Manžel myslí len na seba
Ahojte, potrebujem sa niekomu v kecať, tak to urobím sem. Dnes mi prišiel pozitívny výsledok na koronu. Takže som v karantene. Aj s deťmi dvomi. Obaja do 2 rokov. Manželovi keď som zavolala tak povedal ze ani nepríde domov z roboty aby nemusel byť v karantene a tak šiel do brata. A ja nevládzem vôbec nič. A on mi ešte povie aby som si cez deň poslala. Pri dvoch malých sa nemám kedy najesť. Bože cítim sa hrozne. Toľko môj vylev
" V zdravi aj v chorobe..." ......guess not 🤷🏻
Urcite by som nemal zaujem nakazit sa, ale toto si veru neviem predstavit. Nechat choru zenu doma ktora sama bude zrejme vyzadovat starostlivost aby sa starala o deti sama.
Sorry, ale tvoj muz je sebec. Od vlastnych rodicov by som takto zbabelo neodisiel nie to od vlastnej zeny a deti.
Poslednu dobu sa to tu hemzi podobnymi prispevkami. To si naozaj dobrovolne vesiate takichto ignorantov na krk?
Fakt neverim, ze si dnes zeny nevedia najst zodpovednych partnerov 🤷🏻
Fuha tak to je sila. Pre mna dost rana pod pas. Pravdu povediac na co mas v dobrom manzela ked v zlom ta necha v sr**kach. To moze ostat tam kde je a posielat alimenty. Toto mi hlava neberie ako to tvoj manzel myslel ze co akoze budes robit sama chora s detmi. Keby si nemala priznaky tak budis po vzajomnej dohode. Ale takto by ma nastval. Vela veci by uz nebolo ako predtym nie len v case jeho choroby..
@diamond007 ty si tyrana žena??? Ma 2 maličké deti , je chorá, musí byť 10 dní zavretá s nimi v byte a in ju nechá tak??? Ja by som ho po 10 dňoch do bytu nepustila. V dobrom aj v zlom...sa prísaha...je to zmrd
Bože, nevydržala som, plačem. Tak veľmi plačem, syn sa na mňa pozerá a nechápe. Bože co som komu urobila
To ma mrzi. Ja by som mu napisala pravdu. Ze sa neviem postarat o seba nie to este o deti. Nech laskavo pride a postara sa aspon o ne. Mozno mu to dojde. Nepoznam tvojho muza, mozno ho len prevalcovalo jeho hlupejsie ja. Niektori chlapi si celkom neuvedomuju co vsetko obnasa starostlivost o deti. Snad mu to zajtra dojde a pride domov 🍀
Píšeš, že bol pred Vianocami v karanténe a starala si sa o neho. Predpokladàm, že má už covid prekonaný. Takže má momentálne výnimku z karantény… ja len na margo, ze sa o väs nemôže postarať. Z ľudského hľadiska, je to jeho povinnosť..To čo je za človeka???
@selest napísala som mu to, lenže stále sa vyhovára že jeho brat ho teraz potrebuje, lebo on sa ide rozvádzať a BLa bla. Nemám slov.
@akika myslíš ze ma výnimku? On nieje ockovany
Ale má prekonaný covid? Ak áno, má výnimku- momentálne 180 dní od potvrdeného testu
@akika áno ma prekonaný, ale nepočula som ešte o tom ze nemusí byť v karantene, vieš mi dat nejaký zdroj?
Jasne, že nemusí byť v karanténe, režim P- prekonaný, 180 dní od potvrdeného testu mástatus ako plne zaočkovaná osoba
@akika to som vôbec nevedela
To je hrozne ako sa zachoval. Mne toto spravil ex, našťastie som mala iba jedno malé 4 mesačne bábätko ale chrípku neskutočnú, 40 tky horúčky a ten zmrd bol celé dni až do polnoci preč len aby sa nemusel starať. Keď som ho v slzách prosila nech mi príde odvrkol že mám zavolať jeho matke....
Začiatok konca to bol, do 2 mesiacov sme sa rozišli.
Takto opustiť ženu keď to najviac potrebuje to dokáže spraviť iba bezcharakterny egoisticky darebák. Všetko čo ste zažili doteraz bola len pretvárka, toto je jeho pravá tvar. V núdzi poznáš priateľa, no tento chlap to určite nieje....
Duševný mrzák je to...Na deti kašle, na teba tiež a možno si niekde užíva ☹
Nevidim na tom nic zle, poznam X rodin, ktore sa takto rozdelili ked niektori clenovia mali pozitivny test. Podla mna je to uplne normalne a aj ja by som to tak urobila a kazdy normalny pracujuci clovek, ktory nema zaujem si dat minimalne 10 dnovu dovolenku medzi 4 stenami... Minimalne 10dni pisem preto, lebo nie raz sa stalo ked s 1 clenom bol aj dalsi a tesne ked prvému koncila karantene dostal pozitivny vysledok aj druhy a tak zavreti boli skoro cely mesiac.
