Manžel ma podvádza
mozno to niekto nebere ako podvod ale ja som pred vcerom zistila ze moj manzel oblbuje kolegynu.prisla mu v noci sms od nej ze sa jej paci a ze uz dalej nevladze atd.som jej napisala a ona mi napisala ze to bol omyl,ale som ju donutila aby mi povedala pravdu,prosila som ju,tak mi napisala ze ona s mojim manzelom nemala nic len dva mesiace ju v praci oblbuje ze vraj sa ide rozvadzat a ze ju chce,vola ju laska,slniecko.no tak vlastne vravi aj mne.doma je vsetko v poriadku,kazdy den sa milujeme,vyznava mi lasku,je fakt dobry,stara sa o mna.on vsetko popiera,ale ked som mu povedala ze chcem vypis sms tak nesuhlasil,viem ze je to pravda.zrutil sa mi svet,bol clovek ktoremu som verila,ktoremu som verila ze ma miluje,ze sa na neho mozem spolahnut,vsetko skoncilo
@aquamarine13 nemohla my sme mali zmluvy...kebyže poruším mastná pokuta náš hotel bola čistá zašiváren 😝
som rada že už tam nie som 😝
heh tak to je samozrejme🙂))
nech si kazdy zje co si uvari🙂
ja som si tiez povedala,ze som rada ked som zanechala pracu ale teraz mi aj chyba:(
idem ja,musim von lebo mi je dlho doma sediet🙂
bolo super popisat,maj pekny zvysok dna,pa
@lucinda1711 presnorila som to tu prve 4 strany teraz a myslim, ze by si to nemala tolko riesit, podla mna si slecinnka robi dobre a hladka si ego... je to uplne bezne, nie raz som to videla vo firmach... staci ze bol sef alebo kolega trochu mily a k svetu a uz mu robilo zenske osadenstvo peklo zo zivota... hlavne ak doma mate vsetko ok... ved keby ju volal lasocka a mal s nou kadeco, tak urcite by sa doma rovnako nespraval... a to ze odpise na smsku? No a? Ved aj ja kazdemu odpoviem/odpisem aj nie, ked nejdem... a za to budem upalena ako nevernica? :P Ignoracia na pracovisku sa nenosi, priamo napisat a povedat co a ako ano... pravdepodobne sa musia stretavat v praci, ci ma dat rovno vypoved? ;)
K pouzivaniu jeho mobilu a citaniu sms atd. iba tolko, ze to robi kazda druha zena ... mozno nie cielene na odhalenie nevery, ale proste automaticky.. u nas je to bezna vec, keby mi chlap trhal telefon z ruky, hned ako ho chytim tak vtedy by som bola podozrievava 🙂)))
@aquamarine13 píšeš o svojom (ešte) manželovi?
prekvapuje ťa každé 3 mesiace s inou?
alebo to už bolo a si sama?
lebo ak si s ním, celkom tomu nerozumiem 😕
@sonickaka moja mila pre mna je zena ktora sa hadze zenatemu muzovi pod kolena obycajna handra a to je este velmi pekne decentne slovo 🙂
Isteze predstava milenky je taka ze je to akoze kus osobnosti ? Zena ktora vedome ide po zenacovi tak to proste nema s osobnostou a chrbtovou kostou nic spolocne...
Pravdaze milenka je tiez len zena, moze byt mudra a vzdelana aj inteligentna ale my sa tu bavime o kolegyni ktora vedela s kym ma docinenia
@31majka12 tak to je fakt najlepšie riešenie, nech ti ten rozvod čo najskôr a hladko prebehne
😅
@keisi08051 dakujem... 🙂
k nevere len jednu vec......človek, ktorý úprimne miluje svojho partnera, NIKDY nepodlahne pokušeniu od cudzieho človeka, za žiadnych okolností.......a to z jedného jediného dôvodu, človek,ktorý naozaj miluje, má v sebe blok, ktorý mu bráni pripustiť si k sebe cudzieho človeka......v tomto neplatí ani tá slávna formulka - "nikdy nehovor nikdy", milujúci človek nikdy nepodvedie
@lucinda1711 neries hluposti.
nevera hlupostou je. teda pardon, u teba este len podozrenie na neveru... su daleko horsie a neprekonatelnejsie problemy v manzelstvach. Fikol inu? A co.. nie je ani prvy a ani posledny.
