icon

Manžel pozýva cudziu ženu na rande

janica51
24. nov 2014

Chcela by som poznať Váš názor na to, že môj manžel pozval neznámu ženu na pizzu, a písal jej sms-ky, že pozvanie stále platí, že by ju vzal do nejakej peknej pizzérie do Modry, cca 40km od miesta kde my bývame. Spoznal sa s ňou pri vybavovaní úveru, je to pracovníčka pošty v Hlohovci. Samozrejme, že mi o tom nepovedal, dozvedela som sa o tom z jeho telefónu. Som z toho docela rozhodená, lebo si neviem predstaviť ako si to predstavoval. Úplne cudziu ženu si zobrať do auta, a odviezť sa s ňou na výlet do Modry. Potom si s ňou sadnúť do pizzérie a len tak sa pekne zbližovať?
Je mi to ľúto, lebo aj ja a naša 11-ročná dcérka máme radi pizzu a nás nepozve. Má chuť ísť s cudzou ženou.

Strana
z10
sue
5. dec 2014

@kukuckakuk :D si ma pobavila tym odutim sa,ale mozno mi odpovie Lucia... To,keby sa priznal muz je relat.pochopitelne,ja pisem o tom,ze Lucia to chce vediet vopred a to je divne...

sisasofi
5. dec 2014

Janica51. Obdivujem ťa, že si sa rozhodla pre rozchod - veľa šťastia. Neviem či by som to ja dokázala.

janica51
autor
5. dec 2014

@sisasofi Ale ja nemám inú možnosť, len to zvládnuť.

Láska, dôvera aj úcta sú už preč. On už ma nemá rád. Tam už nieje dôvod žiť môj život s ním a pre neho, alebo odpustiť mu a zaprieť, že mi to vadí a premáhať sa a tváriť, že sa nič nestalo, alebo že sa to budem snažiť odpustiť, alebo že sa to dá. A nepozerať stále že kedy to urobí zasa. Všetko sa pokazilo.

Ja už budem žiť svoj život pre seba a pre to čo mňa baví. A budem normálne žiť. Už bude dôležité čo chcem od života ja.
Nemyslím si, že to bude jednoduché, ale čo ma nezabije, to ma posilní. 😉

manzanillaa
5. dec 2014

@janica51 Držím Vám palce, aby ste sa v živote posunuli už len k lepšiemu🙂 Moja mamina sa tiež pred 12 rokmi rozviedla a odvtedy sa taaak zmenila a myslím k pozitívnemu..v manželstve nebola šťastná, po rozvode úplne ožila...otec si našiel mladšiu frajerku, a mama sa odhodlala pre rozvod. Aj keď mala strach, ako to sama utiahne, navyše v čase rozvodu prišla o prácu, brat akurát absolvoval civilku (dostával vtedy ani nie 1800 SK), ja som študovala na VŠ prvý rok..ale vyhrabali sme sa a aj keď nie je bohatá, má prácu a má POHODU! A otec podľa mňa už tisíc krát oľutoval, že sa rozviedol..vek už má vyšší, urobil si s novou ženou dieťa, a musí ich teraz živiť..nemá vlastnú strechu nad hlavou, no nezávidím mu.

simculllka
5. dec 2014

pocuvaj, ja som tiez sialena, ja by som sa pred neho postavila a by som sa ho narovinu spytala, ci sa mu to zda v poriadku pozyvat ine zenske na pizzu a nech si velmi rychlo rozmysli, ci bude doma obedovat alebo bude chodit uz naveky po pizzeriach s inymi zenskymi...byt tebou, by som mu to velmi rychlo stopla, lebo prilezitost robi zlodeja a ozaj cudne je aj to, ze by siel mimo vasho mesta!!!! a mozno som paranoidna, ale skusenosti mi hovoria, ze toto nie je nic dobre...tak pozor na to. Vacsina chlapov sa inak stiahne, ked zisti, ze zena nieco vie..preto ta konfrontacia..drzim palce! 🙂

moonlight1210
6. dec 2014

@simculllka ak som dobre pochopila, konfrontacia prebehla, chlap vyhlasil ze nic nelutuje, vulgarne jej vynadal, a ze aj tak uz chcel odist a navrhol nech si poda ziadost o rozvod.

Okrem toho sa casom dozvedela ze tato slecna z posty nebola prva kde skusal. Uz v lete mal inu bokovku.
Tam sa asi uz tazko nariesi, pokial ho neprejde pocit ze jeho zena kvitne a jemu uteka vlak, tak kompemzuje.

