icon

Manžel sa chce za všetko sa rozviesť

14. máj 2023

Je pravda že sme sa neskoro našli a neskoro sme mali deti.Sam povedal že si bol zvyknutý na bezstarostný život.Mame 3,5 ročné dvojičky chlapcov.Zaciatky boli ťažké,ešte aj stále to je ťažké.Chlapci sú živé skúšajú svoje hranice,detský vzdor,škôlka, choroby,dá si to zabrať.Manzel to horšie zvláda.Zakazdym keď sa niečo stalo začal mať blbé reči že sa chce rozviesť.Za všetko hádže vinu na mňa ako keby som ja za všetko mohla.Priklad keď sa stane niečo nepredvídateľné alebo choroba detí.Stale vykrikuje že sa chce rozviesť plus pridal aj vetu že nás vyhodí na ulicu keď sa neviem postarať.Ze mi zoberie deti a už ich neuvidím.Viem že to nikdy nespravil poznám ho,no trápi ma to tie jeho slová vety čo mi vykrikuje.Rodina mi hovorí že mám byť trpezliva,že bol dlho sám a musí si zvyknúť na rodinný život.No ja neviem..

Strana
z6
beata_k
14. máj 2023

Aby si nezvykol za 3,5 roka? Obycajny ... to je.

hankab
14. máj 2023

A kolko si ma zvykat na rodinny zivot? 15 rokov?
Tak snad si najskor dobre premyslim ci chcem mat deti, az potom ich mam a nadavam na cely svet.
A co konkretne ti vycita? Ze sa o ne nevies postarat?
Chcela by som inak vidiet, co by robil s 3,5 rocnymi dvojickami sam, ked akoze nie je zvyknuty na rodinny zivot 🤦🏽‍♀️ Zrazu by si nan zvykol?

lucka_ke
14. máj 2023

zoberie ti deti??? však sa o ne nevie sám postarať, toho sa neboj, sú to len silné reči... skús nejakú výpomoc do domácnosti/k deťom a vy dvaja s mužom si urobte pekný večer, výlet čím budú starší tým to bude lepšie, neboj

ana82
14. máj 2023

fuúúha no na toho by som spustila také baky, žeby sa ešte dlho spamatával...takto sa nespráva otec rodiny...ozaj hrdina pri každom probléme vyhadzovať na oči rozvod a vyhadzovať Vás to čo, čo mu na to povieš? sú to vaše deti starať sa má aj on a neviem teda na čo si ešte chce zvykať....

majlo1234
14. máj 2023

Povedz mu nech sa paci, rada budem s nasimi detmi len kazdy druhy vikend, a ty si mozes ich choroby, vybuchy a vsetko pekne uzivat stale.

viestta
14. máj 2023

no nie si za vsetko vinna, to vies. Mlady pan ma sice silne reci, ale sam by sa o deti nepostaral. Ty vies ako daleko uz dosla vasa manzelska kriza a ty vies co vsetko si este od neho ochotna znasat. Ak to uz prekrocilo mieru, ktoru dokazes uniest tak sa s nim rozved ty. Bude na svete o 4 spokojnych ludi, ktori maju kludny zivot viac.

nique
14. máj 2023

Môj manžel je z rozvedenej rodiny. Rozvod rodičov ho veľmi vzal (mal vtedy 14r), preto sa nechcel ženiť ani mať deti. Tiež sme mali deti neskôr. A prvé roky manželstva mi často hovoril: Chceš sa rozviezt? Pre neho bol rozvod riešením všetkého. Tak som mu povedala, ze ja sa nikdy nerozvediem. Prisahala som v dobrom aj zlom. Tak riešme ako byt spolu. Trvalo to asi 5r, kým s tým úplne prestal.

lujza123
14. máj 2023

Možno by to chcelo po takomto slovnom vyhadzovani naozaj začať baliť seba aj deti a tváriť sa ze teda ideš....

