icon

Manžel miluje inú

zuzana645
27. jún 2014

viem ze takychto diskusii tu uy par je ale ... ja uy mam pocit ze to nezvladnem ... asi pred 2 mesiacmi mi manzel oznamil ze miluje inu ked som sa pytala co sa deje preco je taky odmerany - sme spolu 16 rokov a mame 3 deti 6,7,9 rokov, nechcela som aby odisiel nevedela som si predstavit ze budem sama mala som pocit ze to sama nezvladnem tak ostal ale postupne aj tak viac a viac casu netravil s nami a teraz uz doma nespava vobec a s nami travi iba jeden den v tyzdni cez vikend podla toho ako mu to vyhovuje ... ked sa stazujem ze by mi mohol pomoct ze mam dost byt sama na vsetko povie mi ze zoberie deti so sebou k nej ... pre mna nepredstavitelne ...ta osoba ma 2 deti a vedela aj o mojom muzovi ked si ho vyhliadla ze je zenaty ... snazila som sa robit mozne aj nemozne ale nepomohlo nic ... casto mam pocit ze neprezijem dalsi den strasne to boli a citim sa strasne sama neviem sa z toho spamatat ... ako sa s tym da vyrovnat on tvrdi ze nemam pocitat ze sa vrati ku mne ... tie pocity sa nedaju opisat ...je hrozne ze clovek co bol pre mna vsetkym mam pocit ze cely zivot tu zrazu pre mna nie je a ze reaguje a chova sa uplne inak je odmerany a aj ked je doma neustale mu chodia smsky alebo telefonuje je to hrozne ... neviem si predstavit zit sama potrebujem aby ma niekto miloval a bol mi oporou ... deti o nicom nevedia on ma pracu ze casto cestuje takze akurat "cestuje" viac viem ze by to detom velmi ublizilo pretoze ho velmi lubia a mali spolu uzasny vztah a pre mna je to hrozne ze ani s nimi nepotrebuje byt ...

zuzana450
Odpoveď bola odstránená
zita19
13. júl 2014

@zuzana450 aj tu?

romanovic
13. júl 2014

@zuzana450 Nespamuj tu hovadiny! 😠

rybka31
19. júl 2014

Moj názor, hoci som to nezažila, je to veľmi ťažké a viem, že podobné pocity som sama v minulosti zažila už.Hoci to nedospelo až do takéhoto štádia.Najlepšie je povedať deťom pravdu, jednoduchú a súhlasím plne s formou o ktorej píše frozenela.neublížiš tým deťom, len im odkryješ to, čo oni už dávno tušia aj sami.Už to, že ti začali pomáhať znamená, že chápu, že ich otec robí niečo zlé a nevenuje sa im.Povedz im otvorene, že ľúbi inú tetu a že to budú mať možno ako prázdniny.Okrem toho, začni myslieť na seba.Začni chodievať napr. do fitnes čo je rpe ženy, ak máš v okolí, či si nájdi kamošky s ktorými začneš vyrážať sa zrelaxovať.Uvidíš, ako tvoj muž rýchlo zmení rétoriku, len čo zisti, že si dokážš bez neho poradiť a začala si sa o seba starať. Ale rob to len pre seba, nie pre myšlienku, že sa môže vrátiť. Súhlasím plne s tým, že sa neboj dať mu deti k tej jeho .....Veľmi rýchlo sa ukáže aká je realita, keď zistí, že sa zrazu bude starať o 5 detí a nielen o 2.Veď je otec, nech sa stará.ˇAno, bude ťa to bolieť ešte strašne dlho.Nehanbi sa vyplakať sa, keď to budeš potrebovať, ale len mimo neho.Pre deti musíš byť teraz silná, ale možno budeš prekvapená, že deti to zvládnu nakoniec oveľa ľahšie ako si myslíš.Neviem, či by som sa sama hneď rozvádzala.Skôr by som ho doslova odstavila zo svojho života, vystrihla ho a začala žiť podľa seba a pre deti.A nikdy nevieš, či sa nakoniec neobjaví iný muž, ktorý si ťa bude vážiť oveľa viac a bude ťa ľúbiť.Ako sa hovorí, kto chce kam, pomôžme mu tam.A natvrdo by som mu prestala prať špinavé veci a pekne ich v igelitke poslala tej jeho, keď už mala tú drzosť v sebe, aby zbalila ženatého, nech sa stará o neho a komplet.Zbohom.Je to strašne ťažké, ale zo skúsenosti viem, že nič tak nenaštve chlapa ako keď zrazu zistí, že žena vie existovať aj bez neho a ešte sa aj o seba aj viac stará.To má potom tendenciu sa vrátiť, lebo si uvedomí, o čo prišiel a pochopí, že u inej to bude časom ako rutina života rovnaké.Ale neviaž sa zy na takéto myšlienky.Je to určite strašne ťažké, ale musíš už začať premýšľať len v intenciách ty a deti, nie vy ako manželia.To už nejestvuje, hoci na papieri nimi stále ste.Držím ti palce.Si žena, ZVLÁDNEŠ TO !!! 🙂

