Manžel ma nemá rád, no ja čakám druhé dieťa, ako ďalej?
Ženy....ja to potrebujem niekde dať von. Náš vzťah...sa ani nedá nazvať vzťahom. Manžel sa ku mne správa ani nie že ako k cudziemu človeku, lebo k tomu ste ako tak milý... ale ako k niekomu, koho nemá rád. Cítiť to vo všetkom. Aj by som povedala že je bezcitný, ale nie je, keď sa niečo dotkne jeho osoby, tak zrazu má také city že až. Iba čo sa mňa týka, tak je ako kameň. Dnes má malá narodeniny, 2 roky a my sme sa tak pohádali, že som sa zobrala a odišla. Za mesiac rodím znova a druhé dieťa v tomto vzťahu rozhodne nebolo plánované. Super nie? O dôvod viac, prečo trpieť s takým chlapom, lebo veď dve deti. Kým som nemala dieťa, a počúvala som o takýchto vzťahoch, nechápala som prečo kvôli deťom tie sprosté ženy ostávajú. Už to chápem. Otec je veľmi dobrý. Pretože malú má rád a vidno to. Keďže mňa nemá rád, tiež to vidno... Ja už nevládzem fakt. Som žena a mám city, mám dušu. Ale on ma ničí.sedim v aute a rozmýšľam kde nabrať silu...
@0kristina0 snažím sa o to pomaly 3 roky, ale poviem ti, že keby si ho poznala, tak neveríš, že niekto môže byť tak uzavretý a introvertný nielen medzi ľuďmi, ale aj pri vlastnej žene. On komunikovať nechce vôbec. On to asi ani nevie. Nikdy sa nič nepýta, nič ho nezaujíma. Proste úplný ignor. Keď sa snažím rozprávať, horko ťažko s výrazom utrpenia mi jedným slovom odpovie. Keď sa snažím ešte viac, naserie sa a povie mi, že čo od neho chcem vlastne. Poviem mu že nič, len sa trošku porozprávať. A on že tak rozprávaj, ja neviem čo chceš počuť.
@brendaa keby si videla ako to u nás funguje, tak to vidíš hneď. Jemu je úplne jedno čo je so mnou. Rozpráva sa so mnou len keď ma chce za niečo zdrbať. Nikdy ma neobjime, nepohladká, nedá pusu, on sa ku mne ani nepriblíži. Nikdy sa nespýtal čo sme robili, ako sa mám, nezaujíma ho nič čo sa má týka...
@boba55 Pises, ze sa snazis o komunikaciu skoro 3 roky, dieta malo vcera dva. Tak nejako neviem, nechapem, ze preco si s nim vobec mala uz to prve dieta.
@boba55 hlavne nerob žiadne zásadné rozhodnutia - si tehotná, hormóny robia svoje...veľa chlapov nedáva najavo svoje city, to ale neznamená že nikoho nemajú radi...rovnako sú aj introverti z ktorých dostaneš pár slov za celý deň.....určite to s ním nie je až také zlé ako to vidíš teraz, veď si s ním viac ako 3roky a čakáš druhé dieťa...cho´d na čas k rodičom a trochu vychladni...uvidíš potom to bude lepšie...teraz nie si objektívna - už len kvôli tehotenským hormónom
@brendaa jasné že nebol. Prečo by som si ho brala takého že...po svadbe klasika prišli hádky a on sa uzavrel. Nikdy mi neodpustil že som naňho kričala a hádzala po ňom veci, aj som ho viac krát udrela. Stalo sa, ale to bolo dávno a snažila som sa aby mi to odpustil. Nevie to. Odpísal ma...
@mogaa ďakujem... napísala si to rozumne...ja ani nemám aké zásadné rozhodnutia urobiť. Aj by som chcela od neho odísť, ale nedokážem to. Stále mám malú nádej, že sa naučíme spolu fungovať tak aby som sa nezbláznila. Stačí keď sa naučím byť flegmatička...ako ma on má v riti, keď budem mať aj ja, tak sa to bude dať. Krásne nie? Inak sa to asi nedá, kým sa nechám ovládať emóciami tak budem nešťastná. Ja som bola bez otca a mojím deťom ho zobrať nechcem, pretože viem čo to je na celý život, keď otec nie je. Keby nebol taký dobrý otec, tak je rozhodnuté.
