icon

Manžel nie je so mnou spokojný

26. aug 2023

Ahojte keď sme sa brali tak som vážila 68 kil po pôrode mám 72 som 4 roky po pôrode a on mi dáva najavo, že sa mu nepáčim. Ano je pravda, doprajem si jedlo, ale už mám aj svoj vek 40 rokov. Výšku mám 168 váhu 72. Nevravím nie som modelka, ale som smutná z toho, že prečo muži to takto riešia ak žena priberie a zostarne. Dokonca mi dáva najavo a smeje sa, že už mám svoj vek, pri tom mi každý tipuje menej rokov. On je pribratý tiež ale ja také veci neriešim. Urazili by ste sa ? Debata nepomáha, viackrát som mu vravela, že ma jeho reči zraňujú, ale ignoruje to a ide si svoje.

ahhola
27. aug 2023

Keby si zhodila na 55 o n by sa unormalnil?
Nerypal by ta niečo iné?
Co ma ta problém, okrem kg, za ktoré ta depta💔

martinka13
Autor odpoveď zmazal
mamamasama
27. aug 2023

40 je už staroba? 😅 Ja si predstavujem samú seba na 40 rokov v tej najlepšej forme. 🤔💪 Teraz som si uvedomila, že môj muž má vlastne 40. 🤔😅 Máme doma 3 malé deti, jedno bábätko, v podstate sme len teraz založili rodinu a začali život ako skutoční dospeláci 😅😁 Máme to evidentne v hlave posunuté. Asi by som nakopala tvojho chlapa do zadku. Ved vek, aj váha je len číslo, tak sa vzchop a dokáž mu, že si ešte mladá a plná života. Nerob to kvôli nemu, ale kvôli sebe. Detičky na hodinu denne odovzdaj mudrlantovi, choď do fitka, zaplať si sexy trénera, nie kvoli tomu, aby si schudla, alw aby si sa citila lepšie. Nájdi si viac času na seba, kozmetika, manikúra. Garantujem ti, že sa jeho postoj zmení, ale tebe už na tom nebude záležať. Ľúb v prvom rade seba. 😍

simca06022011
27. aug 2023

Skôr si niečo dokazuje, 4kg nie sú žiadny extra rozdiel. Začala by som komentovať jeho výzor, dedka jedného starého...

pikachu999
27. aug 2023

Začni sa o seba starať 🙂 nie kvôli nemu ale kvôli sebe .hneď sa budeš cítiť lepšie a na jeho rečiach ti nebude záležať

kiki68
27. aug 2023

@dadis ja mam muza takeho bezneho by som povedala, 38 prec a stale mam 90-60-90, ale to nur je o nom, ale o mne. Ja chcem mat taky look

dadis
27. aug 2023

@kiki68 Ja nehovorim o beznych zenach ako ty alebo ja.

kiki68
27. aug 2023

@dadis Tak ja prave vyzeram ako taka typicka trophy wife. Moj expartner bol tento typ, ze zeny iba take krasne a kazde kilo by bolo zle. Ale dat sa v 40tke na drahu, ze ved uz som stara je velmi zle. To mozno v 85 poviem. Ja by som si dost vycitala, ze sa nesnazim. Moj mu vzdy hovori, ze keby prestanem byt takato, tak vola nemocnicu

dadis
27. aug 2023

@kiki68 Good for you, ze je ex. Mam po 40tke a zeny sa v tomto veku rozhodne neopustaju.

milanemila
27. aug 2023

Neurazila by som sa, skor by som bola smutna a sklamana, ze mam vedla seba osobu, kt ma ponizuje kvoli 4kg navyse od svadby. Poses, ze sa sama sebe pacis a si spokojna ako vyzeras, takze to je fajn.
Pri najblizsich debilnych poznamkach by som mu strcila pred tvar zrkadlo, ze aha ty krasavec ako si od svadby rozkysol a to si ani nemusel pribrat aby si vynosil a porodil nase dieta. Podla mna si roesi svoj komplex cez teba, takze iba ho poriadne poslat doprdele, nech sa spameta zial 🤷🏼‍♀️

galioska
27. aug 2023

@barborachors na kazdom kroku vidia mlade stihle baby s napumpovanou gambou, vymletym mozgom, popripade tak premudrelym ze su ochotne rozbit dlhodoby vztah...? akoze 40 rocny je co nejaky uchyl? a bude porovat? no skor ma panko krizu stredneho veku😝😃
a ja to zas vidim tak, ze zeny po 40 vyzeraju lepsie ako 20 rocne vyzrate v mcdonalodoch😬😀

autor
27. aug 2023

@pikachu999 ale ja sa o seba starám.

autor
27. aug 2023

@aurora33 gramatiku ? Čo mám zle s, z ? Či i, y ?? Možno som na rýchlo zle sformulovala vety, ale gramatiku ovládam.

aiana24
27. aug 2023

Nechapem, preco ti hovori nieco o com vie ze ta to zranuje. To nie je nieco co pomaha udrziavat pekny vztah... tvoja postava a vaha su tvoja vec. Chudni len ked to ty tak citis, nie "kvoli nemu". Opytaj sa ho, kedy zacne viac zarabat / kupi lepsie auto / hocico podobne.

opica_skorica
27. aug 2023

Kolko vazi?

autor
27. aug 2023

@opica_skorica on má 93 pri výške 174

opica_skorica
27. aug 2023

Takze zhrniem to:

Ty vazis teraz 72 kg pri výške 168 cm, cize tvoj BMI index = 25,51, co je lahka nadvaha.
Staci ti schudnus iba 2 kg a mas idealnu (zdravu) vahu pre teba 70 kg (BMI = 24,8).

