Manžel myslí len na seba
Ahojte, potrebujem sa niekomu v kecať, tak to urobím sem. Dnes mi prišiel pozitívny výsledok na koronu. Takže som v karantene. Aj s deťmi dvomi. Obaja do 2 rokov. Manželovi keď som zavolala tak povedal ze ani nepríde domov z roboty aby nemusel byť v karantene a tak šiel do brata. A ja nevládzem vôbec nič. A on mi ešte povie aby som si cez deň poslala. Pri dvoch malých sa nemám kedy najesť. Bože cítim sa hrozne. Toľko môj vylev
@mamina0078 🥺
práve preto, že nedokážeš byť taká sviňa, tak s tebou muž takto zametá. Musíš zmeniť seba, tým donútiš k zmene aj jeho. Teraz už s tým veľa nenarobíš, nadiktuj mu, čo má nakúpiť a kašli na to. A výrazne obmedz full servis, neexistuje, že nevydrží s malým, musí, tak, ako musíš ty a keď by ochorel, tak odíď k rodičom. Ak toto neurobíš, budeš to mať celý život tak, ako to máš dnes.
Nechcem ti pridávať milá autorka, ale to čo si si vychovala za muža? Nevydrží s malým lebo má obdobie vzdoru? A nie je to náhodou aj jeho dieťa? Keby máš nedajbože vysoké teploty a musíš ísť do nemocky tak čo by potom bolo. Nebuď martýrka, nebuď stále za dobrú, "nemysli iba na deti", mysli trošku aj na seba, lebo ako vidíš, nik iný to nerobí. Nechápem takéto ženy, čo celá výchova detí a starostlivosť je na nich a príde choroba a ich partner sa nevie postarať.
@elizabet173 Ona je tak dobrá až je sprostá s prepáčením. Všetko musí byť s mierou aj pomoc druhým.
@acrobaleno tak vieš veľmi mladučká vhupla do manželstva, veľmi mladučká má dve malé deti, zrejme nič odrobené, priviazaná pri deťoch doma a keď má za muža takéhoto sebca, tak s ňou zametá, ako sa mu páči. Ešte by bolo fajn, keby bol skutočne u brata a nie niekde inde...
@elizabet173 Akože, toto by bol vrchol, bolo by to to posledné...pre mňa. Ona nemá žiadne iné možnosti. Ale nie je a nebola nesvojprávna. Každý si pokazí život sám, len vo veľa prípadoch, ako aj tu, sú rukojemníci tie deti.
@mamina0078 toto co tu prezentujes je názor, ktorý by chcel rešpekt? Rešpektovať treba predovšetkým človeka. Ona ma dve úplne male deti, je chorá - reálne, nie ze hoops, test bol pozitívny, ale ani neviem ze mam koronu. Neexistuje, aby sa k nej muž choval ako k otrokovi a riskoval zdravie detí. Pretože ona môže od únavy pri chorobe a strese skolabovat. Ked v takom stave v posteli zalahne dieta? X veci sa môže stať. Môže po tom všetkom zaspať a hrniec bude na sporáku...milion dôvodov. Na to všetko má žena muža, manžela, partnera. Aby teraz bol pri nej. A nie ze brat potrebuje podporu.
@mamutka presne toto mi nedávno hovorila známa, bolo jej divné, že dieťa v byte nad nimi plače veľmi dlho - trojmesačné, išla tam klopať, keď sa dlho nikto neozýval, kontakt na muža tej pani nemala, tak volala políciu. Vnikli do bytu násilím a pani ležala na koberci, lebo odpadla. Našťastie bábätko sa nedokázalo z postele pohnúť, neviem si predstaviť, že by bolo doma ešte staršie, čo by stihlo vymyslieť. Mladá mamička mala síce mierne príznaky, ale spojené s veľkou únavou - prebdené noci, to nedala.
@mamina0078 myslím, že veľa žien rešpektuje tvoj názor, možno nie každá reaguje práve najslušnejšie, ale skúsim sa ťa opýtať inak. Ty by si nechala doma chorého manžela, ktorý sa necíti dobre samého s dvoma malými deťmi, ktoré sa o seba ani náhodou nepostarajú a určite nevedia privolať prípadnú pomoc? S tým, že mu oznámiš, že ráno im prinesieš rožky? A bez toho, aby si mu zodvihla telefón, keď ti bude volať? To, že väčšine to nepríde správne neznamená, že nerešpektujú tvoj názor. Ak si ty s tým v pohode, tak ok.
@elizabet173
A všetky tieto ženy svorne tvrdia, že deti sú ich život a neľutujú, že ich majú. Len nechápu, že na prvom mieste je vzťah partnerský a treba mať po boku rovnocenného partnera a vybudovať pevný vzťah, potom treba mať deti. Ja poznám 25 ročnú mamičku, ktorá má 3 deti, prvé tuším 18ročná, ale jej muž je jej partner vo všetkých ohľadoch, je milujúci a starostlivý manžel a otec napriek tomu, že má 26 je zodpovednejší ako mnohí tridsiatnici. Takže nie je to vždy o veku, ale tieto 20ročné vydaté za o 10 rokov starších ignorantov, to je tu fakt každý deň.
