Manžel ma zranil
Ahoj ani neviem ako zacat prave sa mi zrutil svet.Mam manzela mame uz jednu dcerku a chceli sme druhe teda aspon som si to myslela.Dnes som sa ho opytala kedy ideme skusat zacat a ze uz ci si vsimol ze mame pohlavny styk raz za dva tyzdne.Porodila soum mu zdrave krasne dieta ktore miluje stara sa vsetko.Ale jehoodpoved ma uplne zranila ze pozri sa pribrala si myslis si ze ma to pritahuje preto nemam chut a abi druhr nechcem pribrala by si a nahodou neschudla.Mala som cely zivot 64kg ked som otehotnela som pribrala co je prirodzene a mala som 75kg.Po porode nie a nie zhodit vzdy som zahrizla vecer do niecoho ked mala spala a ako keby toho nebolo malo mala som poporodnu traumu a depresiva z ktorych som priberala a ked to bolo ok uplne mi prestala chodit ms a uzivam dodnes hormony mam 85kg a neviem co robit cvicim nejem po 18dole to nejde .Som zufala nestastna uplakana a to naozaj som bola kocka ale nemozem zato proste .Ranilo ma to neskutocni sposobom tvrdi ze ma lubi v hneve som mu povedala nech sa teda rozvedie a najde si stihlu zenu.Ze nic take nechce ze nech proste schudnem lebo inak intimnosti nebudu fungovat a ani to miminko druhe nebude.Kocky co mam robit poradte mi?
@smovlinka boze ale ved si krasna 🙂 a vobec nevyzeras ani na hranici obezity ani hrozne a ani nic.
teraz ta to nakoplo a das sa doporiadku uvidis 🙂 drzim moc prsty a kludne pis IP keby ze daco aj ohladne vitaminov a otehotnenia ti viem poradit, dost sa tym zaoberam , mam tu aj skupinu o tom, tak kludne mi napis keby ze daco potrebujes
ahoj, úplne s tebou sucitím, manžel mi síce nikdy priamo nepovedal ako tebe, ale on je športovec a ja po dvoch detoch som pred dvoma rokmi skončila na 75kg pri výške 165 :D ale zaprela som sa, šlo to pomaly ale za dva roky som dala na 60, ešte mam ciel 5kg...chcem ťa povzbudiť všetko sa dá, a to čo ti manžel povedal, no neni to pekne ale isto ta miluje, a ak ho aj ty miluješ tak pre neho schudni...podla mna je normalne že to tak vnima, proste je to chlap...a ak chceš babätko, daj si to ako ciel chudnutia, určite to pojde rýchlejšie. Hlavu hore, kilá dole 🙂 držím palce, a hlavne si kvoli tomu nepokaz manželstvo 😉 a nenechaj to tak aby to nedopadlo tak že sa začne dívať po iných...
@smovlinka a este chcem poveddat, ze z tych hormonov sa robi dost celulitida .ja som vysoka 180 cm a dlhe nohy mam a celulitidu som nemala nikdy na nohach a ked som zrala tie estrogeny tak sa mi na vnutornych stranach stehien urobila ... u mna bol ten problem ze ja aktivne sportujem , beham, cvicim fitko a tak a medzi stimulkami som nemohla nic robit, pre transferami tiez nic ..tak moje telo dostalo sok, ze sa zrazu nehybem ... ked som zacala posilnovat nohy po ivf automaticky sa mi celula stratila ..
cize fakt pomaly kardio plus nejaka posilka by ti dobre spravila - po kardio cviceni nemusi byt efekt taky , treba si sledovat pulzovu frekvenciu, ako ked pomaly zacnes posilnovat - vtedy ti ani neostane ovisnuta koza ani nic a efekt bude dobry, plus spalujes tuky aj po cviceni ..skus to fitko 🙂 tam ale tiez pozor na prekysenie , lebo aj tam sa ti moze chudnutie zastavit ... stale doplnat vitaminy mineraly ono sa to nezda..
hormony uberaju vitaminy B z tela, posobia zle na magnezium, a ine mineraly cize treba urcite doplnat nejake vitaminove doplnky, plus aj pri cviceni tiez - kedze vela vypotis ...preto je to naj robit s trenerom, ktory ti v tomto smere kvalitne poradi. 🙂
Ahoj, tiez mam doma chlapa, ktoremu by nadbytocne kila vadili a do buducna s tym pocitam, ze budem musiet udrzovat liniu (ale to som mala v plane, uvidime, ako to dopadne).
