Manžel mi dal facku pred jeho rodičmi a s dieťaťom na rukách
Prosim mamicky manzelky poradte...
Pri rodinnej hadke koli tomu ze muz vysedava pocas sviatkou v krcme a mame rocneho synceka ma moj muz udrel pred svokrovcami ,nase dieta som drzala na rukach. Povedala som len svoj nazor...a facka letela jak strela. Citim sa total ponizena,svokrovci nijako nezasiahli ze to je nas problem. Mojich rodicov mam daleko.
Pred svadbou ma vytahal za vlasy a silno stiskol sanku vraj to nieje bitka.
Takyto zivot ma teda absolutne nebavi trapim sa a psychicky to prestavam zvadat...ale je tu krasne dietatko a ja neviem co dalej...☹(((
prezila som si nieco podobne, a to ze som odisla bolo to najlepsie rozhodnutie🙂 drzim prsty🙂
určite je ťažké odísť z bytu/domu a opustiť všetko čo si doteraz nadobudla spolu s ním ale toto sa nerobí a nenechala by som to len tak. ono sa to určite bude opakovať, len je otázka do akej miery to budeš tolerovať a dokedy si to od neho necháš. neviem, nevidím do vašeho vzťahu ale podľa toho čo som čítala ani nevidím že by mu to bolo ľúto, že by sa ti ospravedlnil, berie to asi ako niečo čo manžel môže urobiť manželke ked spraví niečo čo nie je podľa jeho vôli.. to kde sme??? ak vidíš že by sa mohol zmeniť tak mu daj poslednú šancu, osobne si myslím že sa to nestane ale ty ho musíš poznať lepšie ako my. ale ak sama vidíš aký je a že sa nezmení tak od neho odíď, nielen kvôli sebe ale aj kvôli synčekovi.. držím ti palce, drž sa!!!
@jahodka8 Kokos, to vážne??? On ju vyťahá za vlasy a ty že sa mu dostatočne nevenuje??? Spadne mu dieťa, on je ako debílek, ale ked ona dohliada na malého a ked sa buchne, tak jej už nadáva a ona sa mu nevenuje??? Takému chlapovi by som nevarila, neprala, nie to ho ešte uspokojovala.
Preč!!!!! A ďaleko!
milujem mamicky ktore radia zbal sa a odit o tom nie je manzelstvo. najprv treba on bojovat a az ked vsetko preto spravit a nejde to potom to vzdat s pocitom, ze si vsetko spravila, pre tento vztah a vina nie je na tvojej strane, ze tvoje dietata ti nebude moct vycitat, ze ty si rozbila manzelstvo. tazka filozofia ale je to tak. ked ste sa brali bolo to v dobrom aj v zlom. a mnoho ludi na to zabuda. a to v zlom, znamena, ze aj ked manzel prepadne alkoholu. moja rada, obrat sa na nejake zdruzenie ci klub ci nieco podobne pre tyrane zeny, matky alebo do poradne (manzelskej) nech teba a neskor ak bude mat zaujem aj partner tak obom skusia pomoct najprv nech len tebe psychicky pomozu, podporia ta, dodaju ti sebavedomia, odhodlania a hlavne postiavia ta na nohy co vlasne je dobre pre teba a konkretne ten tvoj manzelsky vzhat robit tu na koniku je to tazke riesit oni ta tam budu riesit ako konkretny pripad osobne. skusia vas dat dokopy hlavne pomoct muzovi pochopit co je to manzelstvo, v com spociva aku podporu ti ma poskytovat ako manzel a nie deptat ta. co pre teba a syna ma znamenat, ze uz to nie je len o ja a ty ale aj o synovi a to je najdolezitejsie. nejde len o vas dvoch ale uz je tu aj niekto dalsi kto tym bude trpiet najviac po cely svoj zivot.
urcite neochadzaj od muza hladaj riesenie nie hned posledne zacni od prveho, porozpravaj sa s muzom, v klude, o samote, bez maleho, aby ste mali sami pre seba klud a cas a mohli sa venovat sami sebe a aby si mu vedela povedat co citit ake mat problemy kludne si ich napis aby si sa pred nim nebala a lahdie ich formulovala, popr. vyhladaj pomoc odchod od neho je az posledny krok
drzim palceky nech tvoje rozhodnutie bude spravne vzhladom na maleho a ak by si sa potrebovala vyrozpravat kludne napis ip som tu
draha, nenavravaj si, za ziadnych okolnosti, ze "je to aj tvoja vina". nie je. odprac sa co najrychlejsie, rodicia, alebo hoci aj azylovy dom...
