Manžel miluje inú
viem ze takychto diskusii tu uy par je ale ... ja uy mam pocit ze to nezvladnem ... asi pred 2 mesiacmi mi manzel oznamil ze miluje inu ked som sa pytala co sa deje preco je taky odmerany - sme spolu 16 rokov a mame 3 deti 6,7,9 rokov, nechcela som aby odisiel nevedela som si predstavit ze budem sama mala som pocit ze to sama nezvladnem tak ostal ale postupne aj tak viac a viac casu netravil s nami a teraz uz doma nespava vobec a s nami travi iba jeden den v tyzdni cez vikend podla toho ako mu to vyhovuje ... ked sa stazujem ze by mi mohol pomoct ze mam dost byt sama na vsetko povie mi ze zoberie deti so sebou k nej ... pre mna nepredstavitelne ...ta osoba ma 2 deti a vedela aj o mojom muzovi ked si ho vyhliadla ze je zenaty ... snazila som sa robit mozne aj nemozne ale nepomohlo nic ... casto mam pocit ze neprezijem dalsi den strasne to boli a citim sa strasne sama neviem sa z toho spamatat ... ako sa s tym da vyrovnat on tvrdi ze nemam pocitat ze sa vrati ku mne ... tie pocity sa nedaju opisat ...je hrozne ze clovek co bol pre mna vsetkym mam pocit ze cely zivot tu zrazu pre mna nie je a ze reaguje a chova sa uplne inak je odmerany a aj ked je doma neustale mu chodia smsky alebo telefonuje je to hrozne ... neviem si predstavit zit sama potrebujem aby ma niekto miloval a bol mi oporou ... deti o nicom nevedia on ma pracu ze casto cestuje takze akurat "cestuje" viac viem ze by to detom velmi ublizilo pretoze ho velmi lubia a mali spolu uzasny vztah a pre mna je to hrozne ze ani s nimi nepotrebuje byt ...
costo sa mi m oj muz vyhraza, ze uz nie som aktraktivna( pribrala som dost kil, ale on to skor tak ironicky, že minuly rok si nebola az taka....to kreslo je do 90 kil, ty ho nemozes pouzivat.( a pritom tých 90 kil nemam)....tak v kuse hovori, že si najde 18-stku.....Som aj rozmyslala, ze co by som urobila, ale asi by mi padol kamen zo srdca, zacala by som chudnut, kvoli sebe, nakupila si garderobu a 18-stke podakovala, že teraz ide preberat full servis za mna 🙂 A konecne by som zilaaaaaaaaa.
To len tak na rozptylenie zeny. 😉
@svetluska82 to vies,ze nam vesmir doda,co si prajeme??
@anatalia77 no to dufam.....tajne tuzim po laske ako z romanu,,,alebo z telenovely, len princovia nikde, chodia len tie kone 😉
@zuzana645 Je skvelé, že si si uvedomila, ako sa veci majú. Samozrejme je jasné, že na tvojom mieste by každej bolo smutno. Verím že tvoj príbeh bude mať šťastný koniec
Zuzana, ja som sa 2.8. dozvedela, ze ma manzel milenku. Este teraz mi je zle, ked
si na to spomeniem. Normalne fyzicky zle, bolo to hrozne obdobie. A presne viem,
co prezivas. Ja som sa po nejakom case rozhodla, ze sa mu pomstim tym, ze budem
stastna. A naozaj, cas ukazal, ze nic horsie som mu nemohla spravit 😄.
Velmi Ti drzim palce, zvladas to bravurne!
