icon

Manžel uprednostňuje matku. Varí s ňou perkelt

27. aug 2025

Ahojte, už som tu písala, že mám skôr už "nevzťah" s mužom, čo opatruje svoju mamu a jej dáva prednosť predo mnou. Zobrala som si tento týždeň dovolenku, že niekde pôjdeme na predĺžený pobyt. Viete čo? My nejdeme nikam. Zato jeho mama ide na chatu od štvrtka do soboty večera s dcérou a ešte ma požiadal, či by som ju tam neodviezla. Skoro ma porazilo. Veď čo chcem, veď nebude doma a my môžeme byť u neho na byte tri dni zavretí, lebo on nemá peniaze na to, aby chodil hore dole a míňa so mnou veľa peňazí ( inak platí iba sám za seba, ja platím sama - boli sme 1x pizza, 1x kino, káva ).

Včera som bola sama preč, lebo on je doma s mamou. Povedal, mi, že mal konečne jeden deň 0 výdavky. Dnes mu volám, či ideme niekam, je pekne. Že pôjdeme do skanzenu, potom do útulku, potom sa niekam najesť medzitým, niekde si dáme kávu. Že on nikam jesť nepôjde, že on na to nemá. Veď mu hovorím, že ja idem autom a šoférujem na benzín nemusíš dávať, ja ťa pozvem na obed aj na kávu a ty nejdeš? Že mama ide variť perkelt a on sa chce učiť od nej, ako to sa to robí, aby to vedel. Prosím? Wtf? Počúvaš sa? Teraz mám dovču. Od septembra sa môžeš učiť každý deň robiť perkelt. Každý deň chodím do roboty a vy môžete robiť perkelt!!!!

Dpč ženy neskutočne som nahnevaná. Ale až tak, že som kričala. Najradšej by som niečo rozbila, prisahám.

Už viem, že má nemá rád, že zjavne so mnou už nechce tráviť čas, iba hľadá výhovorky. To som pochopila už dávno. Ale je toto normálne? Takýto chlap? Čo má pomaly 47 rokov? Doma sa nepohne od mami a keď mu hovorím, že je chorobne na ňu naviazaný a toto nie je v poriadku, tak je oheň na streche a jeho mamu si do úst brať nemám.

Aj ja krava som mu nechala upiecť tortu na jeho narodky, čo bude mať.
Najradšej by som išla k nim domov a nakričala na jeho mamu, či je happy, že toto dosiahla.
Ale neurobím to. Iba sa musím z toho dostať, z tej zlosti v sebe.

la_dolce_vita
27. aug 2025

Uz tu vsetko zaznelo, ja ta urazat nebudem. Ale prosit sa o lasku, pozornost, pomaly uplacat muza, aby ti venoval trochu casu?! Neblazni... a to v nasom veku?? Mas dovolenku, mala si lezat na plazi s kamoskou alebo kludne sama. On si ta nevazi a je to totalne nepouzitelny exot. PS slova o laske ako ta miluje neber vazne, vnimaj skutky a co robi.

anonym_65169b
27. aug 2025

Sorry, ale z vas dvoch mi pripadas divnejsia ty. On je v tomto nevztahu spokojny a vyhovuje mu to tak ako je. Preco by on nieco menil, ked ty nechas so sebou zametat a on je spokojny? Tebe to nevyhovuje a stale sa v tom macas, namiesto toho, aby si pozbierala svoju hrdost a zavrela za nim dvere. Nauc sa konecne byt aj sama a mozno sa najde aj nejaky normalny pre teba. Lebo v stadiu v akom si, nie si ziadna vyhra. Zena bez sebaucty, co sa boji byt sama, ktora je zavesena na maminkinho mazanka a lakomca.

beata_k
27. aug 2025

@anonym_autor Prepac za uprimnost, ale si blba jak vedro chrustov. Co ta pri nom drzi?

jaskolka
27. aug 2025
@beata_k

@anonym_autor Prepac za uprimnost, ale si blba jak vedro chrustov. Co ta pri nom drzi?

