Zijem s manzelom 5 rokov. Pred rokom a pol sme si vzali hypoteku. Kedze mal dlhy. vzala som ju ja na svoje meno s tym, ze sme si dali zuzit bezpodielove spoluvlastnictvo prave na tento byt. Dohodli sme sa, ze , kedze mame hypoteku ziaden z nas si nebude brat pausaly na mobily, ani ziadnu pozicku. Dnes som manzelovi nasla dva pausaly na mobilne telefony spred roka. Vzal si mobil, ale neplati pausal a ma dlh vyse 800 eur. Kde su mobily neviem...listy z tych spolocnosti predo mnou skryval, nasla som ich nahodou. Co mam robit?Zrusit mu trvaly pobyt, aby mi exekutor nevyraboval byt to bude prvorade a asi rozvod...som v soku, sklamana...
poletel baby, vcera ... 🙂
hodila som mu na stol tie faktury neuhradene a pytala som sa, kde ma mobily. Povedal, ze ma nic do toho, tak som mu povedala, ze ked ma nic, tak nech sa zbali, pretoze ja nemozem zit s clovekom, ktory ma tajnosti. Inac mi aj celkom docvaklo, ze preco nemam stale od schranky klucik a preco postu vybera stale v mojej nepritomnosti a ked nahodou sme pri schranke spolu vyhovara sa, ze nema kluce pri sebe a podobne...clovek je obcas nevsimavy k istym podnetom, az neskor mu docvakuju suvislosti... ☹
@tiwyna si statocna a silna..ja sa neviem odhodlat opustit partnera..
@silvia2103 ja sa odhodlavam 4 roky, dokonca som uz niekolkrat stiahla ziadost o rozvod a mam z toho jedine ponaucenie, nikdy nerob krok spat, ak si sa raz rozhodla, clovek sa nemeni a ak, tak ho k tomu musia prinutit velmi zavazne okolnosti, zodpovednost bud ma clovek v sebe, alebo nema a stareho psa novym kuskom nenaucis...
mojim najvacsim sklamanim v zivote (ak nepocitam objav, ze darceky nenosi jezis) bolo zistenie, ze ko****zmus jedneho z partnerov nie je prekazkou v uzavreti manzelstva, ale naopak - je to casto nevyhnutnym predpokladom
@tiwyna ja som to zistila az dnes ,niesme s partnerom vzati a mame rocneho synceka ..odisla som od neho 3x ..z maleho zivota teda z 12 mesiacov zije s nami asi dohromady 4mesiace..nestara sa o neho,ked som bola prec pol roka neplatil nic ..vratila som sa na dva mesiace sa zmenil a potom odznova problem.u nas je problem ze on ma svoje konicky polovnictvo a fitko..od soboty do dneska bol s malym a to som si naratala hodinu 40minut.to je otec roka:/.hadky vecne !!!zistila som ze ked som bola odstahovana tak uz vybavoval na mna sudy lebo som mu povedala ze ma na maleho zly vplyv a chcem aby sa s malym nestykal..a az dnes som sa to dozvedela..a po novom mam strach z neho
@maria1989 by som sa mu vysr na hlavu a by letel 😉