icon

Manžel miluje inú

zuzana645
27. jún 2014

viem ze takychto diskusii tu uy par je ale ... ja uy mam pocit ze to nezvladnem ... asi pred 2 mesiacmi mi manzel oznamil ze miluje inu ked som sa pytala co sa deje preco je taky odmerany - sme spolu 16 rokov a mame 3 deti 6,7,9 rokov, nechcela som aby odisiel nevedela som si predstavit ze budem sama mala som pocit ze to sama nezvladnem tak ostal ale postupne aj tak viac a viac casu netravil s nami a teraz uz doma nespava vobec a s nami travi iba jeden den v tyzdni cez vikend podla toho ako mu to vyhovuje ... ked sa stazujem ze by mi mohol pomoct ze mam dost byt sama na vsetko povie mi ze zoberie deti so sebou k nej ... pre mna nepredstavitelne ...ta osoba ma 2 deti a vedela aj o mojom muzovi ked si ho vyhliadla ze je zenaty ... snazila som sa robit mozne aj nemozne ale nepomohlo nic ... casto mam pocit ze neprezijem dalsi den strasne to boli a citim sa strasne sama neviem sa z toho spamatat ... ako sa s tym da vyrovnat on tvrdi ze nemam pocitat ze sa vrati ku mne ... tie pocity sa nedaju opisat ...je hrozne ze clovek co bol pre mna vsetkym mam pocit ze cely zivot tu zrazu pre mna nie je a ze reaguje a chova sa uplne inak je odmerany a aj ked je doma neustale mu chodia smsky alebo telefonuje je to hrozne ... neviem si predstavit zit sama potrebujem aby ma niekto miloval a bol mi oporou ... deti o nicom nevedia on ma pracu ze casto cestuje takze akurat "cestuje" viac viem ze by to detom velmi ublizilo pretoze ho velmi lubia a mali spolu uzasny vztah a pre mna je to hrozne ze ani s nimi nepotrebuje byt ...

p.j.jacky
7. júl 2014

@hanatom a mas klud ci stale nejake konflikty a ex?

p.j.jacky
7. júl 2014

@adamuska ahoj.bola som donutena odist byvat k rodicom .ex sa mi neustale vyhraza ze mi vezme dieta. Stale len policia nas riesi a sudy. . Takze nic moc.

hanatom
7. júl 2014

@p.j.jacky máme súdom upravený styk, takže ak aj sa pokúšal o nejaké excesy, už som to riešila.Mala som riešiť mnoho vecí skôr, ale čo už, po vojne je každý generál.

p.j.jacky
7. júl 2014

Aj my mame upraveny styk sudne.ale on ma vsade ociernuje. . Neviem si rady.vsetko sa snazi pouzit proti mne a hlavne klame.

hanatom
7. júl 2014

@p.j.jacky a styk nemáte upravený?
teraz ma napadla taká situácia s mojim ex, že citujem jeho slová "požiadam o zverenie do svojej výchovy", "malá ostane pri mne" a podobné perly - v tej chvíli som vedela, že je to nezmysel, ved nie som alkoholička ani nedrogujem ani nič podobné, ale v tej chvíli tie slová boli ako nôž do srdca 🤐, boli to ešte dalšie kopance od mojho ex,,,proste kopať naokolo ked už mi prišla na tú neveru.
ešte si pamätám najvačšiu starosť mojej exsvokry po odhalení nevery - len aby sa to nikto nedozvedel.... hahaha 😀

hanatom
7. júl 2014

@p.j.jacky pozri sa, ak ty máš čisté svedomie, može ťa očiernovať kolko chce.

hanatom
7. júl 2014

@p.j.jacky ked som sa sla rozvádzat a doniesli sa mi do uší reči mojho ex/holt, nežijeme v New Yorku a každý sa rád priživí na situácii v relatívne malom meste, kde každý každého pozná/, tak ma známa, ktorá už maLA PO rozvode upozornila, že "ty sa ešte o sebe dozvieš vecí"....takže asi tak

