icon

Manžel ma porovnáva a kritizuje

gemynnka
10. okt 2016

Ahojte,mam 27 rokov som na materskej s 2rocnymi dvojickami a uz som ozaj v takom stadiu ze sem pisem aby som si precitala ine nazory na moj problem..takze moj muz starsi odo mna o 17r neustale nejakym sposobom poukazuje na moju vahu aj ked musim povedat ze po dvojickach mam pri 168 cm 56kg,neustale ze som tazka pre neho a dokonca ze som tucna co teda urcite som neni..dala som ai zalezat natom aby som schudla aby som nebola fakt tucna.v poslednej dobe aby toho malo nebolo ma porovnava s kolegovou zenou ako ma ona upratane ze videl na fotkach,ako ona pri dvojrocnej dcere domaze obriadit dom,malu,dokaze navarit a ma nonstop cistucko..ani hracka jedna jedina na zemi atd..alebo ze pani dokonala dokaze cely mesiac varit za 100e a ja nie..vlastne ja nevarim som sa dopocula od neho,nic nerobim len spinkam alebo sedim na gauci..nejdem sa obhajovat kazda mamina vie ake to s detmi je...niektore su aktivne niektore vymyslaju atd..ved deti 🙂 nemam neustale upratane chapte hracky po zemi atd ale ja som na nich absolutne sama,nikto mi ich bepride povarovat,zobrat von,pokocikovat alebo mne s niecim pomoct ked mamu uz nemam bohuzial a svokra nezaujem..a moj drahy muz okrem chodenia do roboty absolutne nic doma nespravi,mne nepomoze a ani s detmi sa nejak extra nehra alebo zeby sa im venoval alebo ich zobral von aby som ja mohla v klude nieco spravit ..na vsetko co si zmyslite som sama a zistujem ze setko co robim vlastne poda neho ani nerobim a som tucna a nic neviem..prosim napiste mi svoj nazor co si o tom myslite...dakujem pekne

sense
11. okt 2016

@ajana1 vies vzdy som si vravela ze radsej budem sama ako byt ponizovana a trpiet kedze som to videla na mojej mame kedze otec sa s obcasneho puva stal alkoholikom a mama to trpela.udajne kvoli nam detom...i ked moj muz nepije...ale ponizovat sa nenecham radsej sama s dcerou a spokojna ako byt vo vztahu kt nefunguje len aby som neboka sama. Ved dcera by otca nestratila

ajana1
11. okt 2016

@sense to mne je jasne a zvlast aky priklad by si dcere dala? Ze je normalne ze chlap je grobian? Nedajboze by hladala v manzelstve rovnaky vzor co sa zial dost casto stava 😕

loginexistuje
11. okt 2016

Je to debil co vies aj sama neni to o te tvojej vahe ci vedeni domacnosti ale o jeho komplexoch on uz ma deti z ineho vztahu ci ako zil predtum ono vo vyssom veku sa tazko zvyka na nove situacie mozno ta chce zneistit a zmanipulovat aby si mu bola uplne podriadena a nemyslela na zmenu alebo mysli na zmenu on a hlada vyhovorky a ospravedlnenie

alchemilkazltozelena
11. okt 2016

@gemynnka stary dedko sa ozval k niecomu k comu ani z lietadla nepricuchol..asi si zmylil rolu muza s otcom tvojim..haloooo nech sa zobudiii kym este onho stojis..deti aj domacnost du oboch partnerov tak pan velkomozny pekne zdvihnut rit a pomoct! Zena nie je otrok..ale to zadubenci nechapu

puklica13
11. okt 2016

@gemynnka precitala som vsetky tvoje komenty..o tom ako aj ty manzela kritizujes a porovnavas...a len jedno:to nie je manzelstvo ale boj kto z koho...nemate si co vycitat...on nalozi tebe a ty jemu...v konecnom dosledku je jedno kto s tym zacal a kto sa pridal...naucte sa komunikovat inak prezijete zivot vzajomnym osocovanim a urazkami..mozno by nebola odveci aj poradna ked nie obaja aspon jeden...
Tvoj muz sa sice sprava jak chuj..len ci ty sa nespravas ako krava (bez urazky)

majinka81
11. okt 2016

@gemynnka Ja ti na to napisem tento vtip ktory som nedavno citala a mozes mu ho povedat.
Pride muz domov z prace a pyta sa zeny.
"Preco nie je upratane ked si cely den doma?
A zena na to.
"A my preco nie sme milionari ked si cely den v robote???