Zuzka precitala som si to a akokeby som citala o sebe, psychologicka mi povedala to iste, je to o sebaucte a tu som unho stratila, mame len jedno dieta, na druhe ma uz neukecal kedze som citila ze nie je ku mne uprimny a city chladnu, krizu riesil najdenim si flandry,ktora sa nanho nalepila. momentalne nevidel nase dieta uz mesiac, ani raz jej nezavolal, dokonca je teraz chora a nema ziaden zaujem, uziva si teraz svojich 12 dni s flandrou na dovolenke, kde nad za cele toe roky v lete nemohol zobral lebo: ma pracu, robi plany, je to preplnene v lete a zrazu mu to nevadi...naposledy mi povedal ze vie ze robi nespravne ale ... ze uz nemieni riesit mna ani dieta.. ja viem ze to mas tazke, poplac si, chod k terapeutke, ale hlavne bud uprimna k detom, ja som to tomu svojmu povedala dokonca s nim spolu, mala som pocit ze to vtedy nevnimala, ale casom sa zacala pytat a som k nej uprimna.. musis najst v sebe tu silu a zacat riesit pragmaticky. Ten nas uz s nami nebyva a planujem mu ked sa vrati z dovolenky, pripravit zbytok jeho handier do vriec a nech si to berie a ak mi neda kluce od bytu, menim zamok. mam uz pripravenu dohodu k navrhu o rozvod, teda starostlivost, vyzivne a majetok a ak sa nedohodneme, davam to k sudu a on rozhodne.Verim ze jeto tazke ale budem uprimna, uz je menej tych dni ked placem a rozmyslam co robi s tou flandrou... a verim ze ich bude viac a viac, mam krasne zdrave dieta a to mi je oporou, milujucu rodinu a zopar fajn kamosiek..
a este Zuzi, zacni u seba, ka som za ten cas 2mesiacov dala dole 8kg koli stresom, teraz pokracujem lebo sa chcem citit dobre,buduci tyzden idem ku kadernikovi ktory ma presvedcil zeje cas na zmenu a idem do toho..chcem byt stastna a verim ze s novou pracou pridu aj novi znami a zamestnam sa inym ako premyslanim nad tym ako mi zamotal zivot...
on si vela veci neuvedomuje: odpisal celu svoju rodinu, nikto nerozumie co sa deje s nim, isiel na dovokenku a klamal vsetkym ze je v praci, opustil vlastne dieta a stara sa o dieta tej flandry a zacina mat koli nej problemy v praci lebo jeto jeho podriadena a jeto konflikt zaujmov a riesi to u nich eticka linka... ale mna uz zaujima len moje dieta, ja, moja praca a rodina a to ostatne pride..
len na zaver, ja som to brala z jeho strany ako velku zradu lebo sme spolu 15 rokov,uz sme aj nieco prezili a opusti nas teraz ked mame krasne dieta, byt ktory som cely premenila na domov a rodinu co nas mala rada ..
chce to hlavne silu a cistu hlavu aj ked to nejde hned, ja som bez neho fyzicky uz mesiac, nevidela som ho, ale aj ked sme boliv jednom byte, nezili sme spolu uz pol roka, len sa obchadzali...
Ženy, fuuha, sama viem, že to nie je ľahké, že manželstvo sa môýe tak zvrtnúť, že by ste to nikdy nepovedali. Klobúk dole, obdivujem Vás.Zvládnete to, držte sa.Verím, že keď by ma postretlo niečo podobné, nájdem dosť podpory.Zažila som si v živote už všeličo a viem, čo to znamená byť zrazu zo dňa na deň sama.Ale keď má žena dieťa, zas je to iné a keď je v manželstve, tiež.Väčšinou sa snažíme kvôli deťom urovnať to, ak sa dá a keď nie zahájime odchod.Drťžím Vám všetky prsty na rukách a nohách, nech sa Vám život zlepší.A poviem Vám len takú vetu, ktorá sa mi v živote už veľa krát ukázala ako pravdivá.Kto s čím prichádza, s tým schádza.Všetky tieto veci sa takýmto rozbíjačom manželstva po čase vždy vrátia ako bumerang a verte, že sa možno potom cítia aj oveľa horšie ako vy.Musí to byť veľmi ťažké, poplakala som si, ale je skvelé, že to riešiš Zuzana s odborníčkou.Nie je to žiadna hanba.Robíš to pre seba a svoje psychické zdravie.Budeš o to silnejšia.Drž sa. 😉 Si perfektná.
som zbita...maly bol zas na den u muza..nedalo mi zas pytala som sa, ci tam bola teta...ze an, ze sa hrali, ze vystrajali....trha mi to srdce, ...mna odmietol a s nou sa ide hrat na rodinu? ...
