Manžel na mňa kašle. Vôbec ho nezaujímam
Ahojte píšem anonymne , pretože tu mám veľa ľudí z rodiny aj tej mužovej ,nemusia vedieť
Som vydatá 9rokov , máme spolu 2deti , dom a žijeme si celkom dobre ...
Ide o to že som nešťastna ,rozmýšľam že keď deti vyrastú tak sa asi rozídeme ,neviem...muž vie že nie som šťastná, vôbec si ma nevšíma , teda spravimi kávu , aj jesťi navarí ak v ten deň varí on ale inak neviem je to také u nás ,že nechápem ...nebaví sa so mnou, nevšíma si ma ak sa ho niečo opýtam tak buď mi vôbec neodpovie alebo jedným slovom...keď sa mu niečo nepáči nadáva mi do sedlaciek ,keď sa pohadame tak mám ísť do pi.e...ono je veľa toho a neda sa to zhrnúť do jednej správy...druhu nemá ,buď je s nami doma alebo v práci ...mobil neschovava..možno veľa robi že som na materskej čiže stále ma vidí doma a stále taká istá som...som rozmýšľala že buď sa budem venovať len sebe a deťom a uvidím.ako zareaguje..
Skúšala som sa s ním nespočetné veľa krát porozprávať ,nemá záujem o žiadny rozhovor na túto tému..keď začnem ani mi neodpovie...nereaguje ...už som.aj plakala kvôli tomu , povedal že som trápka trápna...musím už so sebou niečo robiť lebo bojím sa že si to zachvilku začnú deti odnasat ...pretože začínam upadať do slušnej depky...rozmýšľala som že zmeňim image , sama pre seba, začnem cvičiť, a budem s deťmi ale musím sa do kľudu hodiť
..odísť memozem , otec je to dobrý ,deťom sa venujem , v podstate všetko nám dá , ani mňa nevydeluje s peniazmi, v podstate mi dáva celú výplatu...ale chovanie voci mne je hrôza...a som na materskej čiže svoje peniaze nemám žiadne...podľa mňa som pre neho nula...
.
..
venuj sa radšej sebe... keď nechce komunikovat tak nechce...😉
iné to bude keď pôjdeš do práce...
No veď chod do prace, stupne ti sebavedomie Aké veľké sú deti?
@pribinak ešte maličké ...
@deti95060810 len je ťažké žiť s niekým kto s tebou poriadne nehovorí 🤷
@malinoismum ďakujem
Nájdi si koníček. Keď je doma s deťmi choď medzi ľudí ak sa dá cvičiť do fitka alebo sa len tak potulat po vonku s kamoškami. Skús si nájsť prácu ak sú deti dosť veľké aby vydržali bez teba pár hodín. Pripadne ak sa dá tvoja práca robiť z domu tak si dohodni homeoffice
@martina1201 nemám prácu , som robila v zahraničí a s dvomi malými detmi sa to nedá... rozmýšľala som že aspoň brigádu alebo niečo vyskúšam
@martina1201 malého mám ešte malého som stále na materskej
venuj sa sebe - presne ako píšeš, nejaký šport, trošku "údržby" (kaderníčka, kozmetika, manikúra, sem tam nejaká nová handrička), občas s kamoškou na kávu či do divadla. Prihlás sa na nejaký kurz (jazykový, háčkovanie, pečenie - čokoľvek ťa aspoň trošku baví)... ale rob to kvôli sebe, pretože sa máš rada a chceš sa cítiť dobre, nie preto, že možno ti to muža pritiahne späť...
Akože mne muž povedať "choď do p..e" tak veru idem a vrátim sa odtiaľ spokojná, opálená a s magnetkou, nech si poradí ako chce 😀 ale teda v skutočnosti toto by mi naozaj povedal len raz, ale chápem, ťaháš za kratší koniec, malé deti, finančná závislosť na mužovi...
@sissy27 fuuu ani nevieš ako má to strašné ponižuje zakaždým alebo mi stále rozpráva že som tlstota mám 57-58 kg ...strašne ma to ponižuje....ale ako si napísala že ťahám za kratší koniec o dosť krátky...
@sissy27 mne keby muž povedal choď do p..e tak odídem a už sa NEVRÁTIM !!!
@marcellka32 Ja mám dve maličké deti , som bez peňazí , ja nemám reálne ani kam ísť
Autorka: tvoj manžel si ťa už neváži nemá k tebe uctu ak povie veci, ktoré hovorí...a ty máš 58 kíl a ti hovorí tlstota??? To myslíš vážne??? To je váha modelky...on je vyzorovo nejaký model? By som ho po tých jeho urazkach tak prizemnila, že by sa ústa bal otvoriť...on vie, že ty si to necháš, musíš sa vzoprieť takýmto rečiam
Prepac, ale predtym taky nebol? Ked je hovado pri prvom dietati, do druheho s nim nejdem. Takyto buran sa nestal behom mesiaca.