@mamutka to ako ona si s nim zariadila zivot nie je moj problem, ja s nimi nezijem zjavne majú obaja ine priority
@neznamaznama pisala som uz v 1.komentari ano, urobila by som to aj ja ale mobil by som zdvihla 😂
@elizabet173 kriste pane, ešteže to dobre dopadlo. Pred rokmi som čítala o inom prípade, ani to tu nebudem rozpisovať, stačí ze mne je z toho zle
@mamina0078 tu nejde o to ako si zariadila, život plynie, každý deň prináša niečo nové, vzťah sa vyvíja, tak ako aj normálny človek dozrieva. A toto co urobil jej muž je svinstvo.
Keď tebe je jedno, že by tvoj partner chorý, s bolesťou hlavy, brutálne nevyspatý a unavený musel riešiť dve malé deti 24/7, z toho jedno vzdorujuce, s vedomím že môžu tiež ochorieť a v noci sa bude riešiť pohotovost, OK. Musí byť veľmi šťastný ten tvoj. To je zas môj názor
Baby, tak on večer teda o polnoci prišiel. Ráno vstal a odišiel do riti. Teraz o 11 doniesol rožky a zas išiel do riti. Videl ze sa nevládzem z postele dvihnut a deti revali ale ani ho nedrglo že by tu ostal. Sadol do auta a už ho nebolo.
A ešte mi včera večer poslal foto od brata ako sa im stará o teplo, že im kúri doma. Ja som ho teraz poprosila ci by mohol aj tu zakurit lebo už je tu zima a robil sa ze nepočuje. Preboha, koho som si to vzala. Ze on ma strašne veľa prace a nemá na nič cas
Teraz som mu napísala takú dlhu správu. Ani na ňu neodpovedal iba zakuril a prišiel povedať ze len dokončí co ma rozrobené a príde domov.
A co si mu v tej sprave pisala?
@janewithane nech si konečne uvedomí co je pre neho dôležitejšie a tak...
Prosím vás čo mi pomôže na neskutočnú bolesť a tlaky v hláve?
Noo verím, že to pre teba nie je moc príjemné, ale spravila si dobre, že si si konečne povedala svoj názor na jeho fungovanie a pevne verím, že ho to nakopne tým správnym smerom
Na bolesť hlavy skús bežné lieky, Paralen, Ibalgin Rapid Caps, to, čo si vieš dať aj inokedy. Studený obklad vie tiež trošku pomôcť. Volala si svojmu lekárovi/lekárke?
@neznamaznama tabletky mi už nepomáhajú a doktorka mi povedala ze mi dá antibiotika ale este mi neprišiel recept aby mi ich šli vybrať do lekarne
Skúsila si flektor? Prášok, ktorý je silný a účinný je len na predpis, ale dajú sa kúpiť kapsule, ktoré majú menšiu účinnú látku v jednej dávke, tak si dať dve kapsuly. A trošku dlhšie trvá, kým zaberie. A určite navýš vitamíny, v lekárni poradia dobrú kombináciu.
@neznamaznama áno aj flector mam doma aj vitamíny beriem, už len dúfam ze tie antibiotika pomôžu
Snáď áno a bude ti lepšie. Držím palce, nech si čo najrýchlejšie fit. A verím, že tvoj manžel sa uvedomí. Po tvojej správe ho snáď osvietilo.
@mamutka tak normálny ľudia komunikujú medzi sebou ako jeden a druhý si predsavuje starostlivosť o deti keď sa stane niečo také vopred aj ja som to s partnerom riešila čo ak sa nebudem môcť starať o deti či už kvôli covidu alebo niečomu inému
Autorka pri covide môžu byť takéto silné bolesti hlavy ci kĺbov, nezaberá na to nic, aj najsilnejší paralen po hodine - dvoch prestane účinkovať a už len čakáš kým úplnynu ďalšie 2 hodiny kým si ho môžeš dat znovu..
Prajem skoré uzdravenie a prosimta a hlavne sa zamysli nad svojim životom co budeš robiť ďalej. Tomu pánovi s ktorým žiješ zbytočne píšeš srdcervuce správy, on je voči tomu úplne ľahostajný. Toto je typ človeka ktorý necíti žiadne emócie voči iným ľuďom, nedokáže mat nikoho rad - ani teba a ani vaše deti, vo všetkom hľadí iba na seba a svoj prospech. Veľa problémov vo vzťahu sa da napraviť, vyriešiť, prekonať ale toto bohužiaľ nie.
Takýto človek ti skôr alebo neskôr este velmi ublíži
Co sa tyka paralenu, nadavkuj si ho podla vahy svojej, a striedaj napriklad s ibalginom(inou ucinnou latkou). Co sa tyka tvojho muza, je to korunovany debil. Ja som si prezila karantenu s mojim muzom, skoro mesiac som sa starala o neho a o male babatko, lwbo bol taky chory, ze nevladal nic, my sme sa nenakazili, ale naozaj si neviem predstavit byt chora a sama sa starat o tri deti.
@yoxinka nemyslela som to tak, že keď je mladá, tak robí jednu chybu za druhou. Len mladá, bez práce, bez našetrených peňazí, bez životných skúseností, s malými deťmi, je pre muža navyše staršieho veľmi ľahko manipulovateľným objektom,

@vlcik1
@akbara77
@lujza123 som velmi rada ze viete krasne respektovat aj nazor druheho cloveka v diskusii. Pekny den prajem.