@dskjhfdlkdjhl vieš prečo? Pretože sme sa mali radi, zobrali sme sa, mali sme zabezpečené zázemie a deti sme chceli. Ale nemohla som vedieť, úprimne ani vo sne by ma nenapadlo, akú otočku v správaní dokáže jeden človek urobiť. Mne to pripadá, akoby si ma označkoval prsteňom, urobil deti, aby proste nezostal sám, aby sa mu doma o všetko niekto staral a má vybavené. Nechápe ani nechce chápať, že vzťah nefunguje sám od seba, keď preto on nič nerobí.
@boba55 necitala som sice vsetko co ste tu pisali, ale niekedy je lepsie ist od seba, deti tym menej utrpia ako keby ste mali byt spolu a mali by vidiet to co sa medzi vami deje a ako sa k sebe spravate...ale uvidis ako sa to zmeni po druhom babatku, treba tomu cas, ale ak to bude aj nadalej take, tak mas asi jasnu odpoved co robit
@boba55 nuz, ja neviem, ale ja kym som si svojho muza vzala, tak sme mali dost dlhe obdobie, aby sme sa spoznali, boli sme spolu na takych narocnych "vyletoch", kde sa nedalo neprejavit naplno, takze som vedela, koho si beriem a po svadbe neprislo ziadne prekvapko a teda nebyvali sme spolu pred svadbou. Pises, ze si po nom hadzala veci, udrela ho-nuz, ani on mozno taku reakciu necakal, ale tak mal vediet, koho si bral, teraz je uz pozde plakat. Musis sa rozhodnut (len Ty, nikto na MK to za Teba neurobi), ci chces v tom dalej pokracovat, to by znamenalo, ze sa musite naozaj uprimne porozpravat, mozno aj za pritomnosti nejakeho psychologa, popracovat na vztahu, alebo to skoncit, najst si byvanie, zabezpecit detom domov a fungovat ako hlavny rodic-sama.
@saskia_98 len mi povedz kto mi zaručí, že keď od neho odídem bude mi lepšie? Čo keď to bude všetko 100 krát horšie, pretože budem mať brutálny problém s financiami a budem trpieť ešte viac, lebo budem mať výčitky, že som mala radšej ja trpieť a držať hubu, lebo teraz neviem deťom zabezpečiť čo potrebujú, a rozmýšľať, či sa to naozaj nedalo vydržať? Niektorým ženám stačí že ich muž zarobí peniaze, nepije, nefetuje, nehrá na strojoch, nebije ich a sú šťastné. Chcela by som byť taká. Ale sakra ja potrebujem muža ktorý je môj priateľ, ktorý má pobozká, ktorého zaujíma čo mám rada, ktorý sa bude so mnou smiať, ktorý mi povie ďakujem aj prepáč. Obyčajné normálne veci, ktoré obyčajný normálny ľudia vo vzťahu robia...do riti aj s celým srdcom a citmi, načo ich potom mám...
No tak teraz sa karta obracia.
Ty si ho zbila. Hádzala po ňom veci a dávno.
No tak fakt asi to nebolo nikdy ružové.
Prosím ťa, to tá čím tak nasral že si toto spravila ?
A teraz má dcéra druhé narodeniny a ty jej ich takto vyfarbis, že si odišla ?
Veď píšeš že je dobrý otec. Tak prečo takto ublizujes aj jemu ?
Čo také strašné sa stalo že si musela odísť ??
@boba55 neber to ako podpichovanie, len ako moju zvedavosť... vyzerá, že je introvert a ty hľadáš niečo úplne iné. Prečo si sa s ním vlastne dala dokopy? Zo začiatku bol iný?Komunikatívny? Alebo si len bola slepá a nevadilo ti to? Čím ťa vlastne na začiatku zaujal?
v takomto pripade sa treba v prvom rade o tom porozpravat, zalezi aj aky on zaujme postoj, ci bude chciet zostat, ci bude robit vsetko preto aby si s nim bola, ked ale myslim si aj to, ze na problemy vo vztahu zakazdym treba dvoch, ze svoj podiel na tom jak je to teraz mate obaja :/
@boba55 Ked chces, aby sa on k Tebe choval lepsie, musis zacat od seba, hadzanim veci, ani bitkou (ani nejakymi unahlenymi odchodmi) sa toto dosiahnut neda-mozno tak medzi detmi na ihrisku, ale dospeli ludia sa takto nechovaju. Ja na jeho mieste by som sa s Tebou tiez nebavila.
