icon

Manžel sa veľmi zmenil

24. sep 2022

Ahojte. Nikdy ma nenapadlo, ze by som niekedy toto zazila. Manzel bol vzdy pozorny, respektoval mna i moje nazory. Pytal sa ma na nazor ohladom vymeny auta, napriek tomu, ze nejazdim. Teda auto musi v prvom rade vyhovovat jemu. Pytal sa ma, ci je ok pre mna,pokial sa koli jeho praci prestahujeme. Ak nie, lepsiu ponukanu poziciu by odmietol. Nahodou sa uvolnilo miesto, kde by rad pracoval a tesil sa. Bolo lepsie vzhladom na intelekt, financne ani velmi nie. Aj tak by sa nehneval, keby stahovanie odmietnem. Je toho viac.
Mame male dieta a dohodli sme sa, ze budem na MD 3 roky. Tzn, druhy rok by som chodila do prace len cez soboty nedele.
Posledny rok zacal byt podrazdeny. Najsor to odovodnil racou a ludmi s ktorymi robil. Radsej stravil vecer pri pc- ze ma nervy a nechce aby som to pocitila, ze za to nemozem. Casom zacal mat hlupe poznamky a nic co som uvarilo, nebolo dost dobre. Vyvrcholilo to nedavno vecer, maly plakal a isiel zo spalne za otcom. Ten stratil do piatich minut nervy a zhukol na neho, ze ma prestat revat, lebo na to nema nervy. Oducam ho od cumla. On v otcovi hladal utechu. A zacsl po tom vresku viac plakat. Spytala som sa ho, ci je debilny jed na neho tak vrieska. Nenadavame si takto, malemu sa venuje, otec je dobry, nic nam nechyba.
Ako odpoved spustil, aka som krava sprosta a ze si mozem otvarat hubu az ked zacnem domov nosit peniaze. Ostala som ako obarena. O takychto chlapoch sa vzdy vyjadroval, ze si na zene akurat chudaci ego dvihaju. Stalo sa vam to niektorej? Ozaj taky nebol.

Strana
z2
joesvk
25. sep 2022

Intuícia zvyčajne neklame. Tiež si myslím, že má nejakú kolegyňu v hlave.
Nezmenil sa v poslednom čase sex?

Neviem, či pomôže rozhovor. Aj keby si mala dôkaz, muž bude zatĺkať.

olimuc
25. sep 2022

Skor tipujem financie, nedoplatok za elektriku bude palka … z vlastnej skusenosti - tento rok 800€, buduci ca 2500€? Nebenkosten isli brutalne hore, ze v niektorych pripadoch prevysuju samotne najomne… on zaraba sam a neviem, ci este financujete nieco na Svk, ale dohodnute 3 roky by som na tvojom mieste prehodnotila a utekala do roboty. Ak by mal tvoj muz aferu, tak ti bude aj tak peniaze treba, pretoze sama sa nikam nepohnes …PS v MUC sa este ani nekuri a tepla voda ma nizsiu teplotu, takze tie € vám podľa mna niekde chybaju

spadnutaslivka
25. sep 2022

odpovede si ešte dočítam, ale ja to vidím na podráždenosť z nedostatku financií. Proste rodiny sú teraz nútené prehodnotiť svoje rozhodnutia, svoje nároky a výdavky a mnohí sa musia odhodlať proste zarábať viac, ak sa to dá. Ty si teraz bola doma, takže je logické, že ak potrebujete viac peňazí, očakáva sa, že pôjdeš do práce.

spadnutaslivka
25. sep 2022

nemyslím si, že by za tým hneď musela byť nejaká kolegyňa. Nehovorím, že nemôže, ale hoci sa svet ľudí točí hlavne okolo sexu, nemyslím, že hneď každý si kvôli tomu rozbije rodinu. Podľa mňa má toho v práci veľa, plus sa snaží nejako vyriešiť tie financie a miesto kľudu doma, aby si odpočinul, mu tam plače dieťa (čo je síce pochopiteľné, ale na nervy je to niekedy riadny zaberák) a do toho mu ešte ty povieš, že je debil. Tak je úplne pochopiteľné, že vybuchol. Lebo nechcel hovoriť o tom, na čo myslí a čo rieši, tak nezvládol situáciu a aby ustrážil jedno, vyprskol iné. Potrebujete otvorený rozhovor a prehodnotiť, čo ďalej. Situácia sa zmenila, musíte byť trošku flexibilnejší, ak nechcete, aby vás vyššie finančné výdavky zvalcovali.

beata_k
25. sep 2022

Ale to nie je o tom, ze nemate v byte plyn. Ty asi nemas predstavu, co caka nemcov. Bez plynu to zasiahne cele Nemecko, nie len vas byt.

nurielka
25. sep 2022

Že mobil na odtlačok prsta a sken tváre..áno výhovorky, že kvôli malému.. nemal by problém ti ho kedykoľvek ukázať? Áno dôvera je základ, ale skrývanie veci je hranica. Len tak pomimo. U kamošky to tak začalo, nový telefonik na odtlačok a sken u muža a po roku rozvod, lebo chlap nevedel čo od dobroty. A "v živote" by to naňho nepovedala.. 😒

0kristina0
25. sep 2022

Nepises ako vam to klape v spalni? Zeny zvyknu chapov zanedbavat prichodom dietata. Ci nebude toto kamen urazu.

majlo1234
25. sep 2022

Pozri, mne sa stalo, ze mi manzel povedal v slabej chvili ci som jebnuta🙀 v tom momente to bol hrozny hukot, ale ked emocie opadli, vykomunikovali sme si to, a vysvetlil, ze to bola extremna reakcia. Cim neospravedlnujem ani jeho, ani tvojho muza, ale niekedy proste emocie prevazia, hlavne ked pichnes do osieho hniezda. Treba si vziat do uvahy celkovu dynamiku vztahu a vykomunikovat si, co je ok a co uz ok neni

elenka74
25. sep 2022

Opýtaj sa ho, prečo sa tak správa, či má nejaké problémy v práci. Alebo či ťa ľúbi alebo má nejakú inú, uvidíš, ako sa zatvári.

autor
26. sep 2022

Dakujem vam vsetkym za cas pri citani a dobre rady bez ironie a vysmechu. Velmi si to vazim. Zatial je tema uzavreta, vysvetlili sme si to. Dufam, ze sa uz nic podobne opakovat nebude. Este raz, vdaka.

liliana8
3. jan 2024

Ahoj, ako to u vas dopadlo s odstupom casu?

Strana
z2