Manžel nemá záujem o dieťatko
Ahojte...som nesmierne frustrovana z toho, ako sa manzel zacal spravat po narodeni nasej dcery. Absolutne nema zaujem, nepohladi ju, nezoberie na ruky (jedine na poziadanie), ked place je mu to uplne jedno...akoby ani neexistovala. Strasne sa kvoli tomu hadame a ja uz neviem ako dalej... najhorsie na tom je, ze zacinam mat k nemu odpor, zato ako sa chova... dcera mava koliky a je strasne placliva, ja som velmi unavena, ked ju niekedy aj pol dnam mam na rukach... mate niekto podobnu skusenost v manzelstve? Co robit?☹
@marcelatje
Citam a uplne do pismena rovnaka situacia, ako to bolo u nas. No mame iba jedno dieta a zvazujeme druhe. Manzel mi svatosvate slubuje, ze to spolu dame, ze uz predsa vie, do coho ide a ja sa upokojujem tym, ze druhe dietatko by predsa mohlo plakat menej. Ale prakticky sme este nenabrali odvahu na druhe. 🙂. Inak mala s ockom tvori uzasnu partiu. No zaciatok bol riadnou skuskou nasho manzelstva
@altair Tak chodte do toho, druhé bude určite iné ako prvé, aspon u nás to platí. Prvé dobručké, druhé katastrofa a tretie zase dobručké, takže na striedačku. Sestra tiež prvé dobručké, druhé katastrofa, tretie anjelik, štvrté tiež celkom dobré. 👶
@altair uplne ta chapem. Nastastie syn bol od narodenia uplny cukricek 😍
@altair takze to chce cas
Zeny dnes rano ju prebalil sam od seba kym som ja behala po kupelni lebo sa mu zdalo ze je pokakana ☺ ja som sa len spytala ci potrebuje pomoct tak ze nie a potom vyrehotany ako leco ze ju sam prebalil... uspeeech 😍
@cielitolindo tak supeer, hádam to pojde
@sardinka336 kde som povedala , ze ženy sa nechcú starať ? Akurat tvrdím , ze nie je aj taký problém starať sa o dieta , aby sa z toho muselo doma robiť husto a viac menej si stojím za názorom , ze je to ženská " práca ". Kde kedy ženám pomáhali s deťmi muži . A to mali kopec deti , kopec práce okolo domu a pod a zvládali vsetko a ani zďaleka nemali všetky tie vymoženosti co mame my. Ja vieeeeeem, uz ste všetky take emancipovane, ze koniec . Ja mam na to svoj názor . S neberiem ti tvoj. Každý nech ma doma ako sa mu to páci . Ja netvrdím , ze ženy co zapájajú mužov do starostlivosti o deti su lenivé alebo co. Robte si co chcete 👍
@sardinka336 btw by si sa divila koľko sa muž v lete nakosi a v zime naodhrna snehu 😉
@somavi Nie, nie sme až také emancipované - len kedysi to nemali kam ženy písať - nebol net, nebol MK - dá sa povedať aj našťastie. A nikto sa nikomu nemusel zverovať či chlap ak prišiel domov prebalil dieťa, nakŕmil a podobne.😉 Bolo to normálne a patrilo to k životu. Ako to patrí a funguje aj dnes. Len proste máme tu MK a už sa robí aj z obyčajného prdu v tehotenstve katastrofa-to je celé..
🙂👍
@sardinka336 si môj nový vzor ....moja reč 😂
Akoze nehnevaj sa na mňa, ale co by som ho vyplieskala ako žito, to by ešte chlapec nezažil, normalne aby som doma bola otrok pre dakoho aby som nic nestihala a on ani brvou voci vlastnemu dietatu nepohol??? Zobrala by som sa s dieťaťom k rodine ak je dáka po bližšie a adios kym sa nespametas kamaride bez slova.
Ja som bola sama na malého ,s jeho otcom som nebola ale chodil ho navštevovať pravidelne bolo to medzi nami kadejaké, ale keď sa rozhodol že dieťa chce aj ked niesme spolu tak sa musel starať, ked prava rovne tak aj povinnosti, do vsetkeho som ho zapajala hned, prebaľovanie, jedenie, obliekanie, Dr. Atd atď, ale on aj záujem aspon mal a ked by som videla ze nema dovidenia.
Teraz sme spolu uz dlhšie aj zijeme vo vlastnom a druhy by si z neho mohli len priklad brať, ale niekedy sme aj my zeny na vine ze neinteresujeme na zaciatku hned partnera do veci okolo dieťatka, ja si neviem predstaviť ze by mi ho sotva na ruky zobral a odchod. Ale ja som zase dost temperamentný typ a po hlave si nedam skákať, on je navyse to iste :D takze mame srandu sem tam doma.
Nech sa ti muž laskavo spamätá nie je všetko len praca a vyvalit si vajcia na gauči.

@sardinka336 zahradu treba kosit 1x tyzdenne.. ak chcec mat ukazkovy travnik aj 2x tyzdenne 🙂