icon

Manžel s homosexuálnymi sklonmi

kxy
7. máj 2017

Ahojte, zaujíma ma Váš pohľad na partnera s homosexuálnymi sklonmi, ktorý sa rozhodol založiť si rodinu a nemať sex s mužom, či by ste do toho šli, keby Vám to klapalo v sexe a keby ste to vedeli už pred svadbou. A aká by bola Vaša reakcia, keby Vám to partner povedal až po svadbe, no s tým, že Vás nikdy nepodviedol s mužom. Avšak verili by ste mu aj naďalej?

jajka257
7. máj 2017

@kxy a teraz som sa stratila definitivne. No dobre, podme na to inac. Teba podrazili zeny, doma si nemal dobry vzor. Nejakym sposobom si zistil, ze si gay. V poriadku, chapem. Viem, ze boli studie o homosexualite, ktore hladali aj ine zdovodnenie ako genetiku. To viem od priatelov- homosexualov. Ak si nasiel tu spravnu zenu, povedal si jej, ako to s tebou je? Alebo si jej to nepovedal?

esther03
7. máj 2017

@bluka2 doteraz som sa tešila,že nevesta mi bude raz vdacna.... no teraz sa začínam báť bo sme včera so synom (5r) piekli buchty (jeho iniciatíva) 😁

kxy
autor
7. máj 2017

@jajka257
Sex nie je problém, neviem prečo vidíte problém v sexe. Bavíme sa skôr o osobnosti, zrelosti ducha a o dostatku informácií na to, aby takýto vzťah vôbec začal - pokračovať už bude sám.

tomiholjubavi
7. máj 2017

@bluka2 nahodou, uz aj vo vatikane maju k tomu pokrokovejsi pristup. Šak nepovedal papež: Kto som ja, aby som sudil gaya, ak je dobrá a pravdu hladajuca osoba? ...to len tuto zakladatel sa súdi sám...a pochopila som to tak, že tvrdí, ze obhajcovia homosexuality majú prostredníctvom lgbt lobby vymyty mozog a gay je vlastne traumatizovany clovek so zlym rodinnym zázemím a blbym školskym kolektívom, ktorý sa dá "opraviť" uvedomelou mudrou ženou, ktorá bude ochotná za neho bojovať a naprávať mu krivdy detstva až kým ho jej láska nevylieči z homosexuality? ...to je prinajmensom zvlastny pristup

jajka257
7. máj 2017

@kxy jednoducha odpoved, clovek ma aj sexualny pud. A skor ci neskor zacne pocit frustracie u toho cloveka. Vies, hormony funguju. Su sice aj ludia, ktori sex nepotrebuju a vedia bez neho zit uplne plnohodnotny zivot a mas pravdu, ze zivot nie je o sexe a su dolezitejsie veci. Lenze, prejdi si tu niektore temy a zistis, ze 90% zien si hlbku muzovej lasky dava do priamej umery s mnozstvom sexu za tyzden, mesiac. Preto som ti to napisala. Ale potom je tu par percent zien, ktore maju ine priority a ak si nasiel takuto zenu, tak jej povedz pravdu.

tt247
7. máj 2017

@kxy nemáš problém milovať ženy, lebo ako píšeš, zopár si ich už miloval a nemáš problém mať s nimi sex. To je skôr bisexualita, ale ty vieš, takže sa nehádam

kxy
autor
7. máj 2017

Milé dámy, ďakujem za názory. Cítil som sa s vami celkom dobre, bolo to nad moje očakávania. Nestíham reagovať na všetky vaše otázky, takže ak na mňa ešte nejaké máte, poprosím už len individuálne. Ďakujem, že ste minimalizovali túžbu útočiť, veľmi si to vážim. Ak niektorá z vás má záujem o individuálny chat so mnou, tak mi to napíšte do súkromnej správy, nechcem zverejňovať svoj chat. Ja záujem mám, ste prevažne veľmi milé.

obsadenemeno
7. máj 2017

@tomiholjubavi no ja viem, ze my zeny, carodejnice a strigy mame velku moc, ale neviem, neviem, ci stacime na homosexualitu....osobne poznam zopar, co skusili, ale neuspeli.... aj ta moja kamoska co som ju spominala - jedna uzasna nesebecka zena, vzdy plna pochopenia a aj tak ho "nepremenila".....

a pre autora este jedna vec - ty necakaj od inych, ze budu bojovat tvoje bitky za teba. TY to musis vybojovat, Ty musis zit svoj zivot. Na tvojom mieste, radsej idem za odbornikom, co by ti pomohol AKCEPTOVAT, kto si. Ci uz gay alebo bi alebo hetero.

