Manžel závislý na PC hrách. Ako na neho?
Baby, kedze je nas viac s tymto problemom, tak by sme mohli drzat pekne pokope a vymysliet ako nad takymito chlapmi vyhrat. je mi jasne, ze to bude tazky boj, ale my sme predsa silne a nedame sa porazit 😉 ... co vy na to? ukazeme im, ze sme lepsie, cnimavejsie, citlivejsie a hlavne rozumnejsie? 🙂
podme si radit ako na nich.
samozrejme, ze ten moj dnes prisiel domov a ten isty scenar zo vcera - kupelna a hned pocitac. ja som ani pusu na privitanie nedostala. povodne som chcela pockat kym sa on dohra a v tom momente by som si zapla ja svoj notas, ale kedze ma kopla myslienka rovno do clenka 😀 tak som to musela ihned zrealizovat, inak by som na to potom zabudla 🙂
tak co? pridate sa? 😉
@vierush budem slusna ale to je HŇUP jak svet !!!! tak ten si nic a hlavne teba nezasluzi
musim povedat ze ten moj ked som ostala tehu sa tesil , sice ja som revala jak mala hoc som tuzila po babu , ale ked som koli krvacaniu ostala lezat tak naozaj volal ked bol v praci aj 10 krat denne a ked som nedvihala volal tatovi na pevnu alebo mobil ci som v poriadku . ani von nechodil ked som ho posielala
@katja23 hej.dobre vravis.len ja do teraz neviem pochopit,co bolo v mojej hlave.pri dnesnych skusenostiach,ci,proste,keby sa to malo stat dnes,nedebatovala by som s nim ani sekundu.letel by svinskym krokom.aj ked,aj pri terajsom priatelovi casto drzim hubu,som ticho,aj ked ma nieco trapi,ale ako vravis ty,v porovnani s hentam,hentami,je anjel.je dobracisko.sme pre nho vsetko.akurat,ze ma veeeeeela prace a konicek,ktoremu sa maximalne venuje a je malo doma.aj teraz je v brne a ja s detmi sama doma.ale,bohuzial,musim priznat,ze sa citim fajn 🙂 vynimocne si sedim pri pc ja 🙂
@ynez75 len si ponadavaj, nato som tuto temu vytvorila 😀 ... ked placem, tak si vtedy uvedomim, ze to nema vyznam, ze ublizujem tym sebe, mna bude hlava bolet, oci palit a hned prestanem 🙂
@lauricka dakujem 🙂 ... len ako rozkazat srdcu? ☹
@vierush jezis, to je kus debila 😠 ... mas to tazke moja ☹ ... ale inak o tomto viem tiez svoje, sakra, ved ja viem k vsetkemu nieco povedat 😒 ... ale, mam strasne oslabenu imunitu, lepia sa na mna vsetky mozne a nemozne choroby a on mi zahlasi, ze si to vymyslam? no tak fajn ... ked vymyslam, tak vymyslam, ale teda neviem ako si mozem vymyslet to, co aj on vidi na vlastne oci ... ooooch, su to hovada 😖
@michaella86 ved to.ako rozkazat srdcu ☹ to som ja len raz dokazala mysliet a odisla som.aj ked to VELMI bolelo,dnes uz nelutujem ☹ len obcas mi je smutno
pridávam, aby ste sa zasmiali 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=OUB0RILswQs@michaella86 uz tu taka tema je pozri teda tam prosim https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/moj-manzel-je-zavisly-na-pc/
uz je odblokovana baby kecajte dalej 🙂
Som rada, ze nie som v tomto sama. Mna ani tak nestve, ze je zavislak ale to, ze ja ako taka trubka cely den beham okolo maleho a domu, poobede este aj okolo a neviem kde mi hlava stoji a on pride z prace a pusti si comp alebo hru a lahne si. To ma ide roztrhnut. A ked sa nastvem tak chvilu sa tvari ako najlepsie otecko a partner 🙂 a po par dnoch uz zas frci na pc...
