icon

Manžel sa zaregistroval na erotickej zoznamke

mimi49
19. mar 2013

Ahoj dievcata...pisem k Vam do diskusie, lebo neviem, co dalej...Viem, ze vy mi nepoviete, co mam robit, ale mozete mi aspon prispiet svojim nazorom...Tak k mojmu problemu... Som vydata, mam dobreho muza, ale....pred par dnami som nahodou (hladala som udaje k internet bankingu) nasla mail, kde sa pise, ze sa zaregistroval na erotickej zoznamke...nedalo mi, a pozrela som.. 😖 Viem, ze som asi nemala, ale eroticka zoznamka a zenaty muz??? Musela som... uvadza tam, ze hlada nejaku zenu na prilezitostny sex, vraj aj pricestuje, a ze je slobodny!!!!...A dnes som pozrela do historie a nasla som dalsich par zoznamiek...eroticke chaty...Uznavam, ze posledne tri tyzdne sme nemali vela sexu (no snazila som sa mu to kompenzovat inak, ak mi rozumiete 😅 )...necitila som sa dobre... tak to zrejme riesil takymto sposobom...tie registracie niesu starsie ako 10 dni.... ale strasne ma to sklamalo...snazim sa k nemu chovat normalne. Je to zdravy chlap, viem, ze mu sex chybal, ale aj tak som z toho smutna...aj nahnevana, citim sa podvedena a oklamana...Viem, ze ma miluje, chova sa ku mne pekne, stiskame sa, nevyhyba sa mi, nieje chladny, neschovava telefon, nechodi nikam, len do prace .... Ospravedlnujem sa, ak je tu uz taka tema...nechcelo sa mi hladat 😅 Prosim Vas, len ma nesudte .... dakujem za vase nazory...

victory1
19. mar 2013

@mimi49 Tak, ja neviem, ale mozno za tym netreba hladat to, co je nam babam na prvy kukuc jasne. Mozno sa vobec nechce zoznamovat, ale iba zabavat. Natahovat a oblbovat dake baby...myslim, ze ziadny normalny chlap sa nechce zoznamit so zenou, ktora ma inzerat na erotickej zoznamke a mysli to tam vazne...
Asi by som skusila mu porozpravat "rozpravku"...ked by pytal, preco som smutna, tak by som mu trepala, ze mi volala no, co ja viem, spoluziacka zo strednej, aka je nestastna, ze jej muz je na erotickej zoznamke a /pridala by som/, ze si aj s dakou pise..a ze ona sa chuda z toho uplne zosypala. A ako bonus by som mu povedala, ze ja by som bola tiez z toho strasne nestastna..ale som happy, ze mam takeho uzasneho chlapa doma, co nic take nieco ani v riti nestipne. 😀

mimi49
autor
19. mar 2013

@victory1 vies, ze som mu nieco podobne povedala? 😀

vejula
19. mar 2013

@mimi49 no tak nechcem byť zzla ale ruku by som do ohna nedala za tych 9 mesiacov , ked teraz mu stačili 3 týždne.. Ale akože je to tvoja vec, ak s nim chceš zostať... su ženy, ktore dokažu neveru tolerovať. Nebudem hovoriť čo je spravne, lebo pre každeho to je niečo ine. PRe mna by bolo taketo chovanie ake ma tvoj manžel absolutne nepripustne a daleko daleko za hranicou mojej unosnosti. Ale berem, každí sme iní

mimi49
autor
19. mar 2013

@vejula no cez tehu som sa mu venovala inak, takze myslim, ze to bolo v pohode...

ejco
19. mar 2013

@mimi49 aka bola reakcia?

hexena
19. mar 2013

@mimi49 suhlasim s victory s tym napadom akoze niekto iny ma taky problem

victory1
19. mar 2013

@mimi49 a ako sa tvaril, co povedal?

hexena
19. mar 2013

@vejula moment tu este nie je iste ze ide o neveru

vejula
19. mar 2013

@mimi49 ako vravim , je to na tebe.. Za seba hovorim, že by som s takym "charakterom" žiť nemohla. Ale tak je to tvoja vec, ako sa rozhodneš.
Podla mna je zas smiešne si myslieť, že sa na sexzoznamku prihlasoval len zo srandy.... Take srandy robia tak 14 roční chalani, ale nie dospelí muži, tam už ide o uplne iny zamer, nie o zabavu.

