Manžel nevie, či ma ľúbi.
Ahojte, potrebujem si trochu vyliať srdce a počuť aj nejaké nestranné názory, aj keď si myslím že vaša odpoveď bude, ze som od neho mala.davno odist.
Sme spolu 15rokov, z toho 6rokov manželia máme dve krásne zdravé deti 4rocneho syna a ročnú dcérku. V máji keď mala malá 7mesiacov som prišla na to že si píše s kolegyňou, nie pracovné zalezitosti, ako dôvod mi povedal že necíti vo mne oporu. Áno ppzerala.som mu domobilu
Máš 35, je 1.1.2020, najvyšší čas začať žiť spokojný život a nie sa ďalšie mesiace trápiť. Podaj návrh o rozvod, do práce a koniec s týmto, komu za to nestojis, aby ukončil aféru. Nech sa teda cez tie víkendy hra na otecka. Nestrácaj viac času, je vzácny
Keď si to zoberiem spätne za tých 15rokov čo sme spolu som dostala mozno5kytic, o darčekový ani nehovorím, ide o to že som sa pri ňom nikdy necítila.ze som pre neho výnimočná, neviem kde som mala hlavu
@nikola1110 mozno si je tebou taky isty, ze neodides, ze jeho ego si mysli, ze budes so sebou zametat. Normalne by som nanho sla s tym, ze ok nemilujes ma, milujes kolegynu takpodme riesit ako to bude s byvanim. Nech vidi, ze nebudes sa doprosovat. Uvidis jeho reakciu a vtomto pripade si myslim, ze ty si sa nazachranovala dost. A mozno pre teba fakt bude lepsi rozchod
tak to je ozaj ťažké...Ešte troška vydrž kým si všetko premyslíš - ako s bývaním, zamestnáš sa...a potom ak nepríde mm k rozumu tak potom by možno bol lepší rozvod...
Asi Vám ostáva už len manželská poradňa s ktorou on samozrejmä nemusí súhlasiť alebo hľadať riešenie ako od neho odísť. Toto však nebudete mať jednoduché keďže ste na MD a máte dve malé deti. Ja som sa tiež s rodičmi nepohodla a asi rok sme sa nenavštevovali. Ale to som ešte bola slobodná a vtedy som už bývalá s teraz už manželom sama. Ja si myslím že mama je len jedna, nikto nie sme dokonalí. Držím Vám palce aby nech to akokoľvek dopadne ste boli šťastná.
Tiež nad rozvodom začínam uvažovať, sama som tak či tak,
Tiez suhlasim s @basullinka takto by som to riesila aj ja alebo by som si tiez zacala hladat niekoho s kym stravim prijemne chvile ktore by som mala s manzelom a nech vidi ake to je ked si tajne pisem volam a vtedy sa uvidi...aj ked myslim ze on ma pomutenu hlavu od kolegine lrbo ste spolu dlho ziadne vzruso nic...na vztahu sa ma stale pracovat
@nikola1110 Drzim ti palce, aby si bola stastna. Po tom vsetkom, co som precitala, sa bud stane zazrak a sa uvedomi (co pochybujem), skusite poradnu abo rozidete
@nikola1110 rozvod - ok. A budes mat z coho zit? Zvladnes uzivit sama deti? Take prakticke uvahy ... totiz rozviest sa - super, ale co dalej. Mas ulozene nejake peniaze?
@nikola1110 nerobievam to ale dala som to precitat mojmu muzovi a jeho nazor je, ze tvoj muz ma inu a teba nemiluje
Och to ma veľmi mrzí prežila som si niečo podobné ale našťastie sme si to vysvetlili hneď na začiatku manžel za mnou prišiel že tým ze mame 4 deti som zabudla na neho že sa malo rozprávame a tak nakoniec sme si to vysvetlili a ja som si všetko uvedomila 🤭 v každom prípade sa na to pozri zo svojej strany či chceš aby ostal alebo odišiel ak chceš aby ostal skus sa s ním rozprávať veľa veľa pýtať sa čo sa deje a či to chce zachrániť aj on ak nevie sám navrhni mu víkend niekde či už s deťmi alebo bez a ak chce odísť tak jeho voľba.
@nikola1110 presne ako u nás. Presne ako cez kopirak.. Len s tým rozdielom, ze ona nebola kolegyňa, ale dlhoročná moja najlepšia kamarátka a on, vtedy ešte manžel, pár mesiacov vyliečený onkologický pacient.. A tiež robil milión hrubých čiar, ktoré vydržali tak 3 dni max, tiež stále vravel ako doma žiadna zmena (ja uz som nevedela ani co on očakáva), iba stále ona... Uz som vyše roka rozvedená
@kakika007 a skoncilo to unho happyendom?
@kittykat22 veď toto, rozvod a čo dalej
Každý psycholog ti povie,že ak už nefunguje sex,tak niet o čom,a čím dlhšie to trvá,tým menej treba čakať dáky zázrak.V manž. poradni ste neboli,predpokladám,skús ho tam dotiahnuť,kvôli deťom.Ste krásna rodinka,zabezpečená,deti zdravé,vy mladí ešte,už len žiť...a on vystrája ako pubertiak,zodpovednosť nikde.Išla by som na to postupne-poradňa,potom ak sa nič nezmení ultimátum s dátumom,kedy odchádzaš,lebo takto ozaj do smrti žiť nebudeš a hlavne deti majú vyrastať v normalnej rodine,nie v takej,kde otec uteká a mama plače po nociach,deti nie sä hlúpe.Ak by už došlo k rozchodu,tak nech sa spratá on,ty a deti potrebujete svoje zázemie,lebo deti rozvod poznačí najviac.Odkladaj si bokom peniaze,o ktorých on nemusí vedieť.