@michaella86 no,skoda,ze si nemala viac sil.mozno by si teraz uz mala ineho a bola o dost stastnejsia.ale to tazko povedat ☹
@ynez75 ja stale hovorim, ze vsetko je tak, ako ma byt a nic sa nedeje len tak bez priciny, takze aj toto ma byt, ale treba obcas tomu aj pomoct aby bolo lepsie 😉 ... ak sa do daneho datumu nezmeni, tak sice si znovu poplacem, ale uz budem nekompromisna a odidem, srdce nesrdce
@michaella86 ja viem,ake je to tazke.ked clovek si stale mysli,ze sa to zmeni
@ynez75 nie ze si to myslim, ja tomu stale este verim 😖
@michaella86 ale to je v poriadku.drzim ti velmi prsty.len,mal by to aj on takto brat a chciet ☹
aj ja sa k vam pridavam
@michaella86 Zlatíčko ja si tak isto všetko vymýšlam, ale keby som na nemala dobrý inštinkt a nehovorila mu to už dva alebo tri mesiace dopredu, a potom som to ešte aj VIDELA vo vlastnom chorobopise (pôrodopise) napísané čierne na bielom že: Odporúčané vyšetrenie sexuálneho partnera a preliečenie. Tak by som asi ... odpadla od hanby... veď on nieje asi normálny. A navyše, zavinil to, že je teraz väčšia pravdepodobnosť na predč.pôrod + malá môže dostať pri pôrode zápal plúc + ja nemusím byť už plodná ... a atď atď a on mi na to povie: To sú zas tie tvoje pi... 😠
@ynez75 mal by mu to hlavne niekto iny vysvetlit, nie ja ☹
@katarinkakatka44 vitam ta medzi nami
@vierush kokoooooos, ja by som ho nakopala prave tam, cim sa deti robia, to je buk sibnuty 😠 😠 😠
a ako dlho to už u vás takto beží? u nás to začalo v podstate po svadbe a prichádza to v návaloch. jeden mesiac nerobí nič iné len šťuká a potom je zase mesiac krásny a venuje sa mi a potom zas nič. ale teraz má problémy aj v robote tak možno zato zase začal len klikať. ale ak by to takto malo pokračovať dlhšie dúfam, že by som našla odvahu povedať dosť a skončiť to
@michaella86 maloktory,ktory je fakt zavisly,si to prizna a chce o tom rozpravat s niekym inym ☹
@michaella86 wow a teraz mi volal, až moc sa zaujímal, a velice to chcel hodiť na mňa... júúúúúj to si ešte zažijeme!... 😨
@jafnka vies ze ani neviem kedy to zacalo takto intenzivne? rok dozadu, ale akolko presne naozaj neviem, klamala by som
@ynez75 prave si precital, aku temu som vytvorila, povedal, ze som chora a nevie, komu viac sibe z netu .. super, som zas ta zla ... ale mozno ho to prinuti rozmyslat, ze preco riesim taketo veci verejne ... kiezby, ak nie, tak je to stratene
@vierush to nemyslis vazne? prosim ta, kolko ma on rokov? jaaaaj, boze, ako moze byt taky blby? 😠
@michaella86 len netreba plakat pred nim , bude to tazke ale zvladnes
@katja23 nebudem ... zatial som silna a odhodlana 😀 dufam, ze mi to aj vydrzi 🙂
@michaella86 tak nech sa zamysli a nech vie ze to nieje len tvoj chory vymysel ale je to tak , je to zavislost a zabijak vztahov a kym si to neuvedomi bude to horsie , s hrou nic nevyhra
@michaella86 verim ze ano , myslim ze neas co stratit aj ked to bude boliet
@katja23 prave ... ale nevyzera, ze si to uvedomuje ... ale nech, teraz aj tak nemam naladu s nim debatit alebo telku pozerat, len co by mi sem nakukal a ja musela by som to z bezpecnostnych dovodov vypnut 🙂 mam, nemam stratit ... myslim, ze on strati viac ako ja
@michaella86 urcite viac ako ty

@annika11 moj ma doslova nuti zavislacit na konovi ☹ cele dni som tu, obcas sa tu nudim, lebo si nemam ani s kym pisat a fotky stale dokolecka pozerat ma nebavi 😅
@katja23 ja som mu par krat povedala, ze ak ma ma len na sex, tak si moze najst aj inu, nohy roztahovat nebudem
@zuzana710 v pohode povedz svoj nazor, poviem ti tak, ze mne sa vsetci cuduju preco som este stale s nim, aj ja obcas ... ako, on dokaze byt dobry, zlaty, vsetko v pohode, ale inokedy ma nevidi .. co je v poslednej dobe dost casto .. je pravda, ze som tak trochu nahnevana, ale zial bohu neprehanam, je to fakt na bode mrazu ☹ a ja sa snazim vsetko zachranovat ... chcem aby to bol zas ten chla, do ktoreho som sa zalubila ... ibaze, vtedy som bola dievcatko, mala som 16 a bola som zalubena naivka, teraz si otvorim usta a to nie je moc dobre pre neho