Manžel odchádza na dlhé pracovné cesty: Ako to zvládať?
Ahojte chcem sa vyrozprávať.
S manželom sme spolu 7 rokov zobraty mame dve deti 3 a 2 roky.
Manžel pracuje od začiatku nášho vzťahu na 3 smeny čiže každý deň doma, ale po uvažovaní a rozprávaní sa žeby išiel do zahraničia súhlasil teda obaja sme súhlasili keďže nám treba peniaze a tu s tohto platu a môjho rodičovského ideme od výplaty do výplaty.
Hľadá si uz prácu v zahraničí žeby šiel so švagrom ktorý robí 3 týždne a 1 týždeň doma a pre mňa to je hrozne dlho. Neviem ci by som si dokázala zvyknúť a deti tiež, ale zas keď tie peniaze nám veľmi treba.
Mne strašne vadi len ta jediná vec ze by bol tal dlho preč a tak krátko doma, viem ze niesom jediná ktorej chlapi takto pracujú len som sa chcela vyrozprávať. Dakujem
@diaszoky neviem kde zijes ale keby ludia mali zamietnute hypoteky tak by zili dve tri generacie v jednom byte. toto je vyslovene zavist co tu predvadzas.
@matullienka ano zavidim pocir rano vstat z postele a platit 1000€ uver😀😀
@zuzanapjat ano zavidim ten pocit vstat rano z postele a mat uver 1000€ na krku
@diaszoky takze si si kupila byt za usetrene?
@zuzanapjat predpokladám, že žije v podnájme alebo u rodičov či svokrovcov
@diaszoky predstav si máme byt, dom a žiaden úver neplatime. A s radosťou ráno vstavame. Hypo na byť sme splatili pred 2 rokmi a máme pokoj a nie žiadne 1000 eurové splátky to neboli
@matullienka aj my nemame hypo neplatili sme nikdy ziadnu nasporili sme si a byvanie mali bez hypo predstav si
@zuzanapjat ano
@matullienka predpokladas zle tak zijes asi ty. Boli sme c zahranici dlhe roky nasporili a tu si byvanie bez uveru. Ja som necakal kedy kto sa omna postara ako sme este neboli zosobaseni sme odisli nasporili si a nelutujeme
Nasporili sme rychlo kedze dve vyplaty nie jedna. Ano aj ja som mohla sediet doma tak odrodit deti a na konovi bedakat ze nam nevychadza..
Och ked tu citam ako kazda druha ma nehnutelnosti bez hypotek a plne ucty penazi, tak som skutocne rada ze Slovensko je plne takychto sikovnych ludi. Ja pracujem vkuse 15 rokov a nezarabam zle, ale teda hypoteku mam.
@matullienka napriklad ani my nemame 1000erové splátky. Splacat budeme este 9 rokov. Takže potom sa budem vysmievat tym co platia hypo...... a nedajbože hypo na dom.
@zuzanapjat ja neviem mňa nikdy nenapadlo sa vysmievať z niekoho, že platí hypotéku ako to robí tu dotyčná. Veď každý sa zariadi najlepšie ako vie. Máme známych čo kupujú skoro všetko na úver je to ich vec keď majú na splátky.
@matullienka dnes keby dvaja zarabali v zahranici aby si nasetrili na byt, tak by museli takto robit 6 rokov za predpokladu ze by mesacne odlozili 2000€. Totiž vydavky na život by mali tak či tak, takže ratam že pri beznych zamestnaniach v zahranici by tych 2000€ bolo moznych - u mnohych s odratymi ušami.
@matullienka ukaz mi vetu kde sa vysmievam. Ja dedukujem ze kazdy chce dom aby im iny zavidel ale aku dan zato platia sa nik uz nepochvali
@zuzanapjat my sme presne 6 rokov robili
@aurora33 ano chapem. Ale vela ludi v mojom okoli nemusia byt v dome, NEmusia druet a brat uvery nemaju deti mozu byt v byte uskromnit sa. Ale ma jozko janko vladko tak aj oni aby nezaostavali a vela takych je..Ked niekto zije v byte 10 rokov a zrazu chce dom ani nevie preco premna je to mamon nie tuzba po dome. Kamarat sa budival s jazykom 10 rokov😀az ked sa zbudoval jeho ako ze kamarat rozumej sok vi vsetkom uz do par mesiacov mal plan domu aj on. O tom hovorim ze su ludia a ludia

@diaszoky nehnevaj sa ale z tvojich odpovedí ide neskutočná závisť. Prečo by mali živoriť? Môjmu mužovi normálne strhávajú odvody a o takej PN sa tebe ani nesníva. Bol aj na PN a nikdy sme nezivoroli