Manžel ma zranil
Ahoj ani neviem ako zacat prave sa mi zrutil svet.Mam manzela mame uz jednu dcerku a chceli sme druhe teda aspon som si to myslela.Dnes som sa ho opytala kedy ideme skusat zacat a ze uz ci si vsimol ze mame pohlavny styk raz za dva tyzdne.Porodila soum mu zdrave krasne dieta ktore miluje stara sa vsetko.Ale jehoodpoved ma uplne zranila ze pozri sa pribrala si myslis si ze ma to pritahuje preto nemam chut a abi druhr nechcem pribrala by si a nahodou neschudla.Mala som cely zivot 64kg ked som otehotnela som pribrala co je prirodzene a mala som 75kg.Po porode nie a nie zhodit vzdy som zahrizla vecer do niecoho ked mala spala a ako keby toho nebolo malo mala som poporodnu traumu a depresiva z ktorych som priberala a ked to bolo ok uplne mi prestala chodit ms a uzivam dodnes hormony mam 85kg a neviem co robit cvicim nejem po 18dole to nejde .Som zufala nestastna uplakana a to naozaj som bola kocka ale nemozem zato proste .Ranilo ma to neskutocni sposobom tvrdi ze ma lubi v hneve som mu povedala nech sa teda rozvedie a najde si stihlu zenu.Ze nic take nechce ze nech proste schudnem lebo inak intimnosti nebudu fungovat a ani to miminko druhe nebude.Kocky co mam robit poradte mi?
@valy jasne ze ano od vlasov az po nechty na nohach obliekam sa ako predtym akurat ze nie s ,m ale velkost XL a necitim sa dobre vtych veciach kupila s si ich z nutnosti ked moje su male a potom si necitala moj prispevok mam tam napisane ze som nastivila koli strave dr a aj trenera v posilke koli planu a urazilo ma to hlavne preto xe sa snazim stravu dodrzujem a aj tak to nejde dole teda kilo ma mesiac co ma privadza do zufalstba ze tak pomaly
Toto nie je o kilach,je to ďalšia alibisticka vec, ktorá v skutočnosti hovorí "mám ta v pazi a nelubim ta". Ty si vážne myslíš,že keď budes mať 50 kíl zrazu skočí po tebe a bude po probléme??? Nebude! Neklam samú seba!!! Problém je vás vzťah, nie kilá! Že sa za teba hanbí? Ups neni o čom....porozmyslaj o vašom vzťahu nie o kilach
@sheldonc na toto si ako dosla???nas vztah funguke urcite lepsie ako v hociakej inej rodine akuray chce mat peknu zenu ako predtym a potom asi by ma mal v pazi a neradil mi a nechcel somnou druhe dieta nemyslis!On je strasne zalozeny rodinne pre neho je vsetko ja a dieta rodina nikam nechodi vzfy vsade chodi snami a travi cas snami.Takze chce sa prenadovat s peknou zenou ako vzdy a bol hrdi a ani zo zdravot.hladiska neni dobre nabrat kila ale schudnut aspon 10-15 a potom mat babo
@smovlinka prepáč,ale si naivná, ale chápem aj ja som bola,kým som neprešla rozvodom a následným aktuálnym vzťahom, kde som zistila,čo je to ľúbit naozaj. Tiež mám totiž kilá a priateľ by ma nosil na rukách,zatiaľ čo ex mi pri každej príležitosti ešte aj teraz nezabudne poznamenať "ty si ešte stále neschudla?"😀 asi tak😀
Inac je to hrozne aka je doba,vsetko sa kruti len okolo stihlej postavy,kilogramov navyse,chudnuti atd.Vsimnite si manzelky hokejistov,tie si musia brutalne strazit stihlu liniu a udziavat sa mlade a krasne,inak ich vymenia za ine.Ja mam priatela a nastastie nemusim byt stihla ako modelka,som tak akurat ani chuda ani tucna,vraj sa to priatelovi paci,lebo uz mal expriatelky ,ktore mali zenskejsiu postavu s par kilami navyse a jemu to pride pritazlive.
ale nech si tvoj uvedomi ze tie kila mas po detoch.tak nemal chciet deti ked chcel mat stihlu zenu
@sheldonc prosim ta to ze tvoj ex je debil neznamena ze ju muz nelubi...keby ju mal v pazi tak je ticho a odkopne ju alebo chodi za inou...tak jej tu netrep do hlavy somariny
@smovlinka kasli na hlupe reci...snaz sa to vyriesit a mozno zapojit do cvicenia aj muza aby videl snahu...kazdemu sa pacia ine zeny..tvoj je na chudsie tak sa snaz...ja uz tiez premyslam ako poporode dam kila dole lebo som sama so sebou nespokojna a to mam v 22tt 67kil...myslim ze aj ty sama sa budes citit lepsie..a ja osobne nevidim nic zle na tom ak muz chce mat pri sebe krasnu zenu...laska je super ale tiez si neviem predstavit sex s niekym kto by ma nepritahoval ani laska by to nezachranila
par kg navyse nie je to iste ako obezita. gulata ritka, trosku vypukle brusko nie je to iste ako ritisko ako vrata od stodoly a mlandrave neforenmne brucho v style najprv ide brucho a potom ja.
ostatne su len alibisticke reci zenskych, ktore obezne su a musia si tu obezitu nejak zdovodnit.
