icon

Manžel miluje inú

zuzana645
27. jún 2014

viem ze takychto diskusii tu uy par je ale ... ja uy mam pocit ze to nezvladnem ... asi pred 2 mesiacmi mi manzel oznamil ze miluje inu ked som sa pytala co sa deje preco je taky odmerany - sme spolu 16 rokov a mame 3 deti 6,7,9 rokov, nechcela som aby odisiel nevedela som si predstavit ze budem sama mala som pocit ze to sama nezvladnem tak ostal ale postupne aj tak viac a viac casu netravil s nami a teraz uz doma nespava vobec a s nami travi iba jeden den v tyzdni cez vikend podla toho ako mu to vyhovuje ... ked sa stazujem ze by mi mohol pomoct ze mam dost byt sama na vsetko povie mi ze zoberie deti so sebou k nej ... pre mna nepredstavitelne ...ta osoba ma 2 deti a vedela aj o mojom muzovi ked si ho vyhliadla ze je zenaty ... snazila som sa robit mozne aj nemozne ale nepomohlo nic ... casto mam pocit ze neprezijem dalsi den strasne to boli a citim sa strasne sama neviem sa z toho spamatat ... ako sa s tym da vyrovnat on tvrdi ze nemam pocitat ze sa vrati ku mne ... tie pocity sa nedaju opisat ...je hrozne ze clovek co bol pre mna vsetkym mam pocit ze cely zivot tu zrazu pre mna nie je a ze reaguje a chova sa uplne inak je odmerany a aj ked je doma neustale mu chodia smsky alebo telefonuje je to hrozne ... neviem si predstavit zit sama potrebujem aby ma niekto miloval a bol mi oporou ... deti o nicom nevedia on ma pracu ze casto cestuje takze akurat "cestuje" viac viem ze by to detom velmi ublizilo pretoze ho velmi lubia a mali spolu uzasny vztah a pre mna je to hrozne ze ani s nimi nepotrebuje byt ...

maminuska
27. jún 2014

@1andrea111 napísané exelentne. Knihu som čítala, je to perfektne napísané aj ked autorka nie je moja TOP.

jahodka8
27. jún 2014

@frozenelza Prečo má hovoriť deťom, že ich tatino ľúbi, ked vôbec na ne nemá čas, nič pre ne nerobí? Toto správanie je podľa teba, že ľúbi tie svoje deti? Aspoň ti dáva nejaké peniaze? No to by som im ešte povedala, že ich ľúbi, ked dáva peniaze. Ja by som takého už nikdy nechcela naspäť.

filipal
27. jún 2014

@zuzana645 to spinave pradlo ma zaujalo...skus si odpovedat: preco mu ho peries?

frozenelza
27. jún 2014

@jahodka8 aaale detom nemozes povedat ze ich otec je chuj a drbe na ne!!!! Vsak oni nato casom pridu aj same..takto by to bolo este aj na nu zle ze ich hucka proti nemu...vsak budme k detom laskavy

zuzana645
autor
27. jún 2014

Dakujem vam vsetkym za nazory ...velmi mi pomohli uz len ich dostat do reality ... co sa tyka deti to neviem ... ale co sa tyka jeho asi je najvyssi cas sa postavit realite a nie zit v iluzii ... kedze som sa o tom bavila len s 3 ludmi a vsetci mali rovnake nazory ako vy ... mala by som sa prebrat ... hej robi si so mnou co chce ... som mu povedala ake mam plany s detmi a on ze to ich teda tyzden neuvidi? ... som si dovolila spravit plany bez neho ... aj to bolo pre neho prekvapenie lebo doteraz j ked som s nimi niekam isla a on chcel prist tak som bola doma teraz som mu len povedala ze nebudeme tyzden doma a ze nech si to uzije ... pomaly sa menim ale mam pocit ze strasne pomaly potrebovaa by som preradit na vyssiu rychost ... teraz aspon ked budem pochybovat precitam si co ste mi popisali a preberiem sa hned do reality