Tvoj muz vazi teraz 93 kg pri vyske 174 cm, cize jeho BMI index = 30,72, co je stredna nadvaha t.j. obezita prveho stupna.
Riziko infarktu, mrtvice, dychavice, bolesti klbov,…
Staci mu schudnut 18 kg
na vahu 75 kg a bude mat BMI = 24,8.
Teraz je tvoj muz obezitný čili tučný a ked s tym nič nespraví, šľak ho z toho trafí.

Nech sa spamätá.

Ty si okej, pridaj pohybu viacej a menej uhlohydratov po 18tej a budes mat coskoro idealnu vahu. Dve kila takto schudnes i do tyzdna.

On vsak vláči až 18 kg navyše… to už je čo povedať. Nemá zrkadlo?

opica_skorica
27. aug 2023

On neni pribratý. On je obezitný = tučný.

Nemá dovod, aby sa ti tučný chlap posmieval, ked ty das 2 kg dolu a si chudá ako vyžla.

onedaynick
27. aug 2023

@aurora33 prehanas, nie?

bodka70
27. aug 2023

Ja som čítala nedávno príbeh na nete. Obaja 50+ a on ju neustále zhadzoval, že toto si už neobliekaj, k tvojmu veku to nevyzerá dobre, máš vrásky, kilá, atď. Ona bola nešťastná, deptalo ju to, bralo sebavedomie. Boli v poradni, prvé čo si všimol psychológ, že wau, kus krásnej zrelej ženy vošiel do dverí. Hovoril s nimi aj osobitne a ako hovoril s ním, pritlačil na neho trošku, tak vyšlo najavo, že je to presne opačne. On si bol vedomý toho, že má príťažlivú ženu, že aj iní muži sa za ňou obzerajú. A bál sa, že si to raz uvedomí, že on taký nie je, že jej nie je hoden. Tak namiesto toho, aby zvýšil svoje sebavedomie, tak znižoval to jej. Lebo si myslel, že toto jediná cesta, ako si ju udržať.

aurora33
27. aug 2023

@onedaynick v čom preháňam?

yanka8952
28. aug 2023

Začni si tvoriť sebalásku a sebahodnotu. Potom ťa nebude zraňovať, čo ti kto hovorí. A väčšinou prichádza kritika z vonku vtedy, keď sa nachádza aj kritika vo vnútri. Začni sa o seba starať s láskou a pomaly začni odstraňovať svoju vnútornú kritiku voči sebe.

derdia
28. aug 2023

Sprava sa tak ako si ta vazi. Nijak.

derdia
28. aug 2023

@bodka70 ano aj takto to byva.ale aj tak to neospravedlnuje spravanie manzela, ktory si ma manzelku vazit, a mat rad. Robit jej dni krasne... Smutne kolko zien takto zije.

gaja78
28. aug 2023

Je mi luto, ze manzel takto reaguje... co narobis, s nim, s dokonalym..... Mne sa pacila raz moja mama - otec nemal nikdy rad, ked sa malovala, alebo vlasy farbila a ked prisla takto domov, strasne frflal aka je otrasna, ako sa mu nepaci, ze to nemala robit a pod. A mama si ho vypocula a povedala mu - ako tak na teba pozeram, pre teba som az pripekna 🙂

bodka70
28. aug 2023

@derdia samozrejme, že ho to nespravedlnuje. Ale ak je to u nich tak, rady typu zhod ho a kritizuj aj ty, tomu len uškodia. Skôr by som radila žene, byť láskavá sama k sebe, robiť si radosť, nachádzať to pozitívne aj na manželovi a oceňovať ho za to slovne, dotykom. Možno sa uvoľní a pridá. Ak nie, vždy sa dá odísť. Nik nie je povinný dlhodobo strpieť urážanie.

anketkarka
28. aug 2023

Neviem si predstaviť, že manželstvo funguje a len to zhadzovanie je problém. Funguje vám to v posteli? Ja si myslím, že za tým je niečo iné ako len 4 kg. Pravdu poznáš len Ty. Tie jeho poznámky sú len signál toho, že niečo neklape. Iba časť vášho problému. Ty si tu vytvorila prísprvok, aby si si tu ulahčila, že Ťa tu ženy uchlácholia, že je chrapúň a Ty nemáš nadváhu. No keby si mala sebavedomie, tak by si toto nepotrebovala. Tvoj problém toto nevyrieši. Len si pohladkáš ego, že Ty si tá fajn a on je chrapúň. A myslím, že takýto príspevok si tu už mala pred časom.

autor
28. aug 2023

@anketkarka Ja nepotrebujem aby ma tu niekto chlácholil, alebo aby mi hladkal ego. Proste ja som so sebou spokojná, len ma mrzí to, ako sa chová vačšina mužov. Nie nemala som tu žiaden príspevok tohto typu.

laurita285
28. aug 2023

Niet sa čoho báť, on očividne už pozerá na mladšie a štíhlejšie, tak skôr či neskôr ťa vymeni 😀

aurora33
28. aug 2023

Ako sa chová väčšina mužov? Wtf