@misko772014 to co za blud pises?no a co ze ma po detoch je tu x mamiciek co maju deti a robia s vahou nieco a vyzeraju uzasne..dnes je nejak trend toho ze sa ludia furt na nieco vyhovaraju...mam deti,som chora atd len aby zakryli ze sa im s vahou nic nechce robit!!!
@petulda333 no, o tom sa tu snazim pisat, ale oni si idu svoje. nuz, vyhovorky a dovody su vzdy lahsie ako tvrda drina 😉
sak viem o com pisem, bola som taka ista 😀
@mawka sak nech sa vyhovaraju a ked im chlap pojde za inou tak bude zly...a oni chudinky...ja som tiez leniva a nie vzdy sa mi chce ale snazim sa...chcem byt pre chlapa ta naj 🙂
Keby som tuto temu nechcela taku anonymnu hodim vam sem moje foto nech vidite a co poviete ale nechcem aby sa to nahodou nvedostalo dakym sposobom mojmu manzelovi ze to riesim takto verekne predsa su to take sukromne zalezitosti
@petulkaty trepes blbosti viez ake je heslo chces schudnut tak nezer
@smovlinka schudni, budes sa citit po kazdej stranke lepsie, vsetko sa da, ked sa chce!
s manzelom sa normalne porozpravaj, ako sa ta to dotklo, a ako ti je.... a nech sa nauci spravat k tebe s uctou a slusne, lebo takto sa vo vztahu neda existovat....
@smovlinka bez urazky naozaj...ja som nikdy nepatrila medzi chude mala som vzdy 53-55kil...potom prisla choroba a mala som 36kil v 19rokoch...dlhe liecenie a vaha vyskocila na 63kil...a najvacsi problem brucho mlandrave...mala som vzdy velke brucho a teraz co som pribrala dalsie 4kila je to hroza...tak myslim ze ty ked mas taku vysku jak ja musi to vyzerat zle...lebo mas takmer o 20kil viac...ale da sa to len sa nesmies vyhovarat...ries to s lekarmi alebo na fb su fitness treneri a radi poradia...bud rada ze muz bol uprimny a povedal je jasne ze mu na vas zalezi...ja viem ze pocut nieco take od milovaneho cloveka boli ale lepsie akoby ti klamal no nie!?takze lutost a vyhovorky dat do kosa a makat 🙂
@petulda333 baba si dava pozor na stravu a aj cvici. len kila nejdu dole. berie lieky a hormony. ze niektore baby nepriberu po homonoch? tak, ako kazde dieta je ine aj kazda zena je ina. ja som vzdy pri zacati HA pribraa 5 kg. nech som robila hocco. ano, vzdy sa da cvicit viac, no den ma len 24 hod a ja mam aj ine veci na praci ako cvicit dve hodiny denne.
Necitala som vsetko, ale sexualna pritazlivost sa nacvicit neda a v normalnom peknom partnerstve si musime vediet povedat pravdu do oci - aj tu neprijemnu... nieco je pribrat trocha a nieco je ist na hranicu obezity. To proste pekne nie je a ani zdrave. Telo takejto tehulky moze mat navyse omnoho viac problemov a komplikacii v tehotenstve, takze jedno s druhym. Je aj smutne, ze zakladatelka berie manzela ako "nastroj" na splnenie svojho sna po detoch a sama ochotna nie je pre jeho potreby ochotna spravit ziadnu zmenu. Stihle (nie vychudnute) telo je to idealne, co zena moze pre seba urobit. A ano je za tym robota. Cvicit, zdravsie sa stravovat. Ale nie je to nemozne, len ta ludska neskutocna lenivost a pazravost... Ja mam takmer taku vysku ako ty, som v 30tom tyzdni tehotna a mam 58 kil... a to sa sotva gulam...
@ukulela ved fajn ale zrejme nieco robi zle...uz len to ze po 18neje je bluuuud a obrovsky..treba jest menej a cca 5krat denne...ovocie doobedu a zeleninu poobede...pit vela vody cistej a ak mineralka s co najnizsim obsahom Na,nesladene caje a pohyb...a pohyb nie ze brusaky...najprv treba telo zahriat az po case zacne spalovat tuky...a pojde to..len sa treba poradit co ma robit...castokrat pocujem ze si davaju pozor a cvicia ale robia to zle a nejde to...