zuzana645
autor
19. júl 2014

ahojte dlhsie som nebola ale an moc nebolo o com svokra ma kontroluje aby som si nebodaj niekoho nenasla takze som ju musela mierne odstavit som sa jej spytala ze co caka ci teraz budem do smrti doma v kuchyni sediet a cakat s vecerou ci sa nahodou nevrati?
uz sme sa dohodli ze to povieme detom len sa dohodneme ako
ale jedno pozitivum to malo stretla som par uzasnych zien ktore mi dodavaju silu odvahu a hlavne pokecame len tak kto ma co nove doma
pekne vam baby dakujem 😉

ukulela
19. júl 2014

@zuzana645 ber to ako novy start. bude lepsie, zariadis sa, si poucena a skusenejsia. na svkre sa smejem, mas k tomu spravny pristup. drz sa.

zuzana645
autor
19. júl 2014

@ukulela dakujem je mi lepsie citim sa silnejsia ale su dni ked mi je uplne zle ale postupne ich je menej ked bol kazdy taky den pre mna

zuzana645
autor
19. júl 2014

prave mi napisala zena ktora mojho muza videla mozno 5x a hovorim jej co sa stalo a ona napisala ze sa necuduje ze to mal napisane v ociach ... kazdy to videl len ja nie ...ach jo

ukulela
19. júl 2014

@zuzana645 a hlavne - nic sa nekonci, zacinas nove, lepsie. ja som starsia ak ty a cakam prve dieta teraz - takze aj ty mas v pohode skvely vek na novy zaciatok. najprv ta potiahnu deti, potom mozno najdes nejakeho chlapa, co si tvoju lasku a rodinu zasluzi 🙂 pozeraj sa dopredu a mysli na to, ze zle dni sa koncia. tazko sa mi radi, no tiez som par rozchodmi presla - ubolena jak fras, chcela som zomriet. ale vzdy sa da vstat.

dana1992
22. júl 2014

tak to je uplny hajzel, kasli nanho :(

mamina34
23. júl 2014

najdi si tiez znamost a potom uvidis.. ak ta ma rad hned bude spat. ak nie tak sa ho zbav. mam odskusane.

keram3053
24. júl 2014

@zuzana645
vidiet ze si dobry clovek ze napriek tomu ako sa chova sa snazis ako tak to zvratit....ale asi naozaj by bolo lepsie keby si mu ukazala ze niesi uz na nom viac zavisla a ukazala mu istu hrdost...Nevazi si co doma ma, hoci detaily neviem ale aspon to tak vyzera z tvojho opisu. Ja prezivam nieco podobne ale u nas to je omnoho horsie asi.

ewita1
25. júl 2014

@zuzana645 Ahoj presne viem čo cítiš a čo momentálne prežívaš. Bola som na tom tak isto, mala som tri deti s už exmanželom všetko bolo v pohode až kým som si nevšimla,že sa zmenil v správaní ku mne menej chodil domov viacej von kupoval si nové oblečenie a keď som zistila,že má inú tak som bojovala,ALE nepomohlo žiadala som aspoň vysvetlenie nedal žiadne deti ho nezaujímali, mne napokon povedal,že ma už neľúbi a nepriťahujem ho, hotová rana pod pás,bola som v koncoch čo so mnou a detmi bude a ako to vlastne bude. Napokon som sa pobalila odišla k rodine podala návrh na zverenie detí mne a neskôr aj na rozvod, na pojednávania nechodil nezaujímalo ho to. Ja som si po čase našla priateľa ktorý nás chcel a má nás rád teraz sme už manželia a máme spolu krásnu dcérku, som šťastná ako nikdy predtým.
PS: môj exmanžel mi nikdy s deťmi ani v domácnosti nepomáhal.
S týmto druhým manželom sa to ani z ďaleka nedá porovnať je to 100 a 1.
Prajem ti aby si mala veľa síl tie budeš potrebovať kvôli detičkám keď si uvedomia čo sa deje budú ťa potrebovať a hlavne nedaj najavo porážku on si to nezaslúži keď vás rozhodol opustiť.!!!
Veľa šťastia želám nech všetko dobre dopadne a ver,že šťastie si ťa nájde. 🙂

