icon

Manžel si našiel inú. Mám ho opustiť?

lenkaa222
9. aug 2011

ahoojte..som týžden po pôrode, maličký sa nam narodil v 32 tt takže je stale v inkubatore..ale je zdravy, pribera..všetko by bolo super, keby som nenašla môjmu chlapovi v mobile sms ako si píše s nejakou 16tkou, že ju lubi, že mu chyba..vysvetlenie z jeho strany: chcel si dokázať či vie ešte namotať a zbaliť 16tky..neviem či robiť...zostala som s nim hlavne malemu aj ked ho lubim chcela som sa rozist..

nurili
11. aug 2011

@lenkaa222 kazdy sa sprava ako lubi.....

jabadaba
11. aug 2011

@lenkaa222 no panenka skakava. Tak to mas doma riadne nezreleho capa. Okrem ineho...snad ani komentovat nebudem. 😖

ivka225
14. aug 2011

Všimni si, čo píše @gerci90 - zdá sa, že život je čosi úplne iné ako rady z kníh (alebo z Modrého koníka).

gerci90
15. aug 2011

@ivka225 toto som nepochopila... ako moj život je ako rady z knih? ci co???

vejula
15. aug 2011

@alexandra ja si myslim že to čo spravil velmi svedči aj o jeho IQ a o jeho zodpovednosti. Akože toto keby najdem mužovi v mobile, tak sa zamyslim nad tym či žijem s chlapom ktoreho ja milujem s ktorym chcem vychovavať svoje dieťa. Ved to je tak trafene, akože takyto človek pre mna straca na cenu. Je to smiešne hlupe a hovori to o jeho zmyšlani, ktore zrejme ešte nestašči na to aby dokazal žiť normalnym rodinnym životom, ale v hlave ma len same sprostosti..

alexandra
15. aug 2011

@vejula Nie vzdy ide zivot tak ako si to clovek predstavoval.. Verim, ze ani jedna z Vas nezazije v zivote skutocne problemy, pri ktorych by sa Vam toto javilo rovnako nedolezito, ako sa to javi mne..

vejula
15. aug 2011

@alexandra v živote možu prisť strašne veci, viem, hlavne ked si prečitam aj tu na koniku take smutne temy 😔 Ale to nič nemeni na tom že niektorí chlapi proste nemaju v hlavke nič dôležitejšie ako dokazovať či ešte zbali 16 ročne decko, a prežiť s takym cely život ????? Ďakujem neprosim. KEd sa rozhodol mať rodinu a dieťa ma mať tieto veci už za sebou, myslim že to mal mať v hlavke už troška viac popratane a zatriedene

vejula
15. aug 2011

@alexandra a myslim že prave v tych ťažkych chvilach ktore možu v živote nastať, človek ktory v čase ked je žena v 9 mesiaci v nemocnici si vypisuje s nejakym nevyspelym deckom, zrazi neprestavi zmyšlanie a nezačne sa chovať ukažkovo ale prave naopak bude pred tym unikať podobnym sposobom a žena v tom probleme ostane zrejme sama

moncicip
15. aug 2011

Moja ked to urobil raz moze to urobit znova a v jeho veku zvlast, On asi este len hlada sam seba. Ved skus sa porozpravat srodicmi a vysvetli im o co ide, prvorade je abvy si teraz bola v klude lebo maly potrebuje nilen teba ale aj mliecko a tym ze by si sa trapila koli chlapovi ktory si to vzhladom an to co urobil nezasluzi tak tym by si si mohla uskodit. Drzim prsty nech sa to cim skor poriesi.

kamajka
15. aug 2011

@lenkaa222 čo? nemám slov ja na toto......bo..a im hňupom jednym joj či ja mam odpor k chlapom 😀

alexandra
15. aug 2011

Mozno jedneho dna pride situacia, ked sa na to pozriete inac..

lenkaa222
autor
15. aug 2011

@alexandra ty si zažila niečo podobnee??

moncicip
15. aug 2011

Moja je to fakt len na tebe co urobis, ci mu das este sancu alebo nie. V kazdom pripade ti mozem len drzat prsty aby si sa rozhodla spravne.