reni93
27. jún 2014

uplne chapem tvoje pocity. poviem ti len tolko, ze ked si moj otec nasiel inu a ta s nim otehotnela, boli doma hadky, vsetci si nieco suskali, dokonca aj kamarati zo sidliska, my sme s bratom o dovode napatia nevedeli. vdacni s bratom sme boli maminke, ked si nas posadila a povedala nam ako sa veci maju. ze to pomenovala. ze nam dala nadej, ze sa to bude riesit a nebudeme sa v tej neistote mocit ktovie ako dlho. a sme boli radi, ze sme sa to dozvedeli prave od nej a nie od napr.susedov. a este nieco, poznam jednu rodinu, kde takto ako vy teraz ziju uz asi 10 rokov. clovek by neveril. zena si na takyto zivot zvykla hoci je utrapena, znicena, zije v nadeji, ze sa raz muz definitivne vrati, ale co tie deti? comu sa naucia z tohto vsetkeho tie deti? zo srdca ti prajem vela sily, nech ju mas pre svoje deticky, muz si z teba nezasluzi ani kusok tvojho zialu.

zuzana645
autor
27. jún 2014

@filipal aby si ho nezbalil a nenechal prazdnu skrinu

filipal
27. jún 2014

@zuzana645 skus mu ho pekne pomalicky postrihat. to je vyborna terapia, uvidis, ako sa ti ulavi. normalne zober velke noznice a zacni strihat slipy. ak ti to nepojde, predstavuj si ako su nasiaknute jej pachom.

maminuska
27. jún 2014

@zuzana645 ved práve o to ide , aby tu prázdnu skrinku nechal pre niekoho iného , lepšieho . 🙂. Tak ako ten môj exchmuľo .

sonice
27. jún 2014

@filipal nie, nie, toto by mohol na sude pouzit proti nej, ze jej preplo,.. a ku tomu berie lieky ... mohlo by jej to uskodit!!

zuzana645
autor
27. jún 2014

to ze beriem ieky mi moze uskodit na sude?akoby som bez nich fungovala? nijako ani som nemohla spat ani cez den fungovat len som plakala
teraz som si nakupila kopu novych veci lebo som schudla 18 kil dala sa ostrihat melir tak len kukal ked ma zbadal ... hned mi vravi ze ako dobre vyzeram ... vypytuje sa ma ci uz som si niekoho nasla ... ze mi neveri ze urcite ked som sa takto zmenila ma musi niekto balit on nechape ze sice vyzeram lepsie ale vnutro ma boli a ze posledne na co myslim je novy chlap ... ale strasne ho to zaujima a som mu povedala ze aj keby som si niekoho nasla nebudem mu to vesat na nos velmi ostal prekvapeny akoze co si mysli ze jemu to budem vesat na nos... ale akoze to je to posedne co teraz riesim

zuzana645
autor
27. jún 2014

@maminuska ty si ostala sama so 4 detmi?

michele11
27. jún 2014

@zuzana645 Ty sa tak strasne ponizujes ☹ . Ved si vstup trosku do svedomia, toto je priklad, ktory chces dat svojim detom? Ze zena je nic, handra, ktora sa ponizuje a vsetci si voci nej mozu dovolovat? To je nonsens, aby si chlapovi prala spodky, ktore mu potom milenka vyzlieka!!!!! Kasli nanho tak, ako on kasle na teba, nestaraj sa o jeho veci, neper, nevar, nic. Ved nech sa stara ta jeho, ked si ju vybral. Nechces mu este aj navarit a naladovat do krabiciek, ked ide prec? Je to cele chore, ty sa musis spamatat, zmenit uces, zacat chodit medzi ludi, zacat znovu zit. Cert ber jedneho kurevnika, spytaj sa ho, kedy najneskor sa odstahuje a tvar sa ako tajomny hrad v Karpatoch, nech zacne dumat nad tym, ci aj ty niekoho nemas. Zaroven sa ho spytaj, kedy sa zacne podielat na starostlivosti o deti, nemyslim financnu, to si pories na sude este predtym, ale povedz mu, ze mas svoje aktivity, a potrebujes sukromie a cas. Cim dlhsie to budes tutlat, najma pred detmi, tym horsie z toho vyjdes. A davas mu sancu, aby im nahovoril nieco on ako prvy a to sa bude potom tazko napravat. Musis sa spamatat a zdravo sa nastvat, len tak sa z toho dostanes, na smutok bude este casu dost, teraz sa vzchop!!! A vies, z toho, co pises, by som povedala, ze jeho ta zamilovanost rychlo prejde a bude sa chciet vratit, ale ja by som si to velmi dobre rozmyslela, ked ta teraz takto potopil, moze to urobit znova. V kazdom pripade ti drzim palce, nech sa cez to prenesies ty aj tvoje deti s co najmensimi skrabancami na dusi.