veselo_neveselo
14. máj 2023

Ja nezvyknem, ale vykricala by som mu naspat, nech sa aspon rozhodne, co chce. Ci rozviest a mat klid, alebo sa starat o dvojicky a nemat klud nikdy. Ze takymi recami si mysli, ze sa vyhraza, ale je jasne, ze len robi machra a deti by do pol dna vratil.
Pokracocala by skm stylom, a zober si deti uz teraz, ja si beriem tyzden volno a idem do lazni. Vraciam sa spat do cisteho domu, uprataneho navareneho, a nech ta boh chrani ked sa niektoremu z deciek za ten tyzden nieco stane.

luccija
14. máj 2023

Raz mu povedz ano, chcem sa rozviesť žiť s tebou mi nedáva nič dobre..vezmeš mu vietor z plachiet a uvidíš ako zostane prekvapený.
Má detské správanie hneď zvaluje vinu na druhého,on Ta vlastne vydiera.. rodina ho baví iba pokiaľ nič nemusi a svet je ružový ..ak sú starosti hodí to na teba a ešte vynada.Neviem ta rada, že si musi zvyknúť je blbosť budeš to mať s ním ťažké ešte to, co pises, že Ta vyhadzuje z domu veď Vás vzťah je v troskách.Ak mu tak idete na nervy napísala by som o rozvod, lebo už to prekročilo nejaké hranice

zuzubb007
14. máj 2023

A naco cakas? Vsak sa chce rozviest povedz dobre, a zacni sa balit, nepochopim toto stazovanie zien, nic sa nezmeni ani cakanie na zazrak

liljana
14. máj 2023

Stareho psa novym kuskom nenaucis. Zvyknuty pridlho na zivot sam v klude, nez starosti, bez potreby robenia kompromisov. To je nevyhoda casovo posunutych vztahov na neskor.

janinah
14. máj 2023

Čo? Ty sa ideš rozvadzt? Môj zlatý,to ja sa idem rozvadzt a to pre absolútnu nepomoc od otca týchto detí,ktorý zabudol kto tie deti splodil a prečo vlastne si zaobstaral ženu a deti.Naloz mu co sa na neho vojde...a potom uz v kľude sa opýtaj,či to takto sa budete k sebe správat a aj pred deťmi,ktoré nie sú hluché ani hlúpe.

dusankomoj
14. máj 2023

Môj terajší muž mal 45r keď sa nám narodil syn a nepotreboval si zvykať! Však keď sa ten tvoj chce rozvádzať,tak mu povedz,že OK a na striedavej starostlivosti trvaj! Hneď si to rozmyslí,byť na 2 šarkanov sám. To sú také silácke rečičky.

stanulienkat
14. máj 2023

Nuz..mal si premysliet, ci si mal zakladat rodinu, ked chcel mat svoj klud. Netlacila si na neho s detmi, ze ti tikaju biologicke hodiny? Aj vtedy zvyknu byt taketo vycitky. Ja by som sa mu neprosila. Chce rozvod, nech ho ma. A pekne striedava starostlivost.

mandymoore123
14. máj 2023

Silná káva toto..mrzí ma to. Je to veľmi chrapunske od neho😡... Želám veľa sil aby si to zvládla 🙏 on by sa mal rovnako podieľať na výchove ,v zdraví aj chorobe. A nie frflat a pridávať ti starosti...

letter
14. máj 2023

Vyber sa na 3 dni preč z domu, myslím potom ani slovo nepovie 😄

syslik81
14. máj 2023

bookni si tyzden dovolenky sama bez deti bez muza... jeho prejde napad vziat ti deti ... a ak zas bude hundrat tak povedz len ok tak sa teda rozvedme -deti do striedavky aby si si aj ty uzil a hotovo ..

