Manžel ma vygumovaný mozog zo svojej rodiny
Ahojte, mam taky problem, ja uz sa obavam, ze to nedam takto v manzelstve …. Manzel je proste svojou rodinou strasne ovplyvneny, ale extremne, vzdy kona jednoducho tak, aby bola v prvom rade spokojna jeho mama, sestra, otec, to ze robi vyslovene nieco s cim ja nesuhlasim, nezaujem, vzdy urobi to co chcu oni, horsie je, ze on vzdy to obhaji, ze vlastne on chce tiez to co oni, aj totalne nezmyselnymi argumentami si to obhajuje, ale ja v tom celom vidim vzdy to, ze podvedome kona, aby boli prioritne spokojni oni, aby nahodou neurobil nieco, co im nie je po chuti, co by sa im mohlo nepacit …. Je to naozaj vo vsetkom, vzdy ked nastane nejaky rozpor nazorov, vzdy sa prikloni k tomu ich, a teda hlavne ma hneva ako to obhajuje nezmyslami …. A este mi povie, ze to nie je pravda, ked mu poviem, ze mi to pride jak z nejakej sekty normalne, ze totalne vymyty mozog, len aby sa im vzdy zavdacil …. Ako toto riesit?
Opytaj sa ho,co budete robiť cez víkend. A zajtra to všetko otocis,ze tvoji rodičia Vas volajú k nim,a tiež je to tvoj názor,a teda idete....ja chápem,ze je to detinské,ale ako príklad to možno pomôže.
@mariejenka ano, ze vyslovene taku situaciu zamerne nastolit, len aby som mu spravila to iste

@mila23 to je pravda, mozno ked to urobím, uvidí aké to je, ako sa bude cítiť.... Len to by som musela teraz čakať na takú situáciu