Manžel pribral
Čaute, mam taký problém. Od svadby s manželom nám ubehol rok a pol, no manžel od tej doby veľmi pribral. V čase keď sme sa brali, tak mal presne 72kg, no a momentálne má 88kg :/ Bavili sme sa už o tom, no jemu to je akoby jedno. Aj sa snažím ho zobrať behať, plávať, no on sa vždy na niečo vyhovára. Povedzte mi, čo mám robiť??
@julix1 88 kg na chlapa je predsa super váha
@baaambulkaa Mozno je nizky... a mozno tych 88 kg ma na nespravnom mieste
S temamy o chudnutí sa roztrhlo vrece. V čase ked sme sa brali všeličo bejvávalo. O 10 kil a par šedivých vlasov menej....podla mna mozeš byt príkladom, navrhovat nenutene činnosti, na začiatok stačia prechadzky a sezonne veci ako to plavanie, bedminton, fresbe, turistika ale nutiť niekoho do niečoho čo nechce je podla mna od veci. Kazdý musí chciet sám za seba. Ani mna by behat nedostali ani parom konov, jedine že by na mna niekto nahuckal psa tak to bežím ale inak nie.....ja ked vidím tých zufalcov čo u nas v parku behaju po tom betone a trápia kĺby, tak som šťastná, ze sedím na kofole....
@julix1 ak nemá zrovna 157cm tak by som to nejak tragicky nevidela, záleží aj ako to má rozložené... 88kg pri priemerne vysokom chlapovi je akurát... Ale tak var zdravšie, viac sexujte a športujte spolu, nie že ty doňho budeš len džubať a potom mu hodíš na tanier vyprážaný syr s hranolkami a tatarkou...
@sardinka335 ja by som sa aj toho psa najpr snazila zbavit strategicky.... 😀 (ospravedlnujem sa za odbocenie z temy, ale nedalo mi )
@briketa všetko možné len nie behať? 😀 😀 😀
v prvom rade si povedz ako by si sa citila keby tvoj manzel zalozi temu ze si pribrala.. uz by ste ho ukamenovali ako si to mohol dovolit ... lol... ak s tym on nic nechce robit tak mas smolu-jedine mu prestat varit mastne jedla a vziat kreditku aby si nic nekupoval..vecer miesto tv robit deti alebo ich nacvicovat a mas po starosti 😀
Môj muž odkedy sa poznáme postupne pribral 25 kg. Riešim to, keď má váhu nad 100 kg, vtedy požadujem aby vrátil rodný list a hovorím, že mu vybavím zakáľací list. Alebo ho hladkám po bruchu a pýtam sa, ako sa majú trojičky 😀 Ono je to tým, že chlap má v manželstve pravidelnejšiu stravu, niekedy sa menej hýbe a už sa to lepí. Dôležité je, že to musí chcieť on. Môj muž keď chcel, cvičil a schudol. Ale ON chcel, nie ja. Teraz máme deti, behá okolo stavebného povolenia, má veľa roboty a kilečká sa lepia. Keď dubáci podrastú, budeme riešiť chudnutie. Proste časom a vekom sa tie kilá lepia, nebudete mať stále dokonalú postavu.
Otázkou je, či ťa to trápi, lebo je pre teba fyzicky menej príťažlivý, alebo sa bojíš o jeho zdravie. Ak naozaj chceš, tak sa s ním narovinu porozprávaj, bez výčitiek.
Neviem co ti vadi na tom ze pribral,vyzera zle ? Mne by skor vadilo,ze za tak kratky cas pribral 16 kil,za cca rok a pol si napisala.To je moc.
Takže asi mate velmi nezdravy jedalnicek,alebo sa on prejeda.Treba zdravsie varit.
Viem asi co myslíš. Môj manžel pribral niekoľko kíl (cca 10 kíl) za posledný rok, hlavne kvôli zaneprazdnenosti v práci. Počas nášho 14 ročného vzťahu a 3 tehotenstvách mi nikdy nedal najavo, ze by som mala schudnúť aj keď som vedela,ze je to fakt. Vždy to nechal na mne a samozrejme urobil dobre, pretože sa stále zmestim do džínsov z prvého rande. Tentokrát som sa ja snažila byt trpezlivá a tolerantná ako on a netlačila som na pílu, avšak začala som variť stravu obsahujúcu malo karbohydratov, začala robiť viacej šalátov+ mäso a obmedzila som nákup sladkosti v domácnosti na minimum avšak nikdy som manželovi osobne nepovedala, ze by mal schudnúť. Samozrejme ze si zmeny u nás v domácnosti všimol a ako inteligentný muž pochopil aj sám o čo sa snažím. Kedže sme momentálne odlúčení na 3 mesiace kvôli prázdninám, sám mi cez skype ukázal ze si dáva na večeru šalát 🙂 tak som zvedavá keď ho opäť uvidím, myslím, ze bude zmenený 😉
Podla mna tak ako sa my zeny starame o seba,alebo sa to od nas nejak ocakava, tak sa nema opustat ani chlap. Tiez by sa mojmu muzovi nepacilo keby som pribrala 16 kil za rok, a takisto by sa nepacilo mne ze takto dokazal pribrat za tak kratke obdobie. Chlap sa tiez musi o seba starat. Samozrejme zalezi od vysky, ak je nizsi tak ta vaha moze byt fakt vysoka.
