Manžel nie je so mnou spokojný
Ahojte keď sme sa brali tak som vážila 68 kil po pôrode mám 72 som 4 roky po pôrode a on mi dáva najavo, že sa mu nepáčim. Ano je pravda, doprajem si jedlo, ale už mám aj svoj vek 40 rokov. Výšku mám 168 váhu 72. Nevravím nie som modelka, ale som smutná z toho, že prečo muži to takto riešia ak žena priberie a zostarne. Dokonca mi dáva najavo a smeje sa, že už mám svoj vek, pri tom mi každý tipuje menej rokov. On je pribratý tiež ale ja také veci neriešim. Urazili by ste sa ? Debata nepomáha, viackrát som mu vravela, že ma jeho reči zraňujú, ale ignoruje to a ide si svoje.
@laurita285 jasné, frajer s nadváhou a tromi deťmi bude na roztrhanie😉 to určite...
A čo si tým príspevkom akože chcela? Lebo som nepochopila, či sa urazíš, keď Ti väčšina napíše, že by sa urazila. Keď chlap nie je s niečím spokojný, tak sa buď budeš snažiť ho uspokojiť, alebo sa na to vykasleš a budeš ho obviňovať, že Ťa opustil alebo nebodaj predtým podviedol. Myslím, že urazenie Ti k ničomu nepomôže. Ani k Tvojmu zdraviu keď zhodiš nadváhu, ani k uspokojeniu chlapa.
@anketkarka To vazne?? Akoze 4kg su "priepustka" na neveru? Preco si autorka nenajde milenca, ked ma vedla seba tloustika? 🙈 Lebo vztahy su aj o inom nez o vyzore? Napriklad o vzajomnom respekte a ucte? Na to sa uz nikto nehra? Muzi nie su az taki narocni a vyberavi, nez sa my zeny nazdavame, takze autorkin vyzor problem nebude.
Kym ty si sama so sebou spokojna tak je to v pohode...nie vsetko sa toci okolo konfekcnej velkosti S ....
@dadis no keď jej to pripomína, tak asi bude to jej problém. Lebo keď ho nepriťahuje a nemá možno na ňu chuť, tak to problém je. Ak jej to nevadí, tak asi len jeho problém. Ja by som teda muža priťahovať chcela. Ale niekto sa radšej urazí a napíše príspevok na koník.
@anketkarka Lenze pritazlivost je len z casti o vyzore..ked si manzel zo svojej zeny cielene nerobi kralovnu, tak aj ta najkrajsia zena ho omrzi
@anketkarka že nadváhu 😅
@anketkarka ježišky môj manžel pribral od svadby 15 kg ja som pribrala asi 7 kg. Pohladkame si svoje bruška a priťahujeme sa stále. Ja by som teda nechcela skákať ako muž píska 😀 Tebe keď chlap piskne schudneš, keď zase piskne zmeníš farbu vlasov atď, aby si chlapa uspokojila?
@danusa63 však keď si hladkáte, tak priťahujete sa, tak je všetko ok. U autorky to zjavne ok nie je. A ona si pýta radu či sa má uraziť. No keď na mňa partner nemá chuť tak to nie je o tom, že budem skákať ako on chce. Ale buď na tom niečo zmením, alebo budem plakať na koníku ako nám to neklape. Má to urobiť pre záchranu vzťahu, nie pre jeho rozmar.
@autorka mám rovnakú výšku a o vyše 20kg menej. Nikto mi váhu nikdy nevyčítal. Mám po dvoch pôrodoch. Netvrdím, že na mňa sa nič nenalepí, ale pri 20kg navyše by som dychčala pri menšej námahe a potila sa a určite by som sa dobre necítila. A keď sa s Tebou necíti chlap dobre, tak ho vymeň a nájdi si takého, čo Ti brucho pohladká a pochváli Ťa. Ty by si tiež nechcela byť s partnerom, ktorý Ťa nepriťahuje.
@anketkarka Joj ale, že ty máš o 20 kg menej, aby si sa cítila dobre, to je tvoj problém. My, obyčajné ženy si prídeme príťažlivé aj s kg navyše. 🙂 Normálny inteligentný chlap vidí príťažlivosť ženy aj v niečom inom ako v kilogramoch.
@anketkarka ty si aj čítala ten autorkin prvý príspevok? On si ju nebral štíhlu ako prútik. Už na svadbe pred deťmi mala 68kg a vtedy mu to nevadilo. Teraz má 72kg, to ani nie je možné, aby vôbec bolo vidno, tie 4kg sa pri takej váhe stratia. Ak by tie 4kg pribrala dovtedy veľmi štíhla žena, tak ok, na takej to bude vidieť určite, ale toto? Neviem, mne to príde na smiech. To by musela pribrať tak 10-15kg, aby to bolo vidno, nie 4kg. 😂
@danusa63 no ty si príťažlivá pre svojho, tak si v pohode. Autorka to šťastie nemala.
@lalala94 nie je dôležité koľko váži, ale to že chlap na ňu nemá chuť. Tak sa môže uraziť a nebude mať na odutú ešte viac chuť, keď jej ide len o to. Alebo nech ho pošle kade ľahšie pre to že je hulvát a možno sa nájde niekto, kto bude mať chuť aj na tie 4kg. Ale načo si hladkať ego na koníku, že aj so 4 kg som ok, keď doma mi to aj tak neklape. Lebo ma chúďatko poľutujú. A možno aj keby zhodila 20kg ju chlap chcieť nebude. Lebo je to len výhovorka. Ale to vedia len oni dvaja. A nie koník.
@anketkarka no veď práve presne si to pomenovala. Aj keby schudne, tak ju chcieť nebude, tam bude problém v niečom inom, nie vo váhe, ktorá už pred deťmi nebola super.
@anketkarka ale ja nemám 20 kíl nadváhu. Mne nikto ani neverí že mám toľko kíl, nemám ani veľký zadok, ani veľké bruško.
@lalala94 a čo je u teba super váha? 68 kíl pri výške 168 nie je hrozne.
Tak ale niečo mu zrejme vadí, keď je k tebe taký nepríjemný.
Ja som tiež po pôrodoch pribrala, našťastie mám manžela, ktorý mi hovorí že som ešte krajšia ako predtým. Kým ja cvičím, on sa venuje deťom. A podporuje ma v tom čo chcem ja, aj keď hovorí že chudnúť nemusím (ja vlastne cvičím kvôli sebe a v rámci psychohygieny).
Takže nesuhlasim s tvrdením čo píšeš, že ,, prečo muži to takto riešia ak žena priberie a zostarne.”
To že ti tu ženy nápisu že tvoja váha je ok vaše problémy nevyrieši.
Zase jedna z tých tém...."vazila som 68,aktuálne mám 72..." v realite to je 102😆

@laurita285 hm aby to nebolo naopak 🙂