Baby,ja som sa zase dozvedela,ze ten moj ma niekolko mileniek naraz,hajzel, a svoje komplexy si vylieca cez ne..Pretahuje,co sa da,aby si dokazal muzskost a doma sa tvari,ze je vsetko v poriadku a chvilami sa hra na dokonaleho otecka.Im hra obet a stazuje sa na mna a doma chudatko trpi moju pritomnost..Ble!.Je mi z neho velakrat velmi tazko,je k tomu vsetkemu este aj pravnik a nerobi len cistu robotu,ma znamosti kade tade,tak sa zacinam obavat,ci ma nemoze pripravit o maleho.Je to herec a pretvarku ovlada skutocne dokonale.Vraj si aj kadejake veci uz dal vymazat z trestneho registra..Do coho som sa to ja len namocila??:D:D
@zuzana645 Skus si niekoho najst a uvidis ty potom tu spatnu reakciu;)Ale nehladaj len kvoli tomu a neboj,ziadna cudzia zena sa ti o t voje dieta dlhodobo starat nebude,to je len zo zaciatku u nich vsetko ruzove..Pridu prve problemy a padnu ruzove okuliare..Ja by som este bola rada na tvojom mieste,ze sa spolu hraju,aspon malemu urcite padne lepsie akoby mal byt u otca,kde su na dennom poriadku hadky..On to este nevnima tak ako ty,aj ked tebe to trha srdiecko.Musis byt silna a dufat,ze coskoro stretnes niekoho normalneho so zmyslom pre rodinu.Takychto hajzlov po svete chodi vela,tak nech si to tie sliepky s nimi uzivaju 😀 😀 ja im doprajem!Na kazdeho psa dojde mraz alebo este lepsie,Bozie mlyny melu pomaly,ale isto!On statny nikdy nebude,lebo ked ho pri tebe nenasiel,to znamena,ze je este zakrpateny vo vyvoji a potrebuje si sustavne nieco dokazovat.Preto s nim ziadna stastna nebude.Ked sa hracka obohra...🙂odhodi ju.Alebo chytijaku furiu a ta mu nalozi 😀 😀 😀 Vo vesmire to musi byt vyrovnane.Ries len seba a na neho sa uz vy****,najdi si noveho chlapa,co si vie vazit.To je moja rada.. 🙂
@meg_junova aj tebe treba dobreho pravnika;) nie je nic horsie ako sa bat,to ti len zviaze ruky a nepohnes sa dalej...
@tilda a nepoznas nejakeho?Rozmyslam,ze by som ho uz skontaktovala predtym,ako sa zbalim a odidem,lebo tento hajzlik vie presne co ma kedy robit a ked nie,tak si to zariadi..Nie je sice az taka velka ryba,ale netreba podcenovat🙂
@zuzana645 chcem ta len povzbudit, ze si spravila vsetko dobre. Moj manzel si nasiel "kamaratku" ked mal maly rok a pol, kojila som, isli mu zuby, bola som nevyspata, zariadovala som dom. A panko mal cas sa zabavat. Presla som si placom, aj nenavistou, bolo mi strasne luto maleho. Ze bude bez otca - chodenie na navstevy v tom veku bezo mna, by sa nedalo. Moj sa nakoniec umudril, doteraz zapiera, ze nieco bolo, a snazi sa. Ale mne nieco chyba. Dosiahla som svoje, zvitazila som nad nou, mam ho doma, ale nieco tomu chyba. Mame krasny dom, chodime na dovolenky, maleho tatinko zboznuje, ale keby bol maly vacsi, ze by mohol chodit k tatovi sam, mozno by som bola radsej za novy zaciatok, so vsetkym tym krasnym s niekym inym. Ale viem, ze keby odisiel k nej, tak pocit, ze som sa o nic nepokusila, by bol strasny. Ty si urobila vsetko, odisiel, a uz ta caka len to pekne nove, bez vycitiek, bez pocitu zrady.