Aj ked je pekne ako to autorka riesi na urovni.
Mne skor pride ze on sa kope. Lebo stale sa neviem zbavit dojmu ze len seka formu hrdinu, pusta silne reci, odhodlane vyhlasenia a ine ukazky, ako vie, co robi. ale v skutocnosti je na ihlach. Len ego nepusti.

ivivaiveta
6. dec 2014

Janica, tak ako si dopadla??..co mate nove?

simculllka
6. dec 2014

@moonlight1210 ahoj, dakujem za vysvetlenie 🙂 nechcelo sa mi citat cele tie stranky komentov ..no teda, takze je to sviniar, dufam, ze to dobre dopadne..

severanka96
6. dec 2014

@janica51 no aj tak nie je až tak nevinná,ked on má jej číslo...ved ten nemá pod menovkou....

kliara
6. dec 2014

V Modre neexistuje žiadna super pizzéria. To len tak mimochodom, nezvládam prečítať celú túto tému a všetky príspevky, tak dúfam, že sa problém už nejako vyriešil.

sisasofi
8. dec 2014

Janica 51 🤐 🙂

katulikle
8. dec 2014

to je dobry debil...ako sorry je to tvoj manzel..ale ma sa starat predovsetkym o rodinu a nie o postarky..sklamana a smutna to ti verim ze si...ale mas dcerku,tak sa venuj jej,lebo deti su to pre co zijeme a nie nejaki nehodní chlapi..

janica51
autor
8. dec 2014

@ivivaiveta ešte som ten návrh na rozvod nenapísala, aj keď je to už mŕtvy vzťah, to len ja som žila fest dlho v sebaklame. MM sa mi vyhýba, do očí sa mi pozrieť nevie. Že vraj sa o týždeň sťahuje. No nech sa páči, nech sa deje čo sa má. Ešte stále som ani neplakala. To bude asi tým, že ani veľmi nieje za čím. A mám strach ako to všetko budem zvládať.

moonlight1210
8. dec 2014

@janica51
ja by som zatial s rozvodom isla tiez pomalsie. ako prve si uprac(te) financne a socialne vztahy.
popis si, co vsetko budes potrebovat a ak tvoj muz suhlasi, skuste si spisat dohodu u pravnika, ako sa podelíte s majetkom, ake bude platit vyzivne, stretavanie s detmi, ...
mohlo by vam to pri rozvode ulahcit jednanie, prilozis to k ziadosti a nestracala by si kopec nervov pri cakani na rozhodnutie sudu (pri odvolaniach, ked jedna strana nesuhlasi s rozhodnutim, sa taketo delenie moze riadne pretiahnut, novy termin konania byva niekedy za hodne dlho - jedna znama sa takto taha o dom a dalsi majetok uz roky. rozdelilo to aj ich deti. nemoze hybat s majetkom, nemoze ho zveladovat, lebo sa jej nemusi vratit hodnota zveladenia, keby doslo na predaj domu a pozemku. musi opatrovat stary nabytok, ktory by uz rada vymenila, lebo on trva na tom, ze je "hodnotny" a chce z jeho ceny polovicu. ked chce dom uz predat, on posle druhého znalca a ten vyhodi cenu aspon o tretinu vyssiu, za aku by sa dom realne na trhu predal, takze sa jej ex vyhraza, ze bude na sude ziadat polovicu z tej jeho vyssej sumy, ak to preda, obvinuje ju, ze sa s kupcom dohodla a do zmluvy chcu schvalne dat nizsiu cenu a zvysok jej vyplati bokom, aby ho obtiahla, atd.) a mala by si vopred jasno, ako na tom budes po ekonomickej stranke az budes sama.
ked pridete dohodnuti, sud ani netrva dlho, ani nic velmi nerozobera. co je tiez trochu lepsie, niekedy vedia cloveka povypocuvat vo veciach, ktore su mu neprijemne.
to vie dost pomoct, lebo potom uz je priestor a cas na rozoberanie bolavych citov. co si myslim, ze budes potrebovat. málokto sa cez takuto situaciu prenesie mlcky a naozaj to nim nezamava. vacsinou potom ostane ten stres uzamknuty v cloveku a vyrazi na povrch v inej situacii (kde sa to uz len scita), co moze byt neprijemne. treba to odventilovat.

bets
8. dec 2014

@moonlight1210 ja len, ci pracujes v poradni, ci si psychologicka a pod.? 🙂
Tvoje prispevky majú vzdy hlavu a patu a maju co povedat aj tým, co neriesia vztahovy problem.
Fakt super 🙂

janica51
autor
8. dec 2014

@moonlight1210 Ďakujem ti moonlight za veľmi múdre rady a myšlienky. To je dobre, že tu tak dobre radíš, je si treba veci premyslieť. A hlavne sa mi ani nechce vyhadzovať teraz 66 eur za rozvod, keď si my baby chceme spraviť pekné vianoce. Nieje sa kam ponáhľať.