sardinka336
11. okt 2016

Kočky nestiham vas ani lajkovat, kazda mate v niečom pravdu...,,stareho,, treba hodit do reality všedneho dna, pekne mu nechat deti nech sa stara. Len by mi trepal o hlavu nejaku kolegovu zenu, tak nech si za nou ide a verte tomu, ze mu jednu strelim!! s tým či sa chce ist kurvit!
Na druhej strane davam za pravdu aj @puklica13 ze ono je to potom kydanie jeden na druheho a zranovanie sa navzajom. Bud sa porozpravate ako dospelý a normalny ludia, zadelite si povinnosti alebo ....
a ten vekovy rozdiel...

janinah
11. okt 2016

Heeeej...kde je tá,čo v inom príspevku píše,že o 27r. staršieho zbalila? a kde sú tie,čo píšu,že toto aj klape?....nikdy klapať nebude,je to presne o tom,že toto je vzťah otec-dcéra.Možno vo veľmi ojedinelých výnimkách áno,ale.....dostala si kopu dobrých rád,tak sa ich drž,nie si jeho dcéra,slúžka ani otrok,deti sú spoločné,tak hlavu hore.Ja si myslím,že ťa potrebuje zdeptať,aby si náhodou nenabrala sebavedomie a neodišla časom za mladším a hlavne normálejším chlapom,nedaj sa.

e_lenka
11. okt 2016

@mirka17 jaj zo srdca si mi napisala, ked som si citala prispevok, presne to iste ma napadlo...

lubkavargova1
11. okt 2016

Presne toto ma napadlo tiez ze naj si to precita tot co ma o 27 rokov starsieho....tu je ako to furt dopadne..

marfikchov
11. okt 2016

hmm, smutné, ale akoby som čítala o svojom, sú tam mierne odlišnosti ako napr. že ja naozaj tučná som, a bohužiaľ, nech robím čo robím, kilá sa ma držia, a on mi s deťmi ako tak pomôže, síce to nie je podľa mojich predstáv, ale nech... momentálne je u nás tretí deň tichá domácnosť, lebo presne toto sa u nás dialo... som neschopná, keby mi dal 3 tisíc, tak aj tie všetky miniem, ani domov nič nedonesiem (mal na mysli zbierať šípky)... pritom začala som od septembra pracovať, zarobím cca 500 v čistom plus k tomu rodičák, čiže ja donesiem do domácnosti 700, je pravda, že cez týždeň momentálne nestíham ani extra variť či upratovať, tak som to plátala práve cez víkend... prosila som ho, aby išiel s deťmi von, nech mám kľud, nech si porobím, trvalo mu hodinu a pol, kým sa od telky zodvihol, tak mne išli dve práčky, polievka aj druhé na sporáku, k tomu vysávač, mop, prachovka, kúpelňa.... len tak tak som to stihla, kým sa vrátili, potom dať deťom jesť, uspať, logika, zaspala som s nimi a keď sme sa zobudili, tak sme išli deťom kúpiť zimné topánky. tam sme sa v obchode zvadili, lebo som nechcela topánky o 10€ lacnejšie, čo tam po tom, že sa mi nepáčili... však ja by som vdačne im kúpila za 5 euri a nie 35... dokonca odišiel z obchodu, tak či som chcela či nie, z mojej karty to tam poputovalo... potom večer pri telke ešte do čohosi zabrdol a v nedeľu, chystám sa do kostola, maľujem, mladší pri mne sedí a vždy keď to robím, tak si hovoríme, že som pomaľovaná ako indián, prosto sranda a on bol pri tom a utrúsil dosť nemiestnu poznámku k môjmu výzoru, čo som sa už slzí nezdržala a povedala, že ak mi nemá povedať niečo milé a povzbudivé, tak nech je ticho a neuráža... v kostole sa tváril že sa nič neudialo, najpozornejší manžel a otec, deti tam vyhladkúval, z čoho mňa dvíhalo a samozrejme mi slzy tiekli aj tam, že aký pokrytec... prideme odtiaľ, a kedže sa dojedalo z dňa pred, tak reku napečiem im muffiny a pizzové slimáky, takže zas vrtenie okolo sporáku a keď mu do obyvky kričím, že deti sa hrajú v špajzi, nech ide k nim, tak odpoveď "však si tam ty"... samozrejme obed som musela naservírovať deťom opäť ja... no a po spánku sme mali ísť von, ja chystám seba a deti, on v trenclách sedí a zas pre nejakú poznámku sme sa pochytili, on sa zdul a nejde nikde... tak ja nedeľnú prechádzku absolvovala sama s deťmi, išlo mi srdce puknúť, čo mi to prišlo ľúto... po 2 hodinách prídem domom a chlapa nikde... tak som sa pustila samozrejme ešte do žehlenia... doteraz neviem kde bol, a ani ma to nezaujíma.. prosto momentálne som urazená a ako dlho mi to potrvá neviem, ale vydržím...

