icon

Manžel mi dal facku pred jeho rodičmi a s dieťaťom na rukách

zwonec
27. dec 2013

Prosim mamicky manzelky poradte...
Pri rodinnej hadke koli tomu ze muz vysedava pocas sviatkou v krcme a mame rocneho synceka ma moj muz udrel pred svokrovcami ,nase dieta som drzala na rukach. Povedala som len svoj nazor...a facka letela jak strela. Citim sa total ponizena,svokrovci nijako nezasiahli ze to je nas problem. Mojich rodicov mam daleko.
Pred svadbou ma vytahal za vlasy a silno stiskol sanku vraj to nieje bitka.
Takyto zivot ma teda absolutne nebavi trapim sa a psychicky to prestavam zvadat...ale je tu krasne dietatko a ja neviem co dalej...☹(((

Strana
z11
ladywitch26
10. jan 2014

@aneri66 samozrejme, ze podla jednej facky to nebudem posudzovat, ako tyrana. tu ale zakladatelka uviedla, ze ju uz vykvakal za vlasy, plus otec bil matku, u rodicov ma podporu, atd.
no a tiez maximalne nesuhlasim s tvojim tvrdenim, ze kazda druha to ma doma. nema, a rozhodne to neprikrasluju.

jatamido
10. jan 2014

@aneri66 som rada,že som tá "prvá"...s čistým vedomím a svedomím môžem povedať,že sa mi to nestalo a ani nestane...a to som s mm 19rokov...

borisvolcko
10. jan 2014

Zober to krásne dieťatko a odíď k rodičom ak sa to čo len trochu dá... nič dobré ťa pri tomto človeku nečaká..držím palce, nech si silná ale dá sa to zvládnuť.

modra
13. jan 2014

Prepac ale chodili ste spolu 10 ROKOV!!!!! a za ten cely cas si si nevsimla na nom aky je? Ja to nechapem.. Teraz je uz skoda plakat nad rozliatym mliekom. Takze by som ho pekne krasne poslala kade lahsie a podala nanho trestne oznamenie. Cim viac ich budes mat v evidencii tym lepsie pre teba a dieta.
Fakt uz nechapem prepacte zeny ale taketo veci riesit po tolkych rokoch a esste s nim kupovat byt, auto a pod.. a mat s nim dieta??? Ved on je chory agresivny ožran. Len ty pekne utekaj od neho!!

smuhyta
13. jan 2014

@aneri66 mna teda ani mm ani byvaly partner nebil,,,ale ze to je normalne na slovensku a ze kazda druha dostava facky som nevedela,,,ja len viem z vlastnej skusenosti ,ze tak sa zacina videla som to na vlastne oci kmotra dostavala viac faciek ako chleba,,,ty kokso a ze chlap dostane rozum po 30 tak to je klinec programu,,,ked ma rodinu tak nema chlastat po krcmach ,,,aby dieta bolo az po kamaratoch to je cele mimo,,,jasne ze to treba predebatit,ale cakat kym sa s prepacenim vybujaci to dieta bude mat 15 a bude take iste,,a dakujem ze mam takeho dobreho manzela-ma ine chyby a ja tiez
a tebe aneri66prajem vela trpezlivosti a hlavne vidiet trosku realitu ,ze zena je rovnoceny partner muza,,a ked ho vytoci tak ju nezmalati,,ani ona jeho nemplati

aneri66
13. jan 2014

@smuhyta ja s bitím problém nemám..nemusíš sa báť...no mám kamarátky a viem, že u nich nastala zmena k lepšiemu...tak preto som zástanca toho, že človek ak chce dokáže sa zmeniť...každý má niejaký ten názor...tak by som bola veľmi rada, ak by ste rešpektovali ten môj, že nie všetko len riešiť odchodom a rozchodom...ja sa do vašich názorov neobúvam, tak by som bola povďačná, ak by to bolo takto aj s vašej strany...ja verím v zmenu a uvedomenie si chýb...nie je každý človek svätý

