Manžel ma zrádza na každom kroku
Moj manzel ma zradza na kazdom kroku.
Sme manzelia 14 rokov, mame dve krasne deti. Asi pred 7 rokmi moj manzel zacal ,, prahnut “ po inych zenach. Flirtuje takmer na kazdom kroku. Neviem ako daleko je schopny zajst, ale mna svojim spravanim ponizuje, vobec mu nedoverujem, zacala som nim pohrdat. Je mi z neho tak tazko,
Chodim do prace, kazdy den navarene, snazim sa upratovat v ramci svojich moznosti a ako bonus permanentny stres. Doma uplne by ma na rukach nosil. Ked niekam ideme tak napriklad zbada nejaku zenu, vzhlad u neho nehra vobec rolu ani vek a pozera tak ako keby stretol lasku svojho zivota🙂 normalne to sa aj tazko vysvetluje tie zeny na to letia. Raz sme boli na svadbe jeho kamarata normalne to zacal skusat na jeho zenu, chytil ju za ruku tak akoze nenapadne pozeral pritom na mna, ja som to videla a on zacacal ze laska moja rozbehol sa za mnou, no uplne psycho ja som bola uplne mimo z toho. Robi to vsade, v praci, v skole kde chodia nase deti. Proste vsade. Uz som si vravela budem doma sa snazit robit dobru atmosferu, smiali sme sa, sranda bola ale aj tak je schopny ma aj poslat niekde prec aby ma mohol takto podvadzat. Neviem, tak by som si priala normalneho cloveka po svojom boku.
Chapem, ze kazdy ma ine hranice, ale neviem, v akom vesmire by som toto tolerovala. A este by som kazdy den pre pana velkomozneho varila a upratovala...jasne😃 inak poznam jedneho typka, ten (asi) zeny neobchytkava, ale ide si hlavu vykrutit pri kazdej peknej zene. Pritom vsetci vedia, ze je zenaty. Je mi trapne aj zanho. Neviem, co maju takito kvazisamci v hlavach.
@stanislavita123 choď na mesiac preč od neho a uvidíš
@stanislavita123 prečo si ho pred tou čašníčkou neponížila? Prepáčte slečna, on si potrebuje takto niečo dokazovať, tak sa snaží dotýkať všetkých žien a má pocit, že je úťasný a nechápe, že je ina trapný, tak sa ospravedlňujem za neho, lebo mu takt nič nehovorí. Ja by som to urobila kľudne aj na tej svadbe, že je taký úbohý, že si potrebuje takto zvyšovať svoje sebavedomie. Tiež by som ním pohŕdala, hnusil by sa mi. A určite by som kvôli tomu nepreplakala celú noc. Deti nie sú dôvodom, aby si s primitívom žila.
@anonym_197e81 to sa vtedy stalo uplne prvy krat, nikdy pred tym nieco take neurobil, uplne akoby to bol zrazu niekto iny. Ja som bola v soku, nevidela som v tom momente co mam robit akoby ma niekto hodil do ladovej vody.
Chapem, ze kazdy ma ine hranice, ale neviem, v akom vesmire by som toto tolerovala. A este by som kazdy den pre pana velkomozneho varila a upratovala...jasne😃 inak poznam jedneho typka, ten (asi) zeny neobchytkava, ale ide si hlavu vykrutit pri kazdej peknej zene. Pritom vsetci vedia, ze je zenaty. Je mi trapne aj zanho. Neviem, co maju takito kvazisamci v hlavach.
@anonym_197e81
@luccys keby so otacal za peknou zenou ani nic nepoviem, ved je to prirodzene, ze ak je niekto zaujimavy ako clovek, ale on robi nieco ine ja uz viem presne rozoznat na ktoru to skusal, tie zeny potom ocakavaju ze aj v mojej pritomnosti bude ako ked sa do nich zahladel, cely cas ked niekde sme tak nas ta zena sleduje a on len tak aby som to nevidela zakukuje, normalne ma drzi za ruku alebo hladka a len by som si odbehla trebars na toaletu uz si s nou hladi do oci.
Normalne si pripadam ako by som tam bola navyse. A ak nieco poviem ze ja to vsetko vnimam a ze sa necitim dobre zacne to byt strasne prekruti to ze ja som ziarliva a taka strasna furia. Skusala som vsetko ked som skusala aj napriek tomu byt k nemu laskava dovoloval si este viac chcel ist na to miesto uplne bezo mna. Takze ani tak ani tak .
@anonym_85fd7b podla mna je fesak, vysoky
@stanislavita123 Mne to pride skor ako keby mal nejaku poruchu,proste psychicku ,ved aj tie zeny co ich chyta ho nemozu brat vazne ked to robi pred tebou,doslova ako prepnuty mi pride.