P.s vedeli ste ze stari Indiani rozoznavali 5 pohlavi??? 😉

meusicka
7. máj 2017

@kxy ja by som do toho nesla, jedna vec je, ze on si mysli, ze sa vie zriect sexu s chlapom a ze nebude zenu podvadzat, ale druha je, ze ked to raz ma v sebe zakorenene, s tym nespravi nic, akurat bude aj on nestastny v tom zvazku. a aj keby sa neviem ako snazil, prirodu neoblbne, ta ho naprogramovala a ta to nepusti. budu trpiet obaja. mozno nie hned, ale po case. preco riskovat.
osobne si neviem predstavit ze by som mala mat napr. ako heterosexual sex s niekym rovnakeho pohlavia. mozno, ked sa clovek ozere pod obraz Bozi, tak sa pritrafi nejaky experiment, ale zeby sa tomu vystavoval pravidelne, a nevzrusuje ho to, len si plni povinnost?? nie, nemyslim, ze by to mohlo fungovat dlhodobo, psychika to nezvladne.

miss_sunflower
7. máj 2017

@kxy
citam diskusiu a napada mi otazka: podla coho vies, ze mas homosexualne sklony? ako sa to prejavuje? nemusis mi na to odpovedat, len podla toho co si napisal som si predstavila muza, ktory nedokaze zit s inym muzom, dokonca by nikdy nechcel mať sex s inym muzom, zenu by obletoval a dokonca by bol v sexe so zenou zivelny. takto to aspon prezentujes. tak v com spociva ta homosexualita?? ked vo vztahu s muzom by nebolo pre teba nic vhodne a vztah so zenou si predstavujes ako idealny, bez prekazky z tvojej strany?

jedna zena, ktora ma partnerku mi raz povedala: nevadia mi penisy, vadia mi chlapi, nemozem ich vystat. z toho som si vyvodila, ze je jej jedno s akym pohlavym ma mat sex (ved penis jej tiez vyhovuje), ale zivot si vie predstavit iba po boku zeny, lebo chlapi su pre nu nepochopitelni, nezvladnutelni a pod. lenze potom je to asi bisexual 😇

alebo dufas, ze ked budes "nuteny" spavat so zenou lebo nechces byt sam (a robit si to sam 😀 prepac nadlahcujem), ze to nieco zmeni na tvojej psychike? suhlasim s nazorom, ktory tu uz odznel - manzelka nie je terapeut 🙂 a nie je dovod, aby zena tuziaca po klasickom vztahu s hetero muzom sla do vtahu s homo muzom a "obetovala sa", zahodila svoju tuzbu a zmenila cely svoj zivot na svet kvoli niekomu, kto sa nevie vyrovnat so svojimi traumami z detstva (aspon take daco si pisal ako "pricinu").

ja si takyto vztah viem predstavit iba pri zene velmi zufalej, ktora uz vztahom neveri, nechce byt sama alebo potrebuje aby niekto platil ucty ale inak je jej vsetko jedno. alebo pri zene ktora chce experimentovat alebo sama nevie co chce a tak skusi aj toto. a vobec to nemyslim ako urazku. je pekne ze by si sa k zene spraval pekne, ale velakrat to nestaci na to, aby bol ten druhy ten pravy, alebo teda ten spravny vyber vzhladom na manzelstvo a zakladnie rodiny. pre mna je na to potrebna obojstranna laska rovnakej povahy. a ako vidim, zvysne zeny, co sa vyjadrili to vnimaju podobne. neviem, ci najdes taku, ktora ma iny pohlad na manzelstvo a nebude to materialny...

