icon

Manžel mi sústavne klame ohľadom bývalej

majulino
8. feb 2013

mm a jeho byvala su najlepsi priatelia chodil s nou od osmeho rocnika na zakladnej az po 3 rocnik na vyske potom sa nevideli rok a ked boli v poslednom rocniku na vyske zase sa dali dokopy. neskor pendloval medzi nou a este jednou. Ona sa vydala ma dve deti ked sme spolu zacali stretaval sa s nou a mne sa vyhovaral na pracu(zistila som to neskor) raz mu napisala smsm kde mu povedala ze ho este stale miluje mm sa mi priznal ze sa niekolkokrat chceli dat znova dokopy a odist spolu. Po neustalych vycitkach a hadkach ze ju ma radsej ako mna(usudila som to z ich korespondencie kde ma ona ponizovala a on sa na tom smial a nikdy sa ma nezastal prave naopak ked som spomenula co i len jej meno tak vybehol po mne ze jej nesiaham ani po clenky ze ona je jeho jediny skutocny kamarat...) mi prislubil ze s nou obmedzi kontakt (kontrolujem sms mms maily hovory vsetko) som dnes zistila ze ma este jednu emilovu adresu a este jeden skype. Som si 100% ista ze si tam pise s nou 9 to obmedzenie prislo z dna na den, dovtedy si volali denne na 20 min. a este si aj mailovali a zhovarali sa cez skype). Co mam robit ani si neuvedumuje ako mi tym ublizuje a ked sa MU TO SNAZIM VYSVETLIT TAK S AURAZI LEBO SPOMENIEM TU JEho KRASAVICU a okrikne ma ze si nahovaram..... 😢 😒 ☹

dani900
8. feb 2013

ahojte ja tiez nesiaham byvalemu ani po clenky mi bolo povedane a takisto manzelka si pisala s byvalym ako som zistil a dost imtimne veci (dokonca so zenatym co ma dieta a zenu ) a co teraz ?? dat to jej manzelke nech si aj ona spravi poriadok v rodine??????? NEVIEM PORADTE! A co ja ? no co netrpel som to pretoze to este navyse vsetko poprela aj ked dobre vie ze som to videl a cital .nemalo by sa to viem ale ak ma niekto cely cas tajnosti a ma co skryvat tak priznajme si kazdemu/kazdej to neda a pokusi sa zistit co je vo veci .A ten partner/ka co nema co skryvat tak sa predsa nema ani coho bat a nemalo by to ani vadit. len tolko nezastavam si chlapov ale ani zeny toto by sa robit nemalo byvale vztahy by mali obidvaja nechat tak a neriesit a pokial sa niekto chce vracat do minulosti PREPACTE ale namal sa zenit/vydavat .a ti co nic neurobili su obvinovani

alexi333
8. feb 2013

Ahoj majulino, v mene lásky sme ochotní urobiť neskutočne vela, ale často pri tom zabúdame sami na seba. Zaslúžiš si sama od seba bez ohladu na ostatných okolo seba, aby si si sama sebe dala to miesto vo svojom živote, ktoré Ti naozaj patrí a to je, že Ty si ten najdôležitejší človek vo svojom živote lebo Tvoje srdce bije 24 hodín len pre Teba, Tvoje plúca dýchajú 24 hodín pre Teba... Začni si dávať lásku a vážiť si seba za to aká si, aký si krásny a úžasný človek, za to aká si oddaná svojej rodine, ako denno denne vstávaš a aj ked máš neskutočne ťažkú situáciu v súkromí vstaneš a bojuješ za svoje šťastie a svoju rodinu... Je to obdivuhodné a ja si Ta za to velmi vážim. Začni od seba, ked si začneš vážiť seba, dáš si lásku, ktorá Ti patrí a to miesto, ktoré Ti patrí, a potom sama uvidíš čo potrebuješ vo svojom živote ináč a nájdeš aj silu a odvahu na zmenu, ak to uznáš za vhodné. Nebudem Ti radiť čo máš robiť, nemáš to lahké, ale odpovede nájdeš v sebe. Ja Ti len odkazujem že: Zivot je lepším miestom, lebo si v nom Ty. Dakujem Ti za Tvoju citlivost a zranitelnost, s ktorou si sa nám tu zdôverila. Prajem Ti v zivote len to najlepsie a mám pre Teba nádej, že sa budeš mať ovela lepšie.