sonice
27. jún 2014

@zuzana645 pokiaľ je prachant, môže to použiť proti Tebe, že sa liečiš a nie si schopná normálne fungovať,.. Je to naozaj tak,.. Tým nevravím, že ich nemáš brať,... naopak, to je argument pre Teba, že síce áno, táto situacia ťa zničila, ale s tým dačo robíš,.. nenechávaš to len tak!

len mu povedz, že dakto je na obzore, ... kľudne klam,.. a povedz, že je predčasné o tom zaťiaľ hovoriť.

reni93
27. jún 2014

@zuzana645 neboj sa nemoze ti to uskodit na sude, ze uzivas lieky, pretoze zijes v traume momentalne. nemas predsa dlhodobu diagnozu napr. paranoidna schizofr. alebo nieco podobne. aj pri násilníkoch, zeny skoncia na liekoch, lebo trpia, lebo jednoducho citia, takyxto clovek co ublizuje nikdy nevyhlada pomoc, lebo ju podla neho nepotrebuje, on sa netrapi, on netrpi, on neciti vinu...toto na sude poznaju, stretaju sa s tym denne, tak sa neboj, ze je to bod v tvoj neprospech. nenechaj sa zastrasit ak by to vytiahol, pretoze to je prve co ti co pachaju zlo pouziju...ale priprav sa podla mna na to, ze sa bude chciet vyvinit a nakoniec ty budes ta najhorsia. ty budes dovod preco si nasiel inu atd. mala by si pomaly zacat mobilizovat svoje vnutorne sily a hlavne sebe dokazat, ze nie si handra, ktora necha so sebou zametat. deti budu na teba pysne to mi ver!

maminuska
27. jún 2014

@zuzana645 neskončila, mám druhého manžela s ktorým mám dve ďalšie deti .

zuzana645
autor
27. jún 2014

ani neviete ako som vam vdacna za nazory ... do nedele sa musim bojovne naladit a dufam ze ked pride nebude sa stacit cudovat
nikdy som nemala prehnane sebavedomie na rozdiel od neho a nikdy som nemala pocit ze niekoho zaujimam ale aj to sa meni terapie mi velmi pomahaju lebo mi ukazuje veci ktore si ja neuvedomujem nemala som pocit ze si ma lidia nejako vsimaju a ze ich zaujimam a ked jej rzpravam co a ako ona mi vzdy ukaze ze ma ludia maju radi ze si ma oblubia a ze sa mozem hocikam vratit lebo som vsade odisla v dobrom a nasla som ludi ktori ma maju radi ja som to tak nikdy nebrala vela veci som si neuvedomovala a je hrozne ze mi to musi niekto rozpravat ale ja som mala velmi zle a tazke detstvo a bola som rada ked si ma nikto nevsimol aby som nedostala bitku krik a tak ... od mala som to tak mala vsetko som drzala v sebe ked ma nieco trapilo a hlavne nevzbudzovat pozornost preto je to moje sebavedomie ake je az terapia mi ukazuje co som dokazala vlastnymi silami ... takze pomaly sa moj pohlad a sebavedomie meni ale tiez to trva som stastna ze som sa k nej dostala hned na zaciatku a postupne ma dava dokopy ... len vravi ze to je beh na dlhe trate

zuzana645
autor
27. jún 2014

dakujem vam vsetkym naozaj zo srdca za nazory ... pomaly sa mi zbiehaju deti domov musim ich ist dat na poriadok
v nedelu okupal vecer deti a dal ich na poriadok a potom mi vravi ze okupal som ti deti ... hovorim super ja ti ich kupem kazdy den aj ti ich krmim aj ti ich rano vodim poobede ti bezim pre ne ... skoro som odpadla akoze aku sluzbu mi spravil debil