lili_mia
15. aug 2011

rozhodovať sa budeš sama, nie na základe miestnych rád .. sama vieš ako žijete, ako sa teraz správa .. určite si musíte o tom hodiť reč, povedať mu, čo od neho očakávaš a či je to ochotný tolerovať/plniť .. aspoň ja tak fungujem .. ked nabehne nová situácia, niekedy mi dlho trvá, kým si na ňu zvyknem, ale chlap už vie, že sa snažím zvyknúť si, tak mi dáva čas/priestor .. povedala som mu aj také veci ako napr to že sa na to nepýtam, neznamená, že ma to nezaujíma, ale niekedy je toho na mňa tak veľa, že nemám chuť si otvárať ústa či o tom rozmýšľať ... vo vašom prípade pomôže toľkokrát otrepané .. komunikácia .. ak schybil, dobre, ale jasne mu urči hranice, ktoré nesmie prekročiť .. ľudia odpustia všeličo, ja sama tiež .... on určite nie je v pozícii, aby si testoval, či ešte niekoho namotá, mladé žaby sú drzé, tie sú schopné ísť do postele aj s chlapom kt práve povedal áno pri oltári a sanitka práve odváža jeho už manželku ... jasne povedať, že si takéto správanie už neželáš, nepraješ ... treba ho vychovať .. trošku sa potkol, ja osobne to prirovnávam k tomu, ktorá z nás sa nepozerala niekde na chlapa ktorý nebol jej, dlhšie ako sa patrí??? nielen v reále, ale herci, speváci .. aj my ženy máme za ušami

darinkazv
15. aug 2011

@riami78 ahoj, ja si nemyslím, že každý 20 - 22 ročný je decko. ak si sa ty v tom veku tak cítila neznamená, že sa tak cíti každý. je to dané povahou, výchovou, v akom prostredí si vyrastala. ja mám 26 a 5 ročnú dcérku a veru neľutujem, že som neštudovala na vš či nešla do zahraničia. ja som sa dosť vybúrila počas strednej a vydávala som sa 20 ročná. s manželom sa veľmi milujeme, po svadbe sme boli pracovať aj v čechách aj v taliansku a dotiahlo nás to domov. a poviem ti, že som sa vôbec necítila ako decko, keď som sa 20 ročná vydávala a 21 ročná mala prvé dieťa. vôbec nič neľutujem a nevravím, že sa nad našimi hlavami nikdy nezjavili mračná. ale všetko láska a čas vyrieši. mňa sa to vždy dotkne, keď mi niekto povie, že čo som sa tak skoro vydala a mala hneď dieťa alebo reči typu starších tetušiek že dieťa má dieťa. to je taká hlúposť. niekto je psychicky decko ešte v 30tke a niekto je vyzretý v 20tke. nedá sa to zaškatuľkovať. ale to som odbočila len mimo témy.

@lenkaa222 ja by som mu na tvojom mieste dala šancu. ale ako tu už niektoré písali, treba ho nehať trochu vydusiť. šup s malinkým k rodičom, oni ti s ním pomôžu určite. nebudeš sama na neho a bude sa ti to ľahšie zvládať, keď je malinký predčasne narodený 🙂 a ockovi buď dojde o čo by mohol prísť alebo zistí, že mu to lepšie vyhovuje takto oddelene, čo je pre teba horšia situácia, ale aspoň budeš vedieť, na čom si. ale keď vás ľúbi, ako píšeš, tak si skôr uvedomí, o čo by mohol prísť a bude vás ťahať späť domov 😉 prajem ti šťastnú voľbu a ešte šťastnejší koniec tohto príbehu. 😉

ivka225
15. aug 2011

@gerci90 Práve naopak, mala som na mysli to, že na tvojom príspevku je vidieť, ako všelijako vie život prekvapiť. A preto sa veľmi nedá spoliehať na všeobecné rady.

lili_mia
15. aug 2011

@darinkazv decko má decko ... a tie ženušky koľko mali rokov ked 1x otehotneli?