p.j.jacky
Odpoveď bola odstránená
hanatom
8. júl 2014

@p.j.jacky tak s tým nemôžem súhlasiť. "mame sudne dane kedy ma mat malu.on odomna ziada viac. Ale ja mu dam viac on pojde a povie ze sa malej zbavujem.ak nedam .vola policiu ze mu branim vidat malu. Oba pripady hraju proti mne. "
Tak po prvé - nedávaj mu malú v čase, ked ju máš mať ty.Vyriešené a bodka.
A po druhé - ako môže volať políciu že mu brániš vídať malú, keď ju chce v čase, ked ju máš mať ty a ako by súdny policajt na to mohol vôbec reagovať, ak v rozsudku je čas pre otca presne stanovený!!!!
Ak máš v ruke rozsudok, nemáš čo riešiť.
A ak nemáš presne stanovenú aj hodinu, kedy mu máš malú dať, tak to urob. Vyhnete sa tak obaja mnohým komplikáciám a čo je hlavné, ubránite stresu aj dieťa!!!

hanatom
8. júl 2014

@hanatom a ´dalšia vec - aj mne raz vykrikoval pod bytovkou husné nepravdivé veci, ked mi odvozdávala malú, tak som ho - po porade so svojim právnikom upozornila, že to bolo poslednýkrát a že to budem riešť ináč /právnik ma upozornil,že v takom prípade volať políciu/, takže dal pokoj..takže tak

hanatom
8. júl 2014

@p.j.jacky ´dalšia vec - aj mne raz vykrikoval pod bytovkou husné nepravdivé veci, ked mi odvozdávala malú, tak som ho - po porade so svojim právnikom upozornila, že to bolo poslednýkrát a že to budem riešť ináč /právnik ma upozornil,že v takom prípade volať políciu/, takže dal pokoj..takže tak

sarlota19
12. júl 2014

Ahojte, tak som si tu čítala príspevky,žemi nedá napísať ten moj príbeh. Mám 2krásne dcérky 3 mesačnú a 1,5 ročnú a taktiež som ostala sama po ročnom manželstve. Je to hrozné.
Hlavne to, že som bola tehotná s druhou dcérkou a už podviedol na firemnej akcii. Teraz čakám kedy podá o rozvod auvidíme čo dalej som zvedavá ako to všetko dopadne máme hypotéku na byt, no verím žeostane mne a deťom.

7zahrad
12. júl 2014

@sarlota19 Tak prestan len verit a okamzite na tom pracuj, nez mu milenka vymyje mozog. Idealne je dat mu na podpis darovaciu zmluvu nAapriklad Tvojej mame s dozivotnym pravom na Tvoje byvanie v tom byte. Neviem, ci sa to da aj pri byte zatazenom hypotekou. Kazdopadne zacni na tom okamzite pracovat, lebo moja skusenost je, ze muzi su len tri tyzdne ochotni plnit svoje sluby ohladne mahetku. Neskor uz nepustia ani euro. Nezartujem. Ries to hned.

sarlota19
12. júl 2014

@7zahrad ......no my sme si brali hypotekárny uver spolu takže mame polovične právo na byt a z uveru sme aj byt prerobili........a zariadili sme ho ešte pred svadbou takže všetko v byte sa berie ako dar 🙂 čo mne aj vyhovuje čo je jeho nech si berie aj hned. Človek je len nervozny z toho nech čím skôr je už rozvod. Ja nemám problém splacať nadalej uver ako aj doteraz takže verím že byt ostane mne s deťmi.

7zahrad
12. júl 2014

@sarlota19 Takze mu vyplatis polovicu z hodnoty bytu minus uver?

sarlota19
12. júl 2014

A ešte najlepšie je všetko zatlkať.... pol roka som tušila že má niekoho len som nevedela kto to je. Najlepšie na tom,že moji svokrovci hlavne svokra popiera a.ja som ta najhoršia že pre moju povahu to so mnou nevydržal,tak si musel najsť inú. Že som len žiarlila ale ved som mala dovod tak samozrejme že somvždyriešila jeho odmerané správanie.

mamavera
12. júl 2014

@sarlota19 bohužiaľ, takých grandov, ktorí žene nechajú byt, je len zopár, tak nečakaj a KONAJ!!!! Hneď ešte kým je v ňom aspoň malý pocit viny oči tebe a deťom. Keď to zo seba strasie, začne hľadať chyby na tebe, prečo to on chudáčik musel riešiť tak, ako to riešil. Držím ti palce, aby sa ti z neho podarilo vytrieskať čo najviac, hľadať si bokovky, keď má doma tehotnú ženu a dieťa, je to človek bez chrbtovej kosti 😝 😝 😝 😝 😝 A na svokru sa vykašli.

