Manžel sa uráža na všetko možné
Ahojte, som rok po RD a pracujem. Berem na deti daňový bonus, manžel sa na to urazil že o toľko bude mať on menej výplatu. Teraz zvýšili rodinné na 60 eur na dieťa. Zas sa urazil že všetko zvýšia a kopa peňazí dostanem. Mám dobrú robotu u nás v dedine, chodím na bicykli ušetrím benzín a na obed chodím domov sa najesť. Tiež sa urazil že komu je lepšie než mne aj benzín si ušetrím aj som na obed doma. Ako ja si vážim všetko čo mám, nesťažujem sa. Myslela som že manžel bude sa so mnou tešiť príklad z roboty že stíham ráno aj poobede škôlku, nemusí on nič vybavovať. A on takto sa uráža. Aj vo všeobecnosti keď sa mi niečo zadarí, nie aby sa tešil so mnou ale urazí sa že ja sa mám a on nič. Čo si o tomto myslíte? Niekedy sa chová ako malé dieťa
Autorka, u vás každý kope sám za seba, nie ste rodina, nie ste my, nechápeš, že jednota a súdržnosť a dôvera sú dôležité piliere manželstva. Vnímam, že nemáte hlboký a dôverný vzťah, inak by si si muža vazila a nie rozmýšľala v štýle ja, moje, ...

Myslim, ze bonus sa rozdelit da, kolega to riesil, ze on jedno a ona druhe dieta. Spis vydavky, kto ake ma a co hradi. Ak on kupi , tresnem, kosacku a ty prasok na pranie, ano, je to nepomer a moze byt nafrneny, ked si delite moje, tvoje. Ked sa jemu auto dosere, bude si musiet kupit zo svojho platu? My mame tiez oddelene ucty, ale hospodarime spolocne.