Manžel s homosexuálnymi sklonmi
Ahojte, zaujíma ma Váš pohľad na partnera s homosexuálnymi sklonmi, ktorý sa rozhodol založiť si rodinu a nemať sex s mužom, či by ste do toho šli, keby Vám to klapalo v sexe a keby ste to vedeli už pred svadbou. A aká by bola Vaša reakcia, keby Vám to partner povedal až po svadbe, no s tým, že Vás nikdy nepodviedol s mužom. Avšak verili by ste mu aj naďalej?
@jennky13 ja som poznala jedneho chalana, ktory bol taky no ..co ja viem ako to nazvat...jemny, zzenstily? a presne ako pise @vejula otec bol na neho o to horsi a tvrdší, lebo sa z neho snazil vychovat chlapa. a bol sklamany, ze jeho syn je taka babovka.
viete co z neho vyrastlo? homosexual veru nie. ale uz roky sa lieci na psychiatrii zo vselijakych paranojí, depresii a psychoz. furt je taky delikatny typ, ale ked sa mu polepsi, normalne mava frajerky.
nezny typ nemusi automaticky znamenat, ze je gej. Chlap nemusi smrdiet, prdiet a chlastat pivo, aby bol hetero. Su aj muži co nosia kvety, maju radi lila farbu, poplacu si pri filme a stale sa im "postavi" ked vidia babu 😂
ale zial, zly rodic vzdy zanecha na dietati traumy vsetkych moznych spektier. Ved aj stalin a hitler mali hroznych otcov a neboli gejovia. "iba" psychopati...
Ja mám 3 bratov jedného staršieho a dvoch maldších. TEn nastarší vždy velmi tužil po pozornosti otca. Ten ho bohužial od narodenia považoval za dôvod, pre ktorý už nebol jediným stredobodom pozornosti mojej mamyy. Vnimal ho ako niekoho kto mu ukradol manželku a tým pádom ho i istým spôsobom akobyodmiettal. Kedže starší bráško mal aj citlivu povahu nebolo to pre neho lahké, celu základku sa tiež pasoval s prijatím spolurovesníkov, kedže bol aj vzrastovo maličký chudučký a nosil okuliare - to mu neprihrávalo. OTec s mladšími bratmi už jednal uplne inak. No proste ideálny adept na homosexualitýu podla toho čo tu píšete. A hádajte čo. Je heterosexual 🙂 Môj otec mal otca flegmatika, a matku total direktívnu hysteričku - komanderku a tiež je heterosexual. Ako tak rozmýšlam tak tých 95% ludí s nahovno detstvom je asi aj u heterosexualov rovnako ako u homosexualov. 😀
@zltyslonik Sak ja som sa vôbec neponahlala ja som bola medzi poslednymi dievcatami na strednej co vliezli s chlapom do postele,na to som prilis opatrna mala som nejake dve mesiace pred 17-tkou,len som akosi nechcela vidiet,ze je falat inak orientovany..Ale bol to pre ludi velmi sympaticky clovek nebolo to na nom poznat vyzeral dost muzneTaky typ muza je vhodny za kamarata ale bohuzial absolutne nevhodny do heterosexuálneho vztahu.Ale mohla som dopadnut aj horsie na zakladnej v 13-tich ma chcel pretiahnut 30 rocny telocvikar mal dve deti a zenu.Najprv mi len hladkal vlasy ale ked uz ma isiel bozkavat na krk a ozopinal bluzku tak som mu utiekla... Tak si vyber bisexual-homosexual neviem ho zaclenit alebo pedofil.. myslim ze jedno lepsie jak druhe..
@zltyslonik A na druhy den mi v skole povedal,ze dufam ze sa o nasom malom tajomstve nikto nedozvie,tak som mu povedala dufam ze na mna uz nikdy nepolozis svoje chlipne paprce a bolo vyriesene este chvilu ho to drzalo a potom sa odlubil a tie keci,okolo toho pripomnas mi moju prvu lasku bla bla...