juliet86
11. okt 2016

@marfikchov to cp opisujesnznie ako vztah z pekla. A naco to drzis? Si mysli ze vasebdeti su slepe hluche a blbe ze nevidia nepocuju a necitia hadky napatie a slzy medzi vami? Fu...

sardinka336
11. okt 2016

Ja by som len dodala, ze často sa stretavam s tým, ze pár - manzelia si vyčitaju veci na verejnosti pred znamimy, kamaratmi...ako na jednej strane chapem, ak sa niekto chce ,,pozalovat,, ale napr. mam kamošku a ta na svojho muza nepovie nič dobre, ked sa niečo bavime ona hned a ten moj to nevie, on by to nevedel, on by to neurobil atd...pritom si nemyslim ako vidim toho muža ze je 100% taky ako nehovorim ze je ideál. Proste toto zhadzovanie na verejnosti vztahu nesvedči....Ako malokedy počujem, ze moj muz toto spravi a hento..skor len stažnosti, ako treba aj to malo čo spravi pochvalit, chlapi su holt taky...jak male deti pochvalit. Aj moj muz niečo spravi (ako on mi pomahal o to pokoj) ale uz povie ze ,,hen ako som Ti upratal,,!!!! no myslím si moj zlaty ,,mne si upratal,,? snad NÁM si upratal....ale nepoviem mu to a pochvalim ho ze no ja vidim super....alebo ked rano porobi a ja spim tak mu napišem na vajber ze dakujem ako pekne poriadil. Ako podla mna to utuzuje vztah, jasne kto mna pochvali čo robim denne? Ale uz som to prekusla lebo len by som sa vadila a to nechcem. takze tak..chvalit...

marfikchov
11. okt 2016

@juliet86 nie všetky dni sú také, sú také obdobia, možno po polroku sa také čosi zomlelo... potom prizná, že má nervy z práce a vždy to ospravedlňuje, že "sranda, a ja všetko vážne beriem", ale už som mu mnohokrát vysvetľovala, že jeho vtipy pripradajú smiešne len jemu... a pre čo sa vždy chytíme, sú prachy... to je záruka, že ho tým vytočím...

dominika6
11. okt 2016

@gemynnka
nabudúce ked začne o tvojej váhe povedz iba jednu krátku vetu

,,vieš ja v mojom veku vyzerám atraktívne po dvoch deťoch,ktroé som ti v tomto bruchu vynosila,ťažko porodila s láskou a v zdraví vychovala,kým tebe tiahne pomaly na 50-tku a hráš sa tu na Casanova..ak niesi schopní milovať naše deti,venovať sa im a mne,ja nemám problém nájsť si mladšieho aktívnejšieho muža,čo ma bude ľúbiť aj s kilom navyše,,

janinah
11. okt 2016

@marfikchov ty sa neurážaj, ty to rieš....pero a papier do ruky,spísať povinnosti s deťmi a okolo domácnosti,podeliť si to a robiť spoločne....život a rodina nie je o tom pretŕčať sa v kostole,akí sme šťastní a dokonalí....a ak sa milosťpánovi nepáči,tak za prvé- nožnice a postrihať káble od tv,pc,nech ho aj porazí od hnevu....za druhé-ukázať mu kde sú dvere / drahý,už mám toho dosť, s ničím mi nepomáhaš,všetko sama robím,zbaľ si kufre a vypadni!....ty mi zbaľ... 😉 tak aj u vás asi tak... 😒
a ešte jedna vec, zrejme máte osobitné účty ,tak neopováž sa celý svoj príjem minúť na deti a domácnosť,odkladaj si na dôchodok už teraz,roky preletia a ty zistíš,že si stará,chudobná a on bude mať možno tisíce usporené,ale živiť ťa odmietne