@stanislavita123 Mne to pride skor ako keby mal nejaku poruchu,proste psychicku ,ved aj tie zeny co ich chyta ho nemozu brat vazne ked to robi pred tebou,doslova ako prepnuty mi pride.
@anonym_ac1da8 neviem zacala to tak zrazu, proste ako by to ani nebol on.
@anonym_197e81 to sa vtedy stalo uplne prvy krat, nikdy pred tym nieco take neurobil, uplne akoby to bol zrazu niekto iny. Ja som bola v soku, nevidela som v tom momente co mam robit akoby ma niekto hodil do ladovej vody.
@stanislavita123 ale odvtedy sa to už stalo viac krát, takže si ho mohla zhodiť kedykoľvek. A čudujem sa tým ženám, že mu nič nepovedia a držia ako trúby. Nenechaj sa takto ponižovať
@stanislavita123 zober ho k lekarovi a nech zistia ti nema nador na mozgu taka prudka zmena spravania nie je dobra a moze znamenať to najhorsie
A teraz vazne-naco je táto tema ked od neho neodides lebo detičky.... 9 a 12 uz nie si deticky a mozno maju viac rozumu ako vy dvaja dokopy a je im trapne aj za vas
Je to az divne kolko žien zije taky hrozny zivot ale su spokojne ved inak je to dobry chlap sak hlavne ze ma nebije 🤦🏽♀️
@luccys to chapem, ak sa len pozrie je normalne, moj normalne flirtuje to nieje ze pozrie, wow pekna zena a ide dalej. Je schopny vyhladavat jej pritomnost nieken v ten danny den.
@luccys to chapem, ak sa len pozrie je normalne, moj normalne flirtuje to nieje ze pozrie, wow pekna zena a ide dalej. Je schopny vyhladavat jej pritomnost nieken v ten danny den.
@stanislavita123 ze nielen v ten danny den, prepac preklep🙂
Nie je nic nechutnejsie ako ked sa chlap bez dovolenia dotyka zien…taku by dostal po hube ze az. To co ma byt? Ked uz kasle na tvoje pocity, aspon mu to prosim ta vysvetli, ze rok 2025 a nie minule storocie a je NEVHODNE a NEAKCEPTOVATELNE aby sa takto dotykal druhych zien.
Fuj
Esteze si takemuto chlapovi 2 deti dobrovolne porodila
@stanislavita123 ale odvtedy sa to už stalo viac krát, takže si ho mohla zhodiť kedykoľvek. A čudujem sa tým ženám, že mu nič nepovedia a držia ako trúby. Nenechaj sa takto ponižovať
@anonym_197e81 su zeny velmi vnimave a chapave, taka zena sa vie vcitit do tej druhej a nikdy by sa nesnazila aby zisksla jeho pozornost, ale su aj take co to nevedia. On sa zameriava na tie druhe 🙂 mozno raz natrafi na taku co mu povie na rozum, on sa totiz tvari ako stelesnenie dobra ked sme niekde je ku mne pozorny a potom vojde alebo sa zjavi zena jeho snov a je uplne mimo, on chudak nevie co ma robit vtedy. Boze az teraz ked to pisem a pripominam si tie momenty, uplne psycho.
Nie je nic nechutnejsie ako ked sa chlap bez dovolenia dotyka zien…taku by dostal po hube ze az. To co ma byt? Ked uz kasle na tvoje pocity, aspon mu to prosim ta vysvetli, ze rok 2025 a nie minule storocie a je NEVHODNE a NEAKCEPTOVATELNE aby sa takto dotykal druhych zien.
Fuj
@hederamonstera mne na to povedal ze ja zijem v minulom storoci, ze som staromodna.
@stanislavita123 zober ho k lekarovi a nech zistia ti nema nador na mozgu taka prudka zmena spravania nie je dobra a moze znamenať to najhorsie
A teraz vazne-naco je táto tema ked od neho neodides lebo detičky.... 9 a 12 uz nie si deticky a mozno maju viac rozumu ako vy dvaja dokopy a je im trapne aj za vas
Je to az divne kolko žien zije taky hrozny zivot ale su spokojne ved inak je to dobry chlap sak hlavne ze ma nebije 🤦🏽♀️
@petrao2 no to som si tiez povedala hlavne ze nepije a stara sa o deti
Úplne som si predstavila tvojho muza ako typického slizkeho chlapa, brrr. Ak je toto schopný robit rovno pred tvojimi očami, co preboha stvára, ked je sám?
@petrao2 no to som si tiez povedala hlavne ze nepije a stara sa o deti
@stanislavita123 Ehm...ona to myslela ironicky😏
@stanislavita123 ja by sim mu navrhl vysetrenie ,to je zvlastne taketo spravanie, z cista jasna.
