Manžel ma podvádza
mozno to niekto nebere ako podvod ale ja som pred vcerom zistila ze moj manzel oblbuje kolegynu.prisla mu v noci sms od nej ze sa jej paci a ze uz dalej nevladze atd.som jej napisala a ona mi napisala ze to bol omyl,ale som ju donutila aby mi povedala pravdu,prosila som ju,tak mi napisala ze ona s mojim manzelom nemala nic len dva mesiace ju v praci oblbuje ze vraj sa ide rozvadzat a ze ju chce,vola ju laska,slniecko.no tak vlastne vravi aj mne.doma je vsetko v poriadku,kazdy den sa milujeme,vyznava mi lasku,je fakt dobry,stara sa o mna.on vsetko popiera,ale ked som mu povedala ze chcem vypis sms tak nesuhlasil,viem ze je to pravda.zrutil sa mi svet,bol clovek ktoremu som verila,ktoremu som verila ze ma miluje,ze sa na neho mozem spolahnut,vsetko skoncilo
@lucinda1711 ,ten vypis by som na tvojom mieste urcite riesila, moze to byt dokaz ci hovori pravdu. Teraz moze zatlkat, aksa chcel pobavit, lebo moze prist o rodinu, na ktorej mu zalezi. Mnohym ide o to nezavazne sa pobavit, ale popritom mat doma istotu. A mnohi uzasnym spravanim doma mozu maskovat neveru, aby zena nemala ani najmensie podozrenie.
@lucinda1711 pozri,ja mam kolegu,kt. toooolko kurizoval kazdej,no neskutocny namotavac....hroza...tie co ho nepoznali boli namotane do dvoch minut,s tym,ze s nim idu hned na rande...hoci on nic take nepovedal 😀
skratka rad rozpraval a robilo mu dobre,ked sa zeny chytali 😀
aaaale,nikdy sa ziadnej nedotkol a svoju zenu a deti lubil...je to zvlastne,ale poznali sme sa uz ako spoluziaci...potom v praci a ruku by som za neho dala do ohna,ze ma iba reci...skratka...najprv si s nim pohovor,uvidis...poriesi sa to.
@lucinda1711 no tak ked vies ze je taky lichotnik, tak sa ani necudujem, ze nejaku namotal a robilo mu to dobre. Teraz sa zacinam cudovat, ze ty sa cudujes tym sms, to by sa dalo ocakavat, ze to niekedy tak moze skoncit.
@terezka1947 no skoro ako moj manzel.o chvilku pride s prace domov tak som zvedava
@igiana ano je taky ale som ho prosila ze nech nema blbe reci,on mi slubil ze nebude mat,a mal.
@lucinda1711 pozri ja by som svojho kolegu za muza nechcela....aaaale poznam jeho zenu uz dlhsie a ver,ze nestastna nevyzera....a on sa k nej naozaj velmi pekne sprava a aj velmi pekne o nej hovori-co u muov nie je vzdy zvykom...takze jednoducho nic neries,kym sa v pokoji neporozpravate...a potom uvidis....
@lucinda1711 mame jedneho suseda, ktory ako cerstvo zenaty nemal problem toto robit a normalne jeho zena sa na neho pozerala, dokonca chytil tu zenu za stehno a jeho zena mu na to nieco vtipne povedala, ja som len vyvalila oci. Ale ako rokyplynuli a narodili sa im deti, tak nejako asi dozrel a prestal s tym, uz sa sprava uplne normalne.
a kedy moj muz dospeje ved ma 40 rokov,ci druha puberta?
@lucinda1711 on sa tak spraval aj ked ste spolu chodili?
@lucinda1711 ak si si ho zobrala uz takeho, tak si mu istym sposobom dala najavo, ze to tolerujes.
no mi sme najprv spolu robili a choval sa tak ku casnickam,doberal si ich a tak,potom ked sme zacali mi spolu tak sa ukludnil.
@lucinda1711 aj niektori stari pani sa tak spravaju k mladsim zenam, tazko povedat, ci ho to prejde. Ale ak mu na tebe zalezi, tak by mal popracovat na sebe.
@igiana nie nedala som mu povedala ze si to neprajem,ked bol slobodny si mohol robit co chcel ale ked uz bol so mnou sa mal ukludnit a pre jeho blbe reci to takto skoncilo
@lucinda1711 to je zasadna chyba mysliet si, ze clovek sa po svadbe zmeni. V podstate sa sprava tak ako bol nauceny odjakziva. On to zrejme za nic vazne a zle nepovazuje, ale je to od neho sebecke.