@julix1 a v com je problem? Hanbis sa za neho?
@julix1, mna by si tiez keby ze som pribrala plavat nedonutila, nebudem ukazovat tuk ked som pribrata, budem sa hanbit vyzliect a behat? Ani to nie. Su aj ine aktivity a musi chciet on, nie ty. Ale ani nepises kolko meria. Mozno bol vychrtlina a konecne vyzera normalne, len tebe sa pacia chudi muzi. Neda sa takto radit, ked neodpisujes.
zalezi aky je vysoky a ake ma percento tuku. moj ma 169 cm a 85 kg ale minimum tuku vsetko su to svaly. takze tazko povedat ako to ma rozlozene tvoj chlap ale ked ti to vadí asi to bude slaninka a to je dobre nebezpecne tolko tuku pribrat , srdce, tepny , cievy musia trpieť , to by som povedala ze je vaznejsí problem ako ten esteticky.
Moj mma 187cm a vazi 109 kg a je to chlap nemam rada tych chrustov chlap ma byt chlap a nie vesiak. Nie byt zasa tucnyy ale mne brusko nevadi.. po porode mi bude akurat to svoje ale verim ze sa dam dokopy raz dva
Mm pri mne pribral 24kil...a furt je sexy 😋😋😋 ma 189cm a 112kil...chlap proste
@janinah neboj, on mal z čoho chudnúť, keď sme sa zoznámili tak mal 116 kg 😀 😀 😀, potom sa dlhé roky držal na 105 kg, a teraz má okolo 88 kg a je so sebou spokojný, konečne ho nebolia kolená 🙂 Ale priznávam sa, mne sa páčil keď mal 105 kg, on je taká veľká postava a mne sa zdá pri 88 kg už moc chudý...
Baby, ja by som sa veru vyjadrovat radsej nemala (som akterka dalsej temy- nedari sa mi schudnut, ach joj- 3 porody a teraz amen tma...). Ale neda mi- 16 kg za rok je strasne vela, aj na chlapa. Ja by som bola z toho tiez nestastna, uz sme vo veku ked pomaly vselijake kardiovaskularne prihody obchadzaju okolo, a tuk na bruchu je ten najhorsi, k tomu stres, cigareta a nestastie na svete. (Vdaka za ten nas zensky estrogen, aspon nieco)
@julix1 Veru neviem Ti velmi poradit, sama by som potrebovala zhodit. Najhorsie je ze si to nechce priznat (alebo sa len tvari). Budes musiet asi zacat Ty- zmenit kucharsku knihu, obsah nakupneho kosika, nedat mu nezdrave jedlo. Len ako zareaguje? Bud mu prikladom mozno sa prida. Ked to bude bez efektu a bude pokracovat v zacatom tempe, uz pomoze len sokova terapia- porozpravat ako kto kedy mlady, len s miernym bruskom dostal infarkt apod. A ked ani to nie tak nech si laskavo zalozi solidne zivotne poistenie, ved co potom s Tebou ... 😉 (No, cierny humor)
Jaj, taku mam chut na cokoladu, mala by som ist spat...
@julix1 A este: Ak nemate deti tak viem- rychlo na nich zacnite pracovat a ked uz budu tak mu ich co najcastejsie nechaj na krku, nech ich pekne "venci". Na zaciatok aspon dvojicky.
@tajka1986 tiez poznam jednu taku...muz jej po svadbe ale fakt, ze brutal pribral...z tintitka na dobre 130 kiloveho chlapa..vkuse do neho zabrdala, zaparala, kritizovala, hovorila, že ma na lepsieho...az sa rozviedli. ona si myslela, ze aka bude hviezda a doteraz drepí sama...a muz po rozvode do kilecka vsetko schudol a ma mladu peknu frajerku 😀
inak zeny, moj muz mal 88 kil naposledy asi na zakladnej škole 😀 a aj tak je to najsexy medvedik, akeho poznam 🙂 🙂

Mohli by ste sa dat na dietatko, dobehnes ho rychlo 🙂