icon

Manžel udrel syna

20. nov 2020

Ahojte, dnes sa maly syn, 4 roky , hral so svojim otcom na dinosaura. Syn otca uhryzol. Ten mu z ruky vytrhol plysaka a silno ho udrel po hlave. Uder bol nestastny, rovno tam bolo oko toho plysaka a syn ma na hlave hrcu :(. Strasne plakal. Este aj teraz vecer sa ma pytal, preco mu tata urobil "bobo".
Ja sa neviem z toho otriast. Velmi som sklamana manzelovou rekaciou (vraj bol unaveny, ze uz mu na tabulu namaloval 30tich dinosaurov, a este ho aj bolela hlava). Dorazila ma aj jeho poznamka, ze ja sa zasivam, hoci vedel, ze upratujem a nevalam si sunky.
Som zmatena.. cakala by som od dospeleho muza, ze bude viac predvidat a nebude tak agresivne reagovat. Podla manzelovej reakcie viem, ze si vycita, ze udrel syna.
Je mi to luto, neviem to spracovat... :(

Strana
z4
janulik2008
22. nov 2020

@nini1010 áno spí v postieľke. Písala že sa syn bojí či niečo také 🙂

martinajurkechova
2. dec 2020

Všetci by sme chceli byť dokonalí rodičia. Určite mohol zareagovať inak, ale tak štvorročné dieťa by už malo vedieť, že keď niekoho pohryzie tak to bolí a nemá to robiť. Si predstav, že by takto pohrýzol spolužiaka v škôlke. Som si istá, že si už obaja do budúcna dajú pozor na takéto správanie. Muž na to aby syna tak silno neudrel a chlapec na to, aby nehryzol ľudí.

Strana
z4