Prezila som podobne prec od neho, ja som odisla z rozostavaneho domu za moje peniaze, a nelutujem a teraz vidim ze som spravila dobre, mam obcas este nocne mory z toho co mi porobil ale je zo mna niekto iny a hlavne nie som bita a ponizovana. Vela stastia a uvedom si ze ty si silna zena matka a nie niaka chudera a on na to pravo nema aby sa takto choval k tebe.
Môj názor je tiež odísť, manželstvo treba riešiť, keď sú hádky a nie bitka, je agresívny a to sa nezmení.
no v tomto sa neda poradit ty sa musis rozhodnut ci si ochotna takto zit alebo nie.. aj ked mas rodicov daleko mas ich tak na to mysli.. a drz sa, prajem vsetko dobre, aby si bola stastna...
Nastasie nie som v tvojej situaci,ale keby mi muz vlepil jednu pred svokrovcami aj s malim na rukách,asi by schytal aj tri na spat od svokry,svokra aj o domna(to je moja situacia),tvoj muz sa nechova tak ako má,ani svokrovci,tak naco cakas?ak mas kam chod prec,tebe aj malemu bude tusim lepsie bez neho 😉 drzim palce ...
zbalit veci. dovi dopi.
@kacena4 tak na takyto nazor mas pravdaze plne pravo. ale uf aj tak som v soku. Kebyze mam dceru, tak jej od narodenia vstepujem, ze nie je toho chlapa na svete, ktory by ju mohol beztrestne mlatit, sticovat ci stlacat sanku. Ulohou matky i otca je naucit svoje deti, aby si same seba vazili a nie aby ustupovali kretenom. Dakujem, ze ma to ti moji naucili. A zelam @zwonec, aby bola svojim detom dobrou, hrdou a silnou matkou-levicou a dobrou ucitelkou.
@renka40 to je uz na nej, ci uda, ci neuda. nech si dotycny nemysli, ze nie je nad jeho fyzicku silu. je. paragraf. je z malej dediny, ako pise, rozkrikne sa to tam rychlo. nech. je to povest, za ktoru si moze sam. ta, co sa na neho ulakomi najblizsie, si moze byt ista, ze skonci tak isto.
Ako prepac,ale na co cakas? Mas modrinu? je vidno na tvari ze ta udrel? Chod na pohotovost a policiu! Nieje normalne aby ta niekto fackoval! A uz vobec nieje normalne aby ostatny ludia co su svedkami sa tvarili ze sa nic nedeje.Zbal veci,dieta a odchod!
@demo presne tak o tom to je keby sme mas dcerku tak jej to vsepujes, ale ona sa rozhodla zit s tymto muzom aj napriek tomu, co sa jej pred manzelstvom s nim stalo, takze vedela do coho ide, takze s tym musela ratat, takze najprv by mala risit problem a nie utekat a plakat nad rozliatym mliekom a lutovat sa. spravila chybu. tak nech ju riesi @zwonec
Ste vsetky (vsetci) velmi mile a este raz dakujem....je to tazka situacia...
Narodenie dietata beriem ako dar , a starat sa onho je to najkrajsie ale ked otec je zrejme nevysaleny a laka ho krcma,alkohol,kamarati(vsetci slobodni!!!!!!!!pocitacove hry a len ked prisiel domov poznamenal ze si ide uzivat domacu pohodu pri telke .??????
Nemam slov.....
v kazdom pripade, nemyslim si, ze to bude lepsie. asi nie je ten typ, co uznava poradne a pokojne riesenia. taki chlapi su presvedceni o svojej pravde a len tak ich neosvieti. takze sa priprav na horsie, ak to nebudes radikalne riesit. bude sa to stupnovat. neskor obcas schyta aj vas krasny syncek a bude mat uzasne detstvo. nechcem vsetkych hadzat do jedneho vreca, ale viem o com hovorim.... 😉 utekaj
Tak ešte by som chcela doplniť svoj názor - asi mu vadilo, že si ten svoj názor (asi dosť protichodný jeho správaniu) povedala pred svokrovcami. V spojení s alkoholom to u niektorých mužov vedie k agresii. A iné stránky vášho života sú dlhodobo v poriadku? Narodenie dieťaťa je dosť záťažová situácia pre partnerov, pre vzťah. Svokrovci si s ním asi o tom pohovorili, ale nie pred Tebou, len si ich neštvi proti sebe.
