icon

Manžel ma nikdy neocenil

10. mar 2021

Ahojte. Som taka trosku smutna. Mame s manzelom rocneho synceka, je trosku narocejsie dieta, plny energie. V noci je hore aj 10x na mlieko, cize ked v noci spim hodinu vkuse, tak je to uspech. O pol 7 uz je hore a cez den tiez skoro nespi, tak doobeda da 40 minut a poobede 40 minut. Hocikedy sa cez den nestihnem ani najest, napit, lebo teraz syn zacal vsade chodit u nabytku, vyliezat, a teda stale ho musim istit, aby sa nebuchol alebo nieco. Manzel cely tyzden spi v detskej, aby bol vyspaty do prace, a teda v noci k malemu nikdy nevstava, je to na mne. Cele toto by mi nevadilo, len mi je smutno, ze za ten cely rok mi manzel poriadne neudelil ziadne pochvalu, pochopenie, ze teda to mam narocne alebo tak. Ked som mu to vytkla, ze ini muzi v noci aj k detim vstavaju, a to maju deti, ktorw im aj vela cez den pospia, ze aj tak zene pomozu pochvalia ju, tak mi povedal, ze co do neho vyrypujem za to, ze ja to nezvladam. Namiesto pochvaly kazdy den este pocuvam rypanie typu, a to pradlo zo susiaka tu bude dokedy (pradlo je tam napriklad jeden den na tom susiaku), pripadne rypacky typu, nemusia byt akoze hracky po celom byte atd atd .... neviem fakt co robim zle, snazim sa ako sa da, niekedy na mna naozaj od unavy uz dojde taka depka a pritom by som chcela len nejaku pochvalu, pochopenie, co na to hovorite? Chcem az tak vela? Neviem .... ako to mate ostatne?

Strana
z4
letfenixa
18. mar 2021

Do práce som išla, keď mal syn rok. Vieš si predstaviť, že by si teraz išla do práce? Asi by si s tým synom pocuckavanim niečo sa pokúsila spraviť. A to mne syn začal prespávať noci ako 2- ročný, v zmysle sem-tam, a spal od 19 do 4 ráno. Alebo si strihol bdelu nočnú dvojhodinovku. Prípadne mal nočný des. A ja som v tom stave stáleho nevyspatia chodila do práce. Takže nevidím dôvod, prečo tvoj manžel nie je pri vás. Ale silno pochybujem, že sa to zmení. Lebo SA to nezmení, tvojmu manželovi to takto vyhovuje a tými kecami o neporiadku ťa ešte udržuje v stave neistoty, že nerobíš všetko perfektne, hoci si doma. A on na vás tak ťažko maka. V každom prípade by som mu navrhla, že na materskú pôjde on a ty do práce.

autor
18. mar 2021

@1gabriela13 problem je v tom, ze ja keby idem do práce, tak on si to aj tak nevyskusa, lebo sa mi zasmeje a povie vsak bez v pohode, ja si zavolam mamu a ona tu bude kazdy den cely den a budem mat pokoj, mne bude dobre mi povie .... cize tato moznost by mi nepomohla a nijako by z toho nepochopil, ze to je narocne .... najhorsie ze on ma ani nepocuva, dnes take nervy, som mu rozpravala nieco a on ani na mna nepozeral, cumel do telefonu a pocas toho, co som mu ja nieco vravela mi zrazu do toho skočil a zacal uplne odveci nieco ine ....

nikaluk
19. mar 2021

Ach jaj ako moj muz s tym spolocnym casom 😂 debata s tabletom

autor
19. mar 2021

@nikaluk je to o nervy ja som vcera uz potom ani nic nerozpravala, vsak co sa mam s telefonom bavit, ked on ma nie je schopny ani pocuvat

tinapa
19. mar 2021

No, tvojmu mužovi prospeje asi len šoková terapia.. Kedže sa teraz asi daleko nepohneš z domu, prestaň sa o neho starať. Teda, oznám mu, že ked teda ti nechce pomôcť v domácnosti- to je podstatné- nie to, či ťa ocení- to je blbosť..tak mu prestávaš prať, aj variť a behať za zadkom. Malého daj do ohrádky, alebo na stoličku, tak si potom vyložíš umývačku aj sama.. No ak urobí ostatné- chlapské veci v dome- byte- podotýkam sám z vlastnej iniciatívy- lebo chce- tak by som sa na to inak pozerala. Chcelo by to rozhovor, a ked ťa nepočúva, prijmi ho k tomu, aby ťa počúval. Sama vieš, ako ťa berie, či len ako gazdinú a "slúžku", či aj ako ženu, manželku.. Nenechaj to zájsť dalej, než je treba..ak mu na vás záleží, zamyslí sa nad tým, ak nie, nuž...to je začiatok konca. 😢

tinapa
19. mar 2021

To chce šokovú terapiu...

nikaluk
19. mar 2021

No koment plny suhlas 🤷‍♀️ A nechape co vadi 😂

Strana
z4