Kazdopadne by si s nim mala prebrat, ze sposob, akym ti to povedal, je nevhodny, necitlivy a ako by sa jemu pacilo, kebyzu mu poveis, ze je tlste prasa (alebo nieco podobne). Nech sa to v buducnosti neopakuje, vsak i skarede veci sa daju povedat citlivo. Chlapi niekedy hovoria velmi na rovinu, asi rovnako, ako keby sa bavili s kamosom v krcme. Neuvedomuju si, ze obzvlast po porode nasho dietata oni su casto ta jedina osoba muzskeho pohlavia, ktora nam moze povedat, ze sme stale krasne a ked stratime obdiv aj u nich, nas svet to velmi narusi. Dietu a cvicenie mozete drzat obaja, nech vidi, ze sa snazis a ze to nie je take lahke. A kvoli dalsiemu otehotneniu by si mala s lekarkou poriadne prebrat tie preparaty a vynechat ich, ak je to mozne.
Radit, ze treba okamzite odist zo vztahu, je lahke pre kazdeho, kto nie je v tvojej kozi. No kazdy z nas sa niekedy zachova inak nez hrdina z romantickeho filmu. A potom sa lahko radi odchod, ale omnoho tazsie sa uskutocni. Stale mas manzela, ktory ta ma rad i vase dieta. Drzim palce, aby to zranenie co najskor prebolelo a on pochopil, ze to nepovedal najpeknejsie.
@starry_eyed vdacny za manzelknu nadvahu ? 🙂 Podotykam ze mnoho zien vyzera ovela sexi s kilami nayse 🙂 Je velmi dolezite a vobec dolezitejsie ako samotne cisla na vahe ako mas kila rozlozene ..ci mas pevny zadok stehna ..prsia...vobec nejde len o to aby bola zena chuda.Ja mam 10 kg navrch po detoch oproti tomu kym som deti nemala...a citim.sa dobre..mam pevne 4 ky gulaty zadok a zdrave sebavedomie 🙂 Takze prestan riesit ci sa svohmu muzovi pacis alebo nie...zacni sa pacit sama sebe.Staraj.sa o seba ako len mozes.Ukaz co je krasne na tebe co treba schovat schovaj ..s vhodnym vyberom.oblecenia.Uvidis ak sa zacnes citit vo svohej kozi dobre a sexi...budes spokojna...zacnes aj chudnut ...to je ako s otehotnenim...cim viac chces nepride to...ked na to prestanes mysliet...sup...je to tam..🙂 A neboj sa tomu chumajovi dat najavo ze aj tebe vadi jeho koleso 🙂
@sardinka333 Ale ktovie, kolko uz tato situacia trva, mozno uz mu jednoducho rupli nervy. Ja netusim, kde je pravda a ako to u nich vyzera, ale viem si predstavit to zdesenie u chlapa, ked mu zena oznami, ze ona chce dieta a on nech sa posnazi. A do porodu naberie dalsie kila, lebo potom to uz ide ozaj rychlo hore a jemu ostane jeho zena obalena mozno 30 alebo aj viac kilami nadvahy. Ale je to predovsetkym o vzajomnej pritazlivosti, niekomu nevadi aj 20 kil nadvahy, to uz je o tom, co ten chlap uprednostnuje. Ja som vacsinu svojho pracovneho zivota stravila v muzskych kolektivoch a preto som mozno viac zvyknuta. Nijako ma taka otvorenost nesokuje, skor naopak, lezie mi na nervy, ze sa zeny nevedia vyjadrit jasne a len cakaju, ze im druhi budu citat myslienky. A ked som citala nazov tejto temy, napadlo mi, ze ju asi napadol a nejako jej fyzicky ublizil, nie, ze jej len povedal pravdu otvorene do oci...