@beata_k vedro chrustov? Také prirovnanie som ešte nepočula,to sa mi páči ešte viac ako ježkove papučky 😅😅😅

beata_k
27. aug 2025
@jaskolka

@beata_k vedro chrustov? Také prirovnanie som ešte nepočula,to sa mi páči ešte viac ako ježkove papučky 😅😅😅

@jaskolka 😁

anonym_5c2af7
27. aug 2025

Šak ho pošli do riti a tortu zjedz s kamošmi alebo rodinou 🤷
Nechápem čo je na tom že budeš sama ? Zas nemusíš bežať z jedného kkta na druhý hádam

anonym_546254
27. aug 2025

@anonym_autor normálne ho blokni a nekomunikuj. Ma ta za chuderu a robí si z teba už len srandu 🙄

betulinka1
27. aug 2025

@anonym_autor mas dovolenku, zaplatit si nejaky welnes, budes chodit plavat, masaze a chod si oddychnut. Naco tu zase vyplakávas. Ved uz sme ti napisali minule. Ze ta to bavi trapit samu seba. Najdi si nejaku kamosku a nemusis jej kavu ani zaplatit.

dskjhfdlkdjhl
27. aug 2025

@anonym_autor Takze Ty ho nemilujes, hladas si dalsieho a rozculuje Ta, ze on s Tebou nechce travit cas. Myslis, ze on nepochopil na com je? Divni ste obaja, asi najvyssi cas ukoncit toto trapenie a ist kazdy svojou cestou. Inak, je kludne mozne, ze on ten perkelt ide kuchtit s niekym inym😉

minenkaa
27. aug 2025

@anonym_autor a veď toto je iba a iba tvoja chyba,ja nechapem čo sa sťažuješ

jana_eyre_2
27. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor vzťah nie je ako práca, že musíš mať nové miesto aby si prestúpila zo stareho. 😉 dá sa byť bez nikoho a dokonca sa ani nemusíš hlásiť na úrade práce 🤪

anonym_f2a6ca
27. aug 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor hľadáš iného a pritom sa stretávaš s ním? On už o tom vie že dostal kopačky?

simca06022011
27. aug 2025

@anonym_autor nemusis nic rozbijat, mozes to ukoncit a najst si raidneho chlapa.. este to tak aby som sa mamankovi a chlapcovi co rata kazdy cent doprosovala. Isla by som sama alebo sniekym inym a poslala mu pekne fotky, ze pozri ako mi bolo super ty blb mamickovsky a zbohom :DDD Ale predpokladam, ze ked opakovane tu taketo veci vypisujes, vies aky je a drzis to, tak toho vobec nie si schopna.

a hej torta je to najdolezitejsie, tak si ju nechaj a zjedz ju do jedu sama :DDD

mk22
27. aug 2025

Haha, zobrať prosiť voziť platiť chudáka, prosiť sa.
Jeho nekomentujem.
Ale ty sa zhadzujes ako posledná chudera..ešte prízvukujes, ze idiot neminie ani euro,ze ty vsetko zacvakas.
Co ti šibe?
Co ma Aladára zo zlata, či čo???

anonym_f2515e
27. aug 2025

A inak a vobec vedel ze budeš mať dovolenku?ze ste mohli skôr sa o tom porozprávať ze ako to využijete a on robí?

0silvia0
27. aug 2025

@anonym_autor nechapem co sa rozculujes, dobre vies, ze nema zaujem s tebou travit cas, vyhadzujete si peniaze na oci. Toto je cista parodia.

januska12323
27. aug 2025

Koľko tém ešte založíš a budeš sa ľutovať kým to konečne vezmeš do vlastných rúk? On s tebou chce tráviť čas len keď to jemu vyhovuje, nemá peniaze a ty sa mu podkladáš ako rohožka len aby si nebola sama, čo si aj tak. Nájdi rozum.

anonym_470f39
27. aug 2025

Slusna zena ukonci najprv jedno, co je nefunkcne a nebeha zufalo zo vztahu do vztahu len aby nejaky bol.Toto nastavenie ti neprinesie stastie a vhodný vyber muza.Osamela vo vztahu je stokrat horsie ako sama bez vztahu.Uz ako ti ma dat najavo, ze ta nechce? Uz ti to vsemozne signalizuje , normalnej zene by to doplo a netahala ho nasilu von a nevydrziavala si ho.Ty musis byt v jeho ociach uplna zufalka.Nieje ti to trapne, takto zobrat o jeho pozornost? Mozno sa aj s matkou na tebe smeju.Najdi posledne zvysky sebaucty a ukonci tu frasku.

cacianka
27. aug 2025
@mk22

Haha, zobrať prosiť voziť platiť chudáka, prosiť sa.
Jeho nekomentujem.
Ale ty sa zhadzujes ako posledná chudera..ešte prízvukujes, ze idiot neminie ani euro,ze ty vsetko zacvakas.
Co ti šibe?
Co ma Aladára zo zlata, či čo???

