Manžel sa chce za všetko sa rozviesť
Je pravda že sme sa neskoro našli a neskoro sme mali deti.Sam povedal že si bol zvyknutý na bezstarostný život.Mame 3,5 ročné dvojičky chlapcov.Zaciatky boli ťažké,ešte aj stále to je ťažké.Chlapci sú živé skúšajú svoje hranice,detský vzdor,škôlka, choroby,dá si to zabrať.Manzel to horšie zvláda.Zakazdym keď sa niečo stalo začal mať blbé reči že sa chce rozviesť.Za všetko hádže vinu na mňa ako keby som ja za všetko mohla.Priklad keď sa stane niečo nepredvídateľné alebo choroba detí.Stale vykrikuje že sa chce rozviesť plus pridal aj vetu že nás vyhodí na ulicu keď sa neviem postarať.Ze mi zoberie deti a už ich neuvidím.Viem že to nikdy nespravil poznám ho,no trápi ma to tie jeho slová vety čo mi vykrikuje.Rodina mi hovorí že mám byť trpezliva,že bol dlho sám a musí si zvyknúť na rodinný život.No ja neviem..
@kluska Áno chodím do práce a deti do škôlky,no väčšinou času sa starám o ne ja
Vidím, ze aj ty si predrazdena, dobre ste sa nasli. Chudák chalani.
Ja ti poradim to aby si si setrila tajne peniaze
Iba jedna jediná rada: ty sa správaj a konaj tak, ako to citis. Je velmi smutné, ze tvoja rodina si mysli, ze ty mas vychovavat subezne s tvojimi detmi aj manzela a mas cakat, ci vas prijme ako rodinu, ked tú rodinu tam viacej tvoria tí chlapci a omnoho viac zapadajú do nej. Dovol teda rodine, ktorej dobre mienené rady, aby oni pretvorili ich rady na realitu a oni pestovali a vychovávali tvojho manzela, ty sa staraj o teba a vychovavaj vlastne deti a je to tragedia, ze si na to sama, lebo pre manzela ste odpad a pre rodinu je dolezitym na výchovu manžel. Tu je asi najlepsie nikomu nic a ist si vlastnou cestou, lebo nikoho neprevychovas a ani rozum nikomu do hlavy nenalejes.
Hm najlepsie ti bude bez neho 🤷🏻♀️
Manžel by mal vyhľadať odbornu pomoc, a to myslím vážne.
Zmeň retoriku..a nehraj sa na obeť pred ním. Ked ti nabuduce povie ze sa chce rozviest a vziat deti, tak povedz" Vieš čo? V podstate super nápad ! Veď ja tým pádom budem mať deti len párny tyzden, oddychnem si,vyspím sa ! Aspon si to férovo podelíme! "
On vie ze ked sa ti takto vyhraza tak on ma klidek a ty makas na 300% aby deti boli ticho,zdrave,a milost pana dochodcu samotara neobtazovali
A keby ste sa rozviedli tak dedis polku bytu (teda ak ste bsm)
Ty nevieš.... Ja viem, ten už si nezvykne, je zvyknutý na iný život. Ty máš byť trpezliva a ticho sa nechať urážať, že ťa s deťmi vyhodí? To kde sme? Je to obyčajný chrapun, čo si vôbec nevaži čo má a teba ako ženu už vôbec nie. Máš dve malé deti, chápem že je to ťažké ale silno by som rozmýšľala ako z toho vzťahu odísť lebo ver mi, on ti ten rozvod len nevykrikuje...
Keby mi nebolo ľúto deti, zbalila by som sa a odisla na 2 týždne preč.
Ty si to mala od začiatku sakra ťažké a mal by Ťa na rukách za to všetko nosiť, čím si si prešla. Debil sprostý. Nevie sa o deti postarat, no chce Ti ich vziať... 🤦 Made my day. 🤦
A ospravedlní sa ti potom za to ? Prizná chybu?
Že tá vyhodí na ulicu?
