Manžel sa opil pred zajtrajším rodinným výletom do zahraničia
Ahojte, zajtra mame ist prec na tri dni, do zahraničia, cesta bude trvať par hodín. Manzel išiel von s kamarátmi, ktorí prišli na sviatky, hovoril, ze nebude dlho, že príde max do polnoci. Okolo 23tej som mu písala, že ako sa ma, on že ok a že príde o chvíľu. To sa natahovalo, všimla som si už aj dosť preklepov a takú cudnu komunikáciu, tak už som mala tušenie, ze asi sa to rozbehlo. Ešte chvíľu sme písali, že príde, príde, nakoniec síce prišiel do pol hodiny, ale v hroznom stave. Nevedel poriadne artikulovat, o chôdzi nehovorím, no cele zle, proste ožratý namol. Som neskutočne sklamaná, dlho sme z objektívnych príčin nikde neboli, tešili sme sa aj s deťmi, že konečne niekam vypadneme, aj počasie ma byt ideálne, mame rezervovane a zaplatené ubytovanie, naplánovaný program... úplne sa mi hnusi, deti znechutene, lebo videli v akom stave prišiel a chápu, že asi nikam nepôjdeme. A ja neviem co teraz. Podľa mňa ani nebude ok na šoférovanie, ale hlavne ani nemám chuť s nim niekam ísť, strašne ma týmto sklamal a neviem vlastne ako sa zachovať, nemienim takéto niečo akceptovať a dat sa odbiť recickami. Som z toho velmi smutná a sklamaná. Plus strašne ma mrzí sklamanie deti... co by ste robili na mojom mieste?
@bielasovicka ona ho deťom neukazovala, ony boli hore, keď sa dopotácal... Mňa by na tom naštvalo to, že nám jeho nezatvorená klapka (teda ak naozaj nešli nikam) prekazí dlhodobé rodinné plány. Napriek tomu by som to ja asi takto nedramatizovala, ja by som ráno hodila deti do auta a čau. Ale pravda, v tomto sme každá iná... Snáď sa jej muž uvedomí, ospravedlní a nabudúce si to odpustí...
@janage inak naozaj nie v zlom,ale v dnešnom svete byť totálne odkázaná na muža je dosť zle. A áno,aj v Tom šoférovani. A neschopnosť istý sama s deťmi niekam v akomkoľvek rozpoložení je dosť zle. Normálne sa ukľudniť,sadnúť a ist,nie je zlá rada. Vlaky autobusy,odklad dovolenky,má viac možností. A samozrejme aj niekoho blízkeho zobrať. Nie sa zduvat a plakať. To je ten chlap nankoni,že vsak tupana,nič nezvládne bezo mňa,môžem si robiť čo chcem . Trochu skreku vydrží a ide sa ďalej. ,podľa mňa je to alkoholik,periodicky.....
@zuzanockamt prečítaj si príspevok autorky. aj druhý aj tretí - tvrdí že NIE je alkoholik a že sa to vôbec doma nedeje…
@bloger tvoj hlúpy príspevok úplne stačil na to urobiť si obraz 😂
Úplne ti rozumiem a tiež by som bola extrémne nahnevaná, akurát že mňa by od hnevu nezastavilo ani to, že musím šoférovať kamión 👌
A proste by som šla bez neho.. Môj drahý tiež nevie kde je miera keď pije 🙏 vlastne nevedel, par rokov už nepije, vypije si raz dva krát do roka a to nejak prekusnem 🤣 ale tiež dôjde domov v stave, že padne na sedačku, hodím po ňom kybel, otvorím okno a fakt sa nestarám 🙏 ráno vstáva skôr jak my aby si po sebe popratal 👌🤣
ROZVOD!!!!!!
Uff, toľko strán, tak išli na ten výlet či nie?
@biba_18 Z jej príspevkov je to viac ako jasné, že je tam problém s alkoholom. Alkoholik nie je ten, kto je denne naliaty. Alkoholik môže byť aj ten, kto sa spije hoci len trikrát do roka pod obraz boží. Nemá kontrolu nad sebou.
Oprava ...nie je len ten...
@lucia13022023 si myslela ironicky?
Všetko sa rieši hneď rozvodom?
@aurora33 necitala som vsetko. Ale mne to pride skutocne prilis dramaticke. Tak sa proste opil. Ked je to raz za rok, nech. Vezmem deti aj sama, ak chce, nech ide s nami, ked to zvladne, ked nie, nech si doma oddychne..fakt neviem, ci autorkin muz pije viac a castejsie ako je zdrave. Ten moj asi raz za rok, alebo za dva, takze to dokazem prezit🤷♀️
@stanislavicenka tak si prečítaj všetko 🙂
@bielasovicka ja hovorim, ze moj muz sa za 13 rokov, co sme spolu, neozral. Vypil dokopy asi tak 2 deci rumu. Ked som isla do noveho vztahu, toto bola podmienka - ziadne pitie pod obraz Bozi, ziadne fajcenie. Neberme pitie, a toboz nie ozieranie, ako nieco, co ma byt bezne.
@amel ano😁 tu na MK sa všetko rieši rozvodom
@rozkvet1 Každý, kto má rozum sa udrží. Len alkoholik sa neudrží.
Presne viem co by som spravila. Nalozila do auta, seba, deti, jeho posadila za volant a celu cestu o dusu spievala . Boze tak sa opil. Alebo 2x, 3x, 6x. Akoze chodsi domov ozraty? Robi nieco? Teraz pokazis predlzeny vikend sebe, jemu, detom. Si hysterka a namiesto toho aby si sa snazila trochu to deeskalovat, este tuto uplne zbytocnu hysteriu a negativizmus podporujes aj u deti.
Mne sa inak paci ako taketo prispevky zacinaju, ze takyto nebyva a nasledne sa dozvies, ze sa vie doriadit pomerne casto. Nechcem tvrdit, ze je zrovna uz alkoholik, ale ma velky problem sa ovladat
Napr keď som oslavovala 40ku, večer predtým bol von a bolo vidno ešte na oslave, ze je pod parou, to ma vtedy tiež veľmi mrzelo. Pred jednou rodinnou oslavou sa to tiež stalo, to som sa mu nevedela dovolať cele doobeda, ci vôbec žije, kde je, proste už sa to párkrát stalo. A teraz sme sa už dlho tešili a bum, proste ledva stal na nohách... tolerujem mu výjazdy, pol soboty prespí, ok, a
@lucia13022023 nebola som si istá radou🙂
To je pravda.
Ale tento pán podľa mňa naozaj pije a autorka sa potrebovala vyrozprávať.
Odveci autorka ale co to máte za podlahu okolo ZÁCHODA žeby mohla napučať? 🙂
@bonboniera ha ha, aj ja som si vsimla, bola som uz v takych domoch, kde bolo drevo namiesto dlazby, velmi neprakticke
Akoze je verim tomu, ze tie co tu pisete, ze boze sa opil je to ok a keby to urobil aj x krat je to ok, ze toto mate doma a ste na to zvyknute. Ine vysvetlenie nemam

@bielasovicka Škoda je ti niečo vysvetľovať. Očividne máš prah tolerancie úplne inde.