A svokrovci by ti nejako nepomohli vyhodiť ho z domu?
@karolinakr su zatiaľ spolu. On aj zabudol, ze ma deti, teda hlavne ze ma 2 deti. Tu mladšiu (7) ťahá k nej, ta staršia (13) ju poslala do prdele a teda tatka odpísala na plnej čiare, on tiež ju nechce brat nikde. Smutné, ale bohužiaľ
To je smrad, je si Tebou isty, ale situaciu mas zlozitu, s rodicmi by si to nevedela urovnat?
@adusa1987 keď ti poviem že za 4roky som nikde nebola sama, buď so synom,alebo dcérou alebo obidvoma, poondiatu kaderníčku keď si idem objednať musí prísť svokra strazit, aj to musíme zmanazivat aby nebola v robote, svokor si na nich netrúfa sám, aj kebyže si chcem niekoho nájsť, čo teraz určite nemám v pláne, ja ich jednoducho nemám kde nechať( dobre syna v škôlke a čo s malou)
@0kristina0 ak vôbec niekedy miloval, necítim po svojom boku partnera ale ďalšie dieťa o ktoré sa staram
@kittykat22 muz sa stava tiez otcom,nie?cize aj on musi chapat zenu....ze sa vela veci zmeni.
A,najma,ak su obaja rodicmi,obaja sa staraju,pomahaju si.....takze aj cas na seba bude.
On sa deťom venuje len keď to jemu vyhovuje,keď on chce, minule syn pri ňom klacal, on mal na posteli zapnuté Pc a malý pri ňom čakal kedy sa pôjdu spolu hrať, mala som v pláne upratovať( aj to robím zakaždým s malou v nosiči aby sa plne mohol venovať synovi) a variť tak som všetko nechala tak j...m sa na upratovanie, zavolala som ho do izby tam sme sa zavreli a hrali, niekedy mám pocit že mu zavádzame alebo obtazujeme ho tým že od neho niečo chceme
Pýtal sa ma čo mi chyba, povedala som mu že po materiálnej stránke nič a čo sa týka toho druhého mu poviem keď mi povie čo je vo veci čo sa deje, neodpovedal
Najhoršie na Tom je to že sklamal moju dôveru hneď niekoľko krát a ja mu uZ jednoducho nedokážem veriť, veľmi by som chcela ale nejde to
@bluka2 svokrovcov keď to zistili, padli také vyhlásenia že keď to neskončí neprekročí prach ich domu, zrieknu sa ho ako synaa podobne, sú toho schopní tomu verím, lenže zakaždým keď mu dohovárali a prišiel od nich , to bola katastrofa čo nana rozprával, udrieť má neudrie to viem ale slovom dokáže strašne človeku ublížiť, a ja tie stresy jednoducho už nechcem zažívať, pot mi povie zakaždým aby som ten môj umrncany ksicht nezabudla svokrovcov ukazat
Najradšej by som sa zbalila s deťmi a vypadla preč,ale nieje kam, v dome ostať určite nechcem, neznášam to tu všetko je postavené a zariadené po ňom, chcela som podlahové kúrenie on nie lebo sa vyri prach, chcela som rohový linku nie nebude miesto v kuchyni, chcela som deťom zariadiť detské izby detský, farebné obrázky a tak nie všade budú biele steny, to sa najľahšie opravuje, deti majú studentske izby, stôl stolička posteľ vstavaná skriňa hotovo a tak by sa dalo pokračovať dalej
Jemu vyhovuje,čo a ako je. Navonok rodinka,dve detičky a o neho postarané. Si mladá baba, buď sa stane zázrak a zmení sa,alebo utekaj od neho. Takto žiť nemôžete.
@nikola1110 spoj sa s tymi svokrovcami a bez muza um vsetko povedz, zneju fajn, mozno ti pomozu. Toho kretena z toho vynechaj uplne... A si zacne mat nejake kecy, prerus ho po pol vete a nebav sa sa s ním. Až neskôr o praktickych veciach. A má aspoň peniaze? Z výživného na teba a 2 deti by si podnájom neutiahla ako také medziriesenie?
Ja s mojím mužom sme si prešli podobnou krízou pred takmer 4rokmi.. (s niekým si písal.. sme spolu tak isto ako vy, dokonca aj manželstvo tak isto dlho trva) keď som mu ale prišla na hlúpe správy, veľmi sa kajal a odvtedy sa naozaj snaží (a ja priznávam, že som impulzívna a emotívna keď ma takéto niečo postretne, takže si odomna vypočul a nie raz).. takže v tom bol veľký rozdiel..
je mi ľúto čo prežívas, je to fakt náročné.. bolo by najlepšie keby si sa s ním opäť polopatisticky porozprávala a povedz mu aj čo ho čaká keď s tým neprestane.. nie si handra, aby si cakala a tvárila sa ako je všetko v poriadku keď nie je a on si bude robiť čo bude chcieť.. ak ťa má rád tak sa bude snažiť zmeniť a prestane robiť hlúposti.. držím palce..

@basullinka dom máme napoly