icon

Manžel ma porovnáva a kritizuje

gemynnka
10. okt 2016

Ahojte,mam 27 rokov som na materskej s 2rocnymi dvojickami a uz som ozaj v takom stadiu ze sem pisem aby som si precitala ine nazory na moj problem..takze moj muz starsi odo mna o 17r neustale nejakym sposobom poukazuje na moju vahu aj ked musim povedat ze po dvojickach mam pri 168 cm 56kg,neustale ze som tazka pre neho a dokonca ze som tucna co teda urcite som neni..dala som ai zalezat natom aby som schudla aby som nebola fakt tucna.v poslednej dobe aby toho malo nebolo ma porovnava s kolegovou zenou ako ma ona upratane ze videl na fotkach,ako ona pri dvojrocnej dcere domaze obriadit dom,malu,dokaze navarit a ma nonstop cistucko..ani hracka jedna jedina na zemi atd..alebo ze pani dokonala dokaze cely mesiac varit za 100e a ja nie..vlastne ja nevarim som sa dopocula od neho,nic nerobim len spinkam alebo sedim na gauci..nejdem sa obhajovat kazda mamina vie ake to s detmi je...niektore su aktivne niektore vymyslaju atd..ved deti 🙂 nemam neustale upratane chapte hracky po zemi atd ale ja som na nich absolutne sama,nikto mi ich bepride povarovat,zobrat von,pokocikovat alebo mne s niecim pomoct ked mamu uz nemam bohuzial a svokra nezaujem..a moj drahy muz okrem chodenia do roboty absolutne nic doma nespravi,mne nepomoze a ani s detmi sa nejak extra nehra alebo zeby sa im venoval alebo ich zobral von aby som ja mohla v klude nieco spravit ..na vsetko co si zmyslite som sama a zistujem ze setko co robim vlastne poda neho ani nerobim a som tucna a nic neviem..prosim napiste mi svoj nazor co si o tom myslite...dakujem pekne

salfusco
11. okt 2016

@marfikchov v poslednej dobe sa chodiť zvacsa už len zabavať...ozaj je to tu niekedy lepsie ako komedia..este pol hodku vydrž,kym mi vytravi po obede,potom pádim von 🙂

janickacrazy
11. okt 2016

@salfusco Pre nás je to taká psychoterapia, vykecať sa kamoške, ked nie je po ruke kamoška, tak aj forum je dobré. Máloktorý muž je ochotný ženu len tak vypočuť bez toho, aby sa bud urazil, že ho kritizuje alebo aby hned navrhoval nejaké riešenia problému. Ja som sa aj s mojím minule povadila, lebo som sa potrebovala len trošku posťažovať a on hned na mna vybalil 300 riešení problému, skoro ma porazilo. 😀

charity
11. okt 2016

@gemynnka Financne Ta srzi pod krkom alebo mate rovnopravny pristup k peniazom? Pytam sa preto, ci ide u Vas "len" o psychicke tyranie alebo je to rozsiahlejsi problem.

rebeka7501
11. okt 2016

@gemynnka nečítala som všetky odpovede a príspevky. Ja by som mu povedala, nech sa odsťahuje tam, kde je upratané, čisto a poriadok (kolegovi) !!!!

lucinka511
11. okt 2016

@salfusco ty tu radis teda sa cudujes co tu zeny za blbosti pisu a sam si jak stara blaskova, ty tu asi chodis sam po drby,mi napis co robi chlap na MK,nemal by si radej citat dennu tlac a ine veci,mojho priatela by ani nenapadlo chodit na MK, ci nebuds nahodou baba?

salfusco
11. okt 2016

@0silvia0 vies,hravame s chalanmi jeden hokejovy manazer,tiez tam je diskusia,tiez kecame o hocicom moznom,vela z nas sa pozname osobne a mame si co povedať ,ale modi automaticky zatvaraju temy,ktore su akymkolvek sposobom podobne,tu je rovnaky problem rieseny v 200 roznych temach,takze to nie je ani tak o vykecani,ale o asi nutnosti žien zalozit si pre seba vzdy vlastnu temu...asi ma MK dobry server,ked ho to nezatazuje,ale to už je vec MODov.