posledny krat - baby, co tu zakladatelku pranierujete - pozrite si foto. ano, nema 90-60-90. ale "nevyzrala sa". nadvahu ma po porode a po hormonalnej liecbe, ktoru podstupuje AJ KVOLI MANZELOVI - pretoze aj on chcel dalsie dieta! pise, ze cvici, ze sa zdravo stravuje - vy jej neverite. strcte si svoje reci o tom, ze kazda moze schudnut, ked chce, niekam.
@smovlinka sa snazi, ale ide jej to velmi pomaly a to ju ubija! nie, ze nic nerobi a laduje po veceroch do seba kolace a hranolky, boze, vy mate problem citat s porozumenim :(:(:(
@smovlinka moj chlap tiez nevie pozitivne namotivovat, vie len zvozit a skritizovat - asi ako tvoj 🙂 viem si predstavit, ze by to uplne inac dopadlo, keby ti povedal, ze idete spolu behat/cvicit napr. takto sa musis pozitivne namotivovat ty. ja teda beham (aj ked menej, ako by som chcela) hlavne kvoli sebe, nie kvoli chlapovi 🙂 od porodu som si kupila len jedny rifle a odmietam si kupovat dalsie veci, ze musim schudnut do starych 🙂
vsak nech ti zaplati trenera, ten ti upravi aj stravu a pojde to, uvidis...drzim palce, i ked to je strasne,ze ti to povedal...
@michele11 aký je ,,trend,, v mužských kolektívochje mi jasné...dnešní muži su maximálne možne masírovaní mediami, internetom a meviem čím že pekná žena je hlavne ta z obalky časopisov - vyretušovaná, pripadne so silikonmi, akakolvek chybyčka krasy je nepripustná. Kult tela vladne tejto spoločnosti už celkom dlho, denne sme tým ovplyvnovaní a masírovaní vedome a aj podvedome.
Maťi či neamť dieťa ,,koli tomu že či naberie dalšie kilá,, no tak radšej to dieťa ani nemať. Lebo vo vysledku nejde o kilá ale o postoje ludí, ich sposob zmýšlania, uvažovania a nasledného jednania s patrnerom.
Ja by som chcela vidieť tých Adonisov niektorých ako realne vyzeraju....tuctoví chlapi a mnohí predpokladám žiadne ,,mladšie kopie,, Brada Pitta...obyčajný chlapi, ktorí často od žien vyžaduju doslova zazraky a sami vela neponukaju...žena aby bola priťažlivá, pekná, upravená, milá, chápavá, sebestačná ...super ak seba a deti financuje sama aj sa o ne prevažne sama stará a pán ,,dokonalý,, pride domov, unavený, sadne na gauč, pustí PC a do večera oddychuje.... zatial čo vás ženy čaká druhá šichta v domacnoti a s deckami....a mnohé si ešte povedia na nejaku jeho blbu poznámku že ,,áno, ma pravdu,, musím sa viac snažiť...a mužíček dlabe na čo može. Toto je velmi častá realita našich slovenských domácností - chlapci z mama hotelu sa oženili a vysledok tu čitame vcelku často. Aj ked nehovorím že toto je tento pripad skor vo všeobecnosti.
keby si ty ja tak by si sla ku kadernicke na masaz poriadnu kozmetiku a nakupy vsetko by slo z manzelovej kreditky samozrejme - domov by som prisla ako poriadny kus zenskej s dobrou naladou a spolu s uctom za tento super den by sm mu dala i papiere na rozvod .. ale ty niesi ja tak zacni cvicit a zmier sa s tym ze mas doma netaktneho tlsteho chuja s ktorym stravis zvysokk zivota flustrovana a nebudes mat ani rada samu seba
ano, lebo byt tucna a nakysnuta ako knedla je super, lebo som matka, mam pravo byt tucna jak prasa, ze?
a moj muz nema pravo na svoj nazor, ze? keby on pribral 20 kg a ona by pri nom nezvlhla, tak to uz by bolo ok, ze?
ale chovat sa ako stihacka a dat mu papiere rozvodove? to sme uz kde, paneboze. hystericky pocin.
ja sa chlapom necudujem, ze vnimaju zeny ako slepice. necudujem...
