icon

Manžel ma opúšťa v 8. týždni tehotenstva

lucosa
18. feb 2016

Po dlhodobých problémoch so svokrovcami, sa manžel včera zbalil a odišiel s bytu k svokrovcom, nedávno sme zistili že čakame bábo, vytúžené po 9 rokoch čo sme spolu, zrazu manžel nechce mať so mnou nič spočné, nechce mať so mnou dieťa, posiela ma na potrat, čo som rázne odmietla, nemienim sa nejako mu podstrkovat, chcem odísť s mesta zabudnúť na neho a vychovávať malé sama, bude mať na neho právo, keby sa rozhodol že ho chce vydavat , nie je to možne nejako obísť že ho nezapísať do rodneho listu, nemáte s tým skúsenosti?

Strana
z4
charity
20. feb 2016

@tova Nie. Ale ak vydata porodis a manzel sa to dozvie, ide automaticky do rodneho listu, ak to da na sud. V tomto pripade manzel vie, ze ma tehotnu zenu, takze utajeny porod v USA nic neriesi.

penn
20. feb 2016

@maja969 a ako sa zena s takym malym dietatom zoznami s novym priatelom, je to celkom caste.

penn
20. feb 2016

@janinah no, nic o tom nevieme. Ako v jakej situacii to povedal, ved sa snazili.

tova
21. feb 2016

@charity (nemylim ze to bude jej riesenie, len teoreticky o tom pisem) ide automaticky do SK rodneho listu. ale ona by o sk obcianstvo pre dieta nemusela ziadat. dietatu staci 1 obcianstvo.

eliska13
21. feb 2016

@tova zasli ste v uvahach pridaleko.Podla mna je to teraz cerstve clovek v zlosti povie skarede veci.Kvitujem, ze ste od seba odisli aspon Ti nebude nikto nohy podkopavat, ale lahke to nebude.Na zlost za zapisanie otca v RL pomaly zabudnes, splodil ho ma zakonnu povinnost zivit Vas jeho meno tam patri.aky bol vas vztah s nim a svokrovcami nikto nevie, ale cas vsetko ukaze.Chyba je urcite aj to, ze ste spolu od "detstva" a istotne toto nebol jediny problem

eliska13
21. feb 2016

@eliska13 take konspiracie zatajit otca, ist rodit do zahranicia ved nemame 15 r. dievcata🙂teraz je ponizena nahnevana aj, keby si nahodou otec po narodeni dietata narokoval stretavanie s dietatom sud by prihliadal ako sa zachoval.Ak to myslis vazne,,ze prezijes tehotenstvo a vychovu sama drzim palce.Ale podla mna Vas vztah este nie je u konca a je to nejaka blba vypata situacia nepises konkretne ake ste mali problemy

katuliena82
21. feb 2016

@charity celkovo je napad s porodom v USA dost vtipna vec, blbost jak vysita 🙂 este by sa dalo prihlasit do vesmirneho programu NASA, mozno na Mars niekoho beru a ak porodi tam, tak babo bude Martan a zakony Slovensko sa nan stahovat nebudu 😀

linda4444
21. feb 2016

Ako ja si myslim ze je len dobre ze bude v rodnom liste..treba mysliet aj na financie. Detom bez otca nevznika narok na nahradne vyzivne.

natalka13
21. feb 2016

dieta rastie a s tym aj financne naroky na jeho vychovu a pokial niesi topmanazerka so super platom, preco sa chces vzdat vyzivneho? Preco si nedopriat s dietatom rocne peknu dovolenku? alebo mu to odkladaj na ucet, v dospelosti to oceni. Aj ked si myslim, ze budes kazdy mesiac rada ked ti cinkne sms z banky.
Teraz si nastvana, uvidis este ako sa to vyvinie cele.

lucosa
autor
21. feb 2016

Dakujem vám baby za vsetky názory a rady čo som si aj ja nastudovala je to nemozne, takze musi byt v rodnom liste, aj keby sa na hlavu postavím v uvodzovkach, no popravde ženy manzel chodí kazdý den domov a ospravedlnuje sa ale po tom čo som si uz zazila co ma posielal na potrat tak mu neviem prist na meno ani to nejako pochopit respektíve aby sa k nam nejako vratil, urcite to chce čas možno ked pride babatko sa to zmeni na na teraz urcite chem byt v klude a oddychovat

agathachristie
21. feb 2016

@lucosa a ako vysvetľuje dôvody prečo sa tak zachoval?

deny81
21. feb 2016

@lucosa drzim palce, hlavne klud a pokoj pre babo 🙂 ked mate byt spolu budete ;)

qidko
21. feb 2016

@lucosa drzim palce.....z celeho srdca Ti prajem len to naj....prijemne tehotenstvo,nech to rychlo ubehne .....vela stastia...daj potom vediet ako sa Vam dari🙂

maxiva
21. feb 2016

to je riadny hajzlik.posielat zenu na potrat....no nemam slov.clovek niekedy v hadke povie nieco hnusne,ale toto!!! 😠

Strana
z4