vejula
19. mar 2013

@hexena 😕 ak nejde o neveru, prinajmenšom ide o planovanu neveru. Inak by nepisal, že hlada dievča na priležitostný sex a aj za nou zajde ak treba... o čo ine by tu išlo ak nie o planovanu neveru? A tam už velky rozdiel nevidim či už sa to stalo, alebo by sa to stalo o par dni či týždnov. Ten človek si nevaži vlastnu manželku, nestoji mu za to aby jej vyrozpraval, čo ho trapi, čo mu chyba a rovno da inzerat na net na nezavazny sex.

mimi49
autor
19. mar 2013

@ejco
@victory1 tvaril sa uplne normalne, ze hm..stava sa to... nejako ho to "nevzrusilo"

mery333
19. mar 2013

Tu sa naskytuje otázka, že čo je horšie? Fyzická, alebo psychická nevera.

mimi49
autor
19. mar 2013

@vejula praveze my sa rozpravame o tom, a vela...rozprava mi, co sa mu paci a co by chcel....

victory1
19. mar 2013

@mimi49 ziadne vygulene oci? Prekvapenie? Nic? Tak potom si to nevztiahol na seba a myslim, ze nezamysla nic podstatne ako sa cez net pobavit...

mimi49
autor
19. mar 2013

@victory1 no nic, ani len naznak....uplne normalne sa tvaril, ako keby sme sa bavili o nakupe na vikend...

victory1
19. mar 2013

@mery333 Prepac, ale psychicka nevera je asi blbost..moze sa ti pacit kamos, mozes na neho mrknut ockom,ale to neznamena neveru...Chciet a konat je zasadny rozdiel. Ludia by si mali uvedomit, ze nie su zvieratka a parit sa kazdy s kazdym, aj ked by chut trebars bola.. 😒

vejula
19. mar 2013

@mimi49 no tak potom je to fakt riadny bezchrbťak, doma mate fajn komunikaciu, nič čo by ste nevedeli riešiť a on napriek tomu robi toto. Akože no comment fakt, k tomu nemam čo viac dodať.

victory1
19. mar 2013

@mimi49 Asi by som tomu nepripisovala az taky prehnany vyznam, ale sralo by ma to poriadne...No, ale ked ani rozpravka nezabrala a chcela by som si byt na cistom, tak by som mu o tom otvorene povedala..jednoducho, myslim, ze zla istota je lepsia ako neistota. Ved normalne si bola na PC, normalne si tam videla cosi s erotikou, tak si sa kukla - zvedies to na zensku zvedavost *- a moh mily nasla som toto..tak co mi k tomu povies?! A este by som mu pripomenula, ze sme sa pred casom bavili o tej tvojej kamoske a fakt si si nemyslela, ze je taky ........./nadavku si dopln/ ako manzel tej tvojej kamosky... 😠

cmulinko
19. mar 2013

@mimi49 tvoj muz ma problem a nie ty.Registroval sa ako slobodny muz,ktory si hlada prilezitostnu zabavu a nema problem ani pricestovat.Toto uz nie je vtip a neda sa nicim ospravedlnit...a uz vobec nie 3 tyzdennou absenciou sexu.To by u nas moj manzel musel byt uz riaditelom niektorej z top sex stranok na internete a nie obycajnym registrovanym uzivatelom. 😅 Myslim si,ze nemas sajnu co mas doma a to je na tom cele asi to najhorsie.V hlave si predstavujem navonok mileho a pozorneho manzela,ktory ti denne sepka do uska,ze ta miluje a na druhej stranke neprestavam mysliet na to co si nasla v pocitaci....a ked mne to neda pokoj na dusi tak co potom tebe?Ja by som teda chcela vediet na com som,kym mi neprinesie domov nejaky nezelany darcek.

victory1
19. mar 2013

@mimi49 + doplnis, ako ta to uraza ako zenu, ktora mu vychovava deti, stara sa o to to to...miluje ho a adt!