mimac
11. okt 2016

@gemynnka mne sa niečo stane, to nemyslíš vážne, že sa nevieš obhájiť! podľa BMI máš presne toľko kíl ako by si mala mať na svoju výšku,nech si to overí debil-takže tučný je ON a nie ty! hoď sem fotku a zhodnotím ako ON vyzerá - MODEL je asi krásny s 6 tehličkami na bruchu a hollywoodskym úsmevom bez kazu! pch za 100e/mesiac nenavaríš ani keď sa na hlavu postavíš, to čo je za argument?a zapájaš ho do niečoho?vynáša smeti?nakupuje potraviny napr?nerob tú chybu, proste domáce práce si treba rozdeliť a nie, že žena všetko musí urobiť lebo muž chodí do práce, aj ty raz budeš chodiť do práce a keď sa z nej vrátiš tak nebudeš okolo detí behať?no by mi môj skúsil povedať, že som niečo neurobila podľa jeho predstáv, ešte naschvál by som išla s kamoškou na víno,pch, vôbec sa necíť zle a už vonkoncom vinná, ťa len deptá lebo ON má neaký problém a keď sa mu páči ako žije kolegova manželka s ním tak nech si takú hľadá...

marfikchov
11. okt 2016

@janinah no vyhodiť ho nemôžem, nakoľko v tom byte sú v podstate moje len deti, byt je jeho, kupoval ho za slobodna a k nejakému spoločnému prepisu nie je schopný... a ak by došlo k najhoršiemu, tak v prvom rade sa musím ja postaviť na nohy, nájsť stabilnú prácu s dobrým príjmom, lebo 4 roky na 200 eurách, to je dlhá doba

stella03
11. okt 2016

@gemynnka snazi sa ti podkopat takymto ubohym sposobom sebavedomie, ja by som mu s usmevom na tvari otvorila kazdy vecer na veceru Majku pasteku a dva rozky- grahamove( nech ma zdravu stravu😁) a keby vyvaloval telacie oci...no drahy moj, aby som sa vliezla do 100€,budes takto vecerat...a pred vyplatou budes zrat tu pasteku v najmensom baleni s 50% zlavou🙌🙌

janinah
11. okt 2016

@marfikchov píšeš,že donesieš domov 700eur + alimenty...málo by bolo?.ale odchod je posledná možnosť,musíš na to ísť prefíkanejšie,začni s tým,aby doma niečo robil,ale pravidelne,aby to bola "jeho robota" napr. nákupy, čistenie kúpelne, večerný kúpeľ s deťmi a ukladanie spať...

stella03
11. okt 2016

@geminnka a ked sa napapa,na stol mu poloz Geriavit....s nenaapadnou poznamkou o veku .....milacik vo svojom veku sa uz musis starat o svoje zdravie...

marfikchov
11. okt 2016

@janinah ja nemôžem povedať, že nepomáha, pomáha, v tomto by som mu krivdila, niečo mu síce potrvá hodiny, z čoho som ja na mrtvicu, ale urobí... alebo ked sa zatnem, ako včera večer a že nech večeru deťom naloží on... tak to urobí, aj ich uspal.. on je potom submisivny, keď vidí, že mnou nepohne, ale trvá mu to týždeň dva, keď "seká dobrotu" a teda odčiňuje to čo som popísala vyššie a potom zas po starom... však ja od neho ani nevyžadujem, aby sa do všetkého zapájal, však ja si porobím, deti nie sú najmenšie, dokonca bol teraz s nimi očr, kedže ja som v novej práci, on to dá, ale sám z vlastnej iniciatívy zriedka... a mne ide o tú pozornosť voči mne, kedy si som bola dokonalá, nemala chybičky a teraz len výčitka za výčitkou...

jamika27
11. okt 2016

@gemynnka nie on je chuj ... ale ty si trubka ... ako tak čítam on ťa nemá za partnerku ale za tretie dieťa, ktoré okrikuje. Moja treba si trochu viac vážiť samú seba - treba ti výšiť sebavedomie. Neviem prečo si išla do vzťahu so 17 rokov starším - možno si hľadala niekoho kto ťa bude viesť, ako rodič podvedome ... alebo niečo podobné - nechcem to rozoberať, ale chybu by som hľadala v prvom rade tam a u teba.

