Manžel ma porovnáva a kritizuje
Ahojte,mam 27 rokov som na materskej s 2rocnymi dvojickami a uz som ozaj v takom stadiu ze sem pisem aby som si precitala ine nazory na moj problem..takze moj muz starsi odo mna o 17r neustale nejakym sposobom poukazuje na moju vahu aj ked musim povedat ze po dvojickach mam pri 168 cm 56kg,neustale ze som tazka pre neho a dokonca ze som tucna co teda urcite som neni..dala som ai zalezat natom aby som schudla aby som nebola fakt tucna.v poslednej dobe aby toho malo nebolo ma porovnava s kolegovou zenou ako ma ona upratane ze videl na fotkach,ako ona pri dvojrocnej dcere domaze obriadit dom,malu,dokaze navarit a ma nonstop cistucko..ani hracka jedna jedina na zemi atd..alebo ze pani dokonala dokaze cely mesiac varit za 100e a ja nie..vlastne ja nevarim som sa dopocula od neho,nic nerobim len spinkam alebo sedim na gauci..nejdem sa obhajovat kazda mamina vie ake to s detmi je...niektore su aktivne niektore vymyslaju atd..ved deti 🙂 nemam neustale upratane chapte hracky po zemi atd ale ja som na nich absolutne sama,nikto mi ich bepride povarovat,zobrat von,pokocikovat alebo mne s niecim pomoct ked mamu uz nemam bohuzial a svokra nezaujem..a moj drahy muz okrem chodenia do roboty absolutne nic doma nespravi,mne nepomoze a ani s detmi sa nejak extra nehra alebo zeby sa im venoval alebo ich zobral von aby som ja mohla v klude nieco spravit ..na vsetko co si zmyslite som sama a zistujem ze setko co robim vlastne poda neho ani nerobim a som tucna a nic neviem..prosim napiste mi svoj nazor co si o tom myslite...dakujem pekne
@liv1 autorka určite nenapisala všetko čo mu povykrikuje,nikto predsa nebude kydať sám na seba lebo priznať si chybu nie je ľahké.
...je to podané z jednej strany,pre mňa neobjektívne no kúsok pravdy tam určite je...viac svetla do tohto problému by priniesol aj manželov názor.... Alebo byť tak muchou a nenápadne ich pozorovať 😉
Pritom nemalo by byť ťažké, sa dvom milujúcim sa ľudom dohodnúť........
podla mojich skusenosti vela problemov suvisi s neuskopojivym sexualnym zivotom, tak aj nad tym by som sa zamyslela, ci nie je preto nespokojny a protivny
@salfusco v poooohode. Ako vies, niekedy tak uvazujem ze ako vidia veci aj muzi. My zeny niekedy vykreslime situaciu uplne ze "des a hruza" a chlap to vidi inak. Abo mwnej komplikovane. Takze len tolko moj postreh 🙂
@lubkavargova1 to uz ked vidim vetu "Ahojte,potrebujem radu" ani nemusim citat,moja odpoved by bola:Skonci touto prvou vetou,vypni comp a bud si to ries sama,alebo navstiv / navstivte odbornika,co sa tym zaobera...to tu nie su prosby o radu,ale nutnost sa vykecat a čitat,ako iní radia a riesia,co si ma dotycna vyriesit sama.Toto napriklad chlap nikdy robit nebude,aby rozoberal sukromie vo vztahu a pytal si rady od inych,co ani nevedia,ako to vlastne funguje u nich realne.Chlap sa mozno postazuje kamosom,,ale radu by nepytal
@salfusco takze preto aj ked sa povie poradna tak "uletia" poistky.
@salfusco No tak to je nám jasné, ale to je tým, že žena ked má problém, potrebuje sa o tom rozprávať a rozpitvať to zľava, sprava, jej to pomože problém vyriešiť. Zatiaľčo ked muž má problém, tak zalezie niekam do jaskyne, s nikým sa nebaví a rieši si sám pre seba. Tento rozdiel je veľmi prospešné ovládať, ked chceme mať dobrý partnerský vzťah. 😝
@obsadenemeno vitaj aj tu sa stretávame 🙂 ...
@janickacrazy ..a potom má vysoký tlak a pretlak
@salfusco...lenže potom by MK zakapal...veď daj Ty nejakú fajn tému. " Ako som včera varil a buchol mi papiňák, čo teraz? " " Vyvárate ešte plienky ? " " Moja žena mala tri čiarky na teh. teste, čaká dieťa s mimozemšťanom ? " ....prosím vás, berte to s humorom 🙂 🙂
@libawet teraz budem za oneeee....ale co je to papinak???
@janickacrazy vsak hej,preto by mal chlap ženu vypocut,alebo sa aspon minimalne tvarit,že ho to zaujima a žena by asi tiež nemala nasilu "riesit",ked chlap nema zaujem hovorit o svojich problemoch a vidiet hned za tym neviem čo,dobre že nie neveru,ale isť na to nejakou oklukou.Ale vykecať sa a riesit to a hlavne ziadat riesenie jej problemu na forach mi príde troška ujeté
@salfusco potom tu vyznieva otázka, čo tu vlastne robíš?? 😀
@lubkavargova1 žeby tlakový hrniec? 😎
@natalym nee, k jej mame MUSIA chodit.......
@lubkavargova1 tlakový hrniec..kuchta
@bodka13 daaaakujem. Kuchtu poznam... 🙂 🙂 🙂

@salfusco ved áno,len je fajn ked je napísaný aj neutrálny mužský pohlad,prečo to tak je,ako ked tu bude kvákať 50 žien o tom istom a unikne im podstata 😀