mishik
15. aug 2011

@darinkazv jasne presne tak. mam kamarata co sa citi psychicky na 15 a ma 38 rokov. ma pocit ze ked stretne niekoho a povie mu dotycny ze ma 32 rokov, ma chut mu vykat a vravi si aky je dotycny stary...a on sa ma 40tku na krku. no zabuda na to...a mam svagra, ten ma 30 a je maximalne zodpovedny, na peniaze, byvanie, pracu a to cely zivot. od mladicka 😉 fakt je to o povahe a vychove, rodinnom prostredi a cloveku samom

alexandra
16. aug 2011

@lenkaa222 Nie, ja som zazila veci, pri ktorych sa mi toto zda ako dobry vtip. Pre mna, ak aj moj partner urobi chybu, najma ked je to v emocionalne vypataj situacii, ospravedlni sa za nu a lutuje to, je to dostatocne dobre na to, aby som mu odpustila. Bolo by ine, ak by to robil pravidelne a aj napriek tomu, ze mu povies, ze Ti to ublizuje, pretoze potom by to nebolo o chybe, ale o postoji.
Chyby robime kazdy, a nielen v mladom veku. Tiez by sa Ti asi nepacilo, keby sa na Teba partner vykaslal len preto, ze si urobila nejaku chybu, ktoru Ty sama lutujes.
(nepoznam Vas a preto neviem, ci je to tak aj vo Vasom pripade, ale je dobre sa na to pozriet aj inak)

fixi3
19. aug 2011

@lenkaa222 ahoj Lenka ja som a bola som v podobnej situacii ako ty ale este horsej... minuli rok v lete som sa dozvedela ze si moj partner vypisuje s mojou sesternicou 16 rocnou ako ju velmi lubi a take podobne... plakal ospravedlnoval sa ze on to tak nemyslel ze on si chcel len dokazat ze na taku zabku ma...(partner ma 24)...dako som mu to odpustila... potom som otehotnela a ked som bola na konci druheho mesiaca som zistila ze si s nou stale pise a ze s nou ma dokonca nejaky pomer ale nie sex...chcela som ist na potrat ale nakoniec som sa pre dietatko rozhodla ci uz s nim alebo bez neho... nakoniec som zistila ze mal aj nejaku jednorazovku s ktorou sa vyspal...napriek vsetkemu som mu to odpustila uprosikal ma ze sa zmeni a tak keci....takze sme stale spolu stale to skripe, stale sme spolu, mame babo stale je to na rozchode, a este ku tomu sme teraz boli u mamy a bola tam aj sesternica pilo sa ale ona nie len on sa opil ako tela, a na druhy den sa uz stazovala mame aj starkej ze ju obtazoval...tak co si mam o tom mysliet??? no s tym ze aj ona dost klame a vymysla, a tiez sa mi nikdy ona nepriznala co s nim mala...ja neiem momentalne poradit sebe ale poviem ti jedno druhy krat by som sa takto uz nerozhodla a keby osm mohla vratit cas tak pri tom prvom naznaku neveri by som to uz skoncila...

locko007
19. aug 2011

@lenkaa222 Ja neviem, myslím si, že vo fungujúcom vzťahu by nevera nemala byť a hlavne nie v takom čase, keď sa vám narodilo dieťatko. Veď je to obrovské šťastie pre oboch a podľa mňa žiadny chlap, ktorý miluje svoju ženu a dieťa na inú ženu v takejto situácií nemôže ani pomyslieť. Ja mám chlapa, ktorý je ako jedno velké decko. Ale pri pôrode malého trpel so mnou s každou kontrakciou a keď prvýkrát uvidel svojho syna tak sa normálne od plaču triasol. A vtedy som vedela, že my dvaja sme pre neho všetko. Nevravím, že nám sa to stať nemôže. Ale keď sa to náhodou stane, tak aj môj manžel vie, že v ten deň sme spolu skončili. Možno som prehnane žiarlivá, ale je to tak. Na tvojom mieste by som to brala ako výstrahu, možno nie je v poriadku váš vzťah alebo možno to nie je vhodný partner. Držím ti moc palce! 😉

lenkaa222
autor
20. aug 2011

@locko007 noo aj ja som až príliš prehnane žiarlivá a ano beriem to ako výstrahu... už nedávam šancu tomu, že budeme spolu navždy.. čakám len čo príde dalej

lenkaa222
autor
20. aug 2011

@fixi3 noo tak to mi je strašne luto.. ale som rada, že aj ty si napísala svoj príbeh.. uvidím po čase ako som sa rozhodla.. ale ked ešte niečo takéto zistím tak koniec už som pevne rozhodnutá.. bude to ťažké, ale nemienim mu to zakaždým odpúšťať.. a pri tom budem trpieť najviac iba ja...