Otec je dobry? Pomaha v domacnosti? Je na neho spolahnutie, ked potrebujes pomoc? Je ti oporou, ked je ti tazko? Miluju ho vase deti? Miluje on vase deti a je im dobrym otcom?
ak si na 3 otazky odpovedala ano, riesis hluposti.... chod sa schladit, chod na damsku jazdu, precisti si hlavu - a vybodni sa na riesenie problemov, ktore ani neexistuju.
@jana497 zatiaľ nemám pocit,že musím svojho manžela preverovať...príde mi to ponižujúce,z môjho pohľadu by som mu už vtedy neverila a preto by som kontrolovala - hrozná predstava 😉
@ludkaol myslím,že jej možno nepomôže nič čo jej tu napíšeme 😉 ...nevieme objektívne posúdiť ako to u nich doma je ....môže si z našich príspevkov vybrať,čo sa jej zdá vhodné, ale konečné rozhodnutie je na nej ....lebo ako to tu čítam jedna jej radí kontrolovať chlapa,druhá rozvod,tretia neriešiť to,ďalšia odísť ku kamoške a nedvíhať mu telefón nech sa chlap spamätá ... 😉
@zuriva tú ženu s deckom vyhodila a s manželom by som sa porozprávala ....treba mať dôkazy a nie iba slová 😉
@sonickaka spýtať sa kde bol mi príde normálne a fér ale prezeranie si mobilu,kontrola zoznamu telefónnych čísel či čítanie si sms správ mi príde neslušné a nehodné vzťahu,ktorý je v pohode- ja osobne by som to od partnera považovala za nedôveru voči mne 😒
@bodka13 -oj ja som bola toho isteho nazoru az do doby kedy som olutoval tento moj nazor...ja som bola tiez striktne proti citaniu sms,striktne som presadzovala sukromie az do doby kedy mi cele okolie nadalo do sprostych ci neviem o tom ,ze ma frajerku...caste sms...hrdost nepustila...skoda...mozmo by som sa vyhla par veciam ....zmenila som nazor lebo zrazu sa to tykalo mna...stresne dobre sa presadzuje nazor o sukromi ..az dokym sa to netyka priamo nasho vztahu..nasho podozrenia..nasho manzela...
@lucinda1711 poookacaaat... Ty si najprv napísala že sachce rozviesť a potom zase že nevedela že je ženatý? Zvláštne
@fikes ano to mi najprv povedala ona ze ona nevedela ze je zenaty a potom povedala ze pocula ze sa ide rozviest,
@kaktusik007 na vsetky otazky ano len nespali spolu,urcite nema kedy,.ja viem ze to neni az taky velky problem,len to cloveka mrzi,ked verite niekomu a dali by ste za neho ruku do ohna ze by to nespravil a on to spravi,je to sklamanie,pretoze sme len dva roky spolu,je dobra,stara sa o nas,vari zehli perie,s prace domov,celu vyplatu mi da.kazdu chvilku mi vravi ako ma miluje,hladka ma ked zaspavam,v sexe vsetko ok,tak preco ma potrebu pisat a balit inu.ja som nad tym rozmyslala ze ci by som to ja spravila,NIKDY,aj ked predtym vo vztahoch som bola riadna mrcha,ale ked niekoho lubim tak by som mu takto neublizila nemohla by som....
@bodka13 Paradox na tom je, že zakladateľka tiež mala pocit, že to je u nich ok, a tiež asi prezentovala tvoju vetu ...zatiaľ nemusím svojho muža preverovať až do momentu pokiaľ neprišla v noci sms.
Ak by niektoré dámy tvojho názoru možno ten mobil manželovi prezreli, s čím on počíta že to neurobia, tak by tu možno v dalšom príspevku riešili rozvod. Takže niektoré volia voľbu nechcem vedieť.
A samozrejme, že tu mi nikomu nepomôžeme, dotyčná vie či zvládne rozchod s mužom, či zvládne zostať sama, či si chce tento problém vyriešiť a zároveň si vyrobiť další, riešiť dieťa, bývanie, financie a pod., alebo či s ním zostane.
Osobne si myslím, že jej manžel má za ušami a už ked to prasklo robil obeť.
Ak ma bude namotávať kolega, s úsmevom mu naznačím pohov, nemám záujem, potrebu ani chuť, a niake tie flirt - gestá v práci sa dajú prežiť, no je pekná drzosť ked flirtovanie riešim aj formou sms a zaťahujem to do prostredia svojho súkromia.