@mamina0078 naozaj? Rovnako by si to videla aj keby si bola na jej mieste s dvoma malými deťmi nie staršími ako 2 roky a bolo by ti pod psa? Buď nemáš deti alebo si pekne mimo 🤦
@evaachesa Áno.
@hopsadobrandejsa
Ja len podotknem, že takmer v každom takomto príspevku má kočka okolo 20 a chlap je tak o 10 rokov starší … baby majú aspoň 2 deti, chlap ich má všetkých úplne, ale že úplne v zadku a často má baba pocit, že ona robí niečo zle 🤷♀️. Tiež nechápem … ako cez kopirák tieto situácie, na koňovi každý deň …
mila autorka, aj baby co pisete o vynimke.. ale je rozdiel ke dsom ocko / prekonana a mala som kontakt v robote s kolegom jednorazovy, a ked s niekym zijem v domacnosti tj som s nim kazdy den. To uz neplati! Plus od vcera co su nove pravidla do karantent idu aj ockovani takze nie nemoze byt doma a chodit so roboty a kade tade. Bud je doma alebo mimo.
Bez ohladu na to ako sa taka situacia da riesit / riesia ju rodiny, minimalne asi nie stylom ze ok tak ja nejdem domov cau. Ale riesim to s manzelkou ze ako to ona vidi ci budeme doma vsetci, alebo ostanem mimo / zoberiem deti, robim nakupy nosim jedlo neviem… ide o princip! Myslim ze vtedy sa na to clovek pozera trosku inak nie….
Nie ze tak ja domov ani nejdem, vybavene hotova vec 🤷🏼♀️.
Preco sa tento clovek nedal zaockovat, ked mu tak strasne vadi karantena a boji sa choroby? Pred vianocami to bola karantena ina? Pre mna je to jeden sebecky kreten. Oddelit ste sa mohli tak, ze budes zavreta v izbe a on sa bude starat o domacnost a deti. Ale myslim su, ze si uvedomuje, ze to by musel 10 dni zamakat a nie jest mamine jedlo a pozerat v klude TV u rodicov
@mamina0078 ty si ďalšia obeť chlapa....ma 2 deti do 2 rokoch a je chorá...tak čo tu trepeš???tak.sa správa chlap a otec? Tak sa správa chrapun a zmrd
@hopsadobrandejsa že? Mne sa tiež pri niektorých príspevkoch rozum zastavuje. A všímam si, že veľká väčšina žien, čo majú za mužov takýchto magorov má minimálne 2 deti. Ja teda neviem, či sa človek dokáže časom úplne zmeniť, alebo je láska ozaj slepá, že ignorujú varovné signály. Ja ľutujem tie deti, ženy nie, oni boli dospelé a urobili slobodne rozhodnutie, ale deti chudatka potom trpia keď žijú v takom toxickom prostredí 🙁
autorka: Z technickeho hladiska: Ak nema priznaky, tak sa berie podla vyhlasky ako ocovany (ak prekonal covid do 180 dni). Cize do ziadnej karanteny nejde. Z moralneho: Je to neempaticky trulo, v ktorom nemas oporu. Zvaz ci je toto pre teba ok. Drzim palce a prajem skore uzdravenie.
@mamina0078 v niektorých situáciách je to normálne - keď sú bezpriznakovy, alebo sa oddelí chorý člen domácnosti a ti zdraví sú spolu inde, nieže ju tam nechá v horúčkach samu s malými deťmi preboha. Covid niekto prežije s nádchou a niekto leží v horúčkach 3 týždne a nestane z postele. V nemocnici môže skončiť aj 20 ročná, telo je po 2 pôrodoch krátko po sebe vycerpane.
Tak ju tam nechá trápiť sa, lebo by chudáčik musel mať dovolenku (respektíve sa starať o vlastné deti)
Vážne nechápem čo sú toto za hodnoty, vlastne pohodlie je viac než ľudský život. Otočiť sa niekomu chrbtom keď ho najviac potrebuje a prosí o pomoc, lebo by mal o 100 eur menšiu vyplatu. Človek s dobrým srdcom by za toho druhého život položil, iba sebec a duševný mrzák spraví to co tento chlap a jemu podobní

Autorka tak to som nevedela že sa môže znovu nakaziť. My keď sme boli chorí tak manžela poslala doktorka do práce že on už covid mal ale tak boli sme chorí rok dozadu. Ono sa to mení stále. Nic to však nemení na Tom že vás nechal s dvoma deťmi samú. Keď už tak mal byť vzorný otec a starať sa o deti aby ste si vy oddýchli. Hlavne držím palce aby ste boli čoskoro fit 😊