icon

Manžel pozýva cudziu ženu na rande

janica51
24. nov 2014

Chcela by som poznať Váš názor na to, že môj manžel pozval neznámu ženu na pizzu, a písal jej sms-ky, že pozvanie stále platí, že by ju vzal do nejakej peknej pizzérie do Modry, cca 40km od miesta kde my bývame. Spoznal sa s ňou pri vybavovaní úveru, je to pracovníčka pošty v Hlohovci. Samozrejme, že mi o tom nepovedal, dozvedela som sa o tom z jeho telefónu. Som z toho docela rozhodená, lebo si neviem predstaviť ako si to predstavoval. Úplne cudziu ženu si zobrať do auta, a odviezť sa s ňou na výlet do Modry. Potom si s ňou sadnúť do pizzérie a len tak sa pekne zbližovať?
Je mi to ľúto, lebo aj ja a naša 11-ročná dcérka máme radi pizzu a nás nepozve. Má chuť ísť s cudzou ženou.

janica51
autor
3. dec 2014

@moonlight1210 že zohrievať uši tam kde inej srdce búši 😀 😀 😀 si ma zabavila.
Ale inak fakt kukám, že o tom vieš nejako veľa, akoby si to mala prežité! Alebo si proste taká studňa múdrosti (a aj humoru).
Tieto Vianoce som sa rozhodla konečne poňať duchovne a nie materiálne. A to som tak cítila ešte pred tým ako sa toto všetko dodr-pokazilo. Bola 1.adventná nedeľa, bočiteľ si na večer odišiel, ževraj do práce a vrátil sa až v pondelok, inak tichá domácnosť, aspoň nie sú hádky. Veď už je mi všetko jasné. A ja som si vytiahla vianočné ozdoby a tešila sa, že zasa budem mať krásny stromček, urobila som si adventný veniec z voňavej čerstvej jedle, upiekla kuriatko so zemiačikmi, zapálila prvú sviečku.
Ešte stále niesom na plač, len sa cítim prekvapená.

adrika1239
3. dec 2014

@janica51 takuto svinu som mala aj ja doma. Ma mladsiu sestru o tri roky jej spoluziackami chodieval von a vozil sa a potom uz aj moje byvale spoluziacky so strednej pozival a to najhorsie aj sa snimi vyspal. Tak znechutena som v zivote nebola.

janica51
autor
3. dec 2014

@adrika1239 Aj ja sa cítim znechutená a sklamaná. Láska, dôvera a úcta sú už úplne v ťahu.

adrika1239
3. dec 2014

@janica51 ja sa ani necudujem, na tvojom mieste by som mu povedala co to ma znamenat, hadam si nenechas skakat po hlave, uvidi ze mu to preslo raz spravy to aj druhy krat.

luciafackova
4. dec 2014

ako neviem preco to tak prezivate... je to chlap a kazdy a jeden je taky..... skus urobit to iste co on aj ty chod s nejakym na rande a urob to tak aby sa to nejako dozvedel a ak bude mat nervy a sprdne ta tak ta ma stale rad ale ak to bude mat na haku tak to nema dalej zmysel asi tak ja hovorim aj ked chlap zenu podvedie neznamena to ze ju nemiluje.....

mysicka36
4. dec 2014

@luciafackova keby si si prečítala posledné 2 strany tak pochopíš. Ako sa z akože nevinného pozvania prevalila aj staršia nevera 😖

luciafackova
4. dec 2014

@mysicka36 mozno to je tym ze som mlada ale pokial sa o mna chlap stara a som stastna a lubim ho a viem ze aj on ma lubia ze tam ide len o sex alebo ulet tak by mi to nevadilo chlapy maju trosku ine potreby ako zeny a my to trosku viac prezivame.

mysicka36
4. dec 2014

Čiže ty berieš podvedenie tak isto ako keď si chlap vyhoní? Hlavne to nespomeň pred tvojím mužom 😀

luciafackova
4. dec 2014

no ved niektore aj to beru za podvedenie a moj to vie a ma dovolene si ist uzit raz za cas nemam proti tomu nic a tak isto si mozem aj ja ist uzit a preto nemame medzi sebou ziadne problemi a tajnosti a mame krasny vztah co z toho ked si zena mysli aky ma dokonaly zivot a bla bla bla a potom sa dozvie ze ju chlap podvadza a cely zivot zila v klamstve..... ja radsej chcem vediet s kym kedy a kde to robi a tak mam potom pokoj a viem ze ma nic neprekvapi... a len tak kazdy a jeden chlap podvedie a ta co mi povie ze nie je naivka...