zuzana645
autor
27. jún 2014

on ma pri tom vsetkom tlaci do toho aby som mu bola vdacna co robi a to je hrozne aj to ze sa nezbalil a neodisiel hned mi povedal ze raz to pochopim ako dobre to spravil a ze sa obetoval kvoli mne a neodisiel hned ale ze mi pomaha... pomoc asi taka ze ked potrebujem odviezt ma program ked chcem aby prisiel skor ze potrebujem nieco tak nemoze ma program takze super pomoc ... ja viem je toidiot uz len aby som sa k tomu tak postavila ked pride

amanda0405
27. jún 2014
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

keby to bolo také jednoduché ako všetky radia, všakže? bod 1,2,3 atď. zbaliť, odchod, rozvod....veľmi kruté slová hlavne pre toho, kto svojmu partnerovi veril a myslel si, že budú spolu do konca života...viem sa vcítiť do tvojej kože a viem aké sú to ťažké chvíle pre teba...no podľa mňa ti neostáva nič iné ako prijať túto situáciu a pokúsiť sa žiť ďalej...bez neho...aj keď si to teraz reálne nevieš predstaviť, život pôjde ďalej a nevieš koho ti postaví do cesty...možno takého muža, ktorý si bude to špinavé prádlo prať sám, ktorý sa bude starať o tvoje deti ako o vlastné...bude to veľmi ťažké, ale už nesmieš viac zo seba robiť poskoka a brať kvôli niekomu lieky...
taký muž ako je ten tvoj za to nestojí...on nezradil len teba ale aj vaše deti...nepoznám myslenie chlapa, lebo našťastie ním nie som, ale odísť od ženy a troch deti je bezcharakterné...a za takým chlapom, aj keď ho miluješ, ti ľúto byť nemusí...musíš byť silná pre svoje deti, keď zlyhal otec musíš im byť oporou ty...
a ešte niečo, moja kamarátka tiež zažila podobnú situáciu, ona bola ale trochu akčnejšej povahy, jednoducho keď jej muž zahlásil že sa sťahuje k inej lebo s ňou už nemôže vydržať a nemiluje ju, tak zahlásila ok, aj keď viem, že ju to trápilo a bolelo... deti dala k mame a s partiou kamarátov vyrazila na chatu...keď prišiel vážený domov a tam nikoho, tak išiel teda hľadať k svokrovcom a jej mama zahlásila že Iveta išla s kamošmi, tak čumel ako puk...potom v jeho prítomnosti si písala s kamošom, alebo prišiel po ňu autom kolega ráno, že ju zvezie do práce....vtedy si dotyčný truľo uvedomil, že nie je jediný a že keby chcela môže mať aj desiatich keby chcela...žena jednoducho nemôže byť puťka domáca, ale musí byť trochu tajomná aby chlap vedel, že ona si bez neho poradí a nie je jediný chlap na svete....drž sa

zuzana645
autor
27. jún 2014

@amanda0405 dakujem

juliana77
27. jún 2014

@zuzana645 Ako sa hovorí v jednom známom českom filme ...............nech ho hňupa, ať jde!! 😉 😉

amanda0405
27. jún 2014
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@zuzana645
podľa mňa si šikovná a rozumná baba, len ti chýba trošku sebavedomia....zvládli to iné, zvládneš to aj ty...rozchodom život nekončí,aj keď teraz prežívaš tie najhoršie chvíle...poznám mnohé ženy ktoré ostali samé a povedali že by ani minútu nechceli vrátiť späť...každá si našla svoje miesto v živote, dve kamarátky si našli potom iných partnerov aj tá jedna o ktorej som písala predtým si našla potom iného priateľa a je s ním šťastná...s tým svojím ex to spolu ešte skúsili, ale povedala že to už nebolo ono...bola tam nedôvera a hádky a už to ďalej nešlo...

borkavan
27. jún 2014

@zuzana645 on sa už nevráti a pracuj s touto myšlienkou, lebo je to pravda. Čím skôr ju spracuješ, tým skôr sa z toho dostaneš.
A deckám to povedz, lebo sa to môže obrátiť proti tebe, že si im klamala atď..... Sú už dosť veľké!!!!
A to či budú zdrvené nevieš. Nemysli za ne. Majú ho rady ale nemusia byť zdrvené. Prečo matky myslia za deti????
Proste rieš súčasnosť a súčasnosť je, že už je 2 mesiace v keli a deťom KLAMEŠ!!! A keby boli náhodou zdrvené, tak to budeš potom riešiť. chápeš o čo ide????
ON SA NEVRATI!!!!!!