@mk22 že Aladár , sa rehocem, skoro som monitor opľula s čokoládovým mufinom

sticker
bielasovicka
27. aug 2025

@anonym_autor kriste pane, ved ta tento chlap nechce, už to pochop, a posli ho do riti. Toto co robí nie je normálne. Ved ta mama ani nepotrebuje opateru keď vie variť, ísť na výlety, takému načo je opatera? To sú výhovorky. A najmä takáto celodenná, že nonstop? Vyser sa naňho, je to chuj, nechce ta jednoducho. A hľadaj si iného. Držím ti palce 👍

mk22
27. aug 2025
@cacianka

@mk22 že Aladár , sa rehocem, skoro som monitor opľula s čokoládovým mufinom

@cacianka no uznaj. Nechce ju, aj ta nahlupejsia by sa zdekovala.
Tak zrejme bude mať niečo wauuu
😀 jedine ten Aladár ma napadol,co iné ju drzi
😀

lindusss2016
27. aug 2025
@anonym_autor

@dskjhfdlkdjhl ale ja som sama posledné tri roky čo som s ním. Ja nemám vzťah. A áno už by som chcela normálny vzťah.

@anonym_autor prepac, ale ty nie si sama normalna a chces normalneho muza. Mat takyto nevztah, co ti vlastne nic nedava, 3 roky a ty to trpis a hovoris si, ze lepsie niktos ako nikto? Ved ty nemas sebauctu, necakaj, ze ocaris nejakeho princa. S tymto sa rozid, evidentne on ani nestoji o to, aby s tebou mohol travit cas a daj sa dokopy. Potom mozno pride niekto normalny, ale za takychto okolnosti urcite nie. Teraz si zober, ze by si sa s niekym zoznamila a co mu povies? "Vies, ja vlastne mam chlapa, co zije u mamy a radsej s nou ide varit, ako by travil spolocne chvile so mnou? A ja len cakam, kedy sa najde niekto lepsi a potom ho kopnem do riti?" Tak na toto urcite zbalis terno 🤦

anonym_5024b6
27. aug 2025

Tortu zjedz sama alebo ju stornuj, na sex si zaplat call boya a prestan nahanat zufalcov. S tvojim nastavenim od jedneho zufalca k druhemu … to si fakt nasetri a zaplat si niekoho, kto aspon za € bude idealny partner na par hodin

pehavcek
27. aug 2025

Preco si s nim? Ja by som ti rada pomohla ale tu nie je ako radit. Chybu robis ty a to v tom, ze s nim ostavas.

moonlight1210
27. aug 2025

"ja hľadám iného.. kým ho nenájdem, tak som s ním chcela aspoň tráviť čas. "

A naco? Aby si sa mala nad cim rozculovat?

Tortu na jeho narodky zrus, alebo pozvi kamosky oslav s nou tvoju slobodu.

Jemu daj virtualne kopacky a zabavu si hladaj sama. Urcite pri nej natrafis na dalsieho muza.

anonym_287c57
27. aug 2025

Autorka prosim ta, napis sem co si cakala od tejto svojej diskusie? Myslela si, ze ti napiseme, ze je to ok? Ze takto to ma vyzerat?

abbey1
27. aug 2025

Podľa mňa, aká išla, takého našla. Dobrovoľné, bez záväzkov a v tomto žiť? No tak si to užívaj.

sara07
27. aug 2025

v prvom rade navrieskaj na seba
dávno by som bola rozídená , toto nie je ani len kamaratsky vztah, to kamarat sa vie normálnejšie ludskejšie chovat ako on

luccys
27. aug 2025

Ja by som chvela vediet, co vtlkaju takymto zenam v detstve do hlavy, ked potom robia handru kazdemu chlapovi, co sa na nu pekne pozrie (tento asi ani len to nerobi).

ivik4
27. aug 2025

Pre krista uz nefnukaj stale a odit od neho . Ani male deti nemate , kde je problem