Som rada,že si tu fotku sem dala,to len potvrdzuje môj názor,kt. Som už napísala
@smovlinka mám pocit, že ty chceš počuť, že je všetko ok, že vyzeráš super a manžel nemá pravdu. Na tej fotke skutočne nevyzeráš ako obézna žena, ale ani ako štíhla. Navyše je to len fotka. On ťa vidí nahú a ak ti povedal, čo ti povedal, tak asi sa mu to, čo vidí proste nepáči. Na fotke, kde zaujmeš vhodnú pózu, si v čiernom a opierka od kresla ti zakrýva časť boku a vytvára ilúziu štíhleho pásu, to vyzerá celkom ok, ale on vidí realitu. Ak si ľudia myslia, že si tehotná, tak zrejme asi niečo s tvojim bruškom nebude ok. Koniec výhovorkám a začni nie od zajtra, ale hneď.
@smovlinka ja by som mu povedala "ked sa ti nepáči, nech sa páči, TAM sú dvere!!!" Kvôli postave? čo je malé decko??? Dosť povrhný je ten tvoj manžel. Posad si ho na koberček a vyvetli mu biologiu, samizda že vtedy chybal v škole.
Mozno ti to manzel mal povedat inak, nebolo to od neho velmi taktne ale zase vies kde je problem a ked ti na vasom vztahu zalezi tak schudni. Bud kocka ako si bola predtym, ako sama pises.
Chapem ze ta to ranilo, kila po porode sa nie vzdy zhadzuju lahko a este k tomu ked si mala depresiu a lieky ale skus s tym nieco urobit. Je dobre ze o tom vies, ze to manzelovi vadi. Ja osobne tiez chcem aby sa moj manzel o seba staral, aby sa neopustil a nebola by som nadsena keby teraz priberal radost ved uz je zenaty, deti ma atd.
Urcite to nie je najdolezitejsie ale podla mna aj ty sa budes citit lepsie. A ked to pomoze aj vasmu intimnemu zivotu tak do toho. 🙂
začni cvičiť a zmeň stravovacie návyky..Tvoj manžel ani za to nemôže že ho nepriťahuješ..20 kilo hore vie pokaziť postavu, aj ked ja viem že by to nemalo byť podstatné vo vzťahu, ale čo sa týka sex. oblasti vie to ovplyvniť, takže sa nehnevaj ja ho viem pochopiť..môjmu manželovi sa napríklad páčia štíhle ženy, ani jednu priatelku nemal pevnejšiu, také ho skrátka nepriťahajú, je to normálne..
@smovlinka cooooo??????? 😠 😠 ako ti moze toto jeden chlap povedat????? Velmi rychlo by som mu vysvetlila ako sa veci maju a postavila ho pred zrkadlo 😠 Kokos tak aj moj muz teda nie je dokonaly, ale toto bh mi nikdy nikdy nepovedal!!!!!
Mne po porode ostalo skarede brucho, ovisnuta koza, poskodene svaly (rodila so sekciou), pupok sa mi ani po dvoch rokoch neskoval, stale tam mam "nos" ... prve mesiace som sa hanbila pred nim vyzliect, ked som sa prezliekala tak len chrbtom k nemu, sex len v tricku..... a vies co mi nato povedal on? Ze ci som normalna, ved som rodila, mame uzasne dieta a on si teda vobec nevsima to brucho....vsak bolo jasne ze sa mi zmeni telo... a ze ked budem mat velke komplexi tak mi zaplati plastiku...ale ze kvoli nemu to rozhodne podstupovat nemusim... a to on od zaciatku roku schodol 15 kg, podctivo cvici, a dokonca ma tehlicky na bruchu...