@love232 pokiaľ si myslíš,že môj názor je sprostosť je to tvoja iba tvoj názor. ..vidím to tak ako som napísala,každá máme iný názor na problémy...je to verejná diskusia,takže koľko ľudí toľko názorov 😉 ale každý by sa mal snažiť písať slušne a neoznačovať názor,ktorý sa mu nepozdáva za sprostosť 🙂 ...ak vám vyhovuje vzájomné kontrolovanie si mobilov tak v tom pokračujte-mne sa to nepáči tak to nerobím, a nechcem,aby sa mne môj muž kedykoľvek bez môjho vedomia hrabal v mojom mobile či profile na soc.sieťach 🙂
@lucinda1711 tiež poznám muža, ktorý má neustále a takmer ku všetkým ženám také reči, ktoré si môže niektorá vysvetľovať všelijako a manželstvo majú veľmi šťastné. Poznám ich obidvoch už hádam sedem rokov, moje kolegyne ešte dlhšie. A on je taký exot, že mi kľudne navrhoval trojku....lenže - SMS mi nikdy nepísal a myslím, že ich nepísal nikomu, je skrátka taký. Ale tan výpis by som dala určite urobiť a rázne, veľmi rázne zatrhla manželovi podobné aktivity. Povedz mu, že nemáš problém nabehnúť do jeho práce a všetkým tam povedať, že problémy v manželstve nemáte, len tvoj manžel si potrebuje hladkať ego, alebo nevie čo od rozkoše so sebou robiť. Ak to nechce, nech navždy skončí s podobnými somarinami, lebo ty skončíš s ním. Pubertu má už dávno za sebou. Pripomeň mu, že nebyť tej SMS, pokračovalo by to s kolegyňou ďalej a potom je už ťažko vyskočiť s rozbehnutého vlaku. Ak chce, aby váš vzťah fungoval ďalej, nech sa spamätá a neriskuj jeho rozpad úžasným pocitom, že mu všetky ženy ležia pri nohách. Je mi divné, že to robí, keď ste tak málo spolu, to by ste mali byť do seba zaľúbení ako kone do kopy sena 😀, asi to fakt bude len tou jeho povahou a práve preto mu daj jasné stop.
Ešte k tým mobilom - nechodím partnerovi do mobilu a PC, ani on mne nie, ale hocikedy, keď mu príde SMS, alebo mne a on nemá okuliare, alebo má niektorý z nás mokré ruky, tak mobil jeden druhému podáme - prečítaj mi to. Tiež nemáme nič zaheslované na PC a každý má svoj, ale nemáme problém, keď ho ten druhý nemá zapnutý - pozri si v mojom čo potrebuješ. Je to o dôvere, ale ak má jeden z partnerov potrebu vláčiť mobil aj na WC, to je už zle, veľmi zle, pretože tým dáva jasne najavo, že niečo skrýva.
@terezka1947 ak si žena berie kurizanta, tak potom jeho správanie nerieši a je rozdiel prehodiť niake to provokúce slovíčko a je rozdiel si s niekym vypisovať SMS.
Aj ženy sú čo slovne provokujú, a tam to aj končí.
@igiana človek sa zmení po svadbe, ked sa chce zmeniť, pretože to je další level jeho života a asi sa nebude správať ako pred týmto stavom. Každým dňom sa človek mení. 😉
@bodka13 v dnešnej dobe je mobil a soc.siete najčastejší dôkaz nevery. A nie skutočnosť, že by som prezretím si manželovho mobilu prišla na neveru, ale skutočnosť, že je taký kretén, že si ani nemaže sms, alebo ukladá nepotrebné súkromné čísla kolegyň , by ma určite dosť rozčúlili a urazili, pretože zrejme prehliada moju prítomnosť a skutočnosť, že sme manželia, t.j. niaky zväzok, puto, povinnosti, rešpekt, zodpovednosť. Nik ho nedrží, ked sa mu neľubi, dvere sú otvorené všade je veľa ochotných žien podeliť sa s ním aj o sms aj o posteľ, ale bez mojej prítomnosti.
