Manžel pribral
Čaute, mam taký problém. Od svadby s manželom nám ubehol rok a pol, no manžel od tej doby veľmi pribral. V čase keď sme sa brali, tak mal presne 72kg, no a momentálne má 88kg :/ Bavili sme sa už o tom, no jemu to je akoby jedno. Aj sa snažím ho zobrať behať, plávať, no on sa vždy na niečo vyhovára. Povedzte mi, čo mám robiť??
moj muz sa zo 130 kil prepracoval na 80 (ma 180 cm) a ja som mu seriozne hrozila rozvodom, ak sa este opovazi schudnut co len deko. Teraz ma 82 - 84 a vobec by ma nerusilo, keby mal o desat viac (jeho asi ano), ale akceptujem to 🙂
@adka2011 Aj ja mam take saty 😉 Najhorsie je ze stale v nich vyzeram ako tehotna 😖
@maminecka2 No a ja sa do nich ako tehotna ledva vpracem 🙂
@julix1 🙂 to znamena, ze sa ma pri tebe dobre 😉 ... ale nie, drzim palce pri prehovarani na sport. Ja to robim skoro 20 rokov a stale je to rovnako tazke 🙂
@julix1 ak chceš, aby zhodil, skús variť zdravšie menej kalorické jedlá, vymyslite si spoločné aktivity - turistiku, ísť na bike, ide leto plávať a pod., ale tak prirodzene, nie že ideme chudnúť....mne osobne sa tiež páčia štíhli vyšportovaní muži ako môj mm a to mu tiahne na 5O 🙂
@tomiholjubavi manzelka mu bola zjavne velmi silny stresovy faktor, kvoli ktoremu tak priberal. Ja detto z mojho exa 😉
Ak ma niza ako ja 175 povodne 72 a bol samy sval je to strasne vela.moj ma po 10r 80kg a samemu mu to vadi tak 78by bol spokojny.16kg za rok je vela.
kriste to su problemy.Fakt by som chcela zit s osobou ktora mi strazi vahu,.Mam pocit ze tvoj manzel ma problem a nie ty.
@bianca naozaj si myslis ze manzelke ma byt u prdele ked sa jej muz za 12mesiacov zvacsi o 22%, zober svoju vahu daj k tomu 22% a porozmyslaj, ci by tvoj manzel nemal minimalne snahu to nejak riesit ( mimo tehotenstvo a chorobu) ja som tolko nepribrala ani pocas tehotenstiev a to som bola ako tucniak
moj ma 110 a milujem kazde jeho kilo ved je chlap, nechcem chlapceka 🙂
urcite to treba riesit zo zdravotneho hladiska. Pretoze moze mat nejaky problem ktory sa takto prejavil. Vobec to nemusi byt tym, ze by sa zacal inak stravovat alebo nieco.
..och jo, tento trend, kedy každý čumí iba na kilá, svaly a pod... 😒 Môj muž má vyše 190 cm a váhu mi radšej ani nepovie 😀, ale tipujem, že momentálne do 130 kg. Je však super manžel, priateľ i otec troch pubertiakov. Ja by som chudého chlapa nechcela, snáď by som si neotĺkala svoje ženské tvary o kostru 😀 😀 ..dopĺňam, necvičí vo fitku, ale v práci, na záhrade, dvore a pomáha mi doma so všetkým, vrátane umývania okien, takže pohyb má....
@bianca skus este raz precitat moj prispevok.... tehotenstvo a choroby boli vo vylukach... chapem ze si skrz svoj problem citliva na temu hmotnosti ale ak sa niekto "vyzerie" takto za rok je to vazny problem (v tomto pripade tak vyzera, kedze nic zdravotne sa nespomina a autorka sa snazi nenapadne muza usmernit k pohybu)
Ale sa už neposerte z tých kíl. Ja mám nadváhu a som pekná ako lusk. 😀
A môj muž je chudý a veru keby pribral aj 20 kíl tak by bol v pohode. Čo ho mám štopať ako hus?
Neber si to teraz zle, nechcem sa ta tym dotkut ani nic? Ale manzel vie, ze tu rozoberas s cudzimi zenami ako pribral a chces aby schudol? Toto by si mala riesit len s nim a nie tu. Mne ostalo po porode 8 kil navyse, vsetko len na bruchu, je to otrasne, ale keby som nasla priatela, ako sa na internete vypytuje v nejakom fore chlapov, ze co ma robit aby som schudla dost by sa ma to dotklo
Tam mi dajako usiel jeden otaznik 😁
To je vaha akurat.ja by som brala aj 100 keby mal moj muz.ale vypoti to v robote tak 90 musi stacit.ja by som tintitko co vetrik unesie veru uz nechcela mala som 50kilove aj s topankami a teb komplex by som uz nechcela zazit.u mojho mam pocit bezpecia ze ma ochrani keby co si.ale hento by zlomilo v pase len taky rachot.
nic v zlom len nemam pocit ze autorka sa pytala co sa paci vam 😀 aki chlapi 🙂, ked niekomu vyhovuje 130 kilovy nech sa paci,ale zas nemusi to vyhovovat kazdemu
@lenocka123 toto napísala autorka.. "bavili sme sa už o tom, no jemu to je akoby jedno. Aj sa snažím ho zobrať behať, plávať, no on sa vždy na niečo vyhovára. Povedzte mi, čo mám robiť?? "
No, ak to nechce riešiť manžel, tak sa musí buď s tým ona zmieriť, alebo sa rozviesť 😀 😀 , no kvôli váhe zahodiť možno nádherný vzťah je keketina na Ntú 😒
@lenocka123 mne sa pači všelijaki..aj chudi, aj baculkovia (nemam rada len namakanych, to ma okamzite odpudzuje predstava, ze by nutil do zdravej stravy a cvicenia aj mna 😀 )..najdolezitejsi je pre mna pekny usmev, laskavy pohlad a charizma 🙂 (ale to dodavam len tak, nech skompletizujem dotaznik 😀 )
@julix1 a akú ma výšku, aj môj drahý mal kedysi 70 kg a teraz má 84-85 pri výške 185 cm, takže stále vyzerá skvelo, aj keď tehličky na bruchu sa nejako stratili 🙂 ale ľúbim ho stále a ešte aj viac 😉
toto je problem? váž si že ho máš, tak veľmi ti záleži na postave? ja by som dala cely svet aby bol pri mne hoc by mal aj 120 kg

hmmmm, no zalezi asi aj od vysky, pretoze 88 kil na chlapa naozaj nie je vela. Moj muz vazi 113 a vyzera takto (fotka spred tyzdna). Pribrat ale 16 kil za taky kratky cas je fakt vela, zo zdravotneho hladiska. Rozhodne signal, ze treba zmenit zivotny styl. Porozmyslaj, od koho by tip na chudnutie/sportove ativity najlepsie prijal. Lebo nie vsetci sme schopni toto pocuvat od manzela/ky 🙂