Toto keby mne povedal priateľ a otec našich 2 deti len raz tak už dávno nie som s ním…
To čo je za slovník?
Ja by som mu to jeho prianie splnila 🙃 sorry.
Nedá sa zvyknúť si na rodinu, snáď tým dristom, ktoré ti jeho rodina nabalamutila neveríš. Veď už máte deti 3+, to koľko chceš ešte čakať? To nie je o zvykaní si ale o jeho povahe. Raz ju ma na 💩, tak žiaľ…. Rodina by mu mala skôr dohovoriť, čo je to za neschopného chlapa a otca, namiesto toho kŕmia teba ťaľafatkami. Pozri na ihriská, všade s kočiarom dnes chodia kočíkovať bežne chlapi. To je jeho vrchol výchovy, že celu starostlivosť a zodpovednosť za VAŠE deti, hodí na teba a ty si vinník za každej situácie? A aký je on otec? Aký vzor otca dáva svojim deťom on? Niektorí starí mládenci by sa nemali ženiť, ale mali by radšej ostať starými mladencami naveky. On nie je rodinný typ, nie je stavaný na rodinu a veriť na to, že si musí zvyknúť, tomu asi ani ty sama neveríš. Chlapom treba skôr zatriasť, lebo svoje zlé spravanie iba stupňuje. Najskôr sa chcel rozvádzať, teraz okrem rozvodu ťa chce už aj z domu vyhadzovať a deti “brať”. Nabudúce sa k tomu pridá čo? Bude sa ti vyhrážať, ze si nájde milenku? Asi si aj ty necháš až príliš od neho 💩 na hlavu, nemyslíš?
Chcel deti? Tak nech sa stará! To vravím aj môjmu chcel si deti? Chcel,tak teraz sa pekne staraj a nefrfli.
No je to riadny chlap teda. Neospravedlňuje ho nič. A za také blbé keci už vôbec nie. Išla by som na týžden niekde a by videl čo to je sa starať o dve deti.
A nepočítajú že to bude lepšie. Ak by sa opäť vyhrážal. Povedz ok a že Chces striedavku. A neboj hneď by inú spieval. Čo sa len vyhráža Nech to aj urobí. A nebud hrdinka že mu Ich nedáš. Jediné koho vytrestas si ty sama. Aké má práva také má aj povinnosti. Oni sa na svet nepýtali bolo to vaše rozhodnutie
Uľahčila by somu to, a odišla sama pri etakých rečiach, aby pomohol keď sú chore deti tak ma blbé reci namiesto toho.... Ukaz mu na nete deti chore na nevyliečiteľne choroby, a nech si váži co ma a je rád že riešite len sopliky.... Ako by som ho prefackala.... Si nevie ni predstaviť 😬🤦♀️
Najlepšia po mužovi je rodina.... rady že nech ty si trpezlivá 🤦♀️😡
Ja by som pockala kym sa ukludni, a v case kludu by som mu povedala ze si neprajem pocuvat take somariny, nech si to necha pre seba. A keby zase sa to zopakovalo tak ked krici on kricala by som aj ja ze som mu vravela ze si to neprajem pocuvat ci zabudol co som mu vravela. Ale kricat- nie sepkat.
@nypajuli
A chudáci deti v takých škrekoch vyrastať. Žena ma byť rafinovaná a múdra a nie hysterická škrekľúňka.
@katkami123 som nenapisala ze pred dietatom 😂😂😂 ale porad ty ked si rafinovana a mudra 😉
Ja by som sa s ním rozviedla a dala by som si deti zveriť do osobnej starostlivosti, nezabudla by som povedať tieto vyhrážky. Nehnevaj sa na mňa, ale je to chuj a nezasluzi si aji teba a ani deti. Ak má depresie nech sa ide liečiť a nech ne vykrikuje.
@katkami123 sorry keby mne toto niekto povie tak mu ja dám cez pysk, aby sa spamätal keď tie deti robili bol kde.?
