Manžel ma opustil v 5. mesiaci
Mame s manzelom obrovsku krizu a som v 5.mesiaci tehotenstva. Uz som z toho na nervy. Okrem tohto babetka mam este 2 deti z prveho manzelstva a to 3 dieta nie som shcopna sama vychovat s hypotekou na krku popri materskej dovolenke.co mam robit???poradte mi prosim.manzel sa za kazdu malickost uraza ,vybuchne stahuje sa a ide k svojej mame.pritom dieta sme chceli obidvaja. stale ja robim rvy krok a volam ho spat,ale inu moznost nemam...ked nie je problem,co treba riesit mame krasny vztah.pride problem a on uteka.je to normalne???dakujem za vsetky odpovede...
@lilla77 nechaj ho tak. zariad si svoj vlastny zivot, bez neho. Mozno o mesiac pride s prosikom -- a uprednostni svoju rodinu (teda teba a deti) pred svojou matkou... Ak nie, tak nie. NIe je zial ani prvy, ani posledny.
A to, ze je to manzel a otec dietata -- nepodstatne. Nema cenu udrziavat rodinu za kazdu cenu, ked je mu jeho mamicka milsia ako tehotna manzelka...
@lilla77 no ziadne manzelstvo nie je idealne,a le to Vase mi pride take detske. Ty mu zakazujes, on chce viac volnosti. Ty chces, aby sedel pri Tebe , lebo si tehotna. Neviem, ci v manzelstve je potrebne sa pytat, ak chce ist manzel niekde s kamosmi. Dohodnite sa, kedy sa bude venovat tebe a kedy moze ist s kamosmi. Napriklad raz dot ýždna,a lebo ako. Inak sila je, že si sa rozhodla mat s nim dieta, o ktore sa nedokazes postarat ( podla tvojich slov). A uvazujes, že mu to dieta nechas. Dalsi problem je to, ze sa mu ides doprosovat a vyvolavas, dokonca aj s mamou to tam idete riesit. Takto sa spravaju deti a nie dospeli ludia. Na tvojom ieste sa mu nedoprosujem, necham ho vychladnut a uvidim, o týždne, dva, ci mesiac ako sa to vyvinie, ci t a bude kontaktovať a pod. A nie hned mu vyvolavat, nech pride. Potom si on pestuje ego a bude utekat stale, lebo mu robi asi dobre to tvoje doprosovanie.
...mala som podobné problémy ako ty s manželom...no mne po dvoch rokoch došlo,že nemá význam bojovať o niečo a niekoho, kto si to neváži...môj príbeh by bol na dlho...no v mojom prípade to skončilo rozvodom...až keď sme boli rozvedení a žili oddelene môj ex pochopil o čo prišiel...potom sa všetko obrátilo a chodil s prosíkom on, no neúspešne...naučíš sa žiť bez neho...bude to ťažké, no časom pochopíš, že nič lepšie sa ti nemohlo stať...veľa síl prajem... ;)
@lilla77 chod k psychologovi. Poradit sa, ako komunikovat s partnerom (konkretne tym Tvojim), aby sa to vylepsilo. Lepsie by bolo, keby ste isli spolu, ale to niektori muzi ani nahodou nepojdu. Za tym je urcite kopec veci. Z toho strucneho opisu Ti nikto nemoze nijako extra poradit, ani zhodnotit situaciu.
@lilla77...mala som podobné problémy ako ty s manželom...no mne po dvoch rokoch došlo,že nemá význam bojovať o niečo a niekoho, kto si to neváži...môj príbeh by bol na dlho...no v mojom prípade to skončilo rozvodom...až keď sme boli rozvedení a žili oddelene môj ex pochopil o čo prišiel...potom sa všetko obrátilo a chodil s prosíkom on, no neúspešne...naučíš sa žiť bez neho...bude to ťažké, no časom pochopíš, že nič lepšie sa ti nemohlo stať...veľa síl prajem... ;)

@levica1313 jasne ,ze by som to nedokazala urobit.teraz sme si volali.mechce ma ani vidiet a pocujem z pozadia svokru...ak sa k nej vratis tak uz sem viac nemozes prist a cela rodina sa ti obrati chrbtom....ak ma vraj uvidi tak mi vlasy povytrha a zbije ma....tot je nazor svokry.a synacik s tym suhlasi...neviem co mam robit. manzel ako pocujem aj by pristupil a zmierenie,ale svokra stale v pozadi....