lubkavargova1
11. okt 2016

@lucinka511 on uz zdrba dostal...presiel krstom. Uz je nas 🙂 🙂

salfusco
11. okt 2016

@lucinka511 oki,dik za nazor,pozdravuj priatela 🙂

evittam
11. okt 2016

@lucinka511 Prepáč, môj chlap má pomaly 42 a nemyslím si, že je starý dedko a nemyslím, že ním bude za 2 roky - teda ako to tu ty prezentuješ. Ani ja si nepripadám ako "stará babka" aj keď mám 38.....Toto som si myslela o ľuďoch tohto veku keď som mala cca 15.... 😉 Sme zdraví, produktívni ľudia a dlho ešte budeme. Ak o sebe poviem, že som "stará" tak to sa budem musieť dožiť aspoň 65-70.... 😝

papricka33
11. okt 2016

@salfusco vieš, vyvediem ťa z omylu (keď tak čítam tvoj posledný príspevok). Vy ste "chalani" a my baby 🙂 Vy máte predstavu o "vykecaní sa" inú ako my. Áno, by budeme tú istú tému omielať na sto spôsobov a radi. A vôbec nezáleží na tom, kto sa v nej zase začne vŕtať. 🙂

obsadenemeno
11. okt 2016

@mm2008 aj kde este? 😎

evittam
11. okt 2016

@salfusco Si to pekne zhrnul a vystihol - no na čo by som si mala "vešať" debila na krk...... 😉 😝

mm2008
11. okt 2016

@obsadenemeno v nejakej téme, tuším sa volala: kto má ustúpiť prvý .. tam som ti písala k tvojmu nicku, že ma zaujal.. 🙂 ...

obsadenemeno
11. okt 2016

@mm2008 no ano, uz som tu ako daka celevrita...... 😀

evittam
11. okt 2016

@salfusco No a sme minimálne dvaja- ja sa tu tiež chodím kde-tu zabaviť. 😉

natalym
11. okt 2016

@obsadenemeno semeno je semeno. 😀

obsadenemeno
11. okt 2016

@natalym a temeno je temeno.... uz aj to ktosi videl v mojom mene...... 😉

natalym
11. okt 2016

@obsadenemeno Ja to semeno. 😉

libawet
11. okt 2016

@lubkavargova1 no veď Papinov hrniec, tlakáč, kuchta či ako sa tomu ešte hovorí....

natalym
11. okt 2016

@papricka33 Áno, my to potrebujeme prebrať zo všetkých strán. Chlapi ak vedia riešenie, tak vyriešia, ak nevedia tak neriešia. Vybavené.

libawet
11. okt 2016

@lucinka511 a ja som sa ho to už raz pýtala a jeho odpoveď bola, že je chlap, len má okolo seba veľa žien a teda im rozumie alebo sa aspoň snaží rozumieť....fakt ho obdivujem, že tu je a ešte drží, môj muž ani nevie, že nejaký MK je...teda vie, odo mňa,aleže sám o seba by sem prišiel, tak to nehrozí....

libawet
11. okt 2016

@salfusco tak aby si začal MK pomáhať a triediť to tu a mazať, bolo by to fajn, aby nevznikali duplicity, veď ich oslov na spoluprácu 🙂

sardinka336
11. okt 2016

@salfusco sak čuduješ sa, ze je to tu lepšie ako komedie ...Slunce, seno a modry konik 😀
si pozri ake temy tu zeny davaju, pytaju sa na kazdu somarinu akoby nemali vlastnu hlavu, rozum, usudok...sedliacky rozum sa davno vytratil. Novinka je byt odborníkom bez akeho kolvek adekvatneho vzdelania...alá teta z Lídla vyštudovala na gugli (berte to s nadhladom, vazim si tety z lidla, ide o prirovnanie) a mamičky im to zeru lebo strach a aj hlupost funguju....

natalym
11. okt 2016

@sardinka336 Ale však to je zámer, nie?

libawet
11. okt 2016

@natalym inak aj ja, reku čože? semeno ? Ale tak čo už, aj také by sa dalo, keď tu bol aj rajčinový pretlak, to som sa teda dobre narehotala.....

natalym
11. okt 2016

@libawet Hej, to aj ja. 😀
Ja som prečítala nick a potom ma to zaujalo, reku čo už rieši taký rajčinový pretlak.......

libawet
11. okt 2016

@natalym no a niekedy ani nechcem to riešenie, len sa vykecať alebo možno objať od nich, tých chlapov a oni to nevedia rozlíšiť, bééééé.

natalym
11. okt 2016

@libawet No jasné. Raz som ja môjmu mužovi čosi vehementne kecala a on, že aj tak ťa nepočúvam. Ja že no veď neva ani.

janickacrazy
11. okt 2016

@obsadenemeno Ja ťa zase volám obsadená rybička Nemo. 😀

sardinka336
11. okt 2016

@natalym no dufam, ze to je zamer lebo inak nemozem uverit ze sme tak osprostení... 😀 😀