vejula
19. mar 2013

@cmulinko absolutny suhlas 🙂

hexena
19. mar 2013

ze vraj chlapi myslia na sex kazdych 7 sekund 😝

tazko povedat ci by sa dokazal aj s nejakou babou stretnut a vyspat sa s nou

skuste ist na azet na zoznamku (nemusite ist ani na sexzoznamku) a kazde druhe tam bude ako hladaju muzi babu na prilezitostny sex, ako hladaju baculku na sex, ako hladaju dominu na sex, ako hladaju babu s velkymi prsami na sex, skuste zareagovat...zarucujem vam, ze 99percent tych muzov si s vami to stretko ani len nedohovori, bude im stacit, ze zareagujete, popise si s vami ake mate prsia, a nejake prasacinky a to mu bude stacit...a niektori ani nezareaguju vobec...

nikoho nechcem obhajovat len poznamenat ze muzi su jednoducho dost sexualne zalozeni

victory1
19. mar 2013

@hexena tak to mas uplne pravdu!

vejula
19. mar 2013

@hexena a to maš odkial toto, že to takto funguje? JA velmi pochybujem, že chlap, ktorý da takyto inzerAT bude ignorovať ak mu hodim foto s vyvalenymi kozami štyrkami a poznamkou, že som kedykolvek pripravená... 😅 Prave preto, že su, ako si pisala dosť sexualne založení

mimi49
autor
19. mar 2013

@vejula no u mojho by si veru styrkami nic nedosiahla 😅 ... no..ale mas pravdu veru..ale on si nedal vyslovene inzerat..to napisal do dotaznika...nie priamo inzerat..ale to je asi jedno... 😠

victory1
19. mar 2013

@vejula na azete to tak funguje, nemusis dat ani fotku, zaregistruj sa a do hodiny mas asi 300 nadrzanych RP, vacsinou "sa chcu spravit cez webku alebo cez RP"...Mam skusenosti, lebo kedze som s ex mala pol roka tichu domacnost, pisala som si s kamosmi a kamoskami na pokeci po veceroch, aby som mala ky - taky socialny koktakt. No a do toho som sa obcas cez RP zabavala na nadrzancoch...
..ale teraz ma dufam neukamenujete... 😀

cmulinko
19. mar 2013

@hexena dovolim si s tym troska nesuhlasit....muzi su sexualne zalozeny len na principe matky prirody,ktora im umoznuje oplodnit viac samiciek pricom zeny nemaju potrebu hladat si intenzivne niekoho kto by ich oplodnil a nasledne byt v oplodnenom stave non stop 😀 ci muz ci zena ma svoj pud sebazachovy,ktory sa moze menit podla vplivu vonkajsieho prostredia cim je napr aj laska k manzelke.Pri tomto probleme ta manzelka je...ale kde je ta laska k nej.Nech mi nikto netvrdi,ze milujuci manzel si len zo zvedavosti vytvoril konto na sex zoznamke a cele je to vlastne len nevinna zvedavost....a co tak na odplatu mu nevinne zbalit kufre?Len by cumel preco ma kufre pred dverami a mozno by si hned rychlejsie spomenul kedy a preco sa tam zaregistroval.

vejula
19. mar 2013

@victory1 fu tak to tiež nieje vyhra, mať muža ktorý sa cez webku robi na cudzích ku*vičkach... Aka som rada, že som mimo toho celeho 😅 Toto by ma určite ako vysvetlenie od manžela neukludnilo 😅

victory1
19. mar 2013

@mimi49 asi je uz jedno vsetko akou formou to spravil, ale ide o to, aby si nieco vyriesila, nejakym takym sposobom, aby ta to co najmenej bolelo...Ale priprav sa na to, ze ked sa o tom budete rozpravat, moze ti povedat hocico a uz je len na tebe, ci tomu budes chciet uverit alebo nie...Je to fakt pravda, ako to Elani spievaju "radsej nic nevediet, nez nieco tusit... ☹

irriss
19. mar 2013

@vejula
a co moje osmicky?? 😅