A podotykam, ze ta jeho mala 2 skolopovinne deti, takze ziadna zubrienka, ktora by sa venovala len jemu.
Ach baby ked som sem pisala nevedela som,ze raz sa to bude tykat aj mna po 15 rokoch ,prislo sklamanie pol roka spaval s mojou najlebsiou kamartkou.Najhorsie na tom,ze vsetci pracujeme na jednom pracovisku vsetci o tom vedeli len ja krava nie.Ono ja som tusila,ze sa nieco deje a jedno krasne rano som si ho odchytila a spravdou von..tie reci ako sa dusi,ako je mu vsetko luto,ako ma miluje ,nevie co chce,vyriesila som to otvorenim dveri..a mesto toho aby mi povedal pravdu ked odchadzal ,este mi prisahal,ze nikoho nema ..a na druhy den pridem do roboty kde si vsetci dali do kopy ,ze sme sa rozisli koli nej/ja som to este nevedela/,a zacali vypravat a ja som tam stala ako blb..tej babe som sa stazovala,potporovali sme sa a ona s kludnym svedomomim divala do oci ..nemali ani ten charakter mi to povedat a musela som sa to dozvediet od druhych..najhorsie pre mna bolo to ked som ich stretavala..,ale chodim do roboty s hrdostou s usmevom na tvari,bez cen a divadielok ale stoji ma to vela sil..ale jedna pravda je-boch Vam niekoho zoberie ale vzapeti Vam niekoho da ,som vdacna za velmi dobru priatelku,priatela a rodinu nikdy nikdy nesmiete ostat same ,uzavret sa zivot ide dalej..a ako jena pani tu napisala mozno caka aj nieco lebsie
@zuzana645 och boze velmi dobre viem co prezivas ja som mala to iste,ten pocit,to zufalstvo vo mne,to sa neda ani opisat,ako som sa citila,nevedela som co bude,tiez chodil domov len ako na klavir,ked prisiel tak som mu nemohla nic povedat,lebo hned sa na opatku otocil a dcera sa len rozplakala ked hned odisiel,lebo bola rada ze ho aspon vidi-mala rok a 10 mesiacov,cele noci bol s tou milenkou,jej bolo jedno ze rozbija rodinu,sa na tom zabavala..moj hlupy muz jej naletel a nedal si povedat,spolu sa kazdu noc opijali..no hnus..potom som ho vyhodila lebo som uz nedokazala pozerat ako je s nami,popri tom jej pri nas vola a planuju si vecer a vecer si chysta veci berie nesu deku, z chladnicky nase jedlo bo si idu urobit piknik...toto bolo uz na moju psychiku vela..ale ten pocit,neplakat pred dcerou..nedat na sebe nic vediet..horor,nehcem to uz viac zazit,schudla som na 45 kil vtedy..mama moja sa skoro zrutila vtedy,jeho rodicia ho este kryli,dcera ma dodnes z toho traumu jeho chovania,cisty nezodpovedny debil,a urobil to v case kedy sme akurat kupili byt,vsetky peniaze donho vrazili-rekonstrukcia,otec moj vtedy zomrel na rakovinu.mama bola po 8mej chemoterapii-tiez mala rakovinu,a toto bola jeho podpora,..jeho bavil zrejme zivot pred dietatom.cize ziadna zodpovednost atd...presla som si vtedy doslova peklom ale teraz som rada ze uz nie som s nim.vtedy mi pomohla vtedajsia kamaratka,ktora asi akurat presla tym istym a doslova mi dala navod ako prezit den,lebo som nevedela ako mam fungovat,nemohla som spat nic..tak som uz bola nutena sama riesit vsetko cize som sa nejako pohla ..a tak som spoznala muza s ktorym som dodnes a neskutocne mi pomohol...samozrejme moj byvaly manzel to vyhodnotil akoze som k...a a urcite som ho musela mat aj predtym..nemala ale to uz je jedno...verim ze aj ty to zvladnes,hoc sa ti to zda byt teraz neriesitelne...a tazke
@jasminam A aky je ten navod,ako prežit den?