pici
20. aug 2011

@lenkaa222 pozri ziadna kasa nie je taka horuca ako sa navari. presiel cas. mate babenko. potrebuje lasku a nie nervoznu maminu. ked ho lubis a chces dat sancu dokazat ze to bol proste len nejaky zly omyl, daj ju. nic viac pre seba a babo urobit nemozes. da sa to vsak, az ked v srdci odpustis. ...

lenkaa222
autor
20. aug 2011

@pici no ved práve o to ide.. že na jednej strane chcem byť, chcem mu dať tu šancu, ale na druhej strane ho nechcem ani vidieť, neda sa mi k nemu správať normálne, som na neho stále hnusná...asi prešlo malo času a ešte som mu neodpustila.. to je ten najväčší problém

skeblicka77
20. aug 2011

@lenkaa222 lenka, ja som prezila nieco podobne, sice som nebola v porodnici, ale bola som mimo domu skoro 3 mesiace, bola som na brigade v nemecku, maly sme doma 4. roc. chlapca, tiez som bola na neho velmi hnusna a trvalo to skoro 2 mesiace, potom sa to pomaly utriaslo, povedala som si ze mu dam sancu a dala som, bol pokoj, tiez si vymazal cislo tej ... z telefonu, teraz mame uz druhe baby a vsetko je ok, samozrejme mu to nezabudnem obcas pripomenut, hlavne ked chce byt na mna hnusny...ale ti poviem jedno, odpustila som mu, ale nezabudnem nikdy... 😔 , je to inak velmi tazke...necitala som celu diskusiu, takze co ti pisali baby neviem, ale poviem ti jedno, hlavu hore, treba sa otvorene rozpravat a dat si jasne podmienky a dorazne mu oznamit, teda, ak si ochotna mu dat druhu sancu, ze je posledna....velmi ti drzim palce, aby si bola silna a rozhodla si sa spravne 😵

pici
20. aug 2011

@lenkaa222 presne tak, ked neodpustis v srdci, nedokazes sa ani chovat nepodozrievavo a stale to nevycitat... chce to cas. a zmenit pohlad na vec, najdolezitejsie je tu vase babatko

locko007
21. aug 2011

@lenkaa222 Viem, že niektoré baby vedia tolerovať veľa, z lásky. Ale aj tie sa postupom času presvedčia, že ten človek nestál zato a vykašlú sa na neho. Lenže problém, majú už 40 na krku a tam sa už ťažko zariaďuje iný život. Každý chlap sa obzerie za sukňou, môj nie je výnimka. Ale pokiaľ by sa nám stalo to čo tebe, tak by som to brala ako zradu. Ty si prežila (možno) trápenie počas tehotenstva, pôrod nie je práve prechádzka ružovou záhradou a teraz sa ešte určite bojíš o synčeka a je ti za ním smutno. A on ťa podporí tým, že namotáva 16 ročnú žabu, aby si niečo dokazoval. Podľa mňa sa mal popýšiť tým, že má krásneho synčeka.

lenkaa222
autor
21. aug 2011

@locko007 sama neviem či to robím z lásky, alebo kvôli malemu.. ale asi skôr mu davam šancu kvôli malemu...začínam rozmýšlam každý den viac a viac o tom či ho ešte lubim..

elize
26. aug 2011

@lenkaa222 je len na tebe ako sa rozhodnes. Ale aj napriek jeho zrade, aj napriek tej bolesti ktoru ti sposobil, aj napriek tomu, ze sa to stalo v case ked si bola tehotna - aj napriek tomu vsetkemu by som mu dala sancu. Prvu a poslednu!!! Porozpravajte sa o tom. Ale hlavne, ak sa rozhodnes odpustit mu, uz mu to viac na oci nevyhadzuj.

Teraz sa hlavne skus upokojit a sustredit sa na maleho Jakubka. Bude potrebovat vela tvojej lasky a starostlivosti. Tiez mam synceka narodeneho v 32. tyzdni. Pokojni, vyrovnani a milujuci rodicia je to, co najviac potrebuje. Drzim palce, aby si sa rozhodla spravne 😉