Manžel ma zranil
Ahoj ani neviem ako zacat prave sa mi zrutil svet.Mam manzela mame uz jednu dcerku a chceli sme druhe teda aspon som si to myslela.Dnes som sa ho opytala kedy ideme skusat zacat a ze uz ci si vsimol ze mame pohlavny styk raz za dva tyzdne.Porodila soum mu zdrave krasne dieta ktore miluje stara sa vsetko.Ale jehoodpoved ma uplne zranila ze pozri sa pribrala si myslis si ze ma to pritahuje preto nemam chut a abi druhr nechcem pribrala by si a nahodou neschudla.Mala som cely zivot 64kg ked som otehotnela som pribrala co je prirodzene a mala som 75kg.Po porode nie a nie zhodit vzdy som zahrizla vecer do niecoho ked mala spala a ako keby toho nebolo malo mala som poporodnu traumu a depresiva z ktorych som priberala a ked to bolo ok uplne mi prestala chodit ms a uzivam dodnes hormony mam 85kg a neviem co robit cvicim nejem po 18dole to nejde .Som zufala nestastna uplakana a to naozaj som bola kocka ale nemozem zato proste .Ranilo ma to neskutocni sposobom tvrdi ze ma lubi v hneve som mu povedala nech sa teda rozvedie a najde si stihlu zenu.Ze nic take nechce ze nech proste schudnem lebo inak intimnosti nebudu fungovat a ani to miminko druhe nebude.Kocky co mam robit poradte mi?
@bona_dea zato jeho reci a pristup vzrusujuce su... 😠
A len tak pre vysvetlenie, mozno je na Tebe nieco, za co sa hanbis. Mozno mas privelky nos, primale prsia, riedke vlasy ci naopak bujne. A predstav si, ze Tvoj partner by Ti splechol do tvare, ze prave ta cast, za ktoru sa hanbis, je na TEbe neatraktivna. A pritom ste 10 rokov spolu, nikdy mu to nevadilo.
@bona_dea no predsa to je na tom nepochopitelne, ze ako moze jedna zena po porode vyzerat k svetu? no katastrofa, dievca zlate.. to nevies? hotova pohroma sa o seba starat 😀 ani nechcem vediet ako su vnimane tie zeny, ktore sa pestuju, maju aj tri deti, nielen jedno, ktore schudli aj napriek hormonalnej liecbe, udrzuju sa v kondicke, sportuju, maju pravidelne umyte vlasy a su upravene a nepoznaju pojem teplaky s vytlacenymi kolenami. ved takym sa musi stikutat hehe.
ale vies co je najviac chore? ked si niekto mysli, ze tucnota je v poriadku. prisam bohu, nechcem vediet, kam tento svet speje, ked zdrave telo je povazovane pomaly za uchylarnu a tucne telo je glorifikovane.. som myslela, ze era baroka je uz za nami, ale ocividne nie je...
@mawka tym som chcela povedat to, ze jej vaha neskocila z jedneho dna na druhy na taku hodnotu. A ked nemal problem s nou spavat doteraz, niekde je chyba.
A ja som vobec nevravela o tom, ze tucnota je normalna ci ziaduca. Absolutne. STaci, ak sa prejdem po skole a ked vidim, kolko je dnes obeznych deti, je mi z toho smutno. Nerobia nic, len sedia pri tabletoch.
Mna skor stve ten sposob, akym sa jej chlap vyjadril. Da sa to aj inym sposobom. A takisto, ako som uz povedala, nadvaha je niekedy aj zdravotnym problemom, takze predtym, ako sa pusti do chudnutia, by si mala dat vysetrit hormony.
@adri266 no sak prave, mozno to este ako tak zvladal, ale ona uz dosiahla strop. a nie, nespoznal ju takuto, spoznal ju inak. a co sa tyka toho, co si napisala, ze nejaky chlap splechne zene po desiatich rokoch, ze ma velky nos, ano, vtedy mozeme o tom hovorit, ze to je chrapun, lebo predpokladam, ze si ho dobrovolne nenechala zvacsit, ze ju s takym nosom spoznal. ale tu ide o uplne nieco ine. a ako som spominala skor, mozno uz jej to jemne naznacoval dlhsie, az mu prdli nervy no. bbohuzial, stava sa. v kazdom pripade, tucnota, obezita nie je normalna. nie je.
obezita nieje normálna, slepotaa nieje normálna, neplodnosť nieje normálna..... a predsa s v prírode vyskytuju, holt náš svet nieje dokonalý.... v dokonalom svete by sme vštci boli štíhli, zdraví, bez jedinej patologie... možno v inej dimenzii, nie v tej našej.