borkavan
27. jún 2014

@zuzana645 a keď sa z toho dostaneš, budeš to brať z tej lepšej stránky... budeš mať nového chlapa, nové zážitky a nový svet, nové skúsenosti... Síce je k tomu ešte ďaleko, ale držím palce, aby si sa k tomu dopracovala.
akože chápem, že ho ešte miluješ aj že si zdrvená, ale ON ti povie, že nemá čas ti postrážiť jeho vlastné deti ale TY mu operieš??????????, Šibe ti???
Hádam niečo za niečo teraz, ked ste dvaja cudzí ľudia, nie?
Len nech mu perie tá jeho nová žena, som zvedavá dokedy mu bude prať. hahaha. vidim, že on dlho s ňou neostane, keď mu neni ochotná oprať.
Hlavne to povedz deťom a jemu povedz nech sa teda vysťahuje. Prečo ho podporuješ?????

a neboj sa, keď sa bude chcieť vrátiť, tak sa vráti aj keby si ho vyhodila von oknom alebo mu vyhodila veci pred dvere. Prádznej skrine sa neboj. Skôr bych sa bála toho, že deti mi budú vyčítať, že som im klamala o otcovi...

80472
27. jún 2014

@eeffka nie, nevymenila...pokiaľ je byt aj jeho, nemá na to právo a ona by mala prúser, nie on, keby sa do toho obul...toto dievčatá sú reči, ako každá hento-tamto....mám zažité

janinah
27. jún 2014

nerozumiem jednej veci,síce som v takej situácii nebola,ale nerozumiem,prečo ho vôbec vpúšťaš do bytu? kvôli deťom?jatríš si rany,nechávaš žiť nádej a je to pre teba oveľa ťažšie....ak,ak on vchádza do bytu,tak ja by som v ten moment odchádzala a vrátila sa vtedy,ak mi zavolá,že odchádza...choď hocikam,ale odíď..riieš situáciu,začala by som otázkou pre muža,kedy mieni/ ON nie ty/ povedať deťom,že odišiel od rodiny??? a určite si pravidlá,nech sa o deti stará pravidelne a tiež časť prázdnin nech sa o ne postará,vezme ich na výlet,dovolenku...netreba,aby prestal byť otcom,ale netreba ani deťom klamať,už nie sú maličké.....kľudne mu ich "hoď na krk",nech má čo najmenej času pre tamtie deti

ematko29
27. jún 2014

@zuzana645 nečítala som všetko,ale si predstav ako ked už ti to musím takto napísať,žesa snou po... aty mu perieš tie slipy.no moja je to strašné naozaj čo sa stalo,ale ak ho nejakým spôsobom chceš dosťa naspäť tak tak ako ti tu ženy radia.

adri266
27. jún 2014

@zuzana645 raz mu podakujes za to, ze Ti dal tuto lekciu. Lebo budes silnejsia, sebavedomejsia, uzasnejsia zena. TEraz si sluzka, handra, nic. Nevazi si Ta. Ani Ty sama sa nevazis, ak mu este peries jeho smradlave spodky spinave od jej vyluckov. Mna by porazilo, keby som to mala robit. 😠
Takze hlavu hore, dievca. A krok za krokom. Najprv si povedz, ze je koniec. Potom si to pories s detmi, povedz im pravdu. Neklam im, ale ani otca nezhadzuj. V zivote sa to jednoducho stava, ze vztahy koncia, aj ked ten Tvoj debil /sorry/ si vybral fakt nefer sposob. POtom ho odstrihni. Nevar mu, neper mu, pomaly ho vystahuj. Vyriesite rozvod a zacni si uzivat zivot.
Uvidis, ze vdaka nemu si najdes lepsieho chlapa. Drzim Ti prsty 🙂

ematko29
27. jún 2014

@zuzana645 a ešte,ak je byt jeho tak môžeš akurát urobiť to,že mu nebudeš variť prať nekupovať žiadne hygienické potreby a ukáž ,že máš hodnotu,si žena matka.