sarlota19
12. júl 2014

Nie ved uver platime len 2 roky a platim ho jatakže ho vyplatim len z čadti čo sa splácal tie 2 roky a čo jr v byt nech berie čo chce

sarlota19
12. júl 2014

@mamavera ..... no uver sme dostali vdaka mne takže kam by sommals isťs deťmi ak somochotnásplácať, onbol tenčo sa pozbieral k mamičke

mamavera
12. júl 2014

@sarlota19 ak odišiel zo spoločnej domácnosti, to mu na súde len priťaží, ale nič to nemá spoločné s tým, že by ti mal nechať celý byt. Ak ti to sľúbil - šup šup k notárovi, aby si to mala písomne. Môžeš zdokladovať, že ten úver platíš ty? Kto ho vybavil je pri delení spoločného majetku úplne jedno.

hanatom
12. júl 2014

@sarlota19 len či podá o ten rozvod...u nás som bola ja, kto o rozvod požiadal, on sa k tomu nemal, aj ked sme už nebývali spolu. myslím, že mu to aj vyhovovalo /tiež som odhalila jeho neveru/. oni sú veľkí hrdinovia, ale ked príde na lámanie chleba, TO Už NIE. Na Slovensku 2/3 návrhov na rozvod podávajú ženy

hanatom
12. júl 2014

@sarlota19 haha počuj aj moja svokra sa po odhalení nevery svojho milovaného synáčika obrátila, zrazu ja som bola tá najhoršia, žiarlivá a td atd, kým dovtedy som bola šikovná, navarila, napiekla, učila sa s malou, zatial čo jej synáčik si veselo užíval s mmilenkou aj jej detičkami. bléééé

hanatom
12. júl 2014

@sarlota19 a hned by som šla na tvojom mieste za právnikom. ja som napr. bbývala v dome , kde polovica patrila svokre a polovica jemu, takže som bola doslova vyhodená, svokra si zelala, aby prisla k nemu milenka aj jej deti /!!!!/-no comment.takze som s malou musela riešit bývanie. exmanžel sa neokolkoval, kde bude jeho dccéra, myslel si, že sa mstí mne , ale si neuvedomoval v tej svojej zalúbenej hlavicke, že aj jeho dcéra musí zmenit prostredie.chlapi sú zvláštne plemeno

sarlota19
12. júl 2014

No ja som to už s právnikom riešila a aj v banke takže nie je probléééém a dúúúfam, že nebude peklo je pre mna to že bol o 8 rokov mladší urobil mi dve dcerky s tak to dopadlo to by ma v živote nenapadlo, no osud di nevyberirme

p.j.jacky
12. júl 2014

@sarlota19 musim suhlasit so
@7zahrad mam stym bohuzial osobnu skusenost!!!

nakup
12. júl 2014

@zuzana645 ahoj skoro podobný príbeh som zažila aj ja týždeň pred 15 výročim mi povedal že si našiel druhú bolo to dva mesiace pred vianocami síce mám iba jedno dieťa bolo to hrozné ale moje slová boli zbaľ sa a vypadni v začiatku som mala ešte myšlienky že keby tak nech sa vráti ale poviem ti že bála som sa ako bude to naše dieťa znášať a poviem ti že on ma podporoval zvládol to na jedničku po 1,5 r som opäť šťastná a hovorím si prečo som s ním žila toľko rokov ....

zuzana645
autor
12. júl 2014

@nakup dufam ze aj ja sa tym prekopem a budem stastna zatial sa len borim v bahne a som depresivna zase robim len najnutnejsie a netesim sa zo zivota ale uz sa sem tam objavia aj svetle cbvilky
Neviem to len tak hodit za hlavu