slniecko2
9. dec 2014

@janica51 Prečítala som si tvoj príbeh a je mi z toho smutno. Nerozumiem, ako si muži nedokážu ničoho vážiť ☹ Škoda, myslela som si, že to skončí, že pôjdete do manželskej poradne, keďže som si myslela, že muž iba chce bočiť, ale keď si zistila, že aj iné mal.... Ale nechápem, on je taká povaha, že tak vyskočil proti tebe? že hneď ťa núkal rozvodom? veď neverníci najskôr sa ospravedlňujú a tlačia kaleráby, že už nikdy... A máte aj spolu deti?
Inak ja poznám osobne takého jedného muža. Bola som na neho milá (v rámci normy) a potom z toho vysvitlo, že som jeho typ a som sexy.... tu som mu rýchlo vysvetlila, že mnohí si moju priateľskosť zle vysvetľujú. Ten chlapík nie je ani krásny, ani nejaký vtipný, ani nič. Pritom vie, že mám rodinu, deti a on??? On má krásnu manželku a krásnu dcérku!!! 😲 Je mi z takých mužov smutno- ako k tomu príde jeho dcérka? manželka? Nič mu nie je sväté? a načo vôbec tie detičky robili? je to hrozné ☹

simcika
10. dec 2014

@velkacica 😀 😀 😀

noemka2006
10. dec 2014

ja len napisem,ze je to chuj a ne muz🙂

oladuna
10. dec 2014

@janica51 tak mne keby toto muz urobil tak by som objednala domov pizzu a potom mu ju otrieskala o hlavu.a to nezvelicujem.

julichen
12. dec 2014

kopnut do zadku, co je normalny vybavit uver bez toho , aby to vedel len on sam a jednoznacne nech na pizzu zabudne, inak by som to vedela pekne vratit, nech sa uvedomi, ako toto ten chlap prehnal je normalny??? normalne by som aj jeho kopla do zadku nech ide , ale nech tam rovno aj ostane hajzlik hnusny, toto prehnal

banjolin
15. dec 2014

...som sa pobavila, keď som si predstavila chlapa s otrieskanou pizzou na hlave.... 😀

moncsi1208
16. dec 2014

@moonlight1210 ahoj,podobnu situaciu mal jeden moj znamy,ale zo strany byvalej.on kupil byt po rozvode c.1.kam priviezol novu zenu,ona sa zacala stazovat,ze to tu sa neciti doma,kym jej nebude patrit polovica-tak ten hlupak si dal prepisat polovicu na nu.za pol roka na to manzelka pozbierala nasetrene peniaze,dieta a podala navrh na rozvod.tak chlap sa musel podelit s nou vsetko,za co pracoval on.ona furt chcela len peniaze,ale nikdy nepodpisala kupne zmluvy,stale si vymyslala,tak,ako si to presne opisala v tvojom prispevku.on to nakoniec vyriesil tak,ze dal ju na sud tym,ze naschval zdrzuje proces predaja.tak jej sud nariadil,aby podpisala kupnu zmluvu prvemu zaujemcovi,kto pride.dokonca jej odratali z polovice tie peniaze,ktore zobrala zo sebou,ked sa odstahovala.cize aj na tu situaciu sa da najst riesenie.ano,mas pravdu,je dobre mat vysporiadane financne zalezitosti vopred,ak sa da.

jarka101
23. dec 2014

uz si sa zamyslela nad tym preco to robi? asi je u vas nejaky problem a vacsinou je to 50:50.
nikdy by som sa neponizila tym aby som sla niekde robit cirkus, ako tu prevladaju take nazory ako citam, ked ta ovladaju emocie nikdy z toho nic dobre nebude.
treba si s kludom sadnut a porozpravat sa o tom, o vas, treba KOMUNIKOVAT

jurkaa
27. dec 2014

No baba mas môj veľký obdiv .... Vsetko zle je nanieco dobré ..nevies co ta čaká , možno budes časom aj vďačná ze je to takto...jednoducho takto to malo byť !!! a inak to uz nebude , nenarodila si sa preto ,aby si sa trápila pre nejakého muža ktorý o teba nestojí ....no co vsetko sa prenieco deje ....
Nestrácaj čas rozmýšlaním nad tým, že ti niekto chýba, komu ty nie,,,, nestrácaj čas myslením na niekoho, kto si na teba ani nevzpomenie, pretože príde niekto, kto ti za tvoj čas bude stáť...;)))držím moc, moc palce ..a z tvojich príspevkov to len tak srší ze si moc ale moc silná ..;)))

srdeenko19
8. jún 2022

@janica51 ahoj, teraz som objavila túto tému, toľko rokov už ubehlo. Ako sa máš, ako sa ti darí? Ani neviem, ci sem ešte raz za čas prídeš pozrieť alebo si to tu už úplne vzdala. 😊 Ak náhodou, ozvi sa.

lolita555
Autor odpoveď zmazal
ladrona
1. aug 2022

@alka221 pridávam sa k vám😉.s tým cirkusom,aj principál by závidel

Strana
z10