@sonickaka suhlasim s celym tvojim prispevkom...akurat k tej sms-ke...vies,autorka temy precitala sms-ku,ok...prisla v noci...noooo,aaale dobre,ok....ved aj zeny su niekedy potvory a ked sa chcu muzovi pomstit,riesia to aj nepokojom doma v jeho rodine 😒 ...skratka je to iba sms(pokial ako tvrdi je u nich vsetko ok...
aaaale,zase je pravdou,ze ked nic neskryva a zalezi mu na rodine,preco neda vysvetlenie,resp. ak to jeho spravanie manzelku uraza,jednoducho z lasky k nej to spravanie korigujem(ked uz nezmenim)
a suhlas aj s tym,ze podozrievanie voo vztahu nic neriesi,bud clovek vie,co ma a nepokusa osud...alebo? jednoducho aj zena aj muz maju v zivote vela moznosti na neveru,aj kadeco cloveku polichoti...no su hranice,za ktore sa ist neda a dospely clovek by ich poznat mal(aspon dospely,ked uz nie milujuci 😒 )
vies,ja fakt nerozumiem preco je teraz nevera taka casta(alebo sa mi to len zda?)v mediach je IN len clovek,kt.ma aspon jednu milostnu avanturu a uz mi to pride,ze aj obycajni ludkovia si zacibaju mysliet,ze nevera utuzuje vztah-ako to povedal jeden medialny zralok 😀 😀 😀
hm,este sa tak zamysliet nad tym,aky vztah utuzuje 😀 ja by som taky nechcela....
a nik ma nepresvedci ani tvrdenim,ze muz nevere tazko odola 😀 preco????
kto chce,odola 😉
@terezka1947 Ked tu čítam tieto diskusie, mám pocit, že normálne manželstvo bez nevery neexistuje.
ženy majú určitú intuíciu, ale niekedy ju radšej pochovajú skôr, než by mali prekuknúť neveru muža.
Neistota v živote, vo vzťahu, nedostatok sebaúcty a zlý vplyv medii, to všetko sa podpisuje na nevere.
Poznám ženatých mužov, čo žijú dvojitý život, a doma sú tip- top manželia, poznám slobodných chlapcov, ktorý miesto balenia dievčat na diskoteky idú do bordelu.
Aj mnohé ženy prejavujú nedostatok úcty k sebe, pretože nemajú problém i napriek tomu, že sú manželky stáť ako druhé v poradí.
Už sa to tu tiež preberalo v niakej témy, že manželia spolu prestali komunikovať, práca , deti , starosti a to málo priestoru a voľna radšej riešia sedenim na pc.
@sonickaka veru,chyba komunikacia medzi manzelmi 😒 a casto si potom jeden ci druhy namyslaju,vymyslaju-co asi si ten druhy mysli,aky ma nazor na to ci ono....namiesto toho,aby si sadli a porozpravali sa...a mas pravdu,zeny akoby si same neverili a castokrat akoby boli vdacne uz aj za to,ze ich manzel pride vecer domov 😖
pravdou ze doba je hekticka...a casu malo,ale aj tak by sme ho mali prednostne venovat rodine,lebo je to podla mna najlepsia investicia...
@bodka13 priklad: Mojej znamej, ktorej manzel chodil do zahranicia za pracou, raz zazvonil mobil a bolo to jeho cislo. On vsak do mobilu nerozpraval, pocula vsak, ako sa rozprava s inou zenskou a z reci bolo jasne, ze spolu ziju 😔 😔 😔 Mobil sa sam nezapol, on tvrdi, ze to nebol, takze to musela spravit ona, aby sa to manzelka dozvedela. Asi ta milenka chcela, aby sa rozviedol a vzal si ju. Pointa je, ze autorka nemoze verit ani jemu, ani jej. Ak by za TEbou prisla zena s deckom a tvrdila Ti, ze je Tvojho manzela, verila by si jej, ci vyhodila z domu? Nikdy nemozes sto percentne verit nikomu, len sebe. Nevies, co sa tomu druhemu odohrava v hlave. Oni si predtym verili, ale teraz ma ona chrobaka v hlave a velke podozrenie...kto by nemal...ak je on nevinny, tak by ju mal uistit, ze si to dana zenska vymysla...su aj take pripady. Vid nedavno v telke ten pripad s policajtmi, ktorych presetrovali, lebo nejaka ohrdnuta zenska jedneho obvinila zo znasilnenia.