adri266
4. dec 2014

@luciafackova jeeeeeeeeej, pekne si Ta muz vycvicil 😀 😀 😀 😝

luciafackova
4. dec 2014

@adri266 no pockaj ja som nepovedala ze to aj robi. ale aspon mam istotu ze keby chcel tak by mi to povedal lebo mna by asi viac nasralo to ze ma klamal ako to ze ma podviedol ja radsej pristanem na trojku ale chcem o tom vediet.

adri266
4. dec 2014

@luciafackova hore pises, ze vsetci chlapi podvadzaju. T.j. podvadza aj Tvoj chlap, ci Ti o tom hovori,a lebo nie. Logika nepusti 😉

luciafackova
4. dec 2014

@adri266 no mozno aj moj len dufam ze sa to nedozviem 😝 a to bolo obrazne povedane ale chlapi su k tomu predurceny xixixix aj jelen ma kopu jelenic xixixi 😀

adri266
4. dec 2014

@luciafackova nuz, ked sa to dozvies, ver mi, ze budes pri dvoch detoch nervacit rovnako, ako ostatne zeny tu na fore 😎

luciafackova
4. dec 2014

@adri266 ale nie pokial mi to vysvetli a bude sa nadalej starat tak ako do teraz asi by som nenervacila skor by ma sralo to ze mi klamal.... ja loz nenavidim. ale on je taky priehladny ze keby ma poza chrbat podviedol viem to hned on nevie klamat a ked klame tak to na nom dost vidno xixi

puklica13
4. dec 2014

@luciafackova no pockaj, mas v tom chaos...raz pises ze by to nevadilo, raz ze dufas ze sa to nedozvies...tak ste dohodnuti ze si mozte navzajom vrznut inde bez problemov ? lebo v tom pripade je tvoj chlap unikat ak mu nevadi ked zena ktoru miluje a ona jeho si vrzne barskde s kym...ale inak samozrejme tvoj zivot tvoje pravidla 😉

luciafackova
4. dec 2014

@puklica13 mne by vadilo keby to bolo poza chrbat..... nie ked mi to povie pred tym.... ja jedine co nenavidim je klamstvo. nevera ked o nej viem mi nevadi mne vadi ked mi klame.... nechcem sa dozit toho ze kazdy vie ze ma podvadza len ja to netusim. radsej nech o tom viem ako sa potom hanbit.... uz je to zretelnejsie? 😝

mirkatn
4. dec 2014

Treba mu prastit po prstoch, nech si vyberie co chce. Moj chlap si toto nedovoli.lebo vie ze by som mu spravila zo zivota peklo 😀

marianne1
4. dec 2014

@luciafackova Normalna zena neznesie ani pomyslenie na to ze jej milovany muz by obrabal nejaku fuchtlu. A ver never taki isti su aj chlapi ktori MILUJU. Cele je to len o tom ze maloktory chlap vie naozajstne milovat. Cize moja nemiluje ta a ak to tebe nevadi tak si iba dalsia zlatokopka z tisiciek. No a aj vdaka takym ako si ty je tento svet takym miestom akym je.

luciafackova
5. dec 2014

@marianne1 to ci ma miluje alebo nie nieje tvoja vec...a zlatokopka???? mozno som mam sa pri nom dobre ale ja jeho peniaze nepotrebujem ja si totiz viem zarobit dost penazi sama na seba a aj pre svoje deti je pravda ze ked spojime nase peniaze mame majland ale niesom zlatokopka...... a ano podla teba je normalna zena to ze si cely zivot mysli aky ma dokonaly vztah a po rokoch tu na koniku vyplakava ako sa milila??? tak ano to je fakt normalna zena.... ja beriem sex ako potrebu nie ako nieco nadprirodzene.....ja si skor vazim to aky pevny vztah je co sa tyka ostatnych veci napriklad ci si rozumieme ako ludia ci sa navzajom tolerujeme ,sex je u mna na poslednom mieste... kazdy sme iny vam ide len oto aby nestrcil do inej.......

sue
5. dec 2014

@luciafackova kurátenko moje 🙂 vystískala by som ťa dopredu,lebo ešte veľa síl naplačeš,kým z teba bude dospelá zrelá žena a budeš potrebovať aj veľa objatí k tým kopancom - všetky si nimi prejdeme v tej či onej forme,skôr či neskôr. Keď som mala okolo 20,tiež som sa takto bohorovne vyjadrovala,mysliac si,že viem o čom je život...a te mi potom ukázal,že je to úplne o inom...hrdosť ženy nie je o tom,že si myslí a deklaruje,že muž,hoci sľúbi vernosť,môže byť neverný....že partnerská rovnosť je o tom,že vrzne si partner mimo,vrznem si aj ja....že úprimnosť nie je o tom,že partnerka vie,že jej milý má práve v ten okamih penis zasunutý vo vagíne inej ženy ;) ale na to prídeš časom ;) určite...len maj oči a srdce otvorené ;) A asi som to celé písala zbytočne,lebo to ešte nepochopíš,ale možno si na to spomenieš ;)

jana_eyre
5. dec 2014

@luciafackova to je super, ze vas vztah mate vyrieseny k vasej obojstrannej spokojnosti.. ale nechci od ostatnych, aby si svoje vztahy riesili tak ako vy a nechali muzov "uzivat si".. nie kazdy je tak nastaveny, nie kazdy ma na to zaludok..