virginia
25. júl 2014

Ahoj, aj ja som to zazila. Tiez to bol pre mna strasny sok, vobec som netusila, ze mame v manzelstve nejake problemy.
No ja som tomu dala rok, par krat sa pokusal ku mne vratit, ale nevedel skoncit s milenkou. Tak som sa odstahovala a zacala novy zivot. Doslovne, lebo hned ako som sa odstahovalal som stretla niekoho, kto ma zaujal a koho som zaujala ja. Malo to rychly spad, do roka svadba a som teraz stastna 🙂. Vobec som to neplanovala, dokonca ani nechcela, mala som pocit, ze som prilis zranena na to, aby som vedela mat tak skoro plnohodnotny vztah. Ale nejak to vyslo. Nastastie.
A byvaly? Este donedavna strasne zuril, robil mi zle, kde sa len dalo, neustale podaval nejake podania na sud, bojoval o dieta, huckal ho proti mne. Ale teraz caka s milenkou dieta, verim, ze ked sa narodi a presmeruje 20% energie na noveho cloviecika, tak sa mne aj nasmu dietatu neskutocne ulavi 🙂. Je to tak, nic viac nevytoci egocentrickeho chlapa viac, ako ked pride na to, ze jeho byvala sa ma bez neho vlastne lepsie 🙂.

zuzana645
autor
25. júl 2014

ahojte
dakujem za podporu len narychlo vcera sme sa stretli a povedala som mu ze som si nevedela zivot predstavit bez neho ale zijem a je mi lepsie nemyslela by som si ze mi nebude chybat ale nechyba nemyslela som si ze by mi prestali chybat jeho objatia ale nechybaju ze mi je bez neho lepsie a ze som stastna a ze sa citim slobodna a ze mi to vyhovuje ale ze on slobodu nema kedze si uviazal na krk dalsiu zenu a on ze ale ze je stastny ja ze ved to je v poriadku ale aj ja som stastna bez neho je mi lahsie lepsie a uzivam si kazdy den
bol velmi prekvapeny povedal ze je rad ze je zo man vyrovnana zena 😀
az sa ma pytal ci ho uz nemam rada akby ho to zaskocilo pytal sa na to niekolko krat
proste obrat o 180 stupnov
dufam ze mi to vydrzi
bavili sme sa aj najma o detoch ako im to povedat a o peniazoch ako to bude ...
tak uvidime 😀

jessica2225
25. júl 2014

@zuzana645 všetko je krásne ako si napísala, ale podla mna to strašne natahuješ, celé to divadlo, takto sa budeš dlho trápit, a bude ta to zožierat, rieš to rýchlejšie, lebo takto on si užíva a je štastný a teba má iba do zálohy keby mu ten vztah nevyšiel ☹
prepáč, ale taký mám z toho pocit

jana497
26. júl 2014

jessica2225-bohuzial musim s Vami suhlasit

jana497
26. júl 2014

a este nechapem tie zeny ktore dokazu odviest muza od rodiny,zeny ,deti...jasne ze v prvom rade si musi manzel uvedomit co straca,ale taketo kur..nechapem ,nemala by som srdce na taketo nieco...

zuzana645
autor
26. júl 2014

@jana497 asi je to o tom ze tie co to dokazu srdce nemaju

ewita1
26. júl 2014

@jana497 nad týmto som sa aj ja vždy zamýšľala ako si to vôbec jedna normálna inteligentná žena dovolí? V tom prípade nieje normálna ani inteligentná pre mňa také ženy ostanú iba obyčajnými ku*vami a bodka.Len aby sa to potom tej žene nevypomstilo rovnakým metrom.