@ostorha Tí telocvikári su celkovo asi chlipníci. Ja na strednej som odkladala lopty v tej odkladacej miestnosti a zrazu ma ktosi zo zadu tak riadne plesol po zadku. Ja už ruka načiahnutá, že to nejaký spolužiak tak mu z otočky vylepím, a už taka napalená s napriahnutou rukou sa otočím a to telocvikar, vyškerený jak slniečko, normalne som ostala jak obarená a nezmohla sa ani na slovo.
@vejula Daco pravdy na tom bude aj na strednej sme mal jedneho co nam nenapadne pomahál preskakovat cez kozu a stale sa akoby nepatrne dotkol zadku a ked vyslo tak aj predku.Aj muz mi vravel ze mali na strednej telocvikara a ze dievcata z neho mali husiu kozu aky bol chlipnik.Ale vies ten ,,moj,, telocvikar to zaobalil do lasky ,mozno mu fakt hrabalo,raz mi niesol skolsku tasku az skoro domov aj na zmrzlinu ma niekolkokrat pozval,ale kedze ja som bola vzdy taky chlapcensky pupok a cely zivot sa viac stretavam a kamaratim s chlapmi tak mi to zo zaciatku ani neprislo,bezne som chodila s chlapcami do cukrarne ale toto ze 30 rocny muz a potom to nase ,,male tajomstvo,, ako to on nazval no neviem ,neviem ako by to dopadlo keby som mu nezdrhla....
@obsadenemeno prepač, asi nie sme na jednej intelektualnej urovni, ale nechapem tvoj prispevok smerovany mne. Skusis mi to vysvetlit?
@lanugo no to veru nie sme...lebo komentovat nieco, co si ani poriadne neprecitam nie je mojim zvykom.
Tvoj prispevok: "Nečítala som prispevky, ale pokial si s tum zmierena a nebude ti sex chybat, teda tusis do akeho vztahu udes, tak to moze byt krasny zivot "
Uz len to, ze si ani neprecitas, ze autor je MUZ, svedci o inej intelektualnej urovni. Hlavne ze komentujes.
@obsadenemeno 😂 chápem, že si potrebuješ na niekom vybiť zlosť a vlastné nešťastie, inak by si nemala dovod komentovať môj prispevok. Lenže uvedom si, že ti to nepomože. Uzavrime to, tato diskusia nie je o tebe a tvojich problemoch. Jedine, že by si my dokazala na druhy pokus dať odpoveď na moju otazku.Ale konkretnu odpoveď, nie zasa taky blabol ako si predviedla
@lanugo neviem, kde vidis/citas zlost, a ako vies, ze som nestastna, ale ano, ked zistime, ze ten druhy ma pravdu, tak ho zacneme obvinovat zo zlosti/zavisti/dopln si sama.
Neviem, preco potrebujes komentovat do temy, ktoru asi ani nechapes, ani si si neprecitala ine prispevky. Lebo keby si si precitala, tak by si vedela, ze tvoja odpoved bola uplne mimo. Ved si ani nevedela, ze zakladatelka je muz??? A ze NECHCE akceptovat to, ze ho to taha k muzom???
Ja som len podotkla, ze si treba aj precitat, ked chces komentovat. Co je na tom nepochopitelne, neviem.
A blabol bola jedine ta tvoja odpoved, to som ta CITOVALA, cize svoju odpoved oznacujes ako blabol, ano???😀
A aka bola tvoja otazka? Co KONKRETNE si sa pytala???
...ale vies co, nechaj tak. Vypravdovat sa o fazulky s tebou nemusim. Hlavne ked reagujes dva tyzdne po tom, ako tato diskusia skoncila..... ja som len reagovala, lebo tvoj prispevok nemal ziadnu vypovednu hodnotu a pochybujem, ze by si z nej zakladatel nieco vzal ci obohatila jeho svet. Proste tam sedela bezprizorne a smutne.