zuzana283
12. júl 2014

@sarlota19 ja tým chlapom vôbec nerozumiem, načo si robia deti, ked je potom zrazu pre nich žena, s ktorou ich majú najhoršia na svete? Nechápala som ako môže niekto opustiť len ročné dieťa a nechať si ujsť všetko to krásne, ale teda podvádzať ešte tehotnú ženu a opustiť aj také malé bábätko, no je to hrozné. Píše nás tu tolko, čo máme s nimi takú zlú skúsenosť, že mám pocit akoby tých správnych chlapov bola len velmi malá hrstka. O vernosti chlapov si myslím svoje, ale ked už chcú podvádzať mali by to robiť tak, aby sme nato neprišli a nie sa chovať ako debili a poriadne si utriediť svoje hodnoty v živote. čo sa to deje v tom dnešnom svete? To už nikto nemá pocit žiadnej zodpovednosti? Ako to, že naši rodičia sa tak často nerozvádzali, že sa väčšina snažila udržať rodinu? Pre chlapa je to velmi jednoduché, zbalím sa odídem a ty sa staraj. Ja deti milujem, ale stačí mi, ked ich uvidím len sem - tam, ked budem mať práve čas.

mamavera
13. júl 2014

@zuzana283 no bohužiaľ, je taká doba aká je, slová ako úcta, zodpovednosť sa vytrácajú zo slovníka aj zo života. A tiež takémuto prístupu k životu napomáha absencia rodinnej výchovy na všetkých stupňoch škôl a naše "úžasné" zákony, ktoré zaujíma, či zostane po zaplatení výživného otcovi dosť peňazí na bežný život, ale či bude mať matka, ktorá je na MD na lieky pre dieťa, tak to mu je srdečne jedno. Inak by nemohla byť na SK minimálna výška výživného 30 (slovom tridsať ) eur !!!!! Veď to je výsmech všetkým nešťastným ženám, ktoré ostali samé s dieťaťom. Majú nepomerne menšiu šancu sa zamestnať, a keď sa aj zamestnajú, pretože sa starajú o dieťa, nemôžu prijať prácu aj keď lepšie platenú, ale s dlhšou pracovnou dobou. A ako je to na SK bežné, ak sa uchádza o to isté miesto žena s malým dieťaťom a muž, je úplne jasné, kto to miesto dostane. O žene s viacerými malými deťmi ani nehovorím. Chápem všetkým zamestnávateľov že to nie je žiadne terno zaskakovať dookola OČR - ky, ale kto myslí na tie to ženy? Už ani pred voľbami si ich nikto nevšimne....Keby bola minimálna výška výživného 100 eur, plus na ženu na MD 300 eur, tak by si zrejme muž rozmyslel, či bude vyhľadávať frajerky po roku manželstva. Musel by si hľadať ďalšiu prácu, aby mal čo jesť aj on. Vôbec nie som za to, aby ostávali páry žiť v nefunkčných vzťahoch, tým trpia aj deti, ale takto si veľa mužov robí z manželstva zábavný podnik. veď o nič nejde, no keď mi na tie bokovky príde, tak od nej odídem, na decká vysúdim platiť nejakých 80 eur , to ma nepoloží, keď ich budem chcieť vidieť raz za mesiac, tak to bude raz za mesiac, keď raz za rok, tak raz za rok a nech sa s nimi aj zblázni. Možno by aj tým trúbam, čo obháňajú ženatých mužov docvaklo, že mať partnera, ktorý bude dvadsať rokov platiť mesačne na deti takúto sumu a časom, ako budú deti rásť vyššiu, nie je žiadne terno, keď im už nedocvakne, že berú deťom otca a žene muža. Takto to majú muži ohromne uľahčené, veď sa nič nedeje, no budem mať o niečo menej, ale som voľný. Že tam niekde ostali deti, ktoré nepotrebujú len jeho peniaze, ale aj jeho záujem, lásku a žena, ktorá chcela pre deti to najlepšie a dúfala, že vytvorí s ním šťastnú rodinu....Nechcem týmto hádzať všetkých mužov do jedného vreca, sama som rozvedená s jedným, ktorý do tejto kolónky absolútne nezapadá a obklopuje ma pár ďalších, ktorí sú skutočnými mužmi, len mi je ľúto žien, ktoré tu pomaly denne zakladajú takéto smutné témy a stále ich pribúda.

nakup
13. júl 2014

@zuzana645 ubližuješ len sama sebe veď nie je jediný chlap na svete on si to nezaslúži aby si sa ty tak ničila kvôli niekomu čo ti tak ublížil, veď máš svoju hrdosť ...