rainee
27. júl 2014

@ewita1 myslim ze vacsine sa to vypomsti, neboj 😉 lebo kto to spravi raz, spravi to znova aj dalsej a potom dotycna uvidi ake to je. A najlepsie je ked po case chlap zisti ze to bude s inou casom to iste, kazdy vztah sklzne do stereotypu, pridu starosti a vasen z nepoznaneho vyprcha...

zuzana645
autor
27. júl 2014

Veci pobalene detom oznamene ... uz sa len pohnut vpred

ewita1
27. júl 2014

@zuzana645 držím palce, veľa šťastia v novom živote ti želám a veľa síl málo slz, my ženy sme silné. Ty to dokážeš a dokážeš všetko čo chceš!

evkosca
28. júl 2014

@zuzana645 fiiiha, tak sa drz....vela sil

dena10
28. júl 2014

@ewita1 Všetko zlé je na niečo dobré (človek na to príde s odstupom času)....

ewita1
28. júl 2014

@dena10 áno súhlasím s tebou.

7zahrad
30. júl 2014

@zuzana645 Drz sa. A zvaz psychoteapiu. Urychli to hojenie srdiecka.

zuzana645
autor
30. júl 2014

@7zahrad na psychoterapiu chodim od zaciatku inak by som asi skocila pod vlak hned na zaciatku uplne vazne mala som pocit ze moj zivot nema zmysel
ale uz je dobre smutok je ale inak fajn mam dost dobrych dni a aj tazkych chvil sa viem celkom rychlo zbavit ze si poviem ze ja sa mam trapit a on sa zabava a dobre to funguje hned mi je lahsie takze sa snazim mysliet pozitivne 😉
ved ine mi neostava ked to chcem prezit a ked chcem zacat znova zit ...nikto sa ma nepytal ci to tak chcem alebo nie proste on sa rozhodol a na nic sa nepytal alezistujem ze mi viac bral ako daval a je mi fajn najviac ako sa da aj ked nehovorim ze som ok je mi smutno a nemam dobru naladu ale je to zo dna na den lepsie a to je pre mna dolezite
horsie je ze mala ma z toho akoby obvinuje takze je na mna zla krici na mna vybija si na mne zlost a on je dobry tatinko ktory jej kazdy den zavola a polutuje ju
som mu to dnes povedala tak som zvedava ci to s nou bude riesit ako slubil lebo ja mu uz neverim ani nos medzi ocami

adamuska
1. aug 2014

@zuzana645 držím ti palce, nech sa to čím skôr vyrieši v tvoj prospech 🙂 aj keď rany na duši zostanú.... neboj ty sa bez neho zaobídeš, aj keď teraz ti to tak nepríde. A veru sa ty toľko netráp, zamestávaj si myseľ niečím iným, proste sa prinúť nemyslieť naňho a myslieť pozitívne.
On bude deti využívať v jeho prospech, tú sračku on spôsobil a pritom decká budú naňho ocko, ocinko robiť, bude im vzácny lebo nie sú s ním. Sú vo veku, keď to vôbec nechápu, toto je na tom to najhoršie. Ako ste im to vlastne vysvetlili?
Aj môj syn, keď išlo u nás do tuhého ja som mu povedala v zúfalstve, že sa rozvedieme /nemala som to robiť, viem/ tak reagoval otázkou a prečo?! Však náš ocko je dobrý na teba, však predsa ti nič neurobil, bol s nami na výlete a kúpil mi to a hento.... A ja som zostala jak obarená, že tak toto teda nie, že tomu môjmu to len tak nedarujem, aby sa deti na mňa hnevali kvôli nemu. Ale nakoniec u nás sa to nejako zalátalo a fungujeme, on nikdy nechcel ísť, aj keď som ja chcela aby išiel....
Neboj, čo má v živote prísť príde, bude ti lepšie a ľahšie. A ešte taký dotaz, že deckám sa určite nebude páčiť, že on je s cudzíme deckami a ich odložil doma. Neviem, ale určite budú žiarliť a nebudú tam chcieť chodiť. Toto bude v tvoj prospech, na tomto často stroskotá vzťah vlastných detí a otca. Drž sa!

mamulka211
1. aug 2014

Tak ma napadlo, ked je byt v osobnom vlastnictve manzelky napriklad a ma doma manzela so syndromom kok.ot, moze ho este pred rozvodom vyhodit?Ked on nema vlastnicke prava na byt?