@mimka11111 myslim, ze tu ani neide o to, ci toho druheho cloveka naozaj lubite, tu ide skor o moralne zasady...su chlapi, ktore maju zo dve milenky, plus manzelku, kazdu lubia inym sposobom, mozu mat aj deti s tymi druhymi a su stastni /svojim vlastnym sposobom/, kym na to zena nepride 😝
Ale ak mam v sebe moralnu zasadu a hoci moje manzelstvo je v troskach, ak verim , ze je nespravne partnera podviest, tak to neurobim, kym nebudeme rozvedeni
aspon moj nazor...
@kaktusik007 fiha..a co podla Teba je horsie? Ze Ta mlati? Ze je alkoholik? Ze je gambler??? Nevera podla Teba nie je dost vazny problem??? A to hovoris v case, ked sa u nas rozsiruju choroby ako su AIDS, kvapavka, atd??? 😕 POzri, ak si si s partnerom na zaciatku dohodla, ze budete mat otvoreny vztah, ze mu budes, a on tebe, bokovky tolerovat, tak fajn...mozno pre Teba by bola posledna kvapka, ak by ta zmlatil do bezvedomia...ale ine zeny neveru netoleruju...
@aquamarine13 na pokec chodil 10 mesiacov, teraz som zistila, ze bol prihlaseny aj na inych strankach, napr na platenej pre najdenie si milencov 😖 😖 😖 Stale zistujem nove a nove veci...teraz mam aj podozrenie, ze mal ine tel. cislo, ktore mozno pouzival na sms ci telefonaty...proste humus 😔 Stale tvrdi, ze fyzicky ma nepodviedol, to by bolo pre mna jednoznacny rozvod, ale je pre mna tazke aj stravit, co povyvadzal, nechapem tomu, doma sa spraval normalne a tiez som na to prisla uplne nahodu, ako autorka
@mamavera ved preto je to tazke, lebo som svojho manzela milovala a verila som ze aj on mna 😔 On nikdy taky nebol, sme spolu uz 16 rokov, je to introvert, chalan, ktory sa hanbil rozpravat s cudzimi ludmi...internet mu dal pocit krytia, schovaval sa za obrazovku...no a neviem, ako daleko to az zaslo, ale iste viem, ze tam boli aj nejake eroticky ladene maily 😢 😢 😢 Chodime na poradnu len kvoli tomu, ze on prejavil zaujem o zachranu nasho vztahu aj kvoli tomu, ze keby som podala ziadost o rozvod, asi by nas na poradnu aj tak poslali.
Jednu sancu som mu dala v aprili, ked som este nevedela cely rozsah jeho cinov, len som zistila,ze chodi na pokec a prezera si obrazky...a kedze s tym neprestal, aj ked som sa mu vyhrazala rozvodom, hladala som dalej a v maji sa to vsetko zosypalo...stale nie som rozhodnuta, co dalej, je pre mna cudzi clovek a citim, ze este predo mnou nieco taji 😖 😖 😖
@adri266 napísala som svoj názor, morálne zásady, by sa podla mňa nemali spájať s láskou / aj ked úplne súhlasím s tým,čo si napísala / pretože miluješ bez príčiny, nie preto, že sa to tak nosí.....to sa už potom o láske hovoriť nedá.....v dnešnej dobe,sa ale slovo "láska" skloňuje v úplne inom ponímaní a nie v tom pravom význame, žial.....a to,že muž miluje aj svoju ženu a aj milenku? aj ked každú iným spôsobom? nie, nemiluje ani jednu, miluje len samého seba a urobí všetko pre to, aby boli naplnené hlavne jeho žeby fyzické potreby?? lebo, vraj "príroda, chémia,..." a podobné bludy......nie, vlastný egoizmus a bezcharakternosť na oboch stranách, ktoré podvádzajú 🙄
@zuriva kdesi som počula, že alkoholik sa zo svojej závislosti vylieči práve tým, že postavíš pred neho flašu vína a on jej odolá, je na najlepšej ceste zbaviť sa tejto závislosti, čo z toho vyplýva? všetko je len v našom myslení a žiadne tabletky, ani nič iné mu, podla mňa, nepomôže....ak si on sám neuvedomí svoj problém.....taktiež si myslím, že na celom svete neexistuje jediný dôvod k tomu, aby sme začali piť, aby sme začali byť neverný, atd......
@kaktusik007 Ja by som tiež veľmi rada vedela, aké sú v manželstve podľa teba oveľa horšie a neprekonateľnejšie veci , keď neveru považuješ za hlúposť....Ja teda horšie veci v manželstve ako je nevera nepoznám.

@ludkaol heeej,mas taku pikosku?🙂))
to by si mohla aj zneuzit🙂