ivik4
14. máj 2023

Boze Títo zebraci jak keby sa vyrabali na páse. Nech sa paci , tam nech si berie deti a ty si uzivaj vikendovu zabavu s nimi 🤷‍♀️
Debilko
Jeho vyhodit treba... len z vyšky

dankanka
14. máj 2023

Co znamena mat neskor deti? Nie je to len ospravedlnenie jeho spravania? Aj keby mal deti v 50tke, raz ich chcel, su tu, je dospely a ma sa vediet k tomu postavit. Nech teraz nefnuka ale pomoze! Staromladenecky zivot je sice prec, ale byt otcom je tiez krasne obdobie! Je cas aby sa k zivotu postavil celom a neutekal pri prvom mensom probleme. Tak to totiz vidim. Vymyselne, zdrave krasne deti, co je viac?

marth16
14. máj 2023

@letter presne, aj ja by som sa na mieste autorky pobalila a odišla, ale nie na 3 dni, aspoň na týždeň. A najlepšie v chrípkovom období, aby som mu ešte mohla vykričať že ako sa stará o deti keď ochoreli

mamula20
Odpoveď bola odstránená
milanemila
14. máj 2023

To je teda pekny chruno 🙈 toto pred detmi vykrikuje, ci ma aspon tolko chochmesu, ze pri tom nie su? Ked sa ti vyhraza ako ti ich vezme, tak by som sa na jeden vikend zbalila a isla od piatku do nedele niekam na wellness a v nedelu vecer sa ho opytala ci teda mysli stale vazne, ze ti ich vezme po rozvode a bude sa starat sam 🤷🏼‍♀️ Moj svokor mal dieta po 50ke, ostatne jeho deti mali uz okolo 30, cize tiez uz mal svoju pohodu, ale o to dieta sa s laskou a trpezlivostou stara. Nejde o vek ani o zvyk a myslim, ze tvojou trpezlivostou sa nic nezmeni ak sa nezmenilo za 3,5 roka.

maryetta
14. máj 2023

A on pan dokonaly teda vsetko zvlada?
Uz len tym ze vyplakava ako decko. A vyhraza sa rozvodom je dokaz toho ze je to…
Ked ti to povie nabuduce mu povedz ze ok… ze tebe tiez bude lepsie bez neho. Niekedy ozaj viac nervov zerie chlap nez dve deti.

mirro
14. máj 2023

@autor a ty robíš čo, keď začne s pesničkou o rozvode? Mať deti vo vyššom veku nijako neospravedlňuje jeho správanie. Tak deti by si nechal a ty ťahaj. Dobre Ti tu radia, nechaj mu deti aspon na 2 týždne, odiď a vypni telefón pri ďalšej hádke. Tri dni bude zúrivý a potom začne premýšľať ako by fungoval bez Teba dlhodobo. Ak to nepomôže, povedz mu, že ty prinesieš papiere na rozvod a odiď.

komplikovana
14. máj 2023

Treba sa s nim porozpravat. Take reci nikomu a nicomu nepomozu. Je dospely, rozhodol sa mat rodinu, tak nech nesie teraz zodpovednost za svoje rozhodnutia. Ak ma problem spracovat pre neho "problemove situacie" nech sa ide vykricat do lesa, alebo zavrie do izby, alebo navstivi odbornika. A nech sa pripravi, pretoze to s prichodom puberty moze byt este horsie. Takze ak zacne nabuduce znova s recami o rozvode, hned ho stopni, ze ho nepocuvas, nech si premysli poriadne co chce, lebo takto sa problemy neriesia. Nevzala si si ho preto, aby si sa rozvadzala pri kazdej prkotine a ci si uvedomuje ako smiesne a nelogicky to znie.

mirro
14. máj 2023

@milanemila víkend je málo 😁takému blbcovi 2 týždne a co najskôr.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
joannita
14. máj 2023

Rodina hovori ze mas byt trpezliva?? Lebo chudacik nebol zvyknuty?? Joj chudaci muzi, take utrpenie musia prezivat a my ich nevieme pochopit!
Povedz mu ze ok, tak sa rozvedme a zacni sa spravat ako pred rozvodom, uvidis tu zmenu potom!

pribinak
14. máj 2023

Ty ako reaguješ keď povie že sa chce rozviesť?

Strana
z6