Manžel zabudol na moje narodeniny, čo robiť?
Ako by ste na toto reagovali? Už je tomu niekoľko dní čo som oslávila narodeniny, ale môj manžel mi dodnes ešte nepodal ani ruku, pusu, kyticu. A pritom vie že som mala narodeniny pretože sa ma pýtal kedy robím posedenie ( nerobím kvôli chorobe) tiež sa pýtal od koho som dostala ružu ktorá bola v kuchyni na linke, alebo že som dostala kávu od susedy ale kávu nepijem , takže si ju on môže dať.
Akože čo si mám o tom myslieť?
Akoby ste na to reagovali?
No ja by som mu určite povedala: ty co? Ani ruku mi nepodaš?
Niekedy im akoby nedochádza...
Zasnem, ze sa vam toto naozaj deje zeny. Je mi to luto. Autorka strasne mi to je neprirodzene, ze to neriesis so svojim muzom, ale tu na mk. Nad niektorymi manzelstvami mi rozum zastava. Ako by som ja reagovala? Okamzite ho s tym konfrontovala. Ze dostanes ruzu od niekoho ineho a on sa este ako bulo opyta, ze od koho a nic? Co ti mam napisat, ze je somar?
Keď budeš zdravá, upeč zákusok a ponúkni ho slovami.... Jožko, to je môj narodeninový...😊👉
aj keby zabudol kupit alebo cakal az to pride tu ruku a pusu dat mohol.. necakaj a narovinu s aho spytaj preco ti nedal pusu ci sa daxo deje
Presne ako tu píše pani na do mnou na drzovku sa opýtať: malá som narodineny a to mi ani nepoprajes a priala som si aspoň peknú kyticu. A to si budem priať každý rok že si spomenieš a prinesieš kyticu. Tak si to prosim poznamenaj do mobilu.
Ja na narodineny dostávam vždy kyticu od kvetinarky a keď mu spomeniem ze by som niečo chcela tak si to zapamätá a daruje na narodeniny. Takto viem že mu na mne záleží pretože na takého veci myslí.
nechala by som to tak (zjavne je to chruno) ale pod stromcekom by si on nenasiel nic a ak sa opyta tak “inspirovala som sa tvojim darcekom na moje narodeniny”
To už čo máte tu poniektoré za vzťahy, keď Vám doma až takto viazne komunikácia. Utekaj hneď teraz za ním a opýtaj sa, kedy Ti plánuje zagratulovať, aby si vedela kedy máš urobiť oslavu.
Mna takto expriatel odignoroval na moje meniny, pricom v ten den sme boli spolu, spal u mna, dostal ranajky aj vecer predtym bol sex. Vtedy som si uvedomila, ze takeho magora nechcem a radsej budem sama. Nastastie nebol manzel ale len priatel. Jasne ze tam nefungovali aj ine veci, ale toto bola posledna kvapka.
fakt nechápem, čo na tomto treba riešiť, vyčkávať, trápiť sa ako keby si mala 16 a on bol cudzí človek... čakám gratuláciu, nepríde, otvorím ústa a spýtam sa, prečo
Gratulujem už si na slonovi 🙈 a dúfam že si to ty už s ním vyjednala
@fliacik to mi je ľúto mne to príde tak že im nestojime za to aby nam vôbec ruku podali nie to ešte pusu ci gratulaciu. Že to je taká ľahostajnosť. Nezáleží im na nás
@marianarem no a o koľko dní až gratuloval? Ja som chorá už 2 týžden od malého :/ preto sa ani oslava nerobila a ani neviem kedy bude zatiaľ sa ma choroba drží zubami nechtami. No ale myslím si že aspoň v deň narodenín tu sms mohol predsa, alebo večer po práci aspoň povedať všetko najlepšie :(
@stellarstar ďakujem za podctu, to ma úprimne netrapi vôbec, preto som to dala anonymne a ked s ana tom niekto chce zabávať kľudne...
Tak ja som stará škola, u mňa by žiadne ospravedlnenie neprešlo. Ako môže zabudnúť? Nechápem a asi nikdy nepochopím. Akýkoľvek jeho sviatok by som odignorovala, nič mu nechystala a vôbec mu nepodstrojovala. Za mňa červená stopka, dievčence, vážte si samé seba, niekedy to tu chýba 😀
Nezagratuluj ani ty jemu ked bude mat narodeniny. Alebo sa ho opytaj ci zabudol
Panebože veď ste manželia, tam bude asi viac problémov medzi vami keď máš problém mu povedať že či zabudol na narodeniny.
Veď ste MANŽELIA, nie frajeri čo sa mesiac poznajú, že sa budeš hanbiť opýtať.
Ja by som nedokázala takto fungovať, nekomunikovat o čomkoľvek
A všetko najlepšie prajem
Ja si uz nepamatam, kolko dni, ale mohlo to byt aj nieco cez tyzden, tiez sa nam tie choroby vliekli. Tiez som si hovorila, ze mohol aspon nieco povedat, vedela som dokonca, ze ma aj darcek. No ked sme vyzdraveli, tak som.navrhla, ze mohli by sme to.ist oslavit dodatocne a vtedy povedal, ze jasne, ze on vlastne nevedel, kedy mi ma dat darcek, ked sme boli taki odpaleni, nejako sa mu to nehodilo. Potom mi velmi pekne zablahozelal.
Podctu??
Ja normalne nevychadzam z udivu ako ludia dokazete takto fungovat vo vztahoch? Keby sa mi toto stalo,tak sa nejako odlahcene vtipne opytam,ci nezabudol na svoju drahu pani.... Ja by som nevydrzala chodit okolo seba a zazerat a domyslat si,preco na mna zabudol,ci zabudol a splietat si naivne vzdusne zamky,ako pre mna pripravuje prekvapenie. Ved to je tokko zbytocnych nedorozumeni len preto,ze sa neviete rozpravat.

My sme boli tento rok tiez chori pocas mojich narodenin, tiez manzel nic, hoci kopa inych ludi mi gratulovala. U nas to bolo tak, ze cakal, kym vyzdravieme.