Pekny vecer ti zelam. A citaj, citaj, viac sa dozvies. 😉
@rhoy bože, to ked čítam taketo prísepvky ako tvoj, je mi zle, ludia sa rodia LGBTIS, nechaj ich žiť podla seba nech si nájde kto chce koho chce, nerieš jedninu orientáciu ako dobru a všetky iné ako take, čo treba liečiť, nikoho nevyliečiš, ak si gay, si gay, ak si bisex si bisex, ak si hetero si hetero....koniec debaty, nelieč nikoho, nestaraj sa, iba o seba.
😂😂😂😂 zasa sa ti to nepodarilo. Zaujimave, preco sa somnou zaoberas. Preco si myslim, ze si nestastna? To nepochopis. Skus sebareflexiu. Zakladatel/ ka temy vobec nestoji o nasu komunikaciu. Skus to pochopit a viac mi nepis, bud tak dobra
@obsadenemeno ježkove huslicky..😂 to čo za exota
@puklica13 kristova noho.... niekto kto rad sebareflektuje..... hlavne ze zakladatel temy stal o jej prispevok, ktory nemal ani hlavu, ani patu..... 😨 A nevie odpovedat na jednoduchu otazku, tak odpoveda odpovedou....
@obsadenemeno si si istá že zakladatel? A nie zakladateľka?😂
@puklica13 no pisal v muzskom rode a ma chlapceka na obrazku..... zakladatel temy. Myslela si jeho, ci nie?
@obsadenemeno ja hej..ale lanugo v tom má zjavne hokej
@puklica13 veru ma....ale ja som ta nasrata a nestastna.... 😀😝😅😀
@puklica13
@obsadenemeno ah zeny, zas len zavidite jedna druhej 😂
@tomiholjubavi tak, tak, my kravy hnusne, zavistlive a nestastne.... esteze nam to madam vysvetlila, inak by som nezaspala..... 😨
@obsadenemeno no Boze, sa stane...sak vsetky sem-tam napiseme odvecak, aj ja kolkorazy 😅 aj gramaticke chyby porobim, alebo na prvy raz nepochopim (obcas aj uplne zjavnu vec, co vsetci chapu, len ja nie 😂 ) ale naco sa hned urazat? ked ma na to niekto upozorni, pozriem blizsie a napisem nieco v duchu: jaaj, tak nic 😅 a dalej neriesim.
uz sa mi to x krat stalo...ale z ega ani dostojnosti mi neubudlo 🙂
@obsadenemeno a raz som sa dobre ze nepovadila s jednou znamou, lebo som napisala histericky 😅 (vplyv chorvatska, kde neexistuje y) ...a ona, ze hystericky..a ja ze ale prd...este jej aj ucene argumentujem, preco je tam podla mna i...no prispevok vhodny do Aj mudry schybi 😅 😅
ked som sa konecne uvedomila, tak som napisala len, ze: hmmm, toto je fakt trapne 😅
teraz ale viem, ze to len moja spoludiskutujuca bola vlastne nestastna 😂
@tomiholjubavi presne. aj mne sa to uz stalo....dam smajlika a jedu daaal....no ale neni kazda z takej fajty, no 😒
@tomiholjubavi mne sa pravopis zacal kazit, ked som zacala chodit na konika.... ja mam strasnu vizualnu pamat, precitam a hned pamatam....a moj mozog zacal registrovat tie "skvosty" ako napriklad oteckou, bratcekou, mi/my a zacala som to pouzivat uplne nevedomky...... ☹
Lebo ja tu v UK slovencinu, ci uz hovorenu alebo pisanu nepouzivam vobec, ak ano, tak raz za pol roka. Normalne som sa par krat riadne zahanbila, ked som automaticky napisala chybu...ja, cista jednotkarka!!!!
@obsadenemeno
@tomiholjubavi dievčence...nerobte..nám predsa chýba intelekt...ešte to tak..😂

@jennky13 jasne..na jednej strane je viera a na druhej VEDA a dokazy ;)