jabadaba
8. feb 2013

no je mi Ta velmi luto. Vyzera to tak, ze tvoj podareny manzel sa zenil na truc, aby nevyzeral ze o neho nikto nezavadi. Byvala sa vydala, ma deti, no tak nechcel zaostavat. Ja by som ho asi byvalej pekne poslala, aj s kuframi. Nech sa paci, nech si to tahaju dalej ak to neukoncili. Evidentne to uzavrete medzi sebou nemaju len su taki sebci, ze vzajomny rozchod poriesili novymi partnermi ako naplastami na koniec vztahu. Jej manzel je predpokladam tiez asi len zaplata, na truc. Sila. Toto sa nerobi.

ekinkala
8. feb 2013

an tvoju otazku jednoducha odpoved.Nelubi ta a stale prechovava city voci nej a nema vyjasnenu minulost......ak by ta lubil minulost uzavrie uz len kvoli tomu ze to trapi teba Ja si neviem predstavit ze by taketo nieco mmoj manzel robil volat si z byvalou den
ne?????? Ak ta niekto naozaj Miluje a lubi a zalezimu na tebe tak nezabudni ze nikdy by neurobil to co teba bol i a zranuje ta

fidka79
Odpoveď bola odstránená
majulino
autor
8. feb 2013

@tomiholjubavi
@asfodelka
@simca06022011
@kattrin5
@zuzkat1
@opica89
@sissy27 amicky mala som uz hore napisat on mi dennodenne hovori a dokazuje ze ma lubi problem je len ten ze on nie a nie si prestat s nou pisat. raz sme odisli hned v ten den prisiel za nami tej k.... manzel o tom vie tiez sa mu to neaci mm mi tvrdi ze to je len vraj preto aby sa jej muz spamatal a psichycky ju netyral ( hovori jej ze je skareda a nikto o nu a ni neakopne nech bude rada ze ho ma...) dokonca si u z ani o mne nepisu len take akos a maju oc nove a mm jej vzdyise o drobcovi nasom , to z ejej nesiaham ani po clenky mi povedal potom co som sa s nim kvoli nej hadala nazvala ju cundrou stetkou k.... ona mi nikdy nenadavala iba sa smiala ze naco mu je zena ked on vari lepsie... a byt jej jeho 😀 takze ho nemozem zbalit a vyhodit (ale ani to nechcem) milujem ho z celeho srdca ( a to nie je moj prvy) dokonca som uz bola zasnubena a tehotna s inym.... a jeho byvalka by nikdy neodisla od svojho muza aj ona tvrdi ze ho miluje neviem ktora ste mi radili skamaraatit sa s nou alebo ju pozvat k nam... jej muz neznasa mojho a ja nenavidim ju 😀 to by neslo nastastie nie sme z jedneho mesta aspon tu som si ista ze sa nestretavaju on sam mi povedal zeby s nou nikdy nemohol byt a ze si bezomna a Majka nevie predstavit zivot.... TAK AKO MU MAM POVEDAT ZE MA UBIJA KED SI S NOU PISE????!!!!! 😖 A j ked sa mu to snazim povadat tak mi povie ze si zase iba vymyslam a namyslam na druhej strane fakt nema inych kamaratov okrem nej

majulino
autor
8. feb 2013

@fidka79 oni sa nestretavaju odkedy mame Majka naposledy sa stretli ked nam oslala stolicku an krmenie ale bol s nou max. 10 minut a bol tam aj jej muz

dai
8. feb 2013

@majulino ty nie si jeho kamaratka?

sendy182
8. feb 2013

@majulino čau párky......asi tak.......a ty si niekoho nájdi z minulosti a píš si sním............uvidíme aké porozumenie bude z jeho strany.........ja by som to netolerovala... 😠 .......vadilo by mi že viem z jeho minulosti toľko a ešte ma do nej vťahuje pretože on to neuzavrel a žije si ako jemu vyhovuje............nečítam celú diskusiu....... 😎

majulino
autor
8. feb 2013

@jabadaba no my niesme manzelia a oni sa brali z velkej lasky ktora vzplanutla pri prvom stretnuti teda ak som ju spravne pochopila (raz sme sa stretli vtedy naisala mm ze som velmi mila a symposka) keby vedela ze som mala chut jej hlavu otrieskat o pult pri pokladni 😀 😀 🙄 najma ked chytili mojho synceka za rucku. Myslis ze je normalne ze tak nenavidis jednu osobu? az ma to desi nedokazem sa na nikoho hnevat neviem sa ani poridne hadat ale co sa tyka jej najradsej by som ju zabila 😠 😠 😠 😠