@stanislavita123 Ehm...ona to myslela ironicky😏
@anonym_b21872 ja to myslim vazne
@anonym_b21872 ja to myslim vazne
@stanislavita123 a to je všetko, čo od muža očakávaš? nevadí ti, že ťa strpní všade, kam prídete? Že si ako na tŕňoch len čo vytiahnete päty z domu, ktorú bude zase chytať za ruku? No sme rôzne, to je fakt.
Bohuzial, ziadna carovna formulka ani nic ine na tento problem neexistuje. Je to proste trapny slizak, nic ine. Autorka ma s nim "deticky" a hotovo. Postazuje sa tu a karavana ide dalej. Tato debata je uplne jalova.
@stanislavita123 a to je všetko, čo od muža očakávaš? nevadí ti, že ťa strpní všade, kam prídete? Že si ako na tŕňoch len čo vytiahnete päty z domu, ktorú bude zase chytať za ruku? No sme rôzne, to je fakt.
@anonym_b21872
@anonym_197e81 trapilo ma to az tak ze som skoro ochorela, obcas citim taku tiahu na dusi a potrebujem sa vyrozpravat a byt pochopena
@anonym_b21872
@anonym_197e81 trapilo ma to az tak ze som skoro ochorela, obcas citim taku tiahu na dusi a potrebujem sa vyrozpravat a byt pochopena
@stanislavita123 potom sa mi tak ulavi
@stanislavita123 no ak toto dobrovoľne znášať 7 rokov tak naco to tu píšeš? Asi si s tým zmierena ked si ho neposlala kade ľahšie. Urcite to robis kvoli detom ze? Dôjde ti ze to bola blbost az ked ta začnú aj oni ponižovať?
@anonym_b21872
@stanislavita123 vedome ublizujes svojim detom. To ze si si nasla muža uchylneho debila bez kúska ucty je len a len tvoja vina ale to uz nezmeníš. Ale to ze z pohodlnosti ukazujes uz svojim veľkým detom, ze je normalne aby sa takto choval muž k žene je choré. Chudera tvoja dcéra ak mas bude zit rovnako. Tak ako tvoja mama urobila chybu a ty si si nasla zlého muža rovnaký osud bude mat tvoja dcéra. A ak mas syna bude rovnaký curak ako tvoj manžel. Ty si uvedomuješ, ze deti nie su slepé? Naco sem vobec píšeš chod za mužom a povedz mu nech si radsej nájde milenku ale na verejnosti nech nerobí taketo veci ved sa z vas ľudia musia smiať.
@domkakvet ano Ona tam stala, ako drzala menu on ju tak jemne pohladkal a chytil menu tam kde ho drzala ona. Potom ho pustil a po chvilke to spravil znovu, bola to mladucka casnicka. Take pekne dievcatko.
@stanislavita123 nie len toto, ale este ti aj hanbu robi, ze z teba robi blbku. Je pekne ze chces aby deti mali rodinu, ale toto by som nezniesla, take ponizovanie.
Ak keby potreboval cítiť záujem, to je zvláštne akí sú niektorí chlapi. Prajem ti aby si našla niekoho normálneho.
my sme mali takeho šefa, ženu mal aj dieťa male, fotku vystavenu, cely blaženy a ked prišla nejaka nova žena už tam stal a očumoval ju, ale najväčšia prdel, mohla mať 200kg, mať fúziky, zle odfarbené vlasy, vyzerať jak z vypadovky, bral všetko do radu a očumoval, vyvolával, sexoval, kde sa dalo, no človek by sa povracal a to robil denne, a ta jeho manželka v sladkej nevedomosti ..takyto muž na odstrel
my sme mali takeho šefa, ženu mal aj dieťa male, fotku vystavenu, cely blaženy a ked prišla nejaka nova žena už tam stal a očumoval ju, ale najväčšia prdel, mohla mať 200kg, mať fúziky, zle odfarbené vlasy, vyzerať jak z vypadovky, bral všetko do radu a očumoval, vyvolával, sexoval, kde sa dalo, no človek by sa povracal a to robil denne, a ta jeho manželka v sladkej nevedomosti ..takyto muž na odstrel
@karolinakr este ze ja so taka vnimava🙂

@anonym_061180 deti
@stanislavita123 prečo si ho pred tou čašníčkou neponížila? Prepáčte slečna, on si potrebuje takto niečo dokazovať, tak sa snaží dotýkať všetkých žien a má pocit, že je úťasný a nechápe, že je ina trapný, tak sa ospravedlňujem za neho, lebo mu takt nič nehovorí. Ja by som to urobila kľudne aj na tej svadbe, že je taký úbohý, že si potrebuje takto zvyšovať svoje sebavedomie. Tiež by som ním pohŕdala, hnusil by sa mi. A určite by som kvôli tomu nepreplakala celú noc. Deti nie sú dôvodom, aby si s primitívom žila.