No jasné, určite sa bude milostpan sám starať o deti.
To je extrém, ako otec vašich detí sa takto môže správať ku svojej žene 🙏🙈🙈🙈
Ja osobne cítim z tvojho príspevku aj istu formu strachu a svojim spôsobom tyrania, nielen trápenie z toho, čo vykrikuje. Že ho huba neboli, keď vykrikuje, že vás vyhodí na ulicu... zrejme bývaš v jeho byte, či dome. Takéto reči sú jednak neprípustné a nedôstojné vo vztahu voči tvojej osobe ako aj detičkam a preboha aká tolerancia pokiaľ si časom zvykne??? Otázne je tiež, akým štýlom života žil pred manželstvom a ci je to mestský alebo dedinský chlap....Čo si vlastne myslí, že ho za také komentáre máš milovať?? Netreba ho však ani podceňovať v jeho umysloch, tieto typy sú nevyspytateľné, zachová si hrdosť a "nálož" mu verbálne pri najbližšom konflikte, nech sa vyjadrí raz a navždy, čo vlastne chce...
@candii Nie nikdy sa za nič neospravedlní.Jedine keď sa rozprávame tak mi povie že on má toho dosť že si musí zvyknúť na rodinu a nebol na to pripraveny.
@katkami123 Aj to skúšali rodina mu dohovoriť,sľubuje že sa zmení že nebude mať blbé reči.No stále to isté že on nebol na rodinu pripravený a musí si zvyknúť že to není len tak starať sa o deti.A mne zas hovoria aby som vydržala.
@nypajuli To som mu hovorila neraz že si to neprajem aby mal také reči.Sluboval že dobré že sa posnaží.No niečo sa stane a zase.A ja neviem naňho nakricat ja som taká kľudná povaha.
@taja567 Býval predtým na dedine s rodičmi.Dom je naše spoločné,sme to kúpili ako manželia.Viem že nemôže ma vyhodiť len tak,no aj tak má blbé reči.
Takze problém je asi ten, že ty si deti mat nemala a on to bral ako samozrejmosť, lebo si žil sám pre seba. No deti nakoniec prišli, rovno dve a on je cely bez seba a nevie čo so sebou a nieto ešte s nimi 🤦🏻♀️ ja by som nezniesla, keby mi niečo take vykrikuje, nachystany papier by som mala, a keď to povie, vytiahla a povedala, ok podpis to a mame všetci pokoj ✋
Vieš čo takú hubovú by dostal že by sa s toho spametaval veľmi ale že veľmi dlho ...máš kam odísť ?išla by som s takýmto čudom by som nebola ...aby tebe nadával...preboha sám sa o deti nevie postarať a bude má teba vyhukovat vždy ma vedia vytočiť takýto dementi ktorý sa nevedia sami o tie decká postarať a ide vyhukovat frajer že ti zoberie deti...koľko krát s nimi bol keď boli chalani chorý ...koľko krát sa o nich postaral sám...počítam že vôbec ale papulou bude vykrikovať ...povedala by som mu že odchádzam a rozvádzam sa nepotrebuješ chlapa čo sa nevie postarať o rodinu a je úplný bojko ... A hneď keď je problém vyrukuje rozvodom ....
Zeny nereagujte, tieto temy pise stale ta ista osoba, len trocha pozmeni deti a okolnosti

autorka, chodis do prace? on sa niekedy o tie detis voje aj staral? podla mna ani velmi nie, mas ich na starosti ty a ked su nedobri, tak vsetko je tvoja vina, kedze sam ani nevie kolko okolo toho je roboty a ze deti su deti. Chlapci potrebuju aj otca, maju vs ebe prirodzenu agresivitu, ktoru s nimi moze vybit vacsinou len chlap a moze im ukazat ako s nou maju narabat. Salit sa, sport a podobne. Uz su dost velki, zeby s nimi mohol travit cas. Na tvojom mieste by som ich s nim nechala nejaky cas, akoze chlapska jazda.