A potom by som popracovala na tvojom sebavedomí. Taký cirkus by som s tvojim chlapom spravila, že by ma na rukách nosil ....

Ja mám jedno dieťa, a keď muž ,,zažartuje,, niečo v zmysle že čo to tu je za bordel ... dva krát oľutuje, že si nezahryzol do jazyka ...
Fakt to nie je normálne - ale chyba je aj v tebe - že mu to dovolíš a že sa k nemu asi nesprávaš ako partnerka - rovnocenne ;)

elanor
11. okt 2016

@gemynnka obycajny chrapun, co ti poviem.
Ked je taky mudry a dokonaly, tak si objednaj nejaky wellness na vikend, a povedz mu, ze ked si taky uzasny a vsetko vies lepsie, tak mi to prosim ta ukaz ako sa to robi. Ty sa zbal a chod a neho nehaj doma, nech si poradi jak vie...
Alebo bars len na jeden den behat s kamoskou po obchodoch, na obed, len tak pokecat, pre radost.
A ked prides domov, a nebude mat tip-top upratane, navarene atd, tak ho tiez sprdni, ze to ma znamenat, preco si cely den vala vajcia na gauci, ked neni nic hotove.

Jaku pozicaj, taku vrat, mal by pochopit, ze su dolezitejsie veci, nez vyglancane pohare v polickach....

lucinka511
11. okt 2016

@gemynnka no vidis, nemala si si brat za muza takeho stareho dedka.
Tak mu povedz, ze moze byt prestastny ze ma doma taku mladicu,lebo kebyze nie Teba tak je zenaty s takou starou rachetlou.Obran sa aj ty slovne ,napadni ho tiez ,ked on napriek tomu,ze ti pomaly moze byt otcom ta takto ponizuje, niezeby bol prestastny s mladicou doma ale bude este spekuovat,No fakt uz stary chren,idu nanho starecke maniere,clovek cim je starsi,tym je nevrlejsi,,to je ten ubytok testosteronu.

sasa1310
11. okt 2016

@gemynnka čo myslíš, prečo mal deti až v 40ke? Neviem koľko si s ním, ale keď je od teba o 17 rokov starší, tak asi už mohol byť dávno ženatý ešte predtým ako teba stretol.
No "ktovie prečo" ho nik nechcel. Hentaký "zbytkový tovar" veruže nikdy nie je dobrý.
Čo viac dodať, sprav mu láskavosť a nech si je opäť sám. Možno bude spokojný a bude môcť v plnej sile obdivovať dokonalú kolegyňku a nebude sa zapodievať takou "chuderou neschopnou" akou si ty

sissy27
11. okt 2016

@gemynnka hmmm tak keď si taká neschopná, nech ti ukáže ako sa to robí... na týždeň nech si vezme voľno z práce a bude sa starať komplet o všetko, ty nebudeš robiť nič, len sa pozerať a učiť...
a k tvojim proporciám - 56kg pri tvojej výške rozhodne nie je veľa... možno to nemáš úplne ideálne rozložené, možno bruško trošku vytŕča ( po dvojičkách žiadny div), ale pokiaľ on nemá postavu adonisa, tak nech láskavo zavrie ústa...
ale osobne si myslím, že problém je niekde úplne inde ako v tom, či zvládaš domácnosť alebo máš o kilo viac / menej... ☹ ☹ ☹

natalym
11. okt 2016

@gemynnka By letela hliníková lopata po ňom. By zabudol čí je debil sprostý. Daj adresu, ho zbijem. Nedaj sa.

natalym
11. okt 2016

@sasa1310 Že zbytkový tovar. 😀 😀 😀

lubkavargova1
11. okt 2016

@natalym ze jaka akcna si dnes.