@dskjhfdlkdjhl a sme doma... už ma unavuje, že len na mojich pleciach má byť to, aký vzťah máme. Nikdy neberie ohľad na to čo potrebujem ja od neho, čo mne od neho chýba. Presne toto už nevládzem, aby sa neustále len do mňa čakalo a vyžadovalo, bez toho aby som aj ja dostala naspäť aspoň štipku lásky, porozumenia... snažím sa už dlho, ale nič nestačí, čokoľvek skúsim, nič mu nie je dosť dobré. Ja nie som stroj aby som sa nastavila a šlapala bez potreby...
@boba55
3 roky je k tebe hnusny a dcera ma 2.Hmmmm.
Co mal dobreho vtaka?Ked ta ani neobjime,ani neda pusu,tak ako ste splodili druhe dieta?Len roztiahnes nohy a cakas kedy ta pretiahne?Trosku mi to hlava neberie.Asi si len taka jednoducha,bez planov,ambicii a vlastneho zivota v tvojom zivote.To nie je nieco co sa stalo vcera a takym ludom je zbytocne radit,lebo oni preplavu zivotom v starych kolajach.Mozno budu mat zly zivot,ale budu mat istoty.Tych ludi brzdi strach z neistot.
@pupavocka101 nie som ten typ, že si nepriznam chybu. Je hlúpe tvrdiť v akomkoľvek vzťahu, že len jeden za všetko môže. Ale predstav si to, že niečo poserieš, hoci úprimne normálny človek nevybuchne len tak lebo ho to baví, mala som na tie svoje scény sakra dobré dôvody, pretože porobil také veci, že iná žena by to asi poňala ešte horšie, ale teda okej snažíš sa ospravedlniť, dať všetko doporiadku, ale človek ťa odmietne. Proste ťa odpíše n základe "jednej" chyby a vidíš, že si uňho skončila. Neviem urobiť viac, neviem sa k nemu dostať, nechce... ja nerozumiem ako môže byť niekto tak zahorknutý a tvrdý... neviem s ním pohnúť proste. Ubíja ma to, lebo sa snažím, chcem veľmi ale nič nefunguje
@snowflake07 keď to porátaš tak ti to pekne výjde. Po svadbe som otehotnela a už počas tehotenstva sa začali problémy. Ale nikto normálny sa nedá rozviesť pár mesiacov po svadbe kvôli pár hádkam chápeš? O čo viac keď som bola tehotná. Jasné že som chcela ísť ďalej, ako to má vo vzťahu fungovať, každý sám poháda, ale vedia cez to prejsť...
@0silvia0 no myslím že sklamaniami prešiel každý. Mne nemá kto ublížiť, len manžel. Pretože nikto mi nie je tak blízky, s ním žijem. Od ostatných sa dá čakať čokoľvek a nedá ma to dole, ale manžel ktorý má byť mojím útočiskom, najbližším človekom, práve ten mi ubližuje... tak veľmi potrebujem jeho blízkosť a on mi dáva najavo opak, som preňho ako vzduch
@boba55 pozri, keby sem nejaka zena napisala, ze ju muz bije a hadze po nej veci, tak by to bol tyran, od ktoreho ma odist. Zena moze bit chlapa? Uvedomujes si, ze Tvoje chovanie bolo za ciarou? Myslis, ze sa da urobit strih a pojdeme dalej? Ani chlap nie je stroj, aby sa dal len tak prepnut do ineho rezimu. Ak si to Ty pokazila, tak je na Tebe, aby si to napravila a mala trpezlivost s nim. Ak to nevies, tak potom skusit toho odbornika.

Treba KOMUNIKOVAT!!!!!!!