A este k tomu kontrolovaniu mobilov. Autorka predsa napisala, ze mobil pouzivaju bezne obaja, ze to nebolo o tom, ze impulzivne utekala skotnrolovat, kto mu pise...tak neviem, co tu riesite to, ze preco mu kontroluje mobil. Nerobila to
@zuriva Tzv.skutočný príbeh. Tiež nechápem prečo sa tak hrozne niekdo pozastavuje nad tým, že manželovi pozriem mobil, tak to sa ho potom ani nemusím pýtať kde bol, ved to je tiež kontrola, či nie?? 😉 Môže ma udať, že ho obmedzujem.
@terezka1947 Pokiaľ mám správne info. tak do manželstva sa vstupuje dobrovoľne, dobrovoľne sa zriekam a dobrovoľne prijímam nové, dobrovoľne sa rozhodujem v dobrom aj v zlom existovať s jednou osobou.
Keď potrebuje niekto obšívať kolegyne a dokazovať si, že je neodolateľný samec, nech sa dobrovoľne tohto nevzdáva.
este raz nekontrolovala som mu telefon,je to jeho telefon a aj moj.pretoze ho aj ja vyuzivam a aj mne tam chodia sms a mame take manzelstvo ze mi povie ze si bere s mojej penazenky peniaze,ked je manzelstvo tak si myslim ze vsetko by ste mali robit spolocne ved preto sa ludia beru ze sa lubia,veria si a nemaju ziadne tajomstva,mame aj spolocne bank ucty.jasne ze ked si pisem s kamoskou na soc,sieti a riesime neaky problem tak mu poviem ze nechcem aby to cital,pretoze to su jej problemy a on si to ani neprecita,je to proste o dovere
Vcera prisiel domov,sme sa dlho rozpravali,povedal mi ze to neni pravda ze si ma nebral pre to aby ma podvadzal to mohol ostat slobodny,kolegyna sa do neho zalubila.a pozyvala ho na kavu on jej napisal smsk ze nech ide do certa.to urobil urcite lebo ona co mu napisala v noci tak ta sms znela..... pacis sa mi a neposielaj ma uz do certa,ja uz dalej nevladzem atd.ale som mu povedala ze keby ti bola ukradnuta tak jej nepises sms.si myslim ze jemu sa to pacilo ked neaka o 20 rokov mladsia isla po nom,som mu to aj povedala ze mu neverim.neviem teraz kto klame.
@lucinda1711 pozri....tazko ti tu nejaka baba poradi,lebo iba ty vies aky je....a ak naozaj je vase manzelstvo take pekne...tak ho nenic nedoverou....ak ti doteraz neklamal,nedal ti dovod na ziarlivost,pocit menejcennosti...a co ja viem co este...tak mu skus uverit aj to vysvetlenie,kt.ti dal...predsa nemozes uverit iba tak nejakej zenskej...
ale naozaj,iba vy dvaja viete a poznate ako to medzi vami je...je lahke znicit nieco pekne....takze sa riad svojim pocitom,srdcom a intuiciou....toto zeny nikdy nesklame
@lucinda1711 prosim ta ved ta zena je ocividne hnusna svina ktora si chce ulovit dobreho muza!!!
Ver jemu a daj mu sancu, napravte to a uz sa o nej via nebavte. Ved jasna je ta sms poslal ju do certa a ona sa vtiera a uklada sa mu pod nohy! Ktory chlap zakopne a taku lahku handru? Keby ju aj raz akoze prekotil tak aj tak by to bola len obycajna nicneznamenajuca chudera a takemu hovnu snad nedovolis rozbit vase krasne manzelstvo 😨
Prepac za vyrazi ale vrrrrrrrr ma stvu taketo naivne kolegynky
@lucinda1711 tak to je super, ze ste sa porozpravali.....a ak mu veris teda ako opisujes, tak by si mala.....a popravde, akzdemu (nielen muzovi) sa paci, ked sa zapaci aj niekomu inemu, dviha to sebavedomie a pocit, ze je stale pritazlivy a pacitelny (a ak je to len pocit a stale je s tebou a aksle na kolegynu, tak je to to naj co moze byt.....)......nehaldaj teda problemy, kde nie su, elbo ich mozes vytvorit a dohnat do oapcnej pozicie, ak si verite natolko, ze mate spolocny telefon, tak toto by malo byt rovnake...... (halvne, ked ste sa o tom porozpravali...)

@keisi08051 ale ja si myslim ze jej pisal