majulino
autor
8. feb 2013

@dai koho? jej manzela? nie ten je z inej spolocenskej vrstvy ako ja pre neho som iba akesi uboziatko 😀 😝 namysleny pan podniakatel

majulino
autor
8. feb 2013

@sendy182 aj to som skusala a eked som s aho opytala ci mu to nevadi povedal mi ze ano ale doveruje mi a veri ze ho milujem 😒 ☹ vtedy som sa strasne rozplakala ze ja mu neverim tak ako mne (aj ked an to am dovod)

dai
8. feb 2013

@majulino nie... Myslela som tvojho manzela - ked pises ze on chudak okrem ex nema ziadnych kamosov...
Keby inak napises ze pan je profesor , umelec ci nejaka kapacita tak beriem ze je mozno ina vrstva ale podnikatel?🙂
No ta nenavist je asi normalna - jednoducho ziarlis... Blbe je ze tvoj muz kvoli tebe nieje ochotni co i len obmedzit s nou vztah - prepac ale neviem ako ti moze dokazovat lasku ked s inou kazdy den vola, podiela jej na tajnasa maily a pod....

fidka79
Odpoveď bola odstránená
dai
8. feb 2013

@fidka79 ale tak zo vsetkeho sa daju spravit pekne spomienky - ja mam naj kamosa - celu strednu, celu vysku... Ale ked som spoznala mojho muza tak postupne upadal do uzadia - momentalne si este tak napiseme na sviatky a je to ok... Ked sa nahodne stretneme tak su to krasne stretnutia plne spomienok ale necitim potrebu s nim kazdy den riesit mojho muza, deti a teda neviem co este spolu riesia

majulino
autor
8. feb 2013

@dai zo vsetkymi kamaratmi sa pohneval ked si zacal somnou vsetci mu vraveli ze nech si iba somnou uzije ze co bude mat pri mne ked ja chcem iba jeho peniaze a majetok... a dorazili to tym ked mu povedali ze spim s kazdym kto mi do cesty pride ( ja som uctovnicka ktora robila iba casnicku on ma firmu a vydava casopis) Ja viem ze sa jej nevzda no ani ja sa nechcem vzdat jeho

delica
8. feb 2013

@majulino ja som bola jeden cas na strane tej "byvalej", uz vydata zena, hrdá na to, ze aky mam s byvalym ( boli sme spolu 10 rokov) skoro az viac ako súrodenecky vztah. Nikdy som sa vlastne s nim nestretla osamote, co sme sa rozisli, vzdy tam bol moj manzel alebo brat alebo jeho frajerka. No a jeho frajerka si tiez raz precitala jeho chaty na gmaili a povedala mu, ze je to moc. A ja som uznala, ze to prehaname, aj ked som sa s nim bavila len s ako dobrou kamoskou. S nou riesis jej frajera, muza, s nim jeho frajerku. No a jedinu cestu ako z tohto von, sme nasli, ze sme zrusili vsetky kontakty, vymazali maily, fb, cisla telofonne / aj ked to si pamatam, bo to bolo moje cislo 7 rokov 😀 / a neprichadza do uvahy ani sms na vianoce ani k narodkam. Ja si nanho ani nespomeniem, ak sa ma niekto neopyta, a on? Je mi to jedno, proste ma svoj zivot a musi si ho zit sam, len verim, ze sa ma dobre.
No a toto by som dopriala pre dobro rodin aj tvojmu muzovi a jeho byvalej.
Ono este je zaujimave, kto z tych dvoch potrebuje druheho viac. U nas to bolo tak, ze byvaly potreboval "rady" a riesit veci a ja som stale mala vycitky.....a stale som mala potrebu pomahat. A nakoniec som sa miesala aj tam, kde som sa mozno nemala 😝 😀

dai
8. feb 2013

@majulino no potom ale neviem co riesis - vies ze sa jej nevzda a ty sa nevzdas jeho - cize si pripravena na zivot tej druhej - potom je vsetko ok