tomiholjubavi
7. máj 2017

@obsadenemeno fakt? a akych? (ti indiani)
ja si myslim, ze clovek sa vseobecne neda moc zmenit...nech sa to tyka cohokolvek. Docasne sa sice mozeme kvoli niekomu pretvarovat a premahat, aj sa dokonca uprimne snažiť, ale skor ci neskor to praskne a povieme si, ci nam to treba?
Lenivec furt ostane lenivcom, spolocensky typ vydrzi doma zavrety nejaky cas,
bordelar sa bude snazit upratat, zena co nema rada eleganciu sa moze isty cas stajlovat a paradit, hoci je to pre nu strata času.. ale všetko je to len dočasu...ked idem do manzelstva s tym, ze potrebujem bojovat o to, aby sa ten druhy zmenil, skoro nikdy, alebo lepsie povedane vobec nikdy, to nevyjde...lebo je to ako rvat niekoho do prilis malych siat..aj ked sa to podari, telo si pocase najde cestu von a material podda...rovnako je to aj s dusou v manzelstve, ktoré nas chce formovat. zacne nam byt pritesne.

lanczi
7. máj 2017

@kxy Vieš každá žena chce mat istotu(aj ked okolnosti sa nedajú dopredu predvídat)aj to z nás vatšina vie,ale aj tak chceme istotu-lebo deti.
Myslím si že maloktorá žena by išla do vztahu s gayom,vždy to bude o neistote,že čo ak? Lebo nikdy nevieš čo prinesie zajtrajšok ačo dnes plati zajtra už nemusí..
Deti potrebujú aj otca,ženy potrebujúomoc s detmi aj finančne sú častokrát odkázané na mužov.lebo z almužny čo dáva štát ako materskú sa jednoducho vyžit nedá,nie je to vina žien,ale spoločnosti ktorej je žena s malymi detmi a na materskej ukradnutá.
Ak si chceš založit rodinu otrebuješ aspon akotakú istotu,a to je tažko sj s hetero mužom,tobož s gayom

kxy
autor
7. máj 2017

Tak som sa nakoniec rozhodol dať vám svoj chat profil - on_off na Pokeci. Želám všetko dobré a ďakujem.

akronop
Autor odpoveď zmazal
tomiholjubavi
7. máj 2017

@akronop kdesi si napisala kktina 😂 to je asi ten vulgarizmus, či?

vejula
7. máj 2017

@kxy predpokladam, že si veriaci a tento názor čo prezentuješ je všeobecne uznávaní u ludí, ktorí vnímaju homosexualitu ako hriech. Ver, ani jeden z nás nevyšiel z rodiny bez traumy. Či menšej, či väčšej. Mnoho z nás malo zlý vzťah s otcom či matkou. Tie zaujimavé anamnezy najdeš rovnako u hetero ako u homo. Aj môj manžel mal s otcom nahovno vzťah, resp. žiaden vzťah, kedže sa im nevenoval vôbec, tiež nemal mužský vzor atd atd...
Chapem, že s mužom šťastný nebudeš, lebo ak od malička počuvaš, ako kvôli homosexualite pôjdeš do pekla, tak ťa to bude strašiť, aj keby si racionalne uveril tomu, že je to v pohode. Najsť ženu, ktorá pôjde vedome do manželstva s homosexuálom bude brutal ťažké. Ako skôr taku nenajdeš. Každá jedna žena tuži po tom, aby jej manžel po nej tužil. Tak sme my ženy nastavené, potrebujeme citiť že nas muži chcu. Normálne biologicky, živočišne. Tak neviem, či nájdeš taku mučeníčku, čosa toho dobrovolne vzdá.

pehavcek
7. máj 2017

osobne si myslim, ze si chce naplnit potrebu reprodukcie. Splodi deti a pojde prec. Moze to robit podvedome, nie zamerne. Ja by som do toho nesla.

bluka2
7. máj 2017

@kxy Napis potom o par mesiacov vysledky dotazniku a ci mas nejake nove skusenosti, myslienky. Kazdopadne na ludsku sexualitu nejaky on-off-gombik neexistuje...

