevera o niecom inom, kde ste obaja slobodni , mladi, a bezdetni, bez zavazkov, bez hociakej zodpovednosti..tak jednoznacne ta mal vtedajsi partner na haku a nebral by si ta za zenu..

timea7
21. júl 2016

@modraslza nemyslím si, že je to otázkou veku, neodpustila by som neveru ani v 25, ani dnes. jednoducho by som sa cez to nepreniesla.

modraslza
21. júl 2016

@timea7 nie veku ale danej situaci, ak by si bola napriklad, zena na materskej s mesacnym dietatom, bez prijmu, financne zavisla na chlapovy, co by si realne robila, zbalila si veci a isla kam? plakat k rodicom a narobit i im problemy? , alebo by si zadrzala dych spravila krok vpred a skusila obnovit narusene?...a potom ked sa i chlap prida uz to ide, samozrejmne ak chlap nechce tak to nejde i ked sa zena bude snazit hociako...avsak, ked muz podvedie svoju vinu nesie natom i zena

timea7
21. júl 2016

@modraslza no ja som nikdy nebola celkom odkázaná na mužov príjem a ja by som išla k rodičom. Nie robiť im problémy, oni by vedeli, že je to dočasné, že sa otrepem a pôjdem ďalej, možno budem potrebovať zo začiatku ich pomoc, ale tú im o pár rokov rada vrátim. Jasné, že sú situácie, že žena je doma dlho, s prvým bola na predĺženej MD šesť rokov, takže je už trebárs osem rokov mimo pracovný proces, má problémy nájsť prácu, jej príjem je mizivý, nemá takú oporu v rodičoch, akú som ja vždy mala....no ja by som to nedokázala, mne by sa hnusil a sám by ma poslal do čerta, lebo by som mu išla na nervy tým, že by som ho odmietala, nezverovala by som sa mu a pod. U mňa by stratil dôveru navždy. Súhlasím, že vo väčšine prípadov má na tom svoj podieľ aj žena, ale nie je to vždy. Najmä nie u mladých podnikateľov, ktorým sa začalo prirýchlo dariť a k vile, mercedesu im na doplnenie imidžu chýba ešte nejaká bokovečka 😒 .