@zwonec no, to si nenapisala hned, ze ti ostala podliatina na lici na druhy den. Vytahat za vlasy nie je normalne spravanie sa, je to povazovane za fyzicky atak-tym padom za tyranie. ani stisnutie sanky a facky. Bude sa to len stupnovat. Treba to riesit najlepsie s niekym kto sa v tom vyzna-linka pomoci pre tyrane zeny. Drzim palce. Len prosim ta nezacni si nanasat na modriny make-up, lebo to bude cesta do pekla. Nema ta co bit!
svojho manzela milujem nadovsetko, je to vyborny chlap, spravim pre neho prve a posledne. ak strati pracu, ochorie a pod budem pri nom lebo ved v dobrom aj v zlom. ale ze on by ma sticoval a vylepil mi a ja budem hladat poradnu pre neho? ako pardon odtial potial...
nevidim do tvojich moznosti ake mas, ale za seba poviem ze by mi raz strelil facku a odidem...a modlil by sa aby sa to jeho mama nedozvedela ze mi dal facku lebo ta by ho podla mna zabila.. takze reakciu svokrovocv tiez nechapem
Ak ti mozem poradit, odid co najskor, kym je dieta este male a nepamata si tolko. Nezmeni sa to a bude to len horsie. Kedze sa ta ani svokrovci nezastali, tak je to asi u nich normalne a bol v tom asi vychovavany. Drzim palace!
@zwonec a chceš aby to krásne dieťa malo modriny, zlomeniny alebo niečo podobné ? Pardón, ďalšia veriaca : čo boh spojí .... ? Ani by som si ho nezobrala keď už pred svadbou bol agresívny.
@babaker každe šalenstvo 3dni trime a ona môže dostať ďalšiu bitku, že ho znemožnila , svokrovci jej povedia, že to sa má riešiť za zavretými dverami, ... atď... ja na jej mieste pôjdem na ošetrenie, u lekárky udám každú facku, každú modrinu (ja som volala policiu, ked mi išlo o život - nič neurobili, ale záznam bol) a potom ma rozviedli na 1. pojednávaní (mala som dostatok dôkazou) ale vôbec sa jej nečudujem, ani ja som to nedokázala hneď, až po 8 rokoch týrania v každom smere
najtazsie je odist,vsetko potom bude oproti tomuto rozhodnutiu "malina",ked nie koli sebe,tak urcite koli synovi.nedopustila by som,aby sa dieta prizeralo ako ma muz mlati a nedajboze este mi dokalici aj dieta.Viem lahko sa pise niekomu,kto nezazil,ale urcite je tu mnoho zien,ktore si odzili nieco podobne . A este co ma zaraza,ze svokrovci sa prizerali???Kde sme pre boha?V normalnej rodine ludia zasiahnu a neprizeraju sa,zrejme aj svokrovci takto ziju/zili a zda sa im to normalne.
@renka40 vsak toto je najhorsie,ze musi prist nejaky zlom,kedy si zena povie a DOST.keby bolo take jednoduche vziat si priklad z inych a nie sa ucit na vlastnych chybach a bohuzial aj modrinach.klobuk dolu,ze si nabrala odvahu a si prikladom pre ostatne
@renka40 uz si myslim do podobnej temy prispela. tusim si spominam. som rada, ze zeny ako ty sa este najdu. ty si nasla tu silu a urobila tomu aspon koniec. je vela zien, co ani po xy rokoch to neurobia. tie v zenskej vaznici by nam vedeli porozpravat. sedia tam dcery alebo manzelky tyranov. nakoniec urobili to, co nasilnici robili im cele roky. tie, co to uz maju za sebou, lebo tyran dokonal svoje dielo, nam uz svoj pribeh nerozpovedia....bohuzial. ☹ 😢

@jahodka8 si ma pobavila. este som sa s takym uvazovanim nestretla. ale budiz 😀