icon

Manžel ma opustil v 5. mesiaci

lilla77
5. júl 2014

Mame s manzelom obrovsku krizu a som v 5.mesiaci tehotenstva. Uz som z toho na nervy. Okrem tohto babetka mam este 2 deti z prveho manzelstva a to 3 dieta nie som shcopna sama vychovat s hypotekou na krku popri materskej dovolenke.co mam robit???poradte mi prosim.manzel sa za kazdu malickost uraza ,vybuchne stahuje sa a ide k svojej mame.pritom dieta sme chceli obidvaja. stale ja robim rvy krok a volam ho spat,ale inu moznost nemam...ked nie je problem,co treba riesit mame krasny vztah.pride problem a on uteka.je to normalne???dakujem za vsetky odpovede...

Strana
z3
lilla77
autor
6. júl 2014

@levica1313 jasne ,ze by som to nedokazala urobit.teraz sme si volali.mechce ma ani vidiet a pocujem z pozadia svokru...ak sa k nej vratis tak uz sem viac nemozes prist a cela rodina sa ti obrati chrbtom....ak ma vraj uvidi tak mi vlasy povytrha a zbije ma....tot je nazor svokry.a synacik s tym suhlasi...neviem co mam robit. manzel ako pocujem aj by pristupil a zmierenie,ale svokra stale v pozadi....

kaktusik007
6. júl 2014

@lilla77 nechaj ho tak. zariad si svoj vlastny zivot, bez neho. Mozno o mesiac pride s prosikom -- a uprednostni svoju rodinu (teda teba a deti) pred svojou matkou... Ak nie, tak nie. NIe je zial ani prvy, ani posledny.
A to, ze je to manzel a otec dietata -- nepodstatne. Nema cenu udrziavat rodinu za kazdu cenu, ked je mu jeho mamicka milsia ako tehotna manzelka...

svetluska82
6. júl 2014

@lilla77 no ziadne manzelstvo nie je idealne,a le to Vase mi pride take detske. Ty mu zakazujes, on chce viac volnosti. Ty chces, aby sedel pri Tebe , lebo si tehotna. Neviem, ci v manzelstve je potrebne sa pytat, ak chce ist manzel niekde s kamosmi. Dohodnite sa, kedy sa bude venovat tebe a kedy moze ist s kamosmi. Napriklad raz dot ýždna,a lebo ako. Inak sila je, že si sa rozhodla mat s nim dieta, o ktore sa nedokazes postarat ( podla tvojich slov). A uvazujes, že mu to dieta nechas. Dalsi problem je to, ze sa mu ides doprosovat a vyvolavas, dokonca aj s mamou to tam idete riesit. Takto sa spravaju deti a nie dospeli ludia. Na tvojom ieste sa mu nedoprosujem, necham ho vychladnut a uvidim, o týždne, dva, ci mesiac ako sa to vyvinie, ci t a bude kontaktovať a pod. A nie hned mu vyvolavat, nech pride. Potom si on pestuje ego a bude utekat stale, lebo mu robi asi dobre to tvoje doprosovanie.

kamajka
6. júl 2014

@lilla77 co s tym chces robit? Ved on si uz vybral,nechce Vas rozhodol sa pre mamu. Este napriek tomu sa mu chces doprosovat? Smutne...

dusanasabolova
6. júl 2014

...mala som podobné problémy ako ty s manželom...no mne po dvoch rokoch došlo,že nemá význam bojovať o niečo a niekoho, kto si to neváži...môj príbeh by bol na dlho...no v mojom prípade to skončilo rozvodom...až keď sme boli rozvedení a žili oddelene môj ex pochopil o čo prišiel...potom sa všetko obrátilo a chodil s prosíkom on, no neúspešne...naučíš sa žiť bez neho...bude to ťažké, no časom pochopíš, že nič lepšie sa ti nemohlo stať...veľa síl prajem... ;)

lauricka
6. júl 2014

@lilla77 chod k psychologovi. Poradit sa, ako komunikovat s partnerom (konkretne tym Tvojim), aby sa to vylepsilo. Lepsie by bolo, keby ste isli spolu, ale to niektori muzi ani nahodou nepojdu. Za tym je urcite kopec veci. Z toho strucneho opisu Ti nikto nemoze nijako extra poradit, ani zhodnotit situaciu.

dusanasabolova
6. júl 2014

@lilla77...mala som podobné problémy ako ty s manželom...no mne po dvoch rokoch došlo,že nemá význam bojovať o niečo a niekoho, kto si to neváži...môj príbeh by bol na dlho...no v mojom prípade to skončilo rozvodom...až keď sme boli rozvedení a žili oddelene môj ex pochopil o čo prišiel...potom sa všetko obrátilo a chodil s prosíkom on, no neúspešne...naučíš sa žiť bez neho...bude to ťažké, no časom pochopíš, že nič lepšie sa ti nemohlo stať...veľa síl prajem... ;)

Strana
z3