icon

Manžel ma tlačí do rozvodu

nika898
5. feb 2017

Ahojte maminky. Chcem sa poradit alebo mozno len vyrozpravat. S manzelom sme manzelia 2.5 roka no spolu sme uz 8.5 roka. Mame krasneho, sikovneho 9 mesacneho synceka. Nase manzelstvo nie je idealne no pri kazdej hadke mi manzel povie ze sa mam dat teda rozviest. Ze pri tom co mi vadi nas rozvedu hnet. Ja nase problemy povazujem za bezne mozno trosku extremnejsie v niektorych pripadoch ale inak bezne hadky. Najviac mi vsak vadi ze malo pomaha v domacnosti a ze travi s nami malo casu. Je totisto workoholik vela krat sa stane ze v praci je aj 12 hodin denne. Vobec sa tym netaji. Uz fakt ako neviem dalej pri hadke ma doslova psychycky terorizuje mam chut siahnut si na zivot. Jedine co ma tu drzi je moj syn. On mi tvrdi ze ma lubi a ze sa chce rozviest len kvoli mne aby som ja bola stastna. What the fuck? Sa vzdy na neho pozriem a poviem mu ze ja som stastna s nim a myslim si ze to ze mi prekaza ze je malo s nami je prirodzene. Ja uz fakt neviem ako dalej. Manzelsku poradnu zavrhol. Prosim o hocijaku radu. Dakujem.

Strana
z3
cawes
20. feb 2017

Podla mna obaja mate neaky problem ty si stazujes ze ti nepomaha, napr ked sa sprchujes, no ja som sa sprchovala vzdy z malym bol vo vajicku, sedacke, neskor na zemi a cakal, kvoli tomu sa hadat?! Ked varim maly je vzdy pri mne davala som mu na zem hrnce nech vari aj on, teraz ma 4roky a sam sa vyhraje ked varim. Na druhej strane chapem ta z ta to hneva a to co robi tvoj manzel tiez nie je ok. Co sa tyka upratovania okolo obeda, tak mozno budem divna ale ja uvarim obed, njeme sa a vsetko upracem, kompletne celu kuchynu, hrnce, riady. Ak mam jedlo nvysedam do mensieho hrnca a necham vychldnut a neskor odlozim do ladnicy, vize ked pride navsteva napr o 14:00 tK mam kuchynu cistu ako keby me nejdeli.

tiper24
20. feb 2017

@0silvia0 hm 🙂

tiper24
20. feb 2017

@0silvia0 a ked mas zlu naladu aka je atmosfera? 😀😀

0silvia0
20. feb 2017

@tiper24 keď je manžel doma a on má dobrú náladu, snaží sa mi ju zlepšiť a tým pádom sa zlepšuje atmosféra celkovo. Ak nie je doma, tak je to jedno, žeriem sa so zlou náladou sama. Ak máme obidvaja zlú náladu, buď kukáme obidvaja do blba, alebo jeden povie nejakú totálnu kravinu, druhý prevráti oči, ale čuduj sa svete, atmosféra sa zlepšuje. Takže na domácej atmosfére treba spolupracovať, raz je lepšie jednemu, raz druhému...

tiper24
20. feb 2017

@0silvia0 to ved o tom som mal na mysli ze obaja vytvaraju atmosferu ci uz taku alebo onaku nie je kazdy den nedela 🙂

stanulienkat
11. aug 2019

Ste spolu?

nika898
autor
12. aug 2019

@stanulienkat ano sme spolu. Je to sice u nas ako na hojdacke ale zatial to zvladame. Nieco sa zlepsilo uz tolko nepracuje a venuje sa rodine a presli sme si odvtedy kadecim aj peknym aj skaredym. Mame uz aj druheho synceka ktory ma uz 20 mesiacov. Nato aby sme mali take manzelstvo po akom tuzim musime este obaja vela spravit.

stanulienkat
12. aug 2019

To je super. Ked sa to da opravit,tak treba. Drzim palce.

nika898
autor
12. aug 2019

@stanulienkat dakujem. Pevne verim ze to bude dobre ked pojdem naspat do roboty a uz nebudem zavreta len doma

babls5
12. aug 2019

@nika898 toto urobí len debil... Chlapi sa nemenia!!! Pokiaľ máš možnosť ja by som brala nahý na plecia a hľadala šťastie inde.. Toto som urobila a ostala som sáma a teraz som šťastná dvojnásobná mama a šťastné vydatá

nika898
autor
12. aug 2019

@babls5 viem ze ludia sa nemenia a viem aj to ze moj manzel nie je idealny muz a ma svoje vrtochy tak isto ako ani ja nie som idealna manzelka a nie vzdy to ma so mnou lahke. Ale moj muz sa snazi. Kupil mi dom lebo som po nom tuzila, prestal tolko pracovat aby bol viac s nami. Moja najvacsia chyba je asi ze neviem zabudnut nato ako sa v minulosti spraval aj ked sa to snazi napravit. Mozno by mi stacilo obycajne uprimne prepac neviem. Moze to zniet absurdne lebo on robi ciny namiesto slov a niekedy ked mam slabsiu chvilku tak si spomeniem ake to bolo a zabudnem na vsetko pekne co pre mna a nase deti moj muz urobil. Ano viem ze polovica z vas by brala nohy na plecia a utekala prec ale mame dve male deti ktore tuzia po ocovi a mame a nemame take problemi ktore by sa nedali riesit. Takze ja som zato skusit vsetko pokial je to aspon trochu mozne. A este co je pre mna dolezite je ze si neviem predstavit zivot bez neho.

babls5
12. aug 2019

@nika898 trosku si protirečiš.... Určí si priority co v živote chceš a co nie pretože príspevok bol o niečo inom a teraz vlastne píšeš ze si úplne spokojná 🤣 podľa mňa zbytočne toto riešiť

nika898
autor
12. aug 2019

@babls5 uvodny prispevok bol z roku 2017 a nevravim ze som spokojna. Vravim ze kazdy mame svoje chyby ktore sa musime naucit akceptovat. Ja nie som ten typ ze pred oltarom slubujem a potom pride tazke obdobie a radsej zdupkam. Pokial nemam doma tyrana, alkoholika, gamblera alebo drogovo zavisleho chlapa tak sa vsetky problemy daju vyriesit a som zastancom najprv skusit ine cesty a ak to aj napriek tomu nepojde tak sa rozist v dobrom.

xnatalkax
26. júl 2024

@nika898 ahoj. Tak ako ste spolu stale? Ako to je medzi vami?

zuzubb007
Autor odpoveď zmazal
nika898
autor
1. aug 2024

@xnatalkax áno sme. Ani neviem ako ale manžel sa zmenil. Medzitým sa nám narodil aj druhý syn a manžel je s nami najviac ako sa dá. Keď to teraz po sebe čítam a spomeniem si na to obdobie tak to boli malichernosti čo sme riešili. Pravdepodobne moje poporodne hormóny, neskôr nedostatok spánku a obmedzene sociálne kontakty urobili svoje 🤦‍♀️. Som rada že sme to zvládli. Naozaj je pravda že narodenie dieťaťa je skúška manželstva a až vtedy dvaja pochopia o com skutočne manželstvo je.

Strana
z3