kxy
autor
7. máj 2017

@akronop
Podľa mňa je pochopiteľné, že už túto verejnú diskusiu chcem ukončiť a neodpísal som nielen tebe. Je na tebe, čo s tým urobíš. Biť ťa za to nebudem. Napísal som jasne, že budem na chate. A je mi celkom jedno, kto to pochopil a kto nie.

obsadenemeno
7. máj 2017

@kxy no na pokeci, tam si najdes, po com ti srdce pisti....a kedze ja na pokeci nie som, uz sa nedozviem....nechapem, naco si tu zakladal tuto diskusiu, ked aj tak chces len "lovit" na pokeci.... 😒 another time waster....

kxy
autor
7. máj 2017

@vejula
Ak máš naozaj 4 deti, tak si, prosím ťa, nevymýšľaj príbehy o mojom nešťastí, ktoré by si im mohla čítavať pred spaním. Nikde som nič také nepísal.

miluna777
7. máj 2017

Akože poznám zo svojho okolia jeden pár, ktorý tak funguje. Dotyčný gay chcel mať rodinu "so všetkým" - svoje biologické deti so ženou. A tak sa oženil. Jeho manželka je s tým OK, je to láskavý, pozorný manžel, výborný otec, aj keď v posteli to asi majú len tak aby mali deti. Neviem. Majú to spolu vyriešené, možno on má milencov, možno ona tiež. Asi to nie je nemožné, keď sa nájdu dve povahy, ktoré si sadnú, majú sa radi a nemajú taký sex drive, aby zdrhali za niekym iným.
Osobne by som do toho asi nešla.

kxy
autor
7. máj 2017

@obsadenemeno
Lebo viem, že vy si tu pokecáte aj bezo mňa 😀
a keďže sa niektoré predvádzate jedna pred druhou, radšej volím súkromný chat, tam sa predvádzať nebudete a napíše len tá, ktorá bude chcieť naozaj pokecať SO MNOU, nie že ja budem pôda na jej predvádzanie sa. Nehovorím, že všetky, ale dosť vás je takých.

jajka257
7. máj 2017

@kxy len mnohi nemaju nick na pokeci. Tak asi nepokecaju....

kxy
autor
7. máj 2017

@jajka257
v pohode... nič sa nedeje...

bluka2
7. máj 2017

@obsadenemeno Hlada si tu nejaku zufalu zenu asi - a aj ma celkom sance na tejto stranke - diskusia ho nezaujima

vejula
7. máj 2017

@kxy je mi luto, že si nešťastný. Uprimne iný dôvod ako viera ma u teba nenapadol. Netvrdím, že nemôže byť. Chapem, že ak je človek nešťastný, že je tým kým je, je to riadny pruser. Nezávidím ti, tak trochu možno i rozumiem, i ked niesom lesba.
Prijať to, len tak, asi tiež nejde, ty zrejme ani nechceš aj keby ti tu povedalo tisíc z nás, že to prijať máš.
Ja ti držím palce, nech si šťastný, akokolvek už v sebe toto vyriešiš.

jajka257
7. máj 2017

@bluka2 myslis? Nemyslim, ze by chcel hladat zenu takymto sposobom. Mozno som naivna. Ale ja by som si partnera takto nehladala.

miriam159753
7. máj 2017

@kxy myslím, že človek môže rozumieť iba tej problematike, ktorú prežil/prežíva, takže popísovať tu ako my ženy niečomu nerozumieme je také zvláštne. Myslím, že zbytočne veľa premýšlaš, cítiš sa nepochopený a hľadaš...je to taká pasca...čím viac premyšla človek, už si myslí že vie a potom bum, zas nevie. Ked som bola v takej fáze pomohlo mi nemyslieť, nesúdiť a tešiť sa zo života, že žijem, že som zdravá, cestovanie a poznavanie sveta, zameranie na iné a nič neriešiť a hlavne nesúdiť, že ma niekto nechápe.....není dôvod, každy žije iný príbeh