smuhyta
13. jan 2014

@aneri66 no prepac ak som ta urazila,ale asi si si to neprecitala cele -ten moj komentar,ja nikde nepisem ,ze ta niekto bije,,,a tiez je tam napisane ,ze jasne ze taku vec treba predebatit ,,,ani som nikde nenapisala,ze ma opustit manzela,,,,a tiez uvadzam v komentare ze ako moj mm aj ja mam chyby a uz vobec nie sme svaty
jedine coho som zastancom ze zena je rovnocena muzom ako nazorom tak platom a vo vsetkom,,
a kazdy sa ucime na svojich chybach a urcite sa vieme poucit
a tesime ze mas dobre skusenosti ja som uviedla tie moje

lenbea
14. jan 2014

@zwonec tak on je potom chory. môžeš mu aj Ty skúsiť dať ultimatum, alebo na vyber a uvidiš. čím bude malý väčší tým viac Ta to bude trápiť, tak radšej to vyriešiť skorej

smejkaa2
14. jan 2014

@jahodka8 tupana

smejkaa2
14. jan 2014

@zwonec mala si policiu zavolat a este ked si maladieta na rukach o to horsie pre nehohajzla.Nemozes ukazat chlapovi,ze sa ho bojis

georgia333
18. jan 2014

@zwonec buď sa uspokojíš s jeho agresivitou, lebo určite to nieje posledná facká alebo budeš myslieť na seba a hľadať inú cestu života

niki928711
21. jan 2014

@zwonec ako prepáč, ale načo si si ho vôbec brala ak ti spravil niečo už pred svadbou? Taký chlap sa nezmení nikdy. A zato, že si mu odpapuľovala ti dať facku?! :-O a nanajvýš, keď si mala dieťa na rukách? Toto je choré...zbaľ sa a čím skôr odísť
Na mňa keby môj chlap čo i len ruku dvihol tak sa viac nenaje rukami. Nemôžeš byť ticho len preto, že máte dieťa spolu. :-/

olika37
22. jan 2014

@zwonec ak máš kam ísť - zober dieťa a utekaj od neho! Ak tak nespravíš, budeš to neskôr ľutovať ešte viac, že si strávila svoj život s niekym v slepej nádeji. Agresor sa nezmení, skôr sa jeho útoky budú zvyšovať a podľa toho čo si napísala aj o svokrovcoch, zrejme má vzor alebo niečo aj z nich. Utekaj dievča, lebo neskôr už môže byť neskoro.. 😖

eliska31
22. jan 2014

fuuuuuha...riadna sila..na mna len raz moj ex zvysil hlas a skoro udrel a som na dalsi den mu dala dovi-dopo!!! Take treba zarazit hned a take ze "dieta a laska a take bla-bla" nepomoze. Padne jedna padnu casom aj viac.

beruska141
23. jan 2014

no tam neni normalni ani muz, ale ani jeho rodicia. niet sa comu cudovat, kedze ho vychovavali oni....Raz ked je sibnuta cela rodina, nezmeni sa to tym, ze sa ich dieta odstahuje z domu. Alkoholizmus neni nic prijemne, ale udret ZENU KTORA DRZI DIETA, tak taky clovek si zasluzi jedine ODREZAT OBE RUKY!!!!!
ODID ODID ODID ODID ODID ODID ODID ODID ODID. nasilie nezmizne, bude sa len stupnovat 😒

andrejka2424
23. jan 2014

@jahodka8 neviem síce čo si zač,ale máš názor chlapa z 19.storočia.Keby ja som mala dostať po papuli zakaždým,keď môjho manžela vytočím,tak by som už dávno ležala zmalovaná na are.To čo urobil jej muž nemá žiadne ospravedlnenie.Nech povedala čokoľvek,tak nie.Sme v 21.storočí a názory oboch partnerov majú rovnakú váhu...či sa to niekomu páči,alebo nie. Svojim konaním porušil zákon a znížil sa na poškodeného žebráka,ktorý nevie ústne argumentovať,lebo má zjavne v hlave nas..né,tak použil fizické násilie.
@zwonec držím palce,odíď od neho ak len trochu môžeš,zničíš si pri ňom život sebe,aj svojmu dieťaťu

Strana
z11