fidka79
Odpoveď bola odstránená
majulino
autor
8. feb 2013

@delica prva sa vzdy ozve ona napise mu ze ma kramy a boli ju brucho ze jej syn je chory ze jej muz si urobil vylet do usa ze jej svokra sa s nou hada.... dokonca mu aj vycitala ze jej sms k narodeninam poslal az vecer (sobota) myslim ze mm ma naozaj lubi nic ho pri mne nedrzi teda okrem syna ale to sme si slubili ze aj ked nam to spolu nebude klapat tak sa nebudee sudit ale dohodneme sa a a ni jeden z ans nebude druhemu branit v styku s dietatom 😅

majulino
autor
8. feb 2013

@fidka79 tvrdi mi ze mali skor kamaratsky vztah ze im to neklaalo ani v posteli a dokonca nemohli spolu ani byvat lebo nevedeli fungovat jeden vedla druheho

majulino
autor
8. feb 2013

@dai co ti mam na to povedat jednoducho ho milujem a verim ze sa vsetko zmeni som rojko od narodenia 😒 😔

fidka79
Odpoveď bola odstránená
majulino
autor
8. feb 2013

@fidka79 neverim no aj tie ich konverzacie az an tu jednu smsm kde mu pisala ze ho miluje tak su takeho tyu ako sa ja bavim so sestrou, adkuejm dufam ze sa s nou nebude kontaktovat lebo ma asi roztrhne od ziarlivosti aspon ze sa nehadame

majulino
autor
8. feb 2013

@alexi333 oh, dakujem ti velmi pekne tvoje slova sa dobre citaju, kiez by som mala tolko sebadovery co ty 🙂 😒 ☹

dai
8. feb 2013

@majulino ona mu napisala ze ho miluje? Vies aj co jrj odpisal tvoj muz?

majulino
autor
8. feb 2013

@dai neodpisala jej ani jej nedvihal mobil bolo to v lete ked som bola tehotna koncom jula zaciatkom augusta bol vtedy pri mne 24 hod. denne ozval sa jej az ked sa narodil majko poslal jej mms ale az ked sa ma opytal ci mi to nebude prekazat. Dokonca bol somnou aj ri porode. Ta sms co mu napisala znela ze Odkedy sme si zacali spolu pisat az do teraaz osm si precitala kadzu jednu sms a vsetky vymazala a prisla som na jednu vec este stale ta milujem a vzdy aj budem velmi mi chybas cmuuk 😠 😠 😠 . dokonca ju ani nevymazal, ja na jeho mieste by som to urobila aj ked neviem preco

dai
8. feb 2013

@majulino nevymazal ju lebo ju chcel mat - prepac ale nedovera je u teba na mieste...
Dufam ze to nejak uhrate ale chapes ze on vedome udrziava styk so zenou o ktorej vie ze ho miluje a nevadi mu ze teba tym trapi ... Keby ta sms nic pre neho neznamenala tak ju vymaze☹ a ty by si sa o nej dozvedela od neho...

majulino
autor
8. feb 2013

@dai aj ja aj on vieme ze mam dovod mu nedoverovat dokonca mi aj povedal ze to chape ale ze vraj to prehanam lebo on miluje mna a ked som sa ho pytala preco tu sms nevymazal povedal mi ze nema co skryvat lebo ze on miluje iba mna ☹ . po tej sms sa mu ospravedlnila s tym ze vraj to bola len slaba chvilka lebo jej muz jej zase povedal ze bez neho je nula(myslim ze aj preto si pise s mm lebo ju podporuje a pise jej ze to jej muz by bol bez nej nula) ci si to iba namyslam?

dai
8. feb 2013

@majulino ja neviem... Vies mam dvoch bratov a s nimi sa bavim o takychto veciach a oni mi obaja tvrdia ze chlap si taku sms necha len vtedy ked pre neho strasne vela znamena, inak by ti bud o nej povedal alebo okamzite vymazal lebo vie co by sposobilo jej najdenie...
Ak sa ta dalsia sms konala za tvojej ucasti - cize ex od tvojho muza uz pocula ze sisi to precitala a robila bordel tak sa na tej dalsej pravdepodibne dohodli - ak ti ju aj ukazal tak sa na nej podls mna dohodli na 100%.
Ten zvysok co tvoj manzel rozprava mi pride ako kaleraby☹ preco ste sa nevzali ked mate dieta spolu?