@ukulela cvicit a cvicit je rozdiel, davat pozor na stravu moze znamenat nejest hranolky tri krat denne, ale stale mat svetle pecivo, cestoviny, zemiaky a ine vykrmne potraviny...
@michele11 prepáč, ale je rozdiel ,,povedať,, a ,,povedať,,. Ak mi muž decentne naznačí, že ,,no ty moja baculka,, alebo niečo v tom zmysle tak ok...ale aby mi povedal že koli tomu so mnou nepojde do postele?????
To je akože ,,nezaobalena pravda podla teba,,??? Da sa to povedať ale že uplne uplne inak a s citom...Troška rozdiel nie? Tvoj ,,starý,, ti nepovedal že s tebou nechce mať sex lebo si tlstá, sama si sa citila zle ale toto je uplne iný pripad. Aj moj muž mava vahove vykyvy, 10kg plus minus podla toho ake ma obdobie, ako sa stravuje ako ma ,,stresy,, a v živote nikdy ma ani vo sne nenapadlo podmienovať náš intimny život tým aby schudol. Ja si na nom važim uplne iné veci ako postavu...radšej nech má aj 10 kilo na vyše aj cely zivot, ale je to starostlivý otec a manžel...ako super vymakanu postavu a bullo na entu...
inak ja mozem pozicat moje deti ako dietny prostriedok 😀 ak by skoro rok vkuse vobec nespala, dieta by jej revalo nonstop den/noc (neprehanam)....tak by schudla okamzite......
inak, ja by som na tu dobu tie hormony vysadila isto....sama bude vidiet, ci to je aj nimi.....
@smovlinka
Ja som uz tiez zazila ,ked som mala 23 rokov ,ze som mala velke brucho ,tak sa ma uradnicka v banke spytala,ci som tehotna?A ja vyvalene oci na nu a otvorene usta,ze co sa ma to pyta,a ja ze nie,ze nie som tehotna.
A teraz sa mi zase stalo bolo to este vo februari,bola som s priatelom v Metre,lebo tam kupoval tovar a take dve starsie damy tam s nim pred mojimi ocami flirtovali a pozerali sa na neho ako na svaty obrazok.A ta jedna sa ho opytala ci nahodou nie som tehotna.A on ze nie.Hrozne kofy,mala som chut im dat poriadny preplesk.
@misko772014 co maju deti spolocne s nadvahou? Ja mam tiez dieya a nevyzeram ako prasa.
@smovlinka, ja viem ze to bude tazke a ze tie kila nepojdu dole len tak same, ale kto chce hlada sposoby a kto nie dovody. Podla mna by si mala schudnut, nie kvoli manzelovi, ale hlavne kvoli sebe, ci uz s estetickeho aj zdravotneho hladiska sa budes citit lepsie, chce to najma pevnu volu a vydrzat. Potom uvidis ako s manzelom dalej, nemoze zase vsetko stavat len na tom, ako vyzeras.
Možno budem za divnú, ale mne sa páči, že ti to povedal, hoci zrejme nie veľmi šetrne. Ale dá sa to vôbec šetrne povedať? Asi nie. Muselo to raniť, to nespochybňujem, ale veď dobré vzťahy sú hlavne o dobrej komunikácii. Je to podľa mňa tisíckrát lepšie, ako keby ti nič nepovedal, a našiel si na sex niekoho iného. A takých tém nám tu denne pribúda... :(
Miluje ťa, len sa mu už nepáči tvoja postava.
Pokiaľ ide o to, že ti chýba cvičenie. Skús pohľadať na youtube. Tam sú mraky rôznych 15 - 30 minútových videí, podľa ktorých si super zacvičíš aj doma. Ja som včera po 15 minútach cvičenia s jednou "naspídovanou" Američankou ledva preliezla okraj vane... :D Čas 15 minút denne, to si musí nájsť ozaj každý. Len s tou chuťou do cvičenia je to horšie, dobre to poznám...
Je skor smutne ze ti to musel manzel povedat. Myslim ze trochu sebareflexie nezaskodi. Zbehni za dietologom a rise to hlavne kvoli svojmu zdraviu

@smovlinka A čo keby sa dohodneš s manželom a cvičte spolu. My sme chodili spolu behávať. Teraz chodím sama a on je s deťmi. Ja by som sa neurazila, ale nakopla sa. A potom by som ho ja "vydierala sexom", že ak on nezhodí z brucha nič nebude 😉 . Dá sa to len treba chcieť 🙂