a v neposlednom rade ta prosim si odpusti konstatovanie o tom, ake su zeny naivky, ze si myslia, ze ich muz je verny.. zato, ze ty si takeho nestretla, neznamena to, ze taky neexistuje...

kukuckakuk
5. dec 2014

ako nechapem preco sa tu vsetky do nej navazate. ved nehovori nic zle len to ze nevera nieje az taka strasna ved jej nechajte jej nazor. a podla mna kazda co naozaj miluje svojho muza mu neveru odpusti a aknie tak ho asi az tak nemiluje. a tiez ona tu nikde nanapisala ze tu dohodu aj praktizuju jena vec je dohoda a druha ci ju aj niekto dodrzal podla mna na to isla dobre lebo muzom chuti zakazane a ona tym ze mu ukazala ze jej to nevadi mu to aj kvazi znechutila.
@luciafackova ja viem co tym myslis a myslim si ze mas pravdu a nevsimaj si tie co ta tu odsudzuju len za to ze mas iny nazor ako ony.

cecil36
5. dec 2014

@luciafackova ak by som milovaej osobe dokazala povedat, ze si idem vrznut s niekym inym, tak by to bol pre mna signal, ze toho cloveka urcite nemilujem..... Vies, krasa vztahu je aj o tom, ze sme si verni, bez ohladu na sexualne pudy, ze nechceme toho druheho zranit....

kukuckakuk
5. dec 2014

@cecil36 keby si to citala cele ona napisala ze maju dohodu ale nikde nepisala ze to aj robia .

cecil36
5. dec 2014

@kukuckakuk ked je dohoda, je len otazka casu, kedy bude realizacia....

sue
5. dec 2014

@kukuckakuk a najmä si Lucia odporuje v tom,že nevera ak o nej dopredu vie jej nevadí,ale keď sa o nej dozvie potom alebo od niekoho iného,tak áno...ale nevera nie je len o sexe...a pri dlhodobej vzťahovej nevere človek málokedy vie odhadnúť dokedy len flirtuje a tancuje na tenkom ľade a kedy to už prepískol ;) Ja práve patrím medzi ženy,ktoré by sa na 95% pre neveru nerozviedli,ale môj manžel vie ako sa mi to hnusí,ako to pokladám za zničenie intimity,ktorá by mala byť len medzi dvomi ľuďmi. Nie som extrémista,určite by som nepísala hneď žiadosť o rozvod,ale záležalo by na manželovi ako by to pokračovalo ďalej...a ak by za mnou prišiel,s tým,že napr.vieš chýba mi orál a ty ho nerada robíš,tak idem za Drahuškou,s tou si to užijem,tak by som mu asi plesla panvicou po gebuli - nie s vďakou za úprimnosť,ale preto,že manželstvo je o kompromisoch a tie sú o tom,že si natoľko vážim teplo nášho rodinného kozubu,že vymením pár nedostatkov za lásku a pohodu a intimitu,ktorú spolu máme (napr.ja nepindám,že chodí 2x za týždeň na hokej a zabije tam štyri hodiny a príde napáchnutý z piva a cigariet...)...

kukuckakuk
5. dec 2014

@sue neodporu je si ja ju chapem . ked jej to muz povie sam tak mu to odpusti ale ak sa to dozvie od niekoho tak neodpusti co je na tom nepochopitelne? ja by som tiez radsej brala keby sa mi muz priznal hned akoby som sa to mala dozvediet od nejakej kravy co mi chce len ublizit a skor si myslim ze jej vadi klamstvo ako nevera. lebo ked o nej vie jej to nevadi ale ak jej chlap nepovie o nevere a dozvie sa to od inakial tak je to klamstvo treba sa na to pozriet inak...

kukuckakuk
5. dec 2014

@cecil36 ale ani nemusi niektorych chlapov ked to maju dovolene to uz nelaka.

kukuckakuk
5. dec 2014

a ako prepacte ale uz sa o tomto bavit nechcem kto nechce pochopit nepochopi. takze viac uz k tejto teme nenapisem. dakujem