Rozhodne by takto nemal reagovat clovek, ktory ta miluje....tedaaa, mna by sa jeho reakcia tiez velmi velmi dotkla a na tvojom mieste by som mu to dala jasne najavo..,
@martinka_martinka 😀 😀 😀 😀 😀
Uplne suhlasim s @sam2, vystihla si to dokonale a tie ktore tvrdite, ze sex je o telesnej pritazlivosti, tak ak je to pravda, tak chudaci slepi asi sex nemaju, ze ano? 😖 Zboznujem taketo teorie.
Vies co, Smovlinka ja by som schudla, ale potom by som mozno ja nechcela mat sex s nim (ano je to trucovite, ale no a co, vsak ked ja som musela schudnut, trapit sa, tak nech pekne schudne aj on, sa bude natriasat so svojimi 100 kilami?) On pribral, lebo ma pohodlny zivot, napchava sa...ona pribrala preto, lebo sa jej zburili hormony v tehu a po porode, plus musi brat teraz umele hormony, to len tak lahko nejde dole bohuzial, viem, o com hovorim, lebo sama s tym bojujem....vy chude, co ho tu obhajujete, tiez asi neviete o com to je, ked zena priberie nie celkom svojim pricinenim a teda ten jej o tom ani zdaleka nema ponatia, ked chcel chudu zenu, mal najst teda nahradnu matku, co im vynosi dieta...neskutocne ma rozculil, ja by som ho dala tak do pucu, ze by sa pratal kade lahsie.... 😠 😠
hm....je to smutné keď je to len o tomto "ako žena vyzerá".....Akože keď bola štíhla ľúbil ju, priťahovala ho...a s kilami navyše zrazu nič ☹ ......Ach jo.....chlapi, ako málo im stačí.....akí sú jednoduchí.....Je mi z toho niekedy smutno. Ja keď niekoho ľúbim, tak mi je jedno ako vyzerá.....Ale muži sú taký jednoduchý, živočíšny druh 😀 . Môjmu sa tiež páčia štíhle, niekedy na môj vkus až prílišné laty.....a úplne najviac štíhlučké s takými minim. trojkami, štvorkami... 😀 Tiež som mávala 52 kg.....a teraz mám 61.....čo už, ja sa cítim dobre. Ozaj, prečo by sa človek mal trápiť kvôli niekomu, kto za to ani nestojí?
Nebolo to od manzela taktne, ale ked si sa uz pytala, tak odpovedal 🤐 . Mozno nemal dobru naladu, mozno to uz dlho dusil v sebe, a tak to z neho vypadlo 😝 . V prvom rade sa netreba ani urazat, ani lutovat... Pytala si sa, on odpovedal, ber to ako fakt. Mne sa stalo pred rokmi nieco podobne, nasla som si priatela-mojho manzela, predtym som chodila cvicit, stalara sa o seba... No casom som zlenivala a pribrala... On mi tiez raz "taktne" povedal, ze vies, ked sme sa spoznali, tak si vyzerala inak... Tiez ma to urazilo, nahnevalo, no aj nastartovalo, a schudla som 8 kil, co som si predtym myslela, ze nemam ani z coho 😅 . Porodila som mu dve deti, no napriek tomu sa neprestavam o seba starat, makam na sebe, i ked figura nie je dokonala, ale viem, ze je pysny na mna ako vyzeram, a ako sa o to snazim, aby som tak vyzerala, lebo nic nie je zadarmo. Dve deti, praca, domacnost. Nie je toho malo. Roky pribudaju, hormony sa menia, ale vsetko sa da, ked sa chce. Ked mas nejaky problem, zajdi k lekarke, nech Ti upravi liecbu.
No a ked pises, ze aj muz ma velke brucho, tak sa dajte spolu na nejaky sport. My chodime behat, ja chodim plavat a na jumping. On ma ine aktivity, ja ine. Obaja sa odreagujeme, a nieco mame spolocne 😅 .
Ja by som asi tiez nemala moc "chut" na manzela, keby mal o neviem kolko kil viac...
Hlavu hore, vsetko zacina v hlave, drzim palce 🙂 .