@stanulienkat syna toho druhého máme velmi náročného , nezvládame ho , proste stále stres s ním , hoc kam ideme všade všetko ničí ,kazí atď proste,tak tu sa to zmenilo...až pri druhom...navyše som ani neschudla aj som.sa trošku zanedbala kvôli tomu že som ako vyflusnuta ponožka
Inak ako otec je dobrý a stará sa, veď aj ty sa staráš....no a kvôli tomu mu budeš tolerovať toto správanie k tebe???mne to rozum neberie...každý si dovolí k tebe, koľko ty dovolíš (a aj tvoj chlap)
najdi si konicky, venuj viac casu iba sebe a necakaj, ze ta bud muz zabavat.
ked to nerobi on, zacni sa bavit sama.
ked uvidi, ze si prestala fnukat a nariekat, mozno sa spamata.
a mozno zistis, ze ho vobec nepotrebujes.
Prosim ta, rozum si potratiala? On je dobry otec? Aky vzor dava tento otec ked ti nadava do sedliacok, hlupano, do pice ta posle? TOTO JE ZLE a jeho mama by mala vediet ako ho vychovala. Nie je tvojou povinnostou ostavat tam, kde nie je laska existuje striedava starostlivost tam sa moze s detmi angazovat a robot dobreho otecka... Na natriasanie sa na to si dobra ze? Hrdost mame kde? Vzor pre deti aky maju?
No ale ved tvoja vec, glavne aby si rodina ci szsedia nepomysleli.. Premarni aj zvysok rokov
Neviem, nezistil o tebe nieco a teraz to vracia??? Nevracia ti nieco? Podla mna sa zameraj sama na seba, zi si svoje a hlad si seba a uvidis, co ti to prinesie. Inak moja, to jeho chovanie ti nezavidim, tie nadavky atd....a pamataj, nemusi byt v praci, ale mat vypisanu dovolenku a byt s druhou, ku ktorej uz vie byt mily...., mobil ti ukazat moze, kedze pri nej pouziva iny kontakt, co ti budem, vy baby, ste nepoucitelne....
Akú radu, ktorú by si prijala a vedela zrealizovať tu očakávaš? A chápeš že ak sa má niečo zmeniť tak hybatel tej zmeny musíš byť v každom prípade ty?
@kassandra25 nie nezistil nic nemal čo
@ckocka asi sa len posťažovať , viem že to musim byť ja aby sa niečo zmenilo
Ďalšia, ktorá zostane so sprostym chlapom...píšeš, že ti peniaze dáva, takže hľadaj si podnájom..kto chce rieši, kto nechce hľadá výhovorky, poznám ženu čo s 3 malými deťmi odišla a teraz si žije svoj pekný život bez urážok
a ja len doplnim - dufam, ze si z penazi, co od neho dostavas, uklads dost bokom.
aby si nakoniec neostala s malymi detmi, bez prijmu a bez rezervy....
nepises kedy sa to zacalo menit, co mozno bol ten bod zlomu...ale v podstate by som zacala ako si pisala, zacat sa o seba starat a pracovat prv na svojom sebavedomi, nezobri o lasku, urob ze seba hodnotneho cloveka, potom sa on bud prida, alebo sa to vyprofiluje...jedno mi zarezonovalo ako vzdy pri takej teme " otec je to dobrý"...nie, nie je dobry otec, ked sa s tebou tak rozprava, ked si nevazi matku svojich deti
@mabenn meniť sa to začalo keď sa narodilo druhé dieťa, nepodarilo sa mi schudnúť , trochu som sa zanedbala atd..maly je nezvládnuteľny, všade kam prídeme všetko kazí ,ťažko s ním vyjsť...takže by som povedala že narodenim druhého dieťaťa sa to všetko zmenilo
A on je nejaký Brad Pitt? Keď vy ste s 57kg tlstá!?
@wonder13 nie nie je😁 ale tak som nízka len 157cm tak to vidieť
Možno by chcel doma príťažlivú ženu a to je všetko. Napríklad aj mne toto na mužovi vadí - že sa často zanedbáva, potom napríklad nemám chuť ani na sex. Možno aj tvoj muž to tak má. Skús sa namaľovať, pekne obliecť, venuj sa sama sebe, choď s kamoškou na kávu a uvidíš či nastane nejaká zmena.

Je mi ťažko na srdci toto citat a strašne ma mrzi že sa takto trápiš 😞
Za mna, aj keď si to neviem ani len predstaviť je super,
že sa chces od Toho odosobniť trosku - resp. Napadla ti možnosť venovať sa LEN sebe a deťom a to je u mna 👏🏼👏🏼🙏🏽 najviac ❣️🙏🏽- verím, že to zvládnete, drz sa 🙏🏽❣️