@matilda1976 navod na prezitie dna neexistuje niekedy od rana do vecera clovek sleduje hodinky kedby uz pojde spat aby mal den za sebou
@zuzana645 Alebo celu noc pozera na hodiny že kedy už konečne zaspim?
ja inak nemam nic nove relativny klud medzi nami a ja ako na hojdacke ale uz je podstatne lepsie aj terapeutka ma pochvalila ze velmi dobre to zvladam vzhladom na to kolko casu preslo ale ja nie vzdy mam ten pocit este mi byva tazko a vlastne ani neviem preco
placem neviem preco zvykla som si alebo zvykam na to ze byvam bez neho bojim sa vianoc ale zijem a to je dolezite a zacne skola a bude zase veselo
hadam este najdem niekoho s kym budem stastna on mi tak strasne ublizil a povedal tolko veci ze by som s nim uz asi nemohla byt stastna viem nikdy nehovor nikdy a teraz ked je vsetko v pohode a normalne riesime veci je mi za nim smutno ale inak nie pretoze na druhej strane sa mi paradoxne zije lahsie aj co sa tyka penazi aj volneho casu nechapem ale je to tak
@matilda1976 alebo 😕 alebo 😕 neviem co je horsie alebo lepsie
sama sebe odpovedam akoze dobra som 😀
Ufff baby, podelim sa aj ja s vami o moju skúsenosť. Uz som v 9 mesiaci tehotenstva na rizikovom a musím byt v nemocnici. A pred týždňom som zistila, ze ma partner podvádza ( nie sme manželia) . Najprv som myslela, ze mu vynadam, nestalo sa tak a povedala som si, ze počkám,kým pridem domov a tam mu poviem, ze o tom viem. Mam pristup k jeho fcbk(on o tom nevie) a tak som to zistila. Čím to dlhšie viem,tym je ťažšie sa udržať,aby som mu nieco nepovedala. Nikdy som si nemyslela, ze by bol niečoho takeho schopný ☹
@januska1986 je mi velmi luto co sa ti stalo. vies to ze by si si nemyslela ze by bol toho schopny ... to si nemyslela ani jedna z nas a preto to tak boli a preto to tak dlho trva kym to zacnes brat ako fakt a kym sa dockas nejakeho riesenia
najhorsie je ze budes milion krat pocut ze to chce cas ze to prejde ta bolest to sklamanie vsetky pocity dni budu nekonecne a noci tiez a stale len pocujes ze to chce cas
budes mat vsak babatko a tak sa snaz sustredit iba na neho a na seba aj ked to nebude lahke zvladnes to uvidis a babatko je dar aj ked v takejto tazkej situacii uvidis kolkokrat si povies ze musis kvoli nemu ked uz nie kvoli sebe
drz sa ... vela sil
Inak zabudla som dodať, ze ma podvádza so ženou, ktorá ma muža a dieťa. Kde ten svet speje..
@januska1986 aj ten moj odisiel za zenou co ma dve male deti a nie je rozvedena
a ako to tu citam nic vynimocne jednoducho oni nemaju ziadnu zodpovednost a zmysel pre rodinu pre nejake hodnoty a pre to ze oni maju chranit svoju rodinu a nie od nej utekat

@zuzana645 ako som spomenula vyssie prezivam na chlp to iste, presne mam tie iste pocity ako opisujete vy, az je to neskutocne. aj mne radia, nechaj ho tak, nechci ho spat, ale to sa neda zo dna na den... vinim seba a neviem pochopit preco mi nedal sancu na zmenu ak som to zavinila ja, je tvrdy ako kamen! to, ze niekoho ma, pripustil v den 4tych narodenin nasho syna, dobre co... pred 4mi rokmi som plakala tiez, ale od radosti. a dnes ma "pobavil" hlaskou... ale ja ta nepodvadzam, som ti predsa povedal, ze od teba odchadzam... a pritom este stale sme, ani sa mi to nechce napisat, manzelia! tak prajem vela sil a stastia, uz to musíme len nejako prezit!