@starry_eyed hmmmm. mala by so sebou niečo robiť. možno áno. lenže - manželstvo je v dobrom aj zlom. keď pr. jeden z nich dostane rakovinu, kľudne schudne aj 20 kíl... a ten druhý mu potom povie - vieš čo, kašlem na teba, keď si taký vychrtnutý 😝 aj o tom je život... takéto malichernosti riešiť
@sam2 muži sú rôzni. Ten tvoj je aký je a ten zakladateľkyn je iný. Ani jeden nie je lepší, alebo horší, akurát en tvoj je v tomto použiteľnejší pre spoločný život, zmeny na tvojom tele vníma ako prirodzené a to kvitujem s uznaním, ale toho druhého teraz má ako prizabiť? Niekomu je tiež jedno v akom prostredí žije, alebo nevie kombinovať farby, nezaujíma sa o oblečenie, je mu to jedno, proste estetika nie je preňho taká podstatná. Ale chápeš snáď, že sú aj ľudia, ktorí si tieto veci všimajú a pôsobia na nich. Navyše, tu sa riešia kilá navyše, nie tehotenstvom poškodená koža, na čom skutočne nemáš vôbec žiadnu "zásluhu".
@adrioska to nie sú teórie, ale fakty. Asi ti unikajú základné skutočnosti. Slepci sú slepí, nie bez sexuálneho pudu. Tak sexujú aj bez zraku, inú možnosť nemajú, všakáno? Tí, čo slepí nie sú, vnímajú aj očami, kde vzniká vlastne ten prvotný sexuálny podnet. To si chudáci, hodne dovolili, že vidia, že?
@alaguema no ja by som ho prizabila 😀 😀 😀 a pokial dobre rozumiem ani zakladatelka temy nema na svoju vahu vplyv (cvici, neje a musi brat hormony) Preto si myslim ze bol netaktny ba priam hrubi..... snad ked ju lubi tak je to jedno nie? Nehovorim keby sa prezierala... ja by som taketo spravanie proste u muza netolerovala....to je.moj nazor...ty mas nazor na svoj a ja ho samozrejme respektujem a beriam na vedomie 😉
@smovlinka a tebe zlatko. Cvic staraj sa o seba, ale nie kvoli chlapovi, ale kvoli SEBE. Urcite si uzasna zena...a tvoj muz je mozno tiez uzasny otec mozno aj manzel, ale toto mi prislo velmi velmi hrube voci tebe.... ☹ Preto som napisala ze ja by som mu to netolerovala dala mu jasne pocitit ze ta to ranilo a ze by sa takto nemal spravat clovek ktory ta miluje 😉

@smovlinka stehna, brusisko, zadok, vsak? celulitida a kopa kopa tuku prave na tychto miestach.. akko keby som videla seba. a mne to vadi. este par mesiacov dozadu som bola na nervy, ze to nejde, resp po milimetri a slimacim tempom, vyskusala som kadejake kraviny, aj nizkosacharidovu dietu, pri ktorej som skolabovala v hypoglykemii. a to ma presvedcilo, ze srat na diety, ALE sa stravovat s rozumom. vsetko, zadelit si to na poricie male, pravidelne a hlavne som sa zbavila peciva a bielej muky vseobecne. dva mesiac tusim som nedala do ust cestovinu a ono to ide 🙂 a dotukla to este jedna zenska v skolke, ktora je nenormalne schudnuta a bola hadam sto kilova. som sa jej spytala, co robila. delena strava a cvicila. ale ze prve dva tri mesiace neslo dole nic nic nic. no nevzdala to, vytrvala a rozbehlo sa to. dnes je z nej aka kocena. velmi ma inspirovala. lebo si pamatam ako som si pri pohlade na nu hovorila, jaj moja zlata, toto je uz cez 100, zacni so sebou nieco robit. vyzerala do tvare sice krasne, ale telo bolo dost odpudive. a tak na mna posobi aj moje vlastne telo. tak som mu vyhlasila vojnu. a tiez az teraz sa to zacalo hybat. kazdemu pasuje iny druh stravovania, iny druh cvicenia...