@mawka škoda reči, fakt... bavila som sa o tejto téme s partnerom, že čo si on o tom chlapsky myslí. Bol už raz ženatý a hovoril mi, že keď jeho bývalá manželka po pôrode mala kilá navyše, ani slovom jej nič nenaznačil, pretože po tom, ako odoznelo to prvotné obdobie bezprostredne po, začala ONA SAMA so sebou niečo robiť, lebo sa ONA SAMA necítila vo svojom tele dobre a tiež sa mu chcela páčiť. Tak som sa ho opýtala ešte, že či on, napriek tomu, že jej nič nepovedal, mal nejaký problém s jej popôrodnou nadváhou. Povedal, že nemal, že sa mu páčila rovnako aj vtedy, že preda nie je debil aby nevedel, že počas tehotenstva žena viac či menej priberie... ale že ak by videl, že ona si v tom stave hovie a kašle na seba, tak by už asi protestoval...
takže každý normálny chlap to chápe, a pokiaľ nie je vyložený debil, tak nebude ženskej pár týždňov po pôrode vyhadzovať na oči kilá navyše... ale pokiaľ dobre viem, pani o ktorej sa tu stále bavíme rozhodne nie je po pôrode pár týždňov... resp. tých týždňov je už sakra dosť ... 😀
@bona_dea stale si nepochopila? 😎 Skusim este inak.
Ked si spoznala svojho chlapa, tak urcite bol majster sveta v posteli 😉 . Ale ver tomu, ze ako mu budu pribudat rocky, tak to uz v posteli nebude take svetove 😝 Miesto 30 min vydrzi 5 min, a po case ani to. A splechnes mu to raz do tvare? Co myslis, ako by sa citil, ak by si mu vycitala taku vec?
Podľa mňa je podstatné to ako jej to povedal, skrátka nie pekne a nie normálne. Treba vážiť slová. Ok je to chlap, ale my ženy koľkokrát musíme vážiť slová keď chceme aby napr. povysávali. Tiež k tým 20 kg sa nedopracovala za deň, keď to bolo už vytŕčajúce a naozaj mu to vadí, mal to povedať skôr.
Ja mám tiež 20 kg nadváhu, môj muž normálne so mnou sexuje, niekedy si myslím, že sa mu to aj páči, mal štíhlu a teraz má prsatú a riťnatú. Niekedy má poznámky, ale nie nejaké vulgárne. Možno mu to aj vadí, lenže na to ja mám odpoveď, keď som chodievala cvičiť, pindal, že nemá čo jesť a vyvolával kedy prídem, tak už cvičiť nechodím. Mám to v paži. Keď budem chcieť tak schudnem, lebo to ja chcem. Aj som schudla teraz trošku, pochválil ma. 😀
@adri266 😀 tak to si už úúúplne mimo 😀
sexuálna výdrž a tlstota ... 😀 fakt mám dosť 😀
toto spolu suvisí ešte snáď menej ako ten veľký nos...
ale inak, aby som TI odpovedala, áno, budem protestovať, ak sa kvalita nášho sexuálního života nejak dramaticky zhorší... a netušila som, že vekom sa u chlapov výdrž skracuje... 😀 mala som dojem, žeje to opačne 😀
@adri266 no tak tymto sa netreba chvalit. praveze mam opacnu skusenost, chlapi boli vzdy v posteli pri mne cim dalej svetovejsi 😀 a vydrzali cim dalej dlhsie. to, ze sa nejaka zenska o seba nestara moze presne aj to znamenat, ze chlap jej nic nepovie, ale vyskace sa na nej za par minut, aby mal pokoj.
ja tych chlapov lutujem, ked to tu citam na konovi
@bona_dea no co ti mam na to povedat, pravdivo pises. ale tu je to stale o tom, ze zeny sa upokojuju a mojkaju. a obezitu povazuju za nieco normalne a zdrave.
@natalym prosim ta to uz jaka vyhovorka? mala si si to s nim vydiskutovat, ze to robis pre seba a pre zdravie.
kto nechce, hlada dovody, kto chce, hlada sposoby. tu nie je viac co dodat...
@natalym vies o tom, ze sa da chudnut aj doma a chudnut sa da aj cvicenim DOMA s vlastnou vahou? ako mi vysvetli, ze ako by som ja potom v praci chudla, ked som tu 24h zavreta? no presne takto, upravou stravy a cvicenim s vlastnou vahou. doma sice nie som v klietke, ale pri dvoch detoch tiez nemozem behat do fitka hore dole. zase je to len o tom ako kto chce. a raz cvicim rano, raz hoci po desiatej vecer, hlavne si ten cas urobim a nevyhovaram sa na to, ze preco ten cas nemam.
je to uhol pohladu.
@mawka Áno viem, Teóriu ovládam, ale mňa to samú nebaví. Ja potrebujem niekam odísť a mať trénera. Ale teraz som trošku schudla, neviem presne koľko, ani ma to nezaujíma, len oblečiem šaty a sú mi voľnejšie, také čo som nevedela zapnúť. Nežerem toľko a viac sa hýbem. Vieš, ja pracujem prakticky doma, ešte aj cvičiť mám doma?

@smovlinka povedz mu surovo,ze aky ma bachor on a to ani nerodil...nehnevaj sa,ale moze byt otec aky chce,ale ako manzel je katastrofalny (bez urážky,je to hnus čo povedal)lebo då sa to aj inak nadhodit.Debil jeden ☹ ....mal by byt na teba pysny a